- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.901
Canım ayda bir gidiyorum ben de ama ayrintiliya gitmiştim onun sonucunu gösterdim doktoruma şimdi bir ay sonra tekrar kontrolKızlar ne kadar süreyle doktora gidiosun uz sanki ben gitmeden 2 kere giden arkadaşlar var gibi geldi .doktor ne kadar zamanda çağırıyor ? Ben gideli 22 gün oldu doktora daha gitmedim. Kocaelide gittim doktora ama şu an evime döndüm manisadayim.doktor beni nisanın ilk haftası çağırmıştı geç değil mi
En son 16 haftada gitmistim 20 haftaligim yeni gidicemKızlar ne kadar süreyle doktora gidiosun uz sanki ben gitmeden 2 kere giden arkadaşlar var gibi geldi .doktor ne kadar zamanda çağırıyor ? Ben gideli 22 gün oldu doktora daha gitmedim. Kocaelide gittim doktora ama şu an evime döndüm manisadayim.doktor beni nisanın ilk haftası çağırmıştı geç değil mi
benim de sırtı göbeğime dayalı yatıyordu ama hiç durmadı yerinde :) heycanlanıyor onu görmeye gidinceAy boylarini kıtır kıtır yerim onun ben zaten artık tekmeler de kuvvetli bayağı hissedilir oldu yavrum benim Yan yatmış başı solda ayakları sağda :))
Canım bizimki çikolataya hiç tepki vermiyor. Vişne suyu ve elma favorileriherkese iyi hafta sonları. bizim randevumuz martın sonunda. kızımızı çok merak ediyoruz. çünkü hala yüzünü göremedik. ultrasona girmeden önce hareketlenmesi için çikolata yesem yeter mi? bu sefer boş geçmek istemiyorum :)
15günde 1 çağırıyor beni doktorumuz.Kızlar ne kadar süreyle doktora gidiosun uz sanki ben gitmeden 2 kere giden arkadaşlar var gibi geldi .doktor ne kadar zamanda çağırıyor ? Ben gideli 22 gün oldu doktora daha gitmedim. Kocaelide gittim doktora ama şu an evime döndüm manisadayim.doktor beni nisanın ilk haftası çağırmıştı geç değil mi
Maşallah canım20-23 cm falan olmuştur boyu da bence. Bizim de 480gr-25 cm. Çok yakın gidiyorlar kuzular
Benimki ne yesem kuduruyor ne pis boğaz bi oglum var.benim de sırtı göbeğime dayalı yatıyordu ama hiç durmadı yerinde :) heycanlanıyor onu görmeye gidince
Canım bizimki çikolataya hiç tepki vermiyor. Vişne suyu ve elma favorileriyedim mi yerinde durmuyor. Bir de en son tahlil için aç gitmiştim yine çok hareketliydi ama tesadüf mü bilmiyorum:) meyve suyu ve meyveye güzel tepki veriyorlar genelde:)
Biz de bir turlu karar vermedik isimsiz oglum diye seviyoruz. Aslinda Alp Eren koyucaktik, eren esimin adi. Ama ulkucu ismi gibi diyor herkes, sizce de oyle mi? Hic bi siyasi partiyi desteklemiyorum o yuzden ideolojik bisey olsun istemiyorum da..Arkadaşlar isim düşünmeye başladınız mı.bizim cinsiyet yeni belli oldu eşim le harıl harıl isim aramaya başladı K
Merhaba canim masallah bebisine
Detayli ultrason yaptirmadim henuz ama bu hafta istiyorum bende artık. Fiyat ve yer arastiriyorum
Karnim baya buyudu 9.ay ne halde olcagimi tahmn edemiyorum
Yüzünü gorebildinmi varmi fotosu fln. Geriye.ileriye gittim sayfalarda ama goremedim
maşallah canım hareket etain ne güzel :) çok mutlu oluyorum ben tekme yedikçeBenimki ne yesem kuduruyor ne pis boğaz bi oglum var.Hemen bi kıpraşmalar tekmeler fln . Hic boyle sevdigi bisey dikkatimi cekmedi hepsine ilgi duyuyor galiba tontis
Canım 6 ay olduğuna emin misin tahmini doğuma göre 5 olman lazım. Akıntı kırmızı kan renginde ya da parçalı olursa ya da devam ederse gel dedi benim doktorum. Adet zamanlarında ya da çok yorulduğun zamanlarda arada olabiliyor. İyi takip et devam ederse ararsın doktorunu hemen. Önemli görürse o çağırır zaten. Bence stres yapma hiç. Arada normal böyle şeyler. Stres daha zararlımrb kızlar ben pek giremiyorum ama arada takip ediyorum 6 aylık oldum ama az önce hafif akıntı şeklinde kahve rengi lekem oldu korkuyorum npmaliyim sizce acil bilgisi olan yazarmı
Canim genelde 4 haftada bir cagiriyorlar. Ama hastaya ve doktora gore degisir. Bende 5 hafta gitmedim. 3 hafta sonra tekrar cagirmisti. 3 hafta sonra ayrintiliya gidicem. Sonrasinda hersey yolundaysa uzun sure cagirmaz muhtemelen.Kızlar ne kadar süreyle doktora gidiosun uz sanki ben gitmeden 2 kere giden arkadaşlar var gibi geldi .doktor ne kadar zamanda çağırıyor ? Ben gideli 22 gün oldu doktora daha gitmedim. Kocaelide gittim doktora ama şu an evime döndüm manisadayim.doktor beni nisanın ilk haftası çağırmıştı geç değil mi
Geçen haberlerde gördüm aynı şeyi yapmış adam eşi hastanedeyken kimliği çıkarmış. Kadın da dava açmış sonradan mahkeme kadını haklı bulmuş iki isim koymuşlar. Baya güldüm görünce eşime de bak işte kanun önünde bile biz haklıyız dedim.Sen doğur hastanede olcan ben gidip cikaricam kimliği diyo bana mahkemeye veririm seni dedim :)
Evet canım isim konusu iki tarafın da hakkı mahkeme işi olursa iki isim birden koyulur hatta hakim haklı görürse babanın dediği isim geçerli ama bu kısmı çaktırmayınGeçen haberlerde gördüm aynı şeyi yapmış adam eşi hastanedeyken kimliği çıkarmış. Kadın da dava açmış sonradan mahkeme kadını haklı bulmuş iki isim koymuşlar. Baya güldüm görünce eşime de bak işte kanun önünde bile biz haklıyız dedim.
Ben de eşime Berkay ismini sunmuştum o ne öyle ayçöreği gibi demiştiHahaha ne güldüm ya :) Anan sana alyans diye isim bulmuş mu :) Erkekler bir garip zaten,benim eşim de Ilgın diye tutturmuş,tamam bende Melek koyayım Ilgın Melek olsun ikimizin de gönlü olsun diyorum,bu sefer de bozuluyor sen isim koyarsan o isim kullanılcak nasıl sa çocuk ona alışıcak diyor hahaha bir tripler bir haller, Ilgın ı koydurduğuma şükret sen dedim , Anayım ben anaaa tabi benim koyduğum kullanılacak
Hayır değil. Sizin haftanizdayken bende 1 buçuk ayı geçmişti bir sonraki randevumda. Geçen hafta gittim mesela 2 hafta sonraya verdi randevu şeker testi için. Yani herhangi bi sıkıntı yoksa çok sık cagirmiyorlar o yüzden içinizi rahat tutun:)Kızlar ne kadar süreyle doktora gidiosun uz sanki ben gitmeden 2 kere giden arkadaşlar var gibi geldi .doktor ne kadar zamanda çağırıyor ? Ben gideli 22 gün oldu doktora daha gitmedim. Kocaelide gittim doktora ama şu an evime döndüm manisadayim.doktor beni nisanın ilk haftası çağırmıştı geç değil mi
Benimkide öyle babasına çekmiş diyorum su içsem vuruyorBenimki ne yesem kuduruyor ne pis boğaz bi oglum var.Hemen bi kıpraşmalar tekmeler fln . Hic boyle sevdigi bisey dikkatimi cekmedi hepsine ilgi duyuyor galiba tontis
Biz sadece Alp koyacağız canımBiz de bir turlu karar vermedik isimsiz oglum diye seviyoruz. Aslinda Alp Eren koyucaktik, eren esimin adi. Ama ulkucu ismi gibi diyor herkes, sizce de oyle mi? Hic bi siyasi partiyi desteklemiyorum o yuzden ideolojik bisey olsun istemiyorum da..
Ben çikolata degil de bi kaşık organik bal yedim. Ultrasona girince de hemen gördük. En azından katkı maddesi Yok organik şekilde varsa tavsiye ederimherkese iyi hafta sonları. bizim randevumuz martın sonunda. kızımızı çok merak ediyoruz. çünkü hala yüzünü göremedik. ultrasona girmeden önce hareketlenmesi için çikolata yesem yeter mi? bu sefer boş geçmek istemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?