- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.561
Canim bir numara yenidogani cok stoklama diyorlar bebek birden ikiye cabuk gecebiliyormusKızlar bez ve ıslak mendil stoklamaya başlayanlar var mı? Ben 148li 2 numara prima pampers aldım. Bir de Ebebek markası olan baby and me yenidoğan 24'lü ıslak mendil aldım. Hani numara bebek bezinden kaç paket almalıyım bilemedim
Kızlar bez ve ıslak mendil stoklamaya başlayanlar var mı? Ben 148li 2 numara prima pampers aldım. Bir de Ebebek markası olan baby and me yenidoğan 24'lü ıslak mendil aldım. Hani numara bebek bezinden kaç paket almalıyım bilemedim
Ben bir ay sonra memlekete gidecegim icin erkenden hazirliklarimi bitirmek istedim ve gercektende vucut ağırlastikca insan dahada zorlanıyor bebek arabasina kac ay bakarak anca karar verebildimdaha çok erken değil mi hele bebek bezi bazı bebeklerin cildi çok hassas oluyo islak mendil alerji yapabılıyo benim yeğenim öyle idi bebeğin poposu tamamen kızarıyo hatta kabuk bağlıyordu o yüzden artık ıslak mendil kullanamiyorlar pamuğu ıslatıp poposunu öyle temizliyorlar
Canim bezi stoklamaya gerek varmi. Cunku bebeklerij gelisimi ayni olmuyor 1 ve 2 numara cok kullanilmayabiliyor. Oglumda 1 numara 1 paket anca kullandim sonradan cok tasirdi. 2 numatada 2 paket felan kullandim. Birde her bebegin cildine her bez uygun olmuyor. Mesela ben birine molfiks canbebe kullanamadim. Pisik yapti. Digerinedr prima pisik yapti canbebe kullandim.Kızlar bez ve ıslak mendil stoklamaya başlayanlar var mı? Ben 148li 2 numara prima pampers aldım. Bir de Ebebek markası olan baby and me yenidoğan 24'lü ıslak mendil aldım. Hani numara bebek bezinden kaç paket almalıyım bilemedim
Canım ben de idare edebildiğim kadar su pamuk kullanmayı düşünüyorum ama dışarısı için falan mecbur ıslak mendil kullanıcam. Onların da sadece su olanları varmış. Safsu ve pamuk mendil. Onlardan alırım diye düşündüm. Sen ne aldın? Hangi marka iyidir elli çeşit ıslak mendil var :)Ben bir ay sonra memlekete gidecegim icin erkenden hazirliklarimi bitirmek istedim ve gercektende vucut ağırlastikca insan dahada zorlanıyor bebek arabasina kac ay bakarak anca karar verebildimbence yavas yavas erkende olsa herseye bakilmali islak mendil konusunda da ilk on gun pamuk su daha ideal ama sonrasi uzun bir sure devamli kullanacagim birsey oldugu icin 30- 40 tane aldim simdilik
Canim bezi stoklamaya gerek varmi. Cunku bebeklerij gelisimi ayni olmuyor 1 ve 2 numara cok kullanilmayabiliyor. Oglumda 1 numara 1 paket anca kullandim sonradan cok tasirdi. 2 numatada 2 paket felan kullandim. Birde her bebegin cildine her bez uygun olmuyor. Mesela ben birine molfiks canbebe kullanamadim. Pisik yapti. Digerinedr prima pisik yapti canbebe kullandim.
Canim bez dedigib heryerde satiliyor. Ucuz olsun diye internetten alicaksanda arada 3 tl felan oynuyor. Benim ilk oglum ilk 6 ay ayda 1.5 kilo aldi ve anne sutu ile. Ilk 1 ay 1 numara ,2 numara ve 3 numara kullandim . Cunku 2 de kucuk geldi hemen. Kizimda minyon bebekyi. Kilo almadi fazla. Ama yine 1 ve 2 az kullandim.Ben de arada kalıyorum o yüzden. Bazı arkadaşlarım bez stokla acayip çabuk bitiyo diyo ama marka konusunda çelişkideyim.
En fazla kaç paket alabilirsin ki canım zaten en küçük markette bile satılıyor her çeşitiBen de arada kalıyorum o yüzden. Bazı arkadaşlarım bez stokla acayip çabuk bitiyo diyo ama marka konusunda çelişkideyim.
Ben 1 kere gördüm canım normal doğum hiç acı hissetmeden hemde evde dogurmusumGünaydın anneler benim gibi her gece rüyasında doğuran var mıhiç acısız normal doğum yapıyorum mis gibi temiz iş gerçeği de öyle olur inşallah
Hem internette okumstum canım hemde bebek arabasi bakarken satıcı kendisi de söyledi.evet oydu. Aaaa duymamıştım bunu.
Ya bana kimden istedigimi falan sormadilar. Gerçi hiçbir doktoru da bilmiyordum. Gittiğimde emin bey in odasina gönderdiler. Toplamda 210 tl ödedim ama 130 tl oktay bey in muayene ücreti, 80 tl de ayrıntılı için.nigar hanımdan aldım cnm randevuyu radyolojı uzmanıymıs medıcabılde. gecen ay randevu aldıgımda sordum 200 tl dediler. tabi değişmemişse. sen ne kadar ödemıstın. ?
Ben de arada kalıyorum o yüzden. Bazı arkadaşlarım bez stokla acayip çabuk bitiyo diyo ama marka konusunda çelişkideyim.
Ay inşallah ruyalardaki gibi çatır çatır dogururuz :)))Ben 1 kere gördüm canım normal doğum hiç acı hissetmeden hemde evde dogurmusumtamam hastanede dogurayim da normal ve acısız olsun inşallah ama öyle tatlı bir oglusum olmuştu ki hiç uyanasim gelmemişti o gün. Masmavi gözleri vardı pasamin
Insallah canim yaAy inşallah ruyalardaki gibi çatır çatır dogururuz :)))
Sade soda biraz rahatlatıyor canımKızlar ben akşamları çok şişiyrm acayip rahatsız ediyo.Burda bikaç kişinin de aynı durumda olduğınu okumuştum.Yapabileceğimz bişey var mı bunun için
Ay onu da içersem bum diye patlarım benceSade soda biraz rahatlatıyor canım
Yok yok bütün kötülükler çıkıyo midedenAy onu da içersem bum diye patlarım bence
Teşekkür ederim canım hemen denicem:)Yok yok bütün kötülükler çıkıyo midedenhem bebek için de günde bi tane iyi ben elma ve onu hep tüketiyorum günde bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?