temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Cok gecmis olsun insallah bi aksilik olmaz canim. Dr nasil fark etti ultrasondan bakinca mi rahim agzi kisaligini gordu yoksa alttan bakip mi?

Cok gecmis olsun insallah bi aksilik olmaz canim. Dr nasil fark etti ultrasondan bakinca mi rahim agzi kisaligini gordu yoksa alttan bakip mi?
20 haftalikda detayli ultrasyona girdim detsyli ultrasyonda bakti cocukta birsey yok dedi kalbe cigerlere birsuru biseylere bakti doktora gosterdim ora riskli gebelige sevk ettiler ora altan bakti servikal yolu kapali dedi yinede istirat et dedi sizde detayli ultrasyona girdinizmi

Ben henuz girmedim canim. Carsamba gunu dr kontrolum var onun sonrasinda gun belirleyip giricem insallah.. Allah saglik versin insallah saglikla aliriz kucagimiza

ayy valla şimdiden böyle doğunca bilemiyorum ayyy ne güzell yaaa.. kokusu bile burnumda sanki.. hele o eller ayaklar minik minik dediğin gibi çok şirin

Arkadaslar mrb ben 17 haftalik hamileyim ikili testtimin sonucu gayet güzel ama dortlu Testim de bi pürüz çıktı bebeğimin ense kalınlığı gayet normal ulturasyonda da bi sorun göremedi doktorlar ama dortlu Testim de bi pürüz çıkinca ben biraz endişelendim benim gibi böyle bir sorunla karşılaşan var mı lütfen bana yardımcı olun

Evet esim de ceren ismini cok begeniyo Şeyma ismi de anlamida cok guzel. Içime tam olarak sinerse insallah koyarim bakalim:) sen ne dusunuyorsun canim
Canım biz hala kararsızlık yaşıyoruz yeni jenerasyon isim istemiyorum. Eski isimlerden bakıcaz eşimle isim konusunda anlaşamadık .

Ne pürüzu çıktı anlayamadım canım. Ben ikili yaptırdım sadece doktor gerek görmedi

Canım bi değErim 1/270 olmasI gerekirken 1/259 o ama önemli olan ikili testmis özel hastaneye gidiyorum Ozel hastaneler yapıolar dortlu testti devlette ve Fakültede öyle bişey yokms sadece ikili yapıyorms

Canım bi değErim 1/270 olmasI gerekirken 1/259 o ama önemli olan ikili testmis özel hastaneye gidiyorum Ozel hastaneler yapıolar dortlu testti devlette ve Fakültede öyle bişey yokms sadece ikili yapıyorms
Ben de ozele gidiyorum canim ama sadece ikili yaptirdik doktor digerlerini istemedi cunku digerlerinin guvenilirligi cok azmis. Herkeste boyle yuksek çıkıyormuş risk. Sorun yoktur sende de umarim.

Kizlar ben 2 gundur bebegin hareketlerini hissetmiyorum. Artik 22. haftanin icindeyiz her gun hissetmem gerekmiyor mu yoksa daha erken mi? Biraz tedirgin oldum. Tatli falan da yedim ama bana misin demedi tik yok. Onceden sabahlari 6 da baslardi ac olmama ragmen. :/ doktora gitmeli miyim sizce?

Canim selviks kapali ise cok korkma. 2. Hamilelikte boyu aniden kisalip kanala girmisti. Kendini cok yorma. Cok sikintili bir durum olsa hemen igne , ilac ve serumla mudehale ederlerdi.

İki gündür hiç mi hissetmedin? Uyuyordur belki ondan . Eksi şeyler dene belli olmaz ya keyiflerine göre..bilemedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…