- 24 Nisan 2013
- 487
- 660
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.641
Offf hemde ne benim canim yaniyo ole yapinca,geriliyomu napiyo sırtını geriyo gibi geliyo bana.hemen anliyom zaten bi bakiyom gobegim yamulmusKızlar sizdede elinizi karnınıza koyduğunuzda bebeği top gibi avuç içinizde hissetiğiniz oluyormu ? 3-5 saniye kadar öyle kalıyor sonra gidiyo. Ben bi iki gündür sık hissetmeye başladım. Hatta çok ufak bi büzüşme gibi his hissetmeye başlıyorum, sonra işte yine toplanıcak diye anlıyorum elimi koyuyorum gerçektendende ufak bi top gibi semsert avuç içimde hissediyorum. Varmı benzer şey yaşayan ?
Canım bana erken yaptı belki suyum fazla olduğu için beklemek istememiştir. Şeker etkiliyormuş suyun miktarını. Aşıyı ben de olmadım. Haftaya salıya çağırdı sağlık ocağı alı için. Hayırlısı hakkımızda :)şeker yüklemesi 24 haftada yapılmıyor muydu canım ben daha tetanoz aşımı bile olmadım gribim geçmedi bu şekilde olmak da istemedim ama cumartesi doktoruma da sorucam tekrar yaptır derse hafta içi yaptırırım artık
olabilir bak canım suyun fazlalığı dikkatli takip gerektiriyor zaten hayırlısıyla biraz daha büyütsek yavrularımızı hep 1,5 2 kiloyu geçsin içim rahatlayacak gibi sanki bi aksilik olsa doğsa da sorun olmayacak sonunda kucağıma alıcamCanım bana erken yaptı belki suyum fazla olduğu için beklemek istememiştir. Şeker etkiliyormuş suyun miktarını. Aşıyı ben de olmadım. Haftaya salıya çağırdı sağlık ocağı alı için. Hayırlısı hakkımızda :)
Canım teşekkürler en azından fiyatlar hakkında onbilgim oldu .Ben sadece Ailekonak fiyatlarını biliyorum oraya gittiğim için, normal 1550 sezaryen 1750 idi en son
Islak mendiller kuruyor bence dogum zamanı alınması daha mantıklı stoğa gerek yok. Ben uni baby yeni dogan kullandım halada ondan aliyorum.diğerleri iyi gelmedi oglumaanam 30-40 islak mendil mı ben oturup ağlıyım daha bir iğne almadım:)
Canım o sıcaklarda vantilatör sadece kendini çeviriyor bir faydası olmuyor ki . Klimanın önünde durmadiktan sonra hiç bişey olmaz bi de dereceyi 26 falan yapicaksin bebis bile hasta olmazCanım bence en pratiği vantilatör. Hem serinletiyor hem de klima çarpar. Bir de yaz günü klimadan çarpılıp hasta olmak var :) hem vantilatör daha rahat taşınır
Canım dr um kararı bana bıraktı yaptırıp yaptırmamakta ama kendi fikri gerek olmadığı yönündeymiş. Bende vazgeçtim yaptırmıycam. Senin durumun farklı ama hatrladığım kadarıyla. İnşallah seni ve bebikini zorlayacak şeyler yaşamazsın. Allah yardımcın olsun.Kızlar merhaba. Bugün şeker yüklemesi yaptırdım sağlık ocağında. 50 lik yaptırdım ona rağmen çok zorlandım içerken ve sonrasında. Bende biraz baş dönmesi göz kararması falan yaptı arada beklediğim sürede. Yaptıracak olan varsa yalnız gitmeyin. Yanınızda biri olsun bence
Olmaz miii sırt üstü yatınca o taraf sivirliyor hatta dün akşam çok oynadık kızımla :)))
Tmm dır kızlar teşekkür ederim cevabınız için. Sertleşme yada kasılmaları anlamadığımız için merak ettim. Tahmin ettiğim gibi kuzucukların yaramazlıklarıymış.Offf hemde ne benim canim yaniyo ole yapinca,geriliyomu napiyo sırtını geriyo gibi geliyo bana.hemen anliyom zaten bi bakiyom gobegim yamulmusseviom seviom kaciyo sonra
Prima en iyisi bence sorun yaşamadım zaten başka bez denemedim hiç. Tabi bünye meselesi ama hiç sızdırmadi oğlum bezi yeni bıraktı daha bu zamana sorun yasamadimpat diye daldım canım ama merak ettiğim bir durum var.. prima yeni mi bozdu kalitesini? . 7 yıl önce kullandım bu bebeğime de aldım ama bu yorumları duyunca marketlerin kendi bezi daha iyidir heralde diyorum şaşkınlıkla.
inşallah bir şey olmaz canım. sonuçta sana öneren de bir hekim. zannetmiyorum zararı olsun. ağrın için çok geçmiş olsun. parol yine alabilirsin ya da minoset. doktorunu arayıp sorsan o da yardımcı olur mutlaka.
canım benim sağol, parol hiç işe yaramıyo, az önce mecbur yine sürdüm, omuzlarıma fil oturmuş gibi hissediyorum. klima beni hemen çarpar zaten, genelde hep dikkat ederim ama yan masamda oturan arkadaş klimayı açınca benim masaya vurduğunu anlamamış ben de anladığımda artık çok geçti.
evet ben sitesine girmiştim orada ki yorumları görünce çok şaşırdım,birde face sitesi var resmi herkes yeni çıkan sızdırmaz özelliğinin çok kötü olduğundan eskiden daha iyi olduğundan bahsetmişler.birde resim atmışlar görmen lazım ,her yeri b.k götürüyor
Kızlar sizdede elinizi karnınıza koyduğunuzda bebeği top gibi avuç içinizde hissetiğiniz oluyormu ? 3-5 saniye kadar öyle kalıyor sonra gidiyo. Ben bi iki gündür sık hissetmeye başladım. Hatta çok ufak bi büzüşme gibi his hissetmeye başlıyorum, sonra işte yine toplanıcak diye anlıyorum elimi koyuyorum gerçektendende ufak bi top gibi semsert avuç içimde hissediyorum. Varmı benzer şey yaşayan ?
Kızlar merhaba. Bugün şeker yüklemesi yaptırdım sağlık ocağında. 50 lik yaptırdım ona rağmen çok zorlandım içerken ve sonrasında. Bende biraz baş dönmesi göz kararması falan yaptı arada beklediğim sürede. Yaptıracak olan varsa yalnız gitmeyin. Yanınızda biri olsun bence
Prima en iyisi bence sorun yaşamadım zaten başka bez denemedim hiç. Tabi bünye meselesi ama hiç sızdırmadi oğlum bezi yeni bıraktı daha bu zamana sorun yasamadim
sağol canım, çalıştığım için gün içinde sıcak tutmam mümkün değil, sadece omzuma şal atıyorum. akşamları evde elektrikli ısıtıcım var, yatana kadar omzumda onunla duruyorum ama ilaç kullanmadığım için banamısın demiyor. bu böyle 2 gün daha gider sonra geçer, klima çarpması birkaç gün sürüyo bende.ayisigi74 canım yaa dikkat et.. ütüyle ısıt havluyu omzuna koy. iyi gelir belki.. klima böyle bende nefes alamam kışın
sağol canım, çalıştığım için gün içinde sıcak tutmam mümkün değil, sadece omzuma şal atıyorum. akşamları evde elektrikli ısıtıcım var, yatana kadar omzumda onunla duruyorum ama ilaç kullanmadığım için banamısın demiyor. bu böyle 2 gün daha gider sonra geçer, klima çarpması birkaç gün sürüyo bende.
İnşallah canım. Ben de çok korkuyorum erken doğum işinden. Kuvözde kalır hastanede bırakıp gitmek zorunda kalırım diye de çok korkuyorumolabilir bak canım suyun fazlalığı dikkatli takip gerektiriyor zaten hayırlısıyla biraz daha büyütsek yavrularımızı hep 1,5 2 kiloyu geçsin içim rahatlayacak gibi sanki bi aksilik olsa doğsa da sorun olmayacak sonunda kucağıma alıcam
Ben de yaptırma taraftarı değildim canım. Ama doktor riskleri anlatınca mecbur kaldım. Su fazlalığını kontrol altına alamazsak bu haftalarda bile doğuma neden olabilirmiş.Canım dr um kararı bana bıraktı yaptırıp yaptırmamakta ama kendi fikri gerek olmadığı yönündeymiş. Bende vazgeçtim yaptırmıycam. Senin durumun farklı ama hatrladığım kadarıyla. İnşallah seni ve bebikini zorlayacak şeyler yaşamazsın. Allah yardımcın olsun.
Bana da vermediler cd canım. Cd lik bi durum da yoktu zaten. Bende ayrıntılı da yüzünü göremedim. Oktay bey e gittiğimde 1 saat sonra kendisi bakti renkli ultrasonla yüzünü gayet net gösterdi bize. Neyse artık sağlıklı olsunlar da. 10-15dk anca bakti bana ayrıntılı da emin beybilmiyorum belki nigar hanımın o sekıldedır fıyatı anlamadım zaten bende her doktorun farklı ücreti var. yarım saate yakın sürdü canım herseyıne baktı tek tek ama yuzunu goremedık kapatmıstı elıyle.cd de vermemısler dun zarfın ıcıne koydu sandım ben. bugun tekrar aradım bıdaha kı gelısınızde yardımcı olurum dedı zaten cok net goruntu alamadık dedı. renklı resım ıcın bakacak heralde tekrar tabı gosterırse bızımkı
canım ben sabah kahvaltı yaptım 1,30 daki randevuma 3,15 de girdim beklemekten açlıktan artık çok yorulmuştum kesin bebeğim de halsiz kaldı kıpırdamaz da diye umutsuz girdim ama maşallah yerinde durmuyodu döne döne gösterdi herşeyi :))Ben de 1 Nisan için detaylı ultrason randevumu aldım tok gelin dedi hareket etmesi için heralde :) inş bunu da sağlıkla atlatırız. Kızlar su fazlalığını normal kontrolde mi anlıyorlar neden olurmuş ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?