- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.941
2 isimde çok güzel kız olsaydı ceren düşünüyordum bende . Bence ceren ismi çok güzelKızlar Şeyma Ceren ismini düşünüyorum ben :) sizce nasil tam karar vermedim ama
slm persembe gunu kontrolde bebegim iyi dedi yanliz rahim agzinda kisalma var denildi doktor riskli gebelige gonderdiler doktor altan bakti setvik kapali dedi korkulacak birsey yok dedi servikal 2cm imis daha once dogum yaptigim icin normalmis yinede korkuyom boyle olan varmi
2 isimde çok güzel kız olsaydı ceren düşünüyordum bende . Bence ceren ismi çok güzel
20 haftalikda detayli ultrasyona girdim detsyli ultrasyonda bakti cocukta birsey yok dedi kalbe cigerlere birsuru biseylere bakti doktora gosterdim ora riskli gebelige sevk ettiler ora altan bakti servikal yolu kapali dedi yinede istirat et dedi sizde detayli ultrasyona girdinizmiCok gecmis olsun insallah bi aksilik olmaz canim. Dr nasil fark etti ultrasondan bakinca mi rahim agzi kisaligini gordu yoksa alttan bakip mi?
20 haftalikda detayli ultrasyona girdim detsyli ultrasyonda bakti cocukta birsey yok dedi kalbe cigerlere birsuru biseylere bakti doktora gosterdim ora riskli gebelige sevk ettiler ora altan bakti servikal yolu kapali dedi yinede istirat et dedi sizde detayli ultrasyona girdinizmi
Yaa sorma birkaç gündür benim de idrar keseme vuruyor her vuruşunda tuvalete koşuyorm sanki sıkışmisim gibi bi gidiyorum hiçbir şey yok çok koşturacaklar bizibide rüyamda ayağını görmüşm bugün minicik minicik :)
Canım biz hala kararsızlık yaşıyoruz yeni jenerasyon isim istemiyorum. Eski isimlerden bakıcaz eşimle isim konusunda anlaşamadık .Evet esim de ceren ismini cok begeniyo Şeyma ismi de anlamida cok guzel. Içime tam olarak sinerse insallah koyarim bakalim:) sen ne dusunuyorsun canim
Ne pürüzu çıktı anlayamadım canım. Ben ikili yaptırdım sadece doktor gerek görmediArkadaslar mrb ben 17 haftalik hamileyim ikili testtimin sonucu gayet güzel ama dortlu Testim de bi pürüz çıktı bebeğimin ense kalınlığı gayet normal ulturasyonda da bi sorun göremedi doktorlar ama dortlu Testim de bi pürüz çıkinca ben biraz endişelendim benim gibi böyle bir sorunla karşılaşan var mı lütfen bana yardımcı olun
Benim adim da ceren, adimi seviyorum :)) şeyma da guzel bir isim bence.Kızlar Şeyma Ceren ismini düşünüyorum ben :) sizce nasil tam karar vermedim ama
Ben de ozele gidiyorum canim ama sadece ikili yaptirdik doktor digerlerini istemedi cunku digerlerinin guvenilirligi cok azmis. Herkeste boyle yuksek çıkıyormuş risk. Sorun yoktur sende de umarim.Canım bi değErim 1/270 olmasI gerekirken 1/259 o ama önemli olan ikili testmis özel hastaneye gidiyorum Ozel hastaneler yapıolar dortlu testti devlette ve Fakültede öyle bişey yokms sadece ikili yapıyorms
Canim selviks kapali ise cok korkma. 2. Hamilelikte boyu aniden kisalip kanala girmisti. Kendini cok yorma. Cok sikintili bir durum olsa hemen igne , ilac ve serumla mudehale ederlerdi.slm persembe gunu kontrolde bebegim iyi dedi yanliz rahim agzinda kisalma var denildi doktor riskli gebelige gonderdiler doktor altan bakti setvik kapali dedi korkulacak birsey yok dedi servikal 2cm imis daha once dogum yaptigim icin normalmis yinede korkuyom boyle olan varmi
Kizlar ben 2 gundur bebegin hareketlerini hissetmiyorum. Artik 22. haftanin icindeyiz her gun hissetmem gerekmiyor mu yoksa daha erken mi? Biraz tedirgin oldum. Tatli falan da yedim ama bana misin demedi tik yok. Onceden sabahlari 6 da baslardi ac olmama ragmen. :/ doktora gitmeli miyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?