- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.881
Çok güzel duruyorBu arada kızlar kapı süsü böyle bişey düşünüyorum
Eki Görüntüle 1969339
Alya ismi güzel mış. Kızda duru ismi de çok hoşuma gidiyo. Bizimki oğlan bakalım neye karar verecez. Çok zor isim olayı.Ben eşime begendiremiyorum aysima dedim beğenmedi Alya diyorum kızım anan sana alyans diye isim bulmuş diyo ama Alya olacak yüksek ihtimalle :)
Ana sınır oluyorum dokuz ay taşıyacam doğuracam isme karar veremeyecrm. Valla vururumHahaha ne güldüm ya :) Anan sana alyans diye isim bulmuş mu :) Erkekler bir garip zaten,benim eşim de Ilgın diye tutturmuş,tamam bende Melek koyayım Ilgın Melek olsun ikimizin de gönlü olsun diyorum,bu sefer de bozuluyor sen isim koyarsan o isim kullanılcak nasıl sa çocuk ona alışıcak diyor hahaha bir tripler bir haller, Ilgın ı koydurduğuma şükret sen dedim , Anayım ben anaaa tabi benim koyduğum kullanılacak
Bende öyleyim canım decaviti aldım icemedim antibiyotikleri bike ikiye bölüp içiyorum çok zor yutuyorum vitamin kullanmıyorum ilk hamileligimde de icememistim çok üzülüyorumslm kızlar nasılsınız bizde yarın 20 hafta olacaz inşallah ama benim bir sorunum var ben normalde de hap içemeyen biriyim şimdi de içemiyorum küçük olunca zorluyorum ama büyük hapları içemiyorum decavitte onlardan biri kesinlikle yutamıyorum benim gibi olan var mı
Ben de çok beğendim bunu farklı hem her yerde satılanlardan. Ben daha bakmadım bile hiç. Isim için bizde de benzer durumlar yaşandı hep. Yok Ahu Tuğba diyecekler yok bilmem ne. Ben de dedim bi biz hatırlıyoruz o filmleri geç artık. Isim hakkı bizim olmalı kesinlikle hem 9 ay taşı hem de ismi o koysun yok öle yağmaBu arada kızlar kapı süsü böyle bişey düşünüyorum
Eki Görüntüle 1969339
Sen doğur hastanede olcan ben gidip cikaricam kimliği diyo bana mahkemeye veririm seni dedim :)Ben de çok beğendim bunu farklı hem her yerde satılanlardan. Ben daha bakmadım bile hiç. Isim için bizde de benzer durumlar yaşandı hep. Yok Ahu Tuğba diyecekler yok bilmem ne. Ben de dedim bi biz hatırlıyoruz o filmleri geç artık. Isim hakkı bizim olmalı kesinlikle hem 9 ay taşı hem de ismi o koysun yok öle yağma
Canim normal de de sezeryanda da hepsi temizleniyor. Bu ikinci dogumun olcaksa biraz daha bikincli olcagindan dolayi daha kolay olur korkma. Benimde ilki zordu ama ikinci cok kolay gecti. Yuruyus yapmayi ihmal etmeyin. Normal dogumu cok kolaylastiriyor. Birde yuzme imkanin olursa yuz. Rahim kaslarini cok guclendiriyor. Bunlar sayesinde benim dikisim bile olmadi. Birde benim rahim agzim vs ters yonde olmasina ragmen kolay dogum yaptim :) doktor da bunlara bagladi.Kizlar iyi gceler bugun kucuk tansiyonum hep 4de idi sarmusak yuttum ama hala galsizim ve aksamdan beri adet agrim var dr gitmemek icin direniyorum dogumhaneye sokuyorlar oraya girmek ölum geliyor bana o bagiran kadinlari duydukca aklimi kaybediyorum elbetteki zamni gelince bende bagiricam ama insan baskasindan ayni sanciyi duyunca kotu oluyor zor bi dogum olmustu 7sene gecti hala korkuyorum 18saat sanci cektigim icin bu inş uzun surmez ama kizlar normal dogum cok iyi bisey icin temizleniyor o pis kan gidiyor.
Canim dogumdan korkma eger duzenli yuruyus yapip cok kilo almazsan birde sancilarini evde biraz cekip doguma gidersen cok kolay olur. Ben ilkinde cok acemiydim evde sancisiz gittim o yuzden zorlandim ama ikincide aklim basima geldi :) evde sancimi cektim sanci siklasinca doktora gittim. 4 saat sonunda bebegim kucagimdaydi. Suni sanci vs de almadim. Erken gidince suni sanci veriyorlar. Ama evde sancilanirsan ve biraz beklersen cok almana gerek kalmiyor.Canım ben de önceki gün tansiyon problemi yaşadım. Dün doktoruma sordum. Bebeğe birşey olmaz dedi. Onun için tehlikeli olan yüksek olması dedi. Düşünce dinlen yat dedi. Yükselirse 15 i 16 yı geçerse düşmezse gel dedi. Benm de 6-4 5-4 e düştü bi hafta önce. Önceki gün 7-4 düştü. Sorun olmaz öyle zamanlarda hemen yat dinlen dedi.
Not: Doğumla ilgili hiç bir fikrim yok. Anlattıkların beni sadece korkuttu
23 se uzamıştır canım 25 olmuştur kuzucukGeçen hafta perşembe ayrintilida 23 cm 340 gr di güzel kilo almış boyu da uzamistir azcık daha :)
Canım biz de dün gittik aynıydı doktorum yine dalga geçti. :) bugün cuma ya secdeye geçmiş yine aizinki cumaya hazır dediGünaydın. Dün doktor randevmuz iyi geçti.
Namaz kılar pozisyondan kalkmak bilmedi sıpam
Biz de yaptık aynı muhabbeti :) sanki nüfusa gitmekle iş bitiyor ondan sonra onlara yapabileceklerimiz hakkında hiç bir fikirkeri yokSen doğur hastanede olcan ben gidip cikaricam kimliği diyo bana mahkemeye veririm seni dedim :)
Ay boylarini kıtır kıtır yerim onun ben zaten artık tekmeler de kuvvetli bayağı hissedilir oldu yavrum benim Yan yatmış başı solda ayakları sağda :))23 se uzamıştır canım 25 olmuştur kuzucuk
kızlar canan karatayın linkini yolluyorum seker yuklemesiyle ilgili bastan sona kadar izleyin derim faydalı olucagına inanıyorum paylaşmak istedim.
canım ben dınledim sizle de paylaşmak istedimben bu kadına güvenmiyorum canım yaaa.. söylediği çoğu şey abartılı. mantıklı gelmiyor bana..
Canım biz de dün gittik aynıydı doktorum yine dalga geçti. :) bugün cuma ya secdeye geçmiş yine aizinki cumaya hazır dedi
Biz de yaptık aynı muhabbeti :) sanki nüfusa gitmekle iş bitiyor ondan sonra onlara yapabileceklerimiz hakkında hiç bir fikirkeri yok
bende dün çikolata yedim ama banamısın demiyo.herkese iyi hafta sonları. bizim randevumuz martın sonunda. kızımızı çok merak ediyoruz. çünkü hala yüzünü göremedik. ultrasona girmeden önce hareketlenmesi için çikolata yesem yeter mi? bu sefer boş geçmek istemiyorum :)
Canım ben yediğimde hiç oynamiyo aç girdim ayrintiliya sadece ıhlamur içtim bide bol limon yemiştim döne döne her yerini gördük bugün kahvaltı yapıp gittim elini oynattı az bişeyherkese iyi hafta sonları. bizim randevumuz martın sonunda. kızımızı çok merak ediyoruz. çünkü hala yüzünü göremedik. ultrasona girmeden önce hareketlenmesi için çikolata yesem yeter mi? bu sefer boş geçmek istemiyorum :)
Kızlar ne kadar süreyle doktora gidiosun uz sanki ben gitmeden 2 kere giden arkadaşlar var gibi geldi .doktor ne kadar zamanda çağırıyor ? Ben gideli 22 gün oldu doktora daha gitmedim. Kocaelide gittim doktora ama şu an evime döndüm manisadayim.doktor beni nisanın ilk haftası çağırmıştı geç değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?