- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.601
Canim bebegin butun organlarıni detayli olarak inceliyorlar bir sorun var mi diye. Yaklasik 20 30 dk sürüyor.Canim merhaba ben de yarın detaylıya gireceğim nasıl oluyor çok merak ediyorum neye bakıyorlar
o çok problem olacak gibi eşim de diyo taşınır klima alırız nereye gidersek götürürüz. kendimi taşıdım bir de klima taşıyacaz:)
Canım bence en pratiği vantilatör. Hem serinletiyor hem de klima çarpar. Bir de yaz günü klimadan çarpılıp hasta olmak var :) hem vantilatör daha rahat taşınıro çok problem olacak gibi eşim de diyo taşınır klima alırız nereye gidersek götürürüz. kendimi taşıdım bir de klima taşıyacaz:)
canım benimde bu akşam turgay hocaya mı gittin gitmeden bişeler yedin mi tok gel dedilerKizlar detayli ultrasondan ciktim, her sey normalmis şükür435 gr olmus oglusum yakinda yarim kilo olucak yuzunu net goremedik ama plasentanin arkasinda kalmis, doktor sarsti ama kipirdamadi :))
Bugün devletteki doktoruma sordum Doğum normal mi olur diye . Ecopirin ve oksaparı aynı anda kullandığım için normal Doğum zor dedi. Açıkçası ben normal Doğumdan korkuyorum riskli olarak duyduğum için . Bekliyorum bakalım 32 . Haftada karar verecekmiş ama ben bi şekilde doktorumu ikna edeceğim
Uyku arasında su içmek beyne zarar veriyormuş ama maalesef ben kendimi bildim bileli sabah uyanır uyanmaz su içerim. Akabinde gece mutlaka başımın ucundaki şişe sabaha boş çıkar napıcam ben bilmiyorumhamileyken aç karnına hissettirdi ve bulantımı artırdı bu sebeple hamileliğim boyunca geceleri Nadiren su içiyorum ama susuz yapamam galiba çok içiyorum çünkü
Çok şükürBu arada bu gece de doğurdum çok şükür
o çok problem olacak gibi eşim de diyo taşınır klima alırız nereye gidersek götürürüz. kendimi taşıdım bir de klima taşıyacaz:)
Her gece başka doğum maceraları bu sefer de benim doktorum müsait değildi başka doktorla yaptım doğumu bu kadar çocuğu nasıl bakıcam BilmemÇok şükürallah sağlıkla büyütmek nasip etsin canım güldürdün beni sabah sabah :)
bilmiyorum belki nigar hanımın o sekıldedır fıyatı anlamadım zaten bende her doktorun farklı ücreti var. yarım saate yakın sürdü canım herseyıne baktı tek tek ama yuzunu goremedık kapatmıstı elıyle.cd de vermemısler dun zarfın ıcıne koydu sandım ben. bugun tekrar aradım bıdaha kı gelısınızde yardımcı olurum dedı zaten cok net goruntu alamadık dedı. renklı resım ıcın bakacak heralde tekrar tabı gosterırse bızımkıEvet canim oktay bey in sgk anlaşması bitti normal doğum 2600, sezeryan 2900 olmuş. Muayenesi de 130 tl. Senden niye ayrıntılı o için 200 aldılar da benden 80 aldılar. Ben anlamadım bu işten bisey. Ne kadar sürdü canım senin ayrıntılı ?
alıstık zaten yuzunu kapatmasınaGözünaydın canım :) herşeyin yolunda olmasına sevindim:) yüzüne de takılma çok çıkınca bol bol ısırırsın yanaklarını ödeşirsiniz
Aspirinin muadili bir ilaç . İkisini birlikte kullanıyorum . Bende bu sorunumu öğrenmeden önce hep diyordum normal doğuracağım annelerimiz nasıl doğurdu diye :) ama tabiki şuan normal kelimesi bile korkutuyorEcopirin nedir canim? Oksapar igne ama diğerini duymadik.. Riskli bir durumumuz var o yüzden bizim önceligimiz saglikli bi sekilde bebeklerimizi kucagimiza almamiz. Ben normal dogumu cok cok istiyordum ama kismet degilmis saglikka alalim da kucagimiza Insallah
heyecanla bekliyorum o zaman akşam 5 i :) gerçi özelde devam ettiğim doktorum son gittiğimde tek tek gösterdi iç organlarını ama yine de merak ediyorum başka doktor ne diyecek :)Canim bebegin butun organlarıni detayli olarak inceliyorlar bir sorun var mi diye. Yaklasik 20 30 dk sürüyor.
günaydın herkese, kızlar yolu yarıladık hatta bazılarımız yarıyı da geçtik, günler geçtikçe heyecan basıyo :) bu arada klima yüzünden iki omuz arası tutulmuş durumda benim, parol işe yarar mı diye kullandım ama hiç yaramadı. biraz kas gevşetici krem kullandım, işyeri hekimim 3 ayı geçtiğin için krem kullanabilirsin dedi. kullandım ama çok az içim rahat etmio bebeğime zarar verir diye, şimdilik acı ile ağrı ile cebelleşiyorum
Bu arada bu gece de doğurdum çok şükür
canım primayı araştırsaydın keşke biraz sitesinde yorumları felan hiç kimse beğenmiyor sızdırdığı için.Kızlar bez ve ıslak mendil stoklamaya başlayanlar var mı? Ben 148li 2 numara prima pampers aldım. Bir de Ebebek markası olan baby and me yenidoğan 24'lü ıslak mendil aldım. Hani numara bebek bezinden kaç paket almalıyım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?