temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim bu hamilelik şekerine bakmak için yapılan mi. Benim de 2 hafta sonra yapılacak hastanede. Hem tahliller yapılacak hem de şekere bakicaz dedi. Siz nasıl gittiniz aç karnina mi tok mu :/
Evet canım o tahlil. Aç gittim ben önce aç kan aldı diğer tahliller ve şeker için. Sonra 1 poşet glikoz var eczaneden aldım onu(sağlık ocağı olduğu için.hastaneler veriyormuş sanırım) onu 250ml suda iyice eritip içtim. Bir saat başka hiçbirşey yiyip içmek yok. Bir saat sonra tekrar kan aldı o kadar. Biraz baş dönmesi falan oldu hem açlık hem şeker etkiliyor malum. Çok zor birşey değil canım. İçmesi biraz zor ama bişekilde bitiyor :)

Aynen canım. Yani hiç risk yokken acaba yaptırmasam mı diye ben de çok düşündüm. Hatta araştırmaya niyetlendim ama durum böyle olunca onun zararı gözüme gelmedi hiç. Bugün biraz araştırdım yaptırdıktan sonra :) o kadar zararlı değil diyorlar. Ailede ve kişide şeker öyküsü yoksa düzenli ölçüm ihmal edilmemek şartıyla yaptırmayabilirsiniz diyorlar genelde. Ama anladığım kadarıyla birşey varsa da bilinmezse riskleri daha fazla. O riske girmeye gerek yok gibi. Araştırınca benim de fikrim değişti.

Canim suan premium care in sizdirmazligi yesil primadan daha iyi. Yesil paketleri degistirdiler bu sene ve orta kismindan sizdiriyor baya. Benim kizim daha 1.5 yasinda oldugundan bezlerle baya icli disliyim.

yani yenisini çıkarıp diğerinin kalitesini düşürmüşler.. orta kısmından sızdırıyor olması çok berbat olmuş. duruma göre bakacağız artık. migrosta bez çıkarmış minies diye bugün marketi gezerken gördüm.. sleepy öneriliyor numunesi var 4 tane elimde beğenirsem alırım.. ne çıkarsa bahtımıza diyip kullanacağız artık

tek seferde içebilir miyiz yoksa yudum yudum mu içme zorunluluğu var? nefesi tutup tek dikişte içmek isterim tadı kötüyse

tek seferde içebilir miyiz yoksa yudum yudum mu içme zorunluluğu var? nefesi tutup tek dikişte içmek isterim tadı kötüyse
Canım çok yoğun olduğu için tadı mide bulandırıyor yutarken biraz. Ben içemedim ama umarım siz içersiniz
Şimdi böyle sorunca sen aklıma geldi. ben bu soruyu ilaçlı ultrasona girerken hemşireye sormuştum. Tadı kötüyse yavaş içemem bi seferde içsem olmaz mı yavaş yavaş mı içmem gerekiyor diye. Kadın hiç istifini bozmadı kafasını kaldırdı yüzüme baktı güldü. İstediğiniz gibi içebilirsiniz dedi. :) sonra yandaki koltukta bir saat benim öğüre öğüre o suyu bitirmemi izledi inşallah sonun benim gibi olmaz

banada nisanda yapilcak seker yuklemesi.acligada hic gelemem nasil dayancam bilmiyorum.ama bizim hastanede gazoz gibi kutu icecek satiliyomus aromali elmali limonlu falan onla yapiyolarmis seker yuklemesini.insallah cok kotu degildir tadi

banada nisanda yapilcak seker yuklemesi.acligada hic gelemem nasil dayancam bilmiyorum.ama bizim hastanede gazoz gibi kutu icecek satiliyomus aromali elmali limonlu falan onla yapiyolarmis seker yuklemesini.insallah cok kotu degildir tadi
O zaman güzel olabilir canım şanslısın :) benimki fakir işi su şeker baklava şerbeti resmen

O zaman güzel olabilir canım şanslısın :) benimki fakir işi su şeker baklava şerbeti resmen
Ben daha önce yaptırdım Elmalı kola gibi kutuda verildi ama bana beş dakika içinde içeceksin dediler tabi aç karna olunca beni mafetti şimdi hamile halimle bilmiyorum nasıl dayanırım

ayyy tereyağı booooll yiyin diyor o daha zararlı haberi yok biizm sağlık ocağı da yapıyormuş hastanede olacak bakalım. ücreti de sormadım arayıp sorayım bari
Ücretli bi test mi oluyo bu onu anlatmadi bak doktorum ne kadara yaptırdjniz yaptiran varsa

Bende aç gidicem diye sabah erkene aldım randevuyu canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

Sleepy i bende kullandim ve gercekten iyiydi. Sizdirmazligi ve kalitesi iyi.

Ya öyle zaten bende bilmiyordum açıkçası böyle zararları olduğunu. Geçen gün eşim işteyken bilgisayarda görmüş resim çekip atmış bana hemen su içmemeniz gereken 7 durum diye :))) oda sağolsun ben ne yapıyosam onu atmış duştan sonra hemen su içerim ben, gece su içerim,sabah uyanır uyanmaz su içerim, gebelik dolayısıyla istifra edince de su içerim gargara yaparak meğer oda çok zararlıymış veba hastalığına sebep oluyormuş istifradan sonra su içmek. Uyardı beni yapma bunları artık diye bakalım elimden geldikçe değiştirmeye çalışıcam kendimi bu alışkanlıklarımdan

yapma yaaaaa.... valla canım açken dayanamıyorum napcam onu da bilmiyorum... kazanıyor acıkınca midem sonra bulanıyor.. ayyyy erken kalkıyorum saat 7de 9da orda olsam hemen başlansa bile 10u bulur açlıktan şekerim düşer bee napcam bilemiyorum valla aç aççç

Ücretli bi test mi oluyo bu onu anlatmadi bak doktorum ne kadara yaptırdjniz yaptiran varsa

özele gidiyorum tahliller ücretli bu da öyledir illa ki.. idrar için 5 TL vermiştim. ikili test için 35,ayrıntılı için 15 ve 30 verdim ama şeker yükleme ne kadar bilmiyorum temkinli gideyim :)

aklımda bulunsun prima sorun çıkarırsa denerim sağol canım

Sonuç nasıl çıktı canım

Eşimin reklamlarini görüp ilk bunu alalım demesiyle aldık bizde sleepyi:) bakalım inşallah iyi gelir bizimkine de :) iyi yorum görünce de sevindim :)

Zararlı diyorlar gebelikte şeker yüklemesi bende çok kararsızım zamanı gelince yaptırıp yaptırmamak konusunda. Allah yardımcımız olsun

Zararlı diyorlar gebelikte şeker yüklemesi bende çok kararsızım zamanı gelince yaptırıp yaptırmamak konusunda. Allah yardımcımız olsun
Böyle bir şeyin zararlı olduğunu söyleyen tek kişi Canan Karatay Ayrıca riski sakıncası olan bir testi yapmak için doktorlar nasıl bu kadar rahat davranabilsin. Bir de böyle düşünmek gerek :)

Sonuç nasıl çıktı canım
yarın öğlen çıkıcak canım ben sağlık ocağında yaptırdım. Ertesi gün çıkıyor sonuçlar.

Canım sen de araştır istersen ama zararı faydasından az gibi duruyor. Şeker olup da bilinmemesi çok daha sıkıntılı allah korusun.

Canım açlık durumunu bilemem ama şekerinin düşmeyeceğine garanti verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…