- 9 Kasım 2016
- 1.185
- 1.895
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.661
bende 1 saat sonra mutlu beye gırdım o da dedı burda renklı bakarız dıye ama bızımki bu sfer saga yatmıs yıne eller yuzundeBana da vermediler cd canım. Cd lik bi durum da yoktu zaten. Bende ayrıntılı da yüzünü göremedim. Oktay bey e gittiğimde 1 saat sonra kendisi bakti renkli ultrasonla yüzünü gayet net gösterdi bize. Neyse artık sağlıklı olsunlar da. 10-15dk anca bakti bana ayrıntılı da emin bey
İnşallah canım. Ben de çok korkuyorum erken doğum işinden. Kuvözde kalır hastanede bırakıp gitmek zorunda kalırım diye de çok korkuyoruminşallah sağ salim kavuşur kucaklar evimize gideriz hepimiz bebişlerimizle
Ben de yaptırma taraftarı değildim canım. Ama doktor riskleri anlatınca mecbur kaldım. Su fazlalığını kontrol altına alamazsak bu haftalarda bile doğuma neden olabilirmiş.oğlum daha çok küçük. Yaşama ihtimali olan haftalara bile gelemedik daha öylesine olunca mecbur göze aldım yaptırdım. Bol bol su içiyorum bugün en azından etkilerini azaltır belki. teşekkür ederim canım inşallah kötü şeyler yaşamayız hiçbirimiz
Oh maşallah cnm zaten gün içinde hareketlerini epey hissediyorum demek ki aslında baya hareketliler ama güçlendikçe daha çok hissediyoruz. İnş o gün de hareketli olur da görürüz biz de doya doyacanım ben sabah kahvaltı yaptım 1,30 daki randevuma 3,15 de girdim beklemekten açlıktan artık çok yorulmuştum kesin bebeğim de halsiz kaldı kıpırdamaz da diye umutsuz girdim ama maşallah yerinde durmuyodu döne döne gösterdi herşeyi :))
Aspirinin muadili bir ilaç . İkisini birlikte kullanıyorum . Bende bu sorunumu öğrenmeden önce hep diyordum normal doğuracağım annelerimiz nasıl doğurdu diye :) ama tabiki şuan normal kelimesi bile korkutuyor
Hay allah cnm ya :/ dediğin gibi hepimize hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip olsun inş. Neden kaynaklandı operasyondan dolayı mı yoksa içerde mi birşey olmuştu cnmKizlar hersey zamaninda güzel tabii ki Rabbim saglikli sihhatli hayirli ve zamaninda dogum nasip etsin hepimize. Ama kismet iste cok var erken doguran kuvezde kalip hicbir sağlık problemi olmayan bebekler. Anne icin cok zor bisi evet ama bence en onemlisi saglikli bi sekilde kucagimiza almamiz..
Benim bebegim 33. Haftada iken vefat etti hicbir seyin garantisi yok maalesef. Ne bizim ne karnimizda ki bebeklerin.. Bazilarimiz erken mi alsam mi almasam mi kiyafet diyorlar ya bekleseniz de beklemeseniz de hicbir seyin garantisi yok. Son haftaya bile gelseniz garantisi yok maalesef..
Kimisi isyan derecesine geliyordu sezaryen yaptigi icin ben bakip gulumsuyordum sadece.. Ben sezaryen oldum ve bebegim ölmüstü eli bos dondum evime o agrilari hic hissetmedim bile... Evet kuvezde olmasida cok kotu bi durum ama hastaneye gidip bebegini gorme sansin var bi umut var icinde iyilesip biraz daha buyuyup kavusma ihtimali.. O yuzden hep hayirlisini isteyin kizlar. Sezaryen de olsa boylesi hayirliymis deyin ya da 10 gun erken dogsa yine de sukur edin. Saglikla kavusalimda insallah sonrasi hep sükür olsun hep..
Hay allah cnm ya :/ dediğin gibi hepimize hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip olsun inş. Neden kaynaklandı operasyondan dolayı mı yoksa içerde mi birşey olmuştu cnm
aynen canım günden güne daha netleşiyor hareketler gün içinde ben de o kadar çok hissediyorum ki oturarak çalıştığım içinOh maşallah cnm zaten gün içinde hareketlerini epey hissediyorum demek ki aslında baya hareketliler ama güçlendikçe daha çok hissediyoruz. İnş o gün de hareketli olur da görürüz biz de doya doya
Başın sağolsun canım. Allah acını unutturacak başka acı vermesin inşallah. Çok haklısın söylediklerinde. Bazen sıkıntıların içinde o kadar boğuluyoruz ki büyük resmi göremiyoruz bile. Dediğin gibi hiçbirimizin beş dakika sonraya garantisi yok. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Sağ salim kavuşuruz inşallah bebişlerimize:)Kizlar hersey zamaninda güzel tabii ki Rabbim saglikli sihhatli hayirli ve zamaninda dogum nasip etsin hepimize. Ama kismet iste cok var erken doguran kuvezde kalip hicbir sağlık problemi olmayan bebekler. Anne icin cok zor bisi evet ama bence en onemlisi saglikli bi sekilde kucagimiza almamiz..
Benim bebegim 33. Haftada iken vefat etti hicbir seyin garantisi yok maalesef. Ne bizim ne karnimizda ki bebeklerin.. Bazilarimiz erken mi alsam mi almasam mi kiyafet diyorlar ya bekleseniz de beklemeseniz de hicbir seyin garantisi yok. Son haftaya bile gelseniz garantisi yok maalesef..
Kimisi isyan derecesine geliyordu sezaryen yaptigi icin ben bakip gulumsuyordum sadece.. Ben sezaryen oldum ve bebegim ölmüstü eli bos dondum evime o agrilari hic hissetmedim bile... Evet kuvezde olmasida cok kotu bi durum ama hastaneye gidip bebegini gorme sansin var bi umut var icinde iyilesip biraz daha buyuyup kavusma ihtimali.. O yuzden hep hayirlisini isteyin kizlar. Sezaryen de olsa boylesi hayirliymis deyin ya da 10 gun erken dogsa yine de sukur edin. Saglikla kavusalimda insallah sonrasi hep sükür olsun hep..
Bende turgay beye gittiğimden cevap vereyim istedim. Bende tok gitmiştim hatta çikolata falan yemiştim girmeden öncecanım benimde bu akşam turgay hocaya mı gittin gitmeden bişeler yedin mi tok gel dediler
İşte beni de düşündüren konu bu kızlar. Gece uyutmuyor gündüz de hiç durmuyor. Peki bu çocuk ne zaman uyuyor anlamıyorumGünaydın güzel annişler
Eğer bu tıp doğru söylüyosa ve şu sıra bebeler uyku düzenine geçiyolarsa vallahi ben yandımçünkü bizimki gece boyu tepe taklak gündüzde nerdeyse tık yok mışıl mışıl Tosbikim uyutmuycak sanırsam beni
Acın tarifsiz canım umarım dediğin gibi bu sefer sağlıkla sıhhatle kavuşursun bebeğineAmin canim aminn.. Hareketini hissedemeyince kalbinin durdugu tespit edildi.. Bir suru testler vs benim kanimda pihtilasma çıktı bu da bebegi kaybetmemize neden olabilirmis. Allah bilir tabii ki... Biz de tedbirimizi aldik canim hergun kan sulandirici igne vuruluyorum ve hap iciyorum. Tedbiri aldik Rabbime emanet ettik kuzumu insallah saglikla kavusuruz bu sefer..
Canim bu hamilelik şekerine bakmak için yapılan mi. Benim de 2 hafta sonra yapılacak hastanede. Hem tahliller yapılacak hem de şekere bakicaz dedi. Siz nasıl gittiniz aç karnina mi tok mu :/Kızlar merhaba. Bugün şeker yüklemesi yaptırdım sağlık ocağında. 50 lik yaptırdım ona rağmen çok zorlandım içerken ve sonrasında. Bende biraz baş dönmesi göz kararması falan yaptı arada beklediğim sürede. Yaptıracak olan varsa yalnız gitmeyin. Yanınızda biri olsun bence
Bende 24 diye biliyorum ki o zamana randevu verdi doktorumşeker yüklemesi 24 haftada yapılmıyor muydu canım ben daha tetanoz aşımı bile olmadım gribim geçmedi bu şekilde olmak da istemedim ama cumartesi doktoruma da sorucam tekrar yaptır derse hafta içi yaptırırım artık
Ben bu testi yaptiricam kızlar. Yani ne kadar yanlış algılar olsa da kulaktam dolma bilgiler yerine çocuğun durumunu düşünsek bence yaptırmaya karar verirz hepberaber. Tabi önyargıda doktorlarin da çok rolü var. Çok şükür benim doktorum uzunca anlattı bu testi. Hamilelik %100 iyi geçiyor olsa bile çocuk üzerindeki şekeri görmenin başka imkani yok bu test dışında. Yani Allah korusun çocuklarimiz doğar doğmaz şeker hastası olsun istemeyiz. Ki doktorum da ölü doğumlarin bile gözüktügunden bahsetti. Ayrıca yüklenilecek şeker miktarini hastaneden çıkar çıkmaz bir yere oturup yediğimiz tatlılardan da rahatça alabiliyorz:) bu yüzden ben bu testi yaptırmakta kararliyim. Allah çocuklarımıza sağlık versin inşallahİnşallah canım. Ben de çok korkuyorum erken doğum işinden. Kuvözde kalır hastanede bırakıp gitmek zorunda kalırım diye de çok korkuyoruminşallah sağ salim kavuşur kucaklar evimize gideriz hepimiz bebişlerimizle
Ben de yaptırma taraftarı değildim canım. Ama doktor riskleri anlatınca mecbur kaldım. Su fazlalığını kontrol altına alamazsak bu haftalarda bile doğuma neden olabilirmiş.oğlum daha çok küçük. Yaşama ihtimali olan haftalara bile gelemedik daha öylesine olunca mecbur göze aldım yaptırdım. Bol bol su içiyorum bugün en azından etkilerini azaltır belki. teşekkür ederim canım inşallah kötü şeyler yaşamayız hiçbirimiz
Kizlar hersey zamaninda güzel tabii ki Rabbim saglikli sihhatli hayirli ve zamaninda dogum nasip etsin hepimize. Ama kismet iste cok var erken doguran kuvezde kalip hicbir sağlık problemi olmayan bebekler. Anne icin cok zor bisi evet ama bence en onemlisi saglikli bi sekilde kucagimiza almamiz..
Ben bu testi yaptiricam kızlar. Yani ne kadar yanlış algılar olsa da kulaktam dolma bilgiler yerine çocuğun durumunu düşünsek bence yaptırmaya karar verirz hepberaber. Tabi önyargıda doktorlarin da çok rolü var. Çok şükür benim doktorum uzunca anlattı bu testi. Hamilelik %100 iyi geçiyor olsa bile çocuk üzerindeki şekeri görmenin başka imkani yok bu test dışında. Yani Allah korusun çocuklarimiz doğar doğmaz şeker hastası olsun istemeyiz. Ki doktorum da ölü doğumlarin bile gözüktügunden bahsetti. Ayrıca yüklenilecek şeker miktarini hastaneden çıkar çıkmaz bir yere oturup yediğimiz tatlılardan da rahatça alabiliyorz:) bu yüzden ben bu testi yaptırmakta kararliyim. Allah çocuklarımıza sağlık versin inşallah
Ben de bir zarari oldugunu dusunmuyorum zaten karsi cikan sadece Canan Karatay var o da zaten tatliya karsi oldugu icin. Baklava yemeyin ölürsünüz diyo ona kalirsaBen bu testi yaptiricam kızlar. Yani ne kadar yanlış algılar olsa da kulaktam dolma bilgiler yerine çocuğun durumunu düşünsek bence yaptırmaya karar verirz hepberaber. Tabi önyargıda doktorlarin da çok rolü var. Çok şükür benim doktorum uzunca anlattı bu testi. Hamilelik %100 iyi geçiyor olsa bile çocuk üzerindeki şekeri görmenin başka imkani yok bu test dışında. Yani Allah korusun çocuklarimiz doğar doğmaz şeker hastası olsun istemeyiz. Ki doktorum da ölü doğumlarin bile gözüktügunden bahsetti. Ayrıca yüklenilecek şeker miktarini hastaneden çıkar çıkmaz bir yere oturup yediğimiz tatlılardan da rahatça alabiliyorz:) bu yüzden ben bu testi yaptırmakta kararliyim. Allah çocuklarımıza sağlık versin inşallah
Ben de bir zarari oldugunu dusunmuyorum zaten karsi cikan sadece Canan Karatay var o da zaten tatliya karsi oldugu icin. Baklava yemeyin ölürsünüz diyo ona kalirsaama ben her turlu tatli yiyorum zaten. Insallah sorunsuz atlatiriz. Ama benim saglik ocağım burda yapmıyoruz dedi, hastanede nasil yapiliyo acaba?
Canim suan premium care in sizdirmazligi yesil primadan daha iyi. Yesil paketleri degistirdiler bu sene ve orta kismindan sizdiriyor baya. Benim kizim daha 1.5 yasinda oldugundan bezlerle baya icli disliyim.pat diye daldım canım ama merak ettiğim bir durum var.. prima yeni mi bozdu kalitesini? . 7 yıl önce kullandım bu bebeğime de aldım ama bu yorumları duyunca marketlerin kendi bezi daha iyidir heralde diyorum şaşkınlıkla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?