temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

canım primayı araştırsaydın keşke biraz sitesinde yorumları felan hiç kimse beğenmiyor sızdırdığı için.

pat diye daldım canım ama merak ettiğim bir durum var.. prima yeni mi bozdu kalitesini? . 7 yıl önce kullandım bu bebeğime de aldım ama bu yorumları duyunca marketlerin kendi bezi daha iyidir heralde diyorum şaşkınlıkla.

evet ben sitesine girmiştim orada ki yorumları görünce çok şaşırdım,birde face sitesi var resmi herkes yeni çıkan sızdırmaz özelliğinin çok kötü olduğundan eskiden daha iyi olduğundan bahsetmişler.birde resim atmışlar görmen lazım ,her yeri b.k götürüyor

Rabbim yardımcımız olsun:)

vakit çok çabuk geçiyor anlamıyorsun zaten

Ben de bir şey almadım daha ..
Biraz zaman geçsin istiyorum ondan sonrası kolay zaten araştırıyorum şimdilik en iyisi neyse bir den alırım allahın izniyle ..
Cinsiyet dün belli oldu kesin benim ,şimdi markaların kışlık ürünlerinde indirimleri var güzel mont felan beğendim ondan alacağım şimdi oğluma.Kışın bu montlar 80-100 arası oluyor ,şimdi 30-50 arası olmuş :)

canım benimde bu akşam turgay hocaya mı gittin gitmeden bişeler yedin mi tok gel dediler
Evet canim ona gittim. 2 saat once ye demislerdi bana oyle yaptim, tatliyi da 2 saat once yedim zaten bizim 1 saat yol suruyor biliyorsun :) sadece yuzunu cok net goremedik onun disinda hareketliydi istedigi incelemeyi yapabildi. Ama cok mirildanarak konusuyo iyice kulak kabarttim duyabilmek icin aklinda olsun :))

bende cinsiyet belli olsun indirimli ürün gördükçe almaya başlayacam.

bende izin aldım canım öğleden sonra çıkacağım yola :) keşke sesli konuşsaydı ya ben hiç duyamam o zaman doktora sölesem biraz sesli konuşabilir misiniz diye :) yüzünü bende çok merak ediyorum baya belli oluyor diyolar çünkü ayrıntılıda :) bu arada senin doktor aynı mı değiştirdin mi

Ben de cit cikarmadim duyamam diye :)) soylesem olurmus aslinda ama konsantrasyonu bozulmasin dedim doktorumu degistirmedim canim bi sans daha vereyim dedim, bi dahaki gidisime iyiydi artik ona devam edicem sanirim yolu yariladik zaten. Moduna gore degisiyor heralde yorgun olmadigi zamanlar iyi :)

Kızlar sizdede elinizi karnınıza koyduğunuzda bebeği top gibi avuç içinizde hissetiğiniz oluyormu ? 3-5 saniye kadar öyle kalıyor sonra gidiyo. Ben bi iki gündür sık hissetmeye başladım. Hatta çok ufak bi büzüşme gibi his hissetmeye başlıyorum, sonra işte yine toplanıcak diye anlıyorum elimi koyuyorum gerçektendende ufak bi top gibi semsert avuç içimde hissediyorum. Varmı benzer şey yaşayan ?

Olmaz miii sırt üstü yatınca o taraf sivirliyor hatta dün akşam çok oynadık kızımla :)))

Kızlar merhaba. Bugün şeker yüklemesi yaptırdım sağlık ocağında. 50 lik yaptırdım ona rağmen çok zorlandım içerken ve sonrasında. Bende biraz baş dönmesi göz kararması falan yaptı arada beklediğim sürede. Yaptıracak olan varsa yalnız gitmeyin. Yanınızda biri olsun bence

şeker yüklemesi 24 haftada yapılmıyor muydu canım ben daha tetanoz aşımı bile olmadım gribim geçmedi bu şekilde olmak da istemedim ama cumartesi doktoruma da sorucam tekrar yaptır derse hafta içi yaptırırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…