temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Offf hemde ne benim canim yaniyo ole yapinca,geriliyomu napiyo sırtını geriyo gibi geliyo bana.hemen anliyom zaten bi bakiyom gobegim yamulmusseviom seviom kaciyo sonra

Canım bana erken yaptı belki suyum fazla olduğu için beklemek istememiştir. Şeker etkiliyormuş suyun miktarını. Aşıyı ben de olmadım. Haftaya salıya çağırdı sağlık ocağı alı için. Hayırlısı hakkımızda :)

olabilir bak canım suyun fazlalığı dikkatli takip gerektiriyor zaten hayırlısıyla biraz daha büyütsek yavrularımızı hep 1,5 2 kiloyu geçsin içim rahatlayacak gibi sanki bi aksilik olsa doğsa da sorun olmayacak sonunda kucağıma alıcam

Canım bence en pratiği vantilatör. Hem serinletiyor hem de klima çarpar. Bir de yaz günü klimadan çarpılıp hasta olmak var :) hem vantilatör daha rahat taşınır
Canım o sıcaklarda vantilatör sadece kendini çeviriyor bir faydası olmuyor ki . Klimanın önünde durmadiktan sonra hiç bişey olmaz bi de dereceyi 26 falan yapicaksin bebis bile hasta olmaz

Canım dr um kararı bana bıraktı yaptırıp yaptırmamakta ama kendi fikri gerek olmadığı yönündeymiş. Bende vazgeçtim yaptırmıycam. Senin durumun farklı ama hatrladığım kadarıyla. İnşallah seni ve bebikini zorlayacak şeyler yaşamazsın. Allah yardımcın olsun.

Olmaz miii sırt üstü yatınca o taraf sivirliyor hatta dün akşam çok oynadık kızımla :)))

Offf hemde ne benim canim yaniyo ole yapinca,geriliyomu napiyo sırtını geriyo gibi geliyo bana.hemen anliyom zaten bi bakiyom gobegim yamulmusseviom seviom kaciyo sonra
Tmm dır kızlar teşekkür ederim cevabınız için. Sertleşme yada kasılmaları anlamadığımız için merak ettim. Tahmin ettiğim gibi kuzucukların yaramazlıklarıymış. hepimizde oluyosa normaldir demekki anlaşıldı sağolun

Prima en iyisi bence sorun yaşamadım zaten başka bez denemedim hiç. Tabi bünye meselesi ama hiç sızdırmadi oğlum bezi yeni bıraktı daha bu zamana sorun yasamadim

o kadar diyorsun yaniiii eyvah eyvah o zaman.. bakalım eski kalitesini bulamazsam değiştiririm artık

olmaz mı.? bir de acıtıyor elimi koyunca oraya da vuruyor.. tam şirinlikk abidesi bunlar :))

evet bende tek gitmeyeceğim ama erken yaptırmış doktorun senin. ben 29unda gideceğim...

Prima en iyisi bence sorun yaşamadım zaten başka bez denemedim hiç. Tabi bünye meselesi ama hiç sızdırmadi oğlum bezi yeni bıraktı daha bu zamana sorun yasamadim

primayı bende beğeniyorum da şimdi böyle okuyunca yorumlar kafam gitti.. aldım yoksa primam duruyor

ayisigi74 canım yaa dikkat et.. ütüyle ısıt havluyu omzuna koy. iyi gelir belki.. klima böyle bende nefes alamam kışın

ayisigi74 canım yaa dikkat et.. ütüyle ısıt havluyu omzuna koy. iyi gelir belki.. klima böyle bende nefes alamam kışın
sağol canım, çalıştığım için gün içinde sıcak tutmam mümkün değil, sadece omzuma şal atıyorum. akşamları evde elektrikli ısıtıcım var, yatana kadar omzumda onunla duruyorum ama ilaç kullanmadığım için banamısın demiyor. bu böyle 2 gün daha gider sonra geçer, klima çarpması birkaç gün sürüyo bende.

anladım canım en kısa sürede atlatırsın inşallah

İnşallah canım. Ben de çok korkuyorum erken doğum işinden. Kuvözde kalır hastanede bırakıp gitmek zorunda kalırım diye de çok korkuyorum inşallah sağ salim kavuşur kucaklar evimize gideriz hepimiz bebişlerimizle

Ben de yaptırma taraftarı değildim canım. Ama doktor riskleri anlatınca mecbur kaldım. Su fazlalığını kontrol altına alamazsak bu haftalarda bile doğuma neden olabilirmiş. oğlum daha çok küçük. Yaşama ihtimali olan haftalara bile gelemedik daha öylesine olunca mecbur göze aldım yaptırdım. Bol bol su içiyorum bugün en azından etkilerini azaltır belki. teşekkür ederim canım inşallah kötü şeyler yaşamayız hiçbirimiz

Bana da vermediler cd canım. Cd lik bi durum da yoktu zaten. Bende ayrıntılı da yüzünü göremedim. Oktay bey e gittiğimde 1 saat sonra kendisi bakti renkli ultrasonla yüzünü gayet net gösterdi bize. Neyse artık sağlıklı olsunlar da. 10-15dk anca bakti bana ayrıntılı da emin bey

kızlar 17. haftadayım yarın doktora gidecem doktoro gidince aklıma soru gelmiyo:) bu dönemde neleri sormam gerekiyo

Ben de 1 Nisan için detaylı ultrason randevumu aldım tok gelin dedi hareket etmesi için heralde :) inş bunu da sağlıkla atlatırız. Kızlar su fazlalığını normal kontrolde mi anlıyorlar neden olurmuş ki?

Ben de 1 Nisan için detaylı ultrason randevumu aldım tok gelin dedi hareket etmesi için heralde :) inş bunu da sağlıkla atlatırız. Kızlar su fazlalığını normal kontrolde mi anlıyorlar neden olurmuş ki?
canım ben sabah kahvaltı yaptım 1,30 daki randevuma 3,15 de girdim beklemekten açlıktan artık çok yorulmuştum kesin bebeğim de halsiz kaldı kıpırdamaz da diye umutsuz girdim ama maşallah yerinde durmuyodu döne döne gösterdi herşeyi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…