temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

günaydın herkese, kızlar yolu yarıladık hatta bazılarımız yarıyı da geçtik, günler geçtikçe heyecan basıyo :) bu arada klima yüzünden iki omuz arası tutulmuş durumda benim, parol işe yarar mı diye kullandım ama hiç yaramadı. biraz kas gevşetici krem kullandım, işyeri hekimim 3 ayı geçtiğin için krem kullanabilirsin dedi. kullandım ama çok az içim rahat etmio bebeğime zarar verir diye, şimdilik acı ile ağrı ile cebelleşiyorum

o çok problem olacak gibi eşim de diyo taşınır klima alırız nereye gidersek götürürüz. kendimi taşıdım bir de klima taşıyacaz:)
Canım bence en pratiği vantilatör. Hem serinletiyor hem de klima çarpar. Bir de yaz günü klimadan çarpılıp hasta olmak var :) hem vantilatör daha rahat taşınır

Kizlar detayli ultrasondan ciktim, her sey normalmis şükür 435 gr olmus oglusum yakinda yarim kilo olucak yuzunu net goremedik ama plasentanin arkasinda kalmis, doktor sarsti ama kipirdamadi :))
canım benimde bu akşam turgay hocaya mı gittin gitmeden bişeler yedin mi tok gel dediler

Ecopirin nedir canim? Oksapar igne ama diğerini duymadik.. Riskli bir durumumuz var o yüzden bizim önceligimiz saglikli bi sekilde bebeklerimizi kucagimiza almamiz. Ben normal dogumu cok cok istiyordum ama kismet degilmis saglikka alalim da kucagimiza Insallah

Ya su icmen cok cok guzel bisi. Bazen benim aklima bile gelmez su icmek cok kizarim kendime.. Ama zararlı olan şeyleri yapmamaya dikkat etmemiz gerek. Benim esim boyle seylere cok dikkat eder. Dustan hemen sonra su icmez bana da icirmez. Cok susasanda nefsine hakim ol canim cunku sana zararlı oyle dusun. Sabah 2 litreyi dikersin kafana:)))

o çok problem olacak gibi eşim de diyo taşınır klima alırız nereye gidersek götürürüz. kendimi taşıdım bir de klima taşıyacaz:)

Benim ilk hamileligimde ayni tarihe gelmisti kizlar. Yorum bile yapmak istemiyorum siz anladiniz :)))) bir de ben akdeniz bolgesinde yasiyorum buranin sicaklagini nemini dusunun. Her evde mutlaka klima var buralarda biz de klimanin altinda uyurduk. Cok cok zor. Hele ki benim gibi sicaga gelemeyen biriyseniz. Allah yardimcimiz olsun :) insallah hayirlisi ile atlatiriz zor gunleri bize guzel birer hatira olarak kalirlar :)

Benim su an üçüncü dr um maalesef.ilki hiç bir şey anlatmıyordu, ben de aklıma gelenleri soruyordum ama insan rahatlamak ve iyi ya da kötü bir şey duymak istiyor.90tl veriyorsun artı tahlil ücretleri ve beş dk da muayene bitiyor... Değiştirdim..iyi bir dr bulmuştum. bir kez gittim o da hastaneden ayrıldı.... Şimdi yine özelde bir dr buldum çok ilgileniyor, eşimle de iletişimi iyi sadece ilk iki hastane gibi cafcaflı bir hastane değil öyle diyim :)
o yüzden güzel bir araştırma yap ve hemen değiştir bence dr unu,

bilmiyorum belki nigar hanımın o sekıldedır fıyatı anlamadım zaten bende her doktorun farklı ücreti var. yarım saate yakın sürdü canım herseyıne baktı tek tek ama yuzunu goremedık kapatmıstı elıyle.cd de vermemısler dun zarfın ıcıne koydu sandım ben. bugun tekrar aradım bıdaha kı gelısınızde yardımcı olurum dedı zaten cok net goruntu alamadık dedı. renklı resım ıcın bakacak heralde tekrar tabı gosterırse bızımkı

Aspirinin muadili bir ilaç . İkisini birlikte kullanıyorum . Bende bu sorunumu öğrenmeden önce hep diyordum normal doğuracağım annelerimiz nasıl doğurdu diye :) ama tabiki şuan normal kelimesi bile korkutuyor

Hey
Canim bebegin butun organlarıni detayli olarak inceliyorlar bir sorun var mi diye. Yaklasik 20 30 dk sürüyor.
heyecanla bekliyorum o zaman akşam 5 i :) gerçi özelde devam ettiğim doktorum son gittiğimde tek tek gösterdi iç organlarını ama yine de merak ediyorum başka doktor ne diyecek :)

inşallah bir şey olmaz canım. sonuçta sana öneren de bir hekim. zannetmiyorum zararı olsun. ağrın için çok geçmiş olsun. parol yine alabilirsin ya da minoset. doktorunu arayıp sorsan o da yardımcı olur mutlaka.

Bu arada bu gece de doğurdum çok şükür

ayyy güldürdün benii yaaa bu rüyalar çok belaa....uyuduğumu anlamıyorun onun yüzündennn!

canım primayı araştırsaydın keşke biraz sitesinde yorumları felan hiç kimse beğenmiyor sızdırdığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…