temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ana sınır oluyorum dokuz ay taşıyacam doğuracam isme karar veremeyecrm. Valla vururum

Bende öyleyim canım decaviti aldım icemedim antibiyotikleri bike ikiye bölüp içiyorum çok zor yutuyorum vitamin kullanmıyorum ilk hamileligimde de icememistim çok üzülüyorum

Bu arada kızlar kapı süsü böyle bişey düşünüyorum
Eki Görüntüle 1969339
Ben de çok beğendim bunu farklı hem her yerde satılanlardan. Ben daha bakmadım bile hiç. Isim için bizde de benzer durumlar yaşandı hep. Yok Ahu Tuğba diyecekler yok bilmem ne. Ben de dedim bi biz hatırlıyoruz o filmleri geç artık. Isim hakkı bizim olmalı kesinlikle hem 9 ay taşı hem de ismi o koysun yok öle yağma

Sen doğur hastanede olcan ben gidip cikaricam kimliği diyo bana mahkemeye veririm seni dedim :)

Canim normal de de sezeryanda da hepsi temizleniyor. Bu ikinci dogumun olcaksa biraz daha bikincli olcagindan dolayi daha kolay olur korkma. Benimde ilki zordu ama ikinci cok kolay gecti. Yuruyus yapmayi ihmal etmeyin. Normal dogumu cok kolaylastiriyor. Birde yuzme imkanin olursa yuz. Rahim kaslarini cok guclendiriyor. Bunlar sayesinde benim dikisim bile olmadi. Birde benim rahim agzim vs ters yonde olmasina ragmen kolay dogum yaptim :) doktor da bunlara bagladi.

Canim dogumdan korkma eger duzenli yuruyus yapip cok kilo almazsan birde sancilarini evde biraz cekip doguma gidersen cok kolay olur. Ben ilkinde cok acemiydim evde sancisiz gittim o yuzden zorlandim ama ikincide aklim basima geldi :) evde sancimi cektim sanci siklasinca doktora gittim. 4 saat sonunda bebegim kucagimdaydi. Suni sanci vs de almadim. Erken gidince suni sanci veriyorlar. Ama evde sancilanirsan ve biraz beklersen cok almana gerek kalmiyor.

kızlar canan karatayın linkini yolluyorum seker yuklemesiyle ilgili bastan sona kadar izleyin derim faydalı olucagına inanıyorum paylaşmak istedim.

Günaydın. Dün doktor randevmuz iyi geçti.
Namaz kılar pozisyondan kalkmak bilmedi sıpam
Canım biz de dün gittik aynıydı doktorum yine dalga geçti. :) bugün cuma ya secdeye geçmiş yine aizinki cumaya hazır dedi

Sen doğur hastanede olcan ben gidip cikaricam kimliği diyo bana mahkemeye veririm seni dedim :)
Biz de yaptık aynı muhabbeti :) sanki nüfusa gitmekle iş bitiyor ondan sonra onlara yapabileceklerimiz hakkında hiç bir fikirkeri yok

kızlar canan karatayın linkini yolluyorum seker yuklemesiyle ilgili bastan sona kadar izleyin derim faydalı olucagına inanıyorum paylaşmak istedim.

ben bu kadına güvenmiyorum canım yaaa.. söylediği çoğu şey abartılı. mantıklı gelmiyor bana..

herkese iyi hafta sonları. bizim randevumuz martın sonunda. kızımızı çok merak ediyoruz. çünkü hala yüzünü göremedik. ultrasona girmeden önce hareketlenmesi için çikolata yesem yeter mi? bu sefer boş geçmek istemiyorum :)

aynen valla bende öyle dedim. namaz kılıo cocugum dedim

bende dün çikolata yedim ama banamısın demiyo.
gecen giderkende pekmez diktim kafama.
yine oynamıodu. yüzünü görüyoruz ama oynaması vs. yok

Canım ben yediğimde hiç oynamiyo aç girdim ayrintiliya sadece ıhlamur içtim bide bol limon yemiştim döne döne her yerini gördük bugün kahvaltı yapıp gittim elini oynattı az bişey

Kızlar ne kadar süreyle doktora gidiosun uz sanki ben gitmeden 2 kere giden arkadaşlar var gibi geldi .doktor ne kadar zamanda çağırıyor ? Ben gideli 22 gün oldu doktora daha gitmedim. Kocaelide gittim doktora ama şu an evime döndüm manisadayim.doktor beni nisanın ilk haftası çağırmıştı geç değil mi

ben en son 28 şubatta gittim raporu göstermek için 7sinde martın yeniden gittim. 3 hafta sonra yeniden geldi bana. 29unda tekrar gideceğim. muhtemelen 10 gün kontrol sürecinde yeniden çağırır. sonra tekrar 3 hafta.. hep böyle son 2 aydır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…