temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım ayda bir gidiyorum ben de ama ayrintiliya gitmiştim onun sonucunu gösterdim doktoruma şimdi bir ay sonra tekrar kontrol

En son 16 haftada gitmistim 20 haftaligim yeni gidicem

Ay boylarini kıtır kıtır yerim onun ben zaten artık tekmeler de kuvvetli bayağı hissedilir oldu yavrum benim Yan yatmış başı solda ayakları sağda :))
benim de sırtı göbeğime dayalı yatıyordu ama hiç durmadı yerinde :) heycanlanıyor onu görmeye gidince

Canım bizimki çikolataya hiç tepki vermiyor. Vişne suyu ve elma favorileri yedim mi yerinde durmuyor. Bir de en son tahlil için aç gitmiştim yine çok hareketliydi ama tesadüf mü bilmiyorum:) meyve suyu ve meyveye güzel tepki veriyorlar genelde:)

15günde 1 çağırıyor beni doktorumuz.

Maşallah canım 20-23 cm falan olmuştur boyu da bence. Bizim de 480gr-25 cm. Çok yakın gidiyorlar kuzular

Merhaba canim masallah bebisine
Detayli ultrason yaptirmadim henuz ama bu hafta istiyorum bende artık. Fiyat ve yer arastiriyorum
Karnim baya buyudu 9.ay ne halde olcagimi tahmn edemiyorum
Yüzünü gorebildinmi varmi fotosu fln. Geriye.ileriye gittim sayfalarda ama goremedim

Kizlar toplu cvp vereyim size hala agrilarim devam ediyor iltahaptan supe ediyorum ama cok fazla deyil ilk dogum yaptigimda hic bisey bilmiyodum internette yoktu o zamnlar 8sene oncesi yani ama artik her konuda bilgim var cok sukur arastiriyorum oglumdada son 7aydan sonra hergun yuruyus yapmistim ama zor dogum oldu tabikide ilk oldugu icin zordu o sanci aninda kendini sıkmamak elde elde deyilki zor yani.

Benimki ne yesem kuduruyor ne pis boğaz bi oglum var. Hemen bi kıpraşmalar tekmeler fln . Hic boyle sevdigi bisey dikkatimi cekmedi hepsine ilgi duyuyor galiba tontis

Arkadaşlar isim düşünmeye başladınız mı.bizim cinsiyet yeni belli oldu eşim le harıl harıl isim aramaya başladı K
Biz de bir turlu karar vermedik isimsiz oglum diye seviyoruz. Aslinda Alp Eren koyucaktik, eren esimin adi. Ama ulkucu ismi gibi diyor herkes, sizce de oyle mi? Hic bi siyasi partiyi desteklemiyorum o yuzden ideolojik bisey olsun istemiyorum da..

mrb kızlar ben pek giremiyorum ama arada takip ediyorum 6 aylık oldum ama az önce hafif akıntı şeklinde kahve rengi lekem oldu korkuyorum npmaliyim sizce acil bilgisi olan yazarmı

Benimki ne yesem kuduruyor ne pis boğaz bi oglum var. Hemen bi kıpraşmalar tekmeler fln . Hic boyle sevdigi bisey dikkatimi cekmedi hepsine ilgi duyuyor galiba tontis
maşallah canım hareket etain ne güzel :) çok mutlu oluyorum ben tekme yedikçe
Canım ayrıntılı ultrason için 3 martta gittim ben. Çok hareketliydi heryerini gördük yüzünü de gösterdi biraz. Bize bisürü fotoğraf verdi cd verdi cd de videolar var. 45 dkya yakın sürdü. Yanlış hatırlamıyorsam 250 tl de ücret ödedik

mrb kızlar ben pek giremiyorum ama arada takip ediyorum 6 aylık oldum ama az önce hafif akıntı şeklinde kahve rengi lekem oldu korkuyorum npmaliyim sizce acil bilgisi olan yazarmı
Canım 6 ay olduğuna emin misin tahmini doğuma göre 5 olman lazım. Akıntı kırmızı kan renginde ya da parçalı olursa ya da devam ederse gel dedi benim doktorum. Adet zamanlarında ya da çok yorulduğun zamanlarda arada olabiliyor. İyi takip et devam ederse ararsın doktorunu hemen. Önemli görürse o çağırır zaten. Bence stres yapma hiç. Arada normal böyle şeyler. Stres daha zararlı

Canim genelde 4 haftada bir cagiriyorlar. Ama hastaya ve doktora gore degisir. Bende 5 hafta gitmedim. 3 hafta sonra tekrar cagirmisti. 3 hafta sonra ayrintiliya gidicem. Sonrasinda hersey yolundaysa uzun sure cagirmaz muhtemelen.

Sen doğur hastanede olcan ben gidip cikaricam kimliği diyo bana mahkemeye veririm seni dedim :)
Geçen haberlerde gördüm aynı şeyi yapmış adam eşi hastanedeyken kimliği çıkarmış. Kadın da dava açmış sonradan mahkeme kadını haklı bulmuş iki isim koymuşlar. Baya güldüm görünce eşime de bak işte kanun önünde bile biz haklıyız dedim.

Evet canım isim konusu iki tarafın da hakkı mahkeme işi olursa iki isim birden koyulur hatta hakim haklı görürse babanın dediği isim geçerli ama bu kısmı çaktırmayın

Ben de eşime Berkay ismini sunmuştum o ne öyle ayçöreği gibi demişti

Hayır değil. Sizin haftanizdayken bende 1 buçuk ayı geçmişti bir sonraki randevumda. Geçen hafta gittim mesela 2 hafta sonraya verdi randevu şeker testi için. Yani herhangi bi sıkıntı yoksa çok sık cagirmiyorlar o yüzden içinizi rahat tutun:)

Benimkide öyle babasına çekmiş diyorum su içsem vuruyor maşallah hepsine :)

Biz de bir turlu karar vermedik isimsiz oglum diye seviyoruz. Aslinda Alp Eren koyucaktik, eren esimin adi. Ama ulkucu ismi gibi diyor herkes, sizce de oyle mi? Hic bi siyasi partiyi desteklemiyorum o yuzden ideolojik bisey olsun istemiyorum da..
Biz sadece Alp koyacağız canım

Ben çikolata degil de bi kaşık organik bal yedim. Ultrasona girince de hemen gördük. En azından katkı maddesi Yok organik şekilde varsa tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…