- 29 Mayıs 2016
- 563
- 614
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.581
Oluyor canim. Olmasida normal. Bazen sirtini karin bolgesine dayiyorlar. Bazen uyuyorlar ve bazende hafif hareket ediyorlar :)Kızlar bazen bebek hareketlerini hissetmediginiz oluyor mu? Sakince uzanip karniniza hafifce vurdugunuz halde tekme atmadigi falan?
Oluyor canim. Olmasida normal. Bazen sirtini karin bolgesine dayiyorlar. Bazen uyuyorlar ve bazende hafif hareket ediyorlar :)
Bugün devletteki doktoruma sordum Doğum normal mi olur diye . Ecopirin ve oksaparı aynı anda kullandığım için normal Doğum zor dedi. Açıkçası ben normal Doğumdan korkuyorum riskli olarak duyduğum için . Bekliyorum bakalım 32 . Haftada karar verecekmiş ama ben bi şekilde doktorumu ikna edeceğimKizlar ben de clexane kullanıyorum. Allah yardimcimiz olsun. Bazen morluklardan vuracak yer bulamiyorum.. Ben de duydugum kadari ile normal dogumu onermiyorlar.. Ilk dogumum sezaryen olduğu için druma sormadim da
Canim merhaba ben de yarın detaylıya gireceğim nasıl oluyor çok merak ediyorum neye bakıyorlarKizlar detayli ultrasondan ciktim, her sey normalmis şükür435 gr olmus oglusum yakinda yarim kilo olucak yuzunu net goremedik ama plasentanin arkasinda kalmis, doktor sarsti ama kipirdamadi :))
Evet canım çook oluyo bekliyorum bayağı bi hiçbişey yok keyfi ne zaman gelirse düzenli uyuyup uyaniyolarmis ya artık ondan sanırım çalışırken pıt diye vuruyor bikaç kez o kadar keyifli çalışıyorum ki o zaman :))Kızlar bazen bebek hareketlerini hissetmediginiz oluyor mu? Sakince uzanip karniniza hafifce vurdugunuz halde tekme atmadigi falan?
Ben simdiden öyleyim canim otursam 10dk debeleniyorum yatsam uf puf cekerek kitlenip kalıyorum Rabbim yardimcimiz olsunKizlar benimde bel agrilarim tekrardan basladi bu durum gercekten hayatimi engelliyor oturunca kitlenip kaliyorum inleye inleye kalkiyorum yerimden Allah celle celalü yardimcimiz olsun hepimizin kardeşlerim.
Uyku arasında su içmek beyne zarar veriyormuş ama maalesef ben kendimi bildim bileli sabah uyanır uyanmaz su içerim. Akabinde gece mutlaka başımın ucundaki şişe sabaha boş çıkar napıcam ben bilmiyorumCanim gece tuvalete kalkmakta önemli aslinda. Sen kendini sartlandir bebegin icin boylesi daha iyi daha rahatliycak en az 1 defa kalk tuvalete. Ben uyumadan once geciyorm sonra gece mutlaka en az bi defa kalkiyorum. Ayrica uyku arasinda su icmek iyi degil hele bir de hamilesin onu bi arastir suyu uyku arasinda icmemeye dikkat et.
Ben gündüzleri çok nadir hissediyorum kimildamiyo hiç ama gece yatınca vurmaya başlıyo gündüz hareket ettiğimizden sanırım çok hissetmiyoruz :)Oluyor canim. Olmasida normal. Bazen sirtini karin bolgesine dayiyorlar. Bazen uyuyorlar ve bazende hafif hareket ediyorlar :)
Canım gittim bu aksam ayrıntılıya ben toplam 300 odedim 200 ayrıntılı 100 muayene olarak.dogum fıyatlarını sordum mutlu bey için normal 2000 dediler sezeryan 2250. 2600 duydum dedim zuhal hanım ve oktay beyın sgk anlasmaları bitti o yuzden dedi.bana da nigar hanımdan al demişlerdi ondan aldımYa bana kimden istedigimi falan sormadilar. Gerçi hiçbir doktoru da bilmiyordum. Gittiğimde emin bey in odasina gönderdiler. Toplamda 210 tl ödedim ama 130 tl oktay bey in muayene ücreti, 80 tl de ayrıntılı için.
Evet canim biraz var gobek rabbim hepimize yardim etsin cidden zor bi süreç.gecmiş olsun canım. senin göbek bayagı şişmiş ondan agrıyordur belin bi de cok iş yapıosan canım. bugun bir yemek ve corba yaptım mutfagı topladım perisan oldum valla cok yoruluyorum
Evet canim oktay bey in sgk anlaşması bitti normal doğum 2600, sezeryan 2900 olmuş. Muayenesi de 130 tl. Senden niye ayrıntılı o için 200 aldılar da benden 80 aldılar. Ben anlamadım bu işten bisey. Ne kadar sürdü canım senin ayrıntılı ?Canım gittim bu aksam ayrıntılıya ben toplam 300 odedim 200 ayrıntılı 100 muayene olarak.dogum fıyatlarını sordum mutlu bey için normal 2000 dediler sezeryan 2250. 2600 duydum dedim zuhal hanım ve oktay beyın sgk anlasmaları bitti o yuzden dedi.bana da nigar hanımdan al demişlerdi ondan aldım
Canım sağ salim doguralimda gerisi boş sağlıkla dünyaya gelsinler. Canım kocaeli deki hastane doğum fiyatlarından haberin var mı ? Eşim emekli sandığı indirimli fiyatlar ne kadarEvet canim biraz var gobek rabbim hepimize yardim etsin cidden zor bi süreç.
Ben sadece Ailekonak fiyatlarını biliyorum oraya gittiğim için, normal 1550 sezaryen 1750 idi en sonCanım sağ salim doguralimda gerisi boş sağlıkla dünyaya gelsinler. Canım kocaeli deki hastane doğum fiyatlarından haberin var mı ? Eşim emekli sandığı indirimli fiyatlar ne kadar
Gözünaydın canım :) herşeyin yolunda olmasına sevindim:) yüzüne de takılma çok çıkınca bol bol ısırırsın yanaklarını ödeşirsinizKızlar merhabaa bugun ayrıntılımız vardı gittim hersey yoşunda cok şükür hiçbir sıkıntımız yok yüzümü saklamamız dısındaelleri hep yuzunde saklıyor ya bir tane net resım alamadık goremedıkte. Sonrasında doktorumada gittim cay cıkolata yedım gırdım ordada kapalı yüzü cok utangac yahu pipiyi bile gostermedi sadece testisleri maşallah yerindeydi kızlarda bu kadar kabarık olmaz erkek dedi ayrıntılıya bakan doktor. Kendi doktorumda erkek demiştik degil mi diye tekrar yineledi. E artık değişmz diye düşünüyrm :) cok şükür bunuda atlattık darısı bekleyenlerin başına :)
anam 30-40 islak mendil mı ben oturup ağlıyım daha bir iğne almadım:)Ben bir ay sonra memlekete gidecegim icin erkenden hazirliklarimi bitirmek istedim ve gercektende vucut ağırlastikca insan dahada zorlanıyor bebek arabasina kac ay bakarak anca karar verebildimbence yavas yavas erkende olsa herseye bakilmali islak mendil konusunda da ilk on gun pamuk su daha ideal ama sonrasi uzun bir sure devamli kullanacagim birsey oldugu icin 30- 40 tane aldim simdilik
o çok problem olacak gibi eşim de diyo taşınır klima alırız nereye gidersek götürürüz. kendimi taşıdım bir de klima taşıyacaz:)Beni en çok sıcaklar düşündürüyor bakalım napicaz
o çok problem olacak gibi eşim de diyo taşınır klima alırız nereye gidersek götürürüz. kendimi taşıdım bir de klima taşıyacaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?