- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.961
Arkadaslar mrb ben 17 haftalik hamileyim ikili testtimin sonucu gayet güzel ama dortlu Testim de bi pürüz çıktı bebeğimin ense kalınlığı gayet normal ulturasyonda da bi sorun göremedi doktorlar ama dortlu Testim de bi pürüz çıkinca ben biraz endişelendim benim gibi böyle bir sorunla karşılaşan var mı lütfen bana yardımcı olun
Kizlar ben 2 gundur bebegin hareketlerini hissetmiyorum. Artik 22. haftanin icindeyiz her gun hissetmem gerekmiyor mu yoksa daha erken mi? Biraz tedirgin oldum. Tatli falan da yedim ama bana misin demedi tik yok. Onceden sabahlari 6 da baslardi ac olmama ragmen. :/ doktora gitmeli miyim sizce?
İki gündür hiç mi hissetmedin? Uyuyordur belki ondan . Eksi şeyler dene belli olmaz ya keyiflerine göre..bilemedim canım
2 gundur misafirlerim var pek dinlenemedim ondan mi acaba bilemedim. Gunde 2 3 kez mutlaka hissederdim ama 2 gundur hic hissetmedim iste. Neyse bugun ve yarin dinleneyim bakalim, eksi de denicem, hala hissetmezsem giderim doktora.yok canım 24 saat kesintisiz hareket etmiyorlar.. ama ara ara vuruyor. bu dönemde uyku düzenleri de oluşuyor.. 7de babası işe giderken kalkardı 4 gündür yapmıyor mesela :)
2 gundur misafirlerim var pek dinlenemedim ondan mi acaba bilemedim. Gunde 2 3 kez mutlaka hissederdim ama 2 gundur hic hissetmedim iste. Neyse bugun ve yarin dinleneyim bakalim, eksi de denicem, hala hissetmezsem giderim doktora.
Elle nasıl belli olur yeriayaklarının altına yastık koy uzan. bir süre sonra hareket eder.. elinde bebişin yerini bul hafif de bastır tepki verir rahatsız olur. ben arada yapıyorum pıt diyor hemen
Benim adim da ceren, adimi seviyorum :)) şeyma da guzel bir isim bence.
Kizlar ben 2 gundur bebegin hareketlerini hissetmiyorum. Artik 22. haftanin icindeyiz her gun hissetmem gerekmiyor mu yoksa daha erken mi? Biraz tedirgin oldum. Tatli falan da yedim ama bana misin demedi tik yok. Onceden sabahlari 6 da baslardi ac olmama ragmen. :/ doktora gitmeli miyim sizce?
Elle nasıl belli olur yeri
kızlar her ay mı kontrole gidiyorsunuz?
Her yer sert geliyor banasırt üstü uzandığında elini karnında gezdir belli bir noktadadır orası da sert olur. ona göre anlaşılıyor
Her yer sert geliyor bana
Ateşin falan yoksa sorun değil diye dusunuyorum ben de geçen hafta geçirdim 4 gün sürdü doktora gitmistim tahlil yaptı sorun çıkmadı zatenKızlar iyi akşamlar herkese.
Benim ishal sorunum var. Bugün üçüncü gün. İlk iki gün pek fazla değildi. Sadece gnde iki kere çıkıyordum ve tam ishal değildi bugün artık üçe çıktım ve iyice arttı. Sizce sıkıntılı bir durum olur mu? Şehir dışındayım bir hafta kadar. Doktoruma da gidemiyorum o yüzden. Önemli bir durumsa burda başka doktor bulayım mı ne dersiniz?
Çok sağol canım. İçimi rahatlattın. Ateşim yok çok şükür. Karın ağrım da yok. Sadece ishal. Ama giderek artınca endişelendim. Teşekkür ederimAteşin falan yoksa sorun değil diye dusunuyorum ben de geçen hafta geçirdim 4 gün sürdü doktora gitmistim tahlil yaptı sorun çıkmadı zaten
Kızlar iyi akşamlar herkese.
Benim ishal sorunum var. Bugün üçüncü gün. İlk iki gün pek fazla değildi. Sadece gnde iki kere çıkıyordum ve tam ishal değildi bugün artık üçe çıktım ve iyice arttı. Sizce sıkıntılı bir durum olur mu? Şehir dışındayım bir hafta kadar. Doktoruma da gidemiyorum o yüzden. Önemli bir durumsa burda başka doktor bulayım mı ne dersiniz?
Ben karin ağrısı oldugu anda tutamiyordum ve günde en az uc defaydi baya baya sıvıydi ama gecti kendiliğinden büyük ihtimalle bağırsak kendisine zararli gördüğü bir şeyi atmaya çalışıyordurÇok sağol canım. İçimi rahatlattın. Ateşim yok çok şükür. Karın ağrım da yok. Sadece ishal. Ama giderek artınca endişelendim. Teşekkür ederim
Epeydir bıraktım duphalac kullanmayı canım. Su içiyorum bol bol. Muz da yiyim çok sağol.bir sorun olduğunu sanmıyorum şehir dışındasın suyu vs. iyi gelmemiş olabilir. ayva iyi geliyor muz bir de.. şeftali suyı da içebilirsin. duphalac kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam onu içme bir süre. yol etkiliyor. bol bol da su iç
Ben karin ağrısı oldugu anda tutamiyordum ve günde en az uc defaydi baya baya sıvıydi ama gecti kendiliğinden büyük ihtimalle bağırsak kendisine zararli gördüğü bir şeyi atmaya çalışıyordurÇok sağol canım. İçimi rahatlattın. Ateşim yok çok şükür. Karın ağrım da yok. Sadece ishal. Ama giderek artınca endişelendim. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?