temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Biz de bir turlu karar vermedik isimsiz oglum diye seviyoruz. Aslinda Alp Eren koyucaktik, eren esimin adi. Ama ulkucu ismi gibi diyor herkes, sizce de oyle mi? Hic bi siyasi partiyi desteklemiyorum o yuzden ideolojik bisey olsun istemiyorum da..
Canım bence güzel isim. Bende çok severim yeğenime koymuştum bu adı. Böyle şeylere pek kulak asma bence. Rabbim sağlıkla hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin bütün bebişlerimizin

Kız ismi bulmak ne kadar zormuş. Resmen tıkandm. Aklıma gelen isimleri bir türlü içime sindiremiyorum. Yeni nesil isimler hoşuma gitmiyor eski tarz koymaya gönlüm razı değil. Çıkmaz gibi. Son 110 gün

Canım bence güzel isim. Bende çok severim yeğenime koymuştum bu adı. Böyle şeylere pek kulak asma bence. Rabbim sağlıkla hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin bütün bebişlerimizin
Amin canim :) herkes bir isim oneriyor iyice allak bullak olduk. Aa bence o kotu, ben olsam sunu koyarim gibisinden cumleler duyuyorum hep. Herkes kendi cocuguna istedigini koysun dimi bana neden karisiyorsunuz ama diyemiyo insan iste :))

Ayda 1 defa çağırıyor beni de canım

Kızlar haftalarımız birbirimize yakın olup da bu aralar mide kısmında bi sertlik hisseden var mı. Özellikle bugün farkettim hiçbir şekilde egilemiyorum sanki bir şey itiyor. Dün öyle değildi mesela ama bugün çok garip. Acaba çocuk yukarı mı çıkmaya başladı

Kızlar akşamları yatmadan büyük bardaga sütle bir tatlı kaşığı keçiboynuzu özü karıştırıyorum. Bebise kilo aldiriyormus. Bazı akşamlarda yoğurtla yulaf ezmesı içine yine 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü gezdiriyorum. Yaw mide bulantısından kusmaktan mide yanmasından agzimin tadı hiç gelmeyecek zannettim .şükür geçti inşallah ugramaz birdaha hicbirimize.

Yine uyuyamadım yaa döne döne bir hal oluyorum. buarada göğüs sızlamalarım yine başladı neden olur ki acaba ?

çok yoruluyorum kızlar gece de bedenim sızlıyor uyuyamiyorum

neden yoruluyorsun canım bu kadar? çalışıyor musun?

canım dün benim mideme vuruyordu.. midem kötüydü iyice bulandı dün büyümüşler anlayacağın oraya kadar

Bu guzel süreçte malesef bir ameliyat gecirmek zorunda kaldım sevgili anne adayları.Sizleri de bu konuda bilgilendirmek isterim.Hamilelik ve apandisit.Karnımın sağ alt kısmından kaburgamın altına kadar uzanan bir ağrı ile acile kaldırıldım.Kanda bisey çıkmadı idrarda da. ultrasonla bakıldı görünmedi.Son olarak lökosit değerimin yüksekliği nedeniyle kamera ile karnima delik açıp baktılar.Patlamak uzereymis.

Hemen ameliyata almak zorundayiz dediler.Gebelik kaybı ve diğer olasiliklardan bahsettiler.Ben de bebeğim de tehlike altindaymisiz meğer.Ameliyatı olmasaydım daha geç farkedilseydi patlasaydı kurtulma ihtimalimiz düşükmüş.Neyse ki doktorlar nedeni bulmadan bırakmadılar.Suan bebeğim de ben de iyiyiz.Sorunsuz bir ameliyat gecirdik.Sizin de boyle bir şikayetiniz varsa bir an önce doktorunuza bildirin.Genel cerrahi bebekle ilgili bir durum olmadığı anlaşıldığında tetkiklere başlıyor.Yani once kadın doğuma görünmelisiniz.Hepinize sağlıklı bir hamilelik gecirmeniz dilegimle...

Geçmiş olsun sevgiiit. Olmaz olmaz şeyler bu halimizi bulmak zorunda mıydı?
Ben de diş sorunu olarak şanssızlıkla devam ediyorum. Çekimler, antibiyotikler. Dua edebiliyorum çocuğum için sadece.

Çok geçmiş olsun canım. Bununla gelmiş geçmiş olsun tüm sıkıntıların. Sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine.

neden yoruluyorsun canım bu kadar? çalışıyor musun?

canım dün benim mideme vuruyordu.. midem kötüydü iyice bulandı dün büyümüşler anlayacağın oraya kadar
Ya eveet dün gece uyutmadi be sırtüstü yaptığım zamanlarda benimki resmen göbeğimi itiyor. Normalde kasık tarafımi iterdi gözle görülür şekilde orası şişerdi hatta görmek için uzanirdim :) ama dün göbeğimim üstü göbek çevrem oynadı hep çok garip ya yukarı çıkmış oğlum :)

ne güzel büyüyorlar ve bu duyguları annelerin hissetmesi büyük ayrıcalık yaaaa :) alan onların dönüp duruyorlar.. az önce idrar keseme sanki vurdu bi acıdı canım anlatamam :)

ne güzel büyüyorlar ve bu duyguları annelerin hissetmesi büyük ayrıcalık yaaaa :) alan onların dönüp duruyorlar.. az önce idrar keseme sanki vurdu bi acıdı canım anlatamam :)
Yaa sorma birkaç gündür benim de idrar keseme vuruyor her vuruşunda tuvalete koşuyorm sanki sıkışmisim gibi bi gidiyorum hiçbir şey yok çok koşturacaklar bizi bide rüyamda ayağını görmüşm bugün minicik minicik :)

slm persembe gunu kontrolde bebegim iyi dedi yanliz rahim agzinda kisalma var denildi doktor riskli gebelige gonderdiler doktor altan bakti setvik kapali dedi korkulacak birsey yok dedi servikal 2cm imis daha once dogum yaptigim icin normalmis yinede korkuyom boyle olan varmi

Çok geçmiş olsun umarım bir daha hamilelik boyunca sıkıntı yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…