- 28 Ağustos 2016
- 288
- 313
- 18
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.921
Canım bence güzel isim. Bende çok severim yeğenime koymuştum bu adı. Böyle şeylere pek kulak asma bence. Rabbim sağlıkla hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin bütün bebişlerimizinBiz de bir turlu karar vermedik isimsiz oglum diye seviyoruz. Aslinda Alp Eren koyucaktik, eren esimin adi. Ama ulkucu ismi gibi diyor herkes, sizce de oyle mi? Hic bi siyasi partiyi desteklemiyorum o yuzden ideolojik bisey olsun istemiyorum da..
Alp ismini cok begeniyorum ben de, esimin adi da olsun istedik ama kararsizim disardaki tepkilerden dolayi.Biz sadece Alp koyacağız canım
Amin canim :) herkes bir isim oneriyor iyice allak bullak olduk. Aa bence o kotu, ben olsam sunu koyarim gibisinden cumleler duyuyorum hep. Herkes kendi cocuguna istedigini koysun dimi bana neden karisiyorsunuz ama diyemiyo insan iste :))Canım bence güzel isim. Bende çok severim yeğenime koymuştum bu adı. Böyle şeylere pek kulak asma bence. Rabbim sağlıkla hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin bütün bebişlerimizin
Cok güzel canım. Kardeşim de böyle istiyorBu arada kızlar kapı süsü böyle bişey düşünüyorum
Eki Görüntüle 1969339
Ayda 1 defa çağırıyor beni de canımKızlar ne kadar süreyle doktora gidiosun uz sanki ben gitmeden 2 kere giden arkadaşlar var gibi geldi .doktor ne kadar zamanda çağırıyor ? Ben gideli 22 gün oldu doktora daha gitmedim. Kocaelide gittim doktora ama şu an evime döndüm manisadayim.doktor beni nisanın ilk haftası çağırmıştı geç değil mi
çok yoruluyorum kızlar gece de bedenim sızlıyor uyuyamiyorum
Kızlar haftalarımız birbirimize yakın olup da bu aralar mide kısmında bi sertlik hisseden var mı. Özellikle bugün farkettim hiçbir şekilde egilemiyorum sanki bir şey itiyor. Dün öyle değildi mesela ama bugün çok garip. Acaba çocuk yukarı mı çıkmaya başladı
Çok geçmiş olsun canım. Bununla gelmiş geçmiş olsun tüm sıkıntıların. Sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine.Hemen ameliyata almak zorundayiz dediler.Gebelik kaybı ve diğer olasiliklardan bahsettiler.Ben de bebeğim de tehlike altindaymisiz meğer.Ameliyatı olmasaydım daha geç farkedilseydi patlasaydı kurtulma ihtimalimiz düşükmüş.Neyse ki doktorlar nedeni bulmadan bırakmadılar.Suan bebeğim de ben de iyiyiz.Sorunsuz bir ameliyat gecirdik.Sizin de boyle bir şikayetiniz varsa bir an önce doktorunuza bildirin.Genel cerrahi bebekle ilgili bir durum olmadığı anlaşıldığında tetkiklere başlıyor.Yani once kadın doğuma görünmelisiniz.Hepinize sağlıklı bir hamilelik gecirmeniz dilegimle...
Ya eveet dün gece uyutmadi be sırtüstü yaptığım zamanlarda benimki resmen göbeğimi itiyor. Normalde kasık tarafımi iterdi gözle görülür şekilde orası şişerdi hatta görmek için uzanirdim :) ama dün göbeğimim üstü göbek çevrem oynadı hep çok garip ya yukarı çıkmış oğlum :)neden yoruluyorsun canım bu kadar? çalışıyor musun?
canım dün benim mideme vuruyordu.. midem kötüydü iyice bulandı dünbüyümüşler anlayacağın oraya kadar
Ya eveet dün gece uyutmadi be sırtüstü yaptığım zamanlarda benimki resmen göbeğimi itiyor. Normalde kasık tarafımi iterdi gözle görülür şekilde orası şişerdi hatta görmek için uzanirdim :) ama dün göbeğimim üstü göbek çevrem oynadı hep çok garip ya yukarı çıkmış oğlum :)
Yaa sorma birkaç gündür benim de idrar keseme vuruyor her vuruşunda tuvalete koşuyorm sanki sıkışmisim gibi bi gidiyorum hiçbir şey yok çok koşturacaklar bizine güzel büyüyorlar ve bu duyguları annelerin hissetmesi büyük ayrıcalık yaaaa :) alan onların dönüp duruyorlar.. az önce idrar keseme sanki vurdu bi acıdı canım anlatamam :)
Çok geçmiş olsun umarım bir daha hamilelik boyunca sıkıntı yaşamazsınBu guzel süreçte malesef bir ameliyat gecirmek zorunda kaldım sevgili anne adayları.Sizleri de bu konuda bilgilendirmek isterim.Hamilelik ve apandisit.Karnımın sağ alt kısmından kaburgamın altına kadar uzanan bir ağrı ile acile kaldırıldım.Kanda bisey çıkmadı idrarda da. ultrasonla bakıldı görünmedi.Son olarak lökosit değerimin yüksekliği nedeniyle kamera ile karnima delik açıp baktılar.Patlamak uzereymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?