- 28 Ağustos 2016
- 288
- 313
- 18
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.701
Öyle tabi de benim kuzenim de hemşire. Kadın Doğum yanında. Oda önermiyo tavsiye etmem diyo ama gerekli olduğu zamanlarda Yok degil. Kuzenimin hanımı Doğum esnasında fenalaşmış. şeker yüklemesi yaptırmadıgı için Doğum sırasında çocuğa etki yapmış doktoru da ben bu sorumluluğu alamam diyip doğumu başka doktor gerçekleştirmiş, Meğerse kızda gizli şeker çıkmış. Kendi doktoru şeker yüklemesi yapmasını istemiş hasta kabul etmeyince sorumluluk alamam Doğumda demiş ve yapmamış da doğumunu.Böyle bir şeyin zararlı olduğunu söyleyen tek kişi Canan KaratayAyrıca riski sakıncası olan bir testi yapmak için doktorlar nasıl bu kadar rahat davranabilsin. Bir de böyle düşünmek gerek :)
Bende çok kararsızım zaten. Kendi doktorumla görüşürüp ona göre davranırım galibayarın öğlen çıkıcak canım ben sağlık ocağında yaptırdım. Ertesi gün çıkıyor sonuçlar.
Canım sen de araştır istersen ama zararı faydasından az gibi duruyor. Şeker olup da bilinmemesi çok daha sıkıntılı allah korusun.
Yani gerçekten zararı faydasindan daha az gözüküyor o yüzden yaptırilmali diye düşünüyorum bende canımÖyle tabi de benim kuzenim de hemşire. Kadın Doğum yanında. Oda önermiyo tavsiye etmem diyo ama gerekli olduğu zamanlarda Yok degil. Kuzenimin hanımı Doğum esnasında fenalaşmış. şeker yüklemesi yaptırmadıgı için Doğum sırasında çocuğa etki yapmış doktoru da ben bu sorumluluğu alamam diyip doğumu başka doktor gerçekleştirmiş, Meğerse kızda gizli şeker çıkmış. Kendi doktoru şeker yüklemesi yapmasını istemiş hasta kabul etmeyince sorumluluk alamam Doğumda demiş ve yapmamış da doğumunu.
Canım açlık durumunu bilemem ama şekerinin düşmeyeceğine garanti verebilirim
Canim ben herkes gibi ilk prima premium care yenidogandan kullandim hakkimi denemek icin onun islak pamuk olanlarindan aldim aslinda dogal su pamuk kullanmak en iyisi ama her zaman her yerde zor olur yaa hatta gratisden bi sprey kutusu bile aldim pamuk suya devam edersem diye yanimda minik su tasimak icin ama bence en gec 15 güne herkes islak mendile dönecekCanım ben de idare edebildiğim kadar su pamuk kullanmayı düşünüyorum ama dışarısı için falan mecbur ıslak mendil kullanıcam. Onların da sadece su olanları varmış. Safsu ve pamuk mendil. Onlardan alırım diye düşündüm. Sen ne aldın? Hangi marka iyidir elli çeşit ıslak mendil var :)
Valla bana herkes bez cok alma islak mendili depola diyoranam 30-40 islak mendil mı ben oturup ağlıyım daha bir iğne almadım:)
Canim icinde 56 tane var gunde baslarda 8-10 bez kullanan anneler var islak mendili sen hesap etMadam_coco canım 30 - 40 fazla değil mi ıslak mendil için ben 3 tane aldım ilk etap için fazla bile diye düşündüm
:) ins dogana kadar degisir uyku duzeni yoksa geceleri cuppa cuppa deseneGünaydın güzel annişler
Eğer bu tıp doğru söylüyosa ve şu sıra bebeler uyku düzenine geçiyolarsa vallahi ben yandımçünkü bizimki gece boyu tepe taklak gündüzde nerdeyse tık yok mışıl mışıl Tosbikim uyutmuycak sanırsam beni
Adet ağrılarıyla hamilelik belirtileri birbirine çok benzer,yani tutmuş deriz tutmamıştır hayal kırıklığına uğrarsınız, ya da tutmamış deriz tutmuştur umudunuz kırılır.En sağlıklısı adet gününüzü bekleyin geçerse eczanedeki testlerden yapın gözlemleyin.ilk çocuğumda bende her ay acaba tuttumu diye düşünürdüm,ne zamanki düşünmedim olmuyor zaten dedim ve adetim 2 gün geçmesine rağmen test yapmadım.3. Günde hamile olduğumu anladım test yapınca.İnşallah gönlünüze göre olur.Mrb yumurtlamamdan sonraki 3. gün ve ve sol yumurtalıgımdan aşa ayaklarıma kadar çok ağrım var ve karnım adet olvakmışım gibi agrıyor tutmuşmudur sizce
Canim izmittekini soruyosan özeller 60sanirim ben daricadayim muayne 40tl dogum 650 izmitte 2binlira özelde benim gittigim hastane uygun dogum konusunda canim.Canım sağ salim doguralimda gerisi boş sağlıkla dünyaya gelsinler. Canım kocaeli deki hastane doğum fiyatlarından haberin var mı ? Eşim emekli sandığı indirimli fiyatlar ne kadar
Canim şeker yüklemesi aç karna mi oluyor ?O zaman güzel olabilir canım şanslısın :) benimki fakir işi su şeker baklava şerbeti resmen
Ilk ac karna oluyor canim ben bilince cvp yazayim dedim.Canim şeker yüklemesi aç karna mi oluyor ?
Benim göbek deligimin hemen altında canım sağ sol geziniyor. Genelde orda oluyorKizlar aklima takildi.
Oncelikle sizin bebekleriniz karninizin neresinde hissediyorsunuz.
Ben hep aşagida tam rahimde hissediyorum hep orda ben gebeligimin basindan beri hep agliyorum hergün nerdeyse kendimede engel olamiyorum hormonlardan bu bende erken dogum yaparmi diyede dusunmuyor deyilim hani sizde durumlar ne cok kiziyorum kendime ama elimde deyil.
İşte kendimi buldugum mesaj. Bende hamileliğin başından beri ağlıyorm her şeye. Ilk aylarda yeni evliyim diye ailemi özledigim için ağlıyordum ama öyle böyle ağlamak değildi yani. Hala da aklımı kurcalayan her şeyde ağlama huyum var ve bende kendime çok kızıyorm. Erken doğuma sebep oluyorsa bilgisi olanlar yazsın belki gucleniriz degistirirz kendimiziKizlar aklima takildi.
Ben hep aşagida tam rahimde hissediyorum hep orda ben gebeligimin basindan beri hep agliyorum hergün nerdeyse kendimede engel olamiyorum hormonlardan bu bende erken dogum yaparmi diyede dusunmuyor deyilim hani sizde durumlar ne cok kiziyorum kendime ama elimde deyil.
Sağol canım. Doktorum 1 ay sonra şeker yüklemesi yaptir saglikocaginda dedi ama sormak aklıma gelmedi aç mi tok mu olacağına.Ilk ac karna oluyor canim ben bilince cvp yazayim dedim.
Bu arada ilk demissin kaç defa oluyor şeker yüklemesi?Ilk ac karna oluyor canim ben bilince cvp yazayim dedim.
Canım benim başlarda ağlama krizlerim oldu şu an geçti depresyona girmiştim ben. Bende bebisi kasiklarimda daha çok hissediyorum çok yukarda değil gibi gelio bana da. Bazen çok nadir yukarda hissediyorum ama aşağıda bebis kesin. Kafaya takılacak durum değil zaten öyle bişey olsa doktor uyarır bisekilde. Bu arada ben bebisi çok derinden tekmesini hissediyorim benim iç karnım geniş ilk bebistede hep derinden tekme hissettim . Herkesin yapısı farklı uzme kendini kafaya takacak şeyler arama herşey güzel olacak canım .Kizlar aklima takildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?