temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben karin ağrısı oldugu anda tutamiyordum ve günde en az uc defaydi baya baya sıvıydi ama gecti kendiliğinden büyük ihtimalle bağırsak kendisine zararli gördüğü bir şeyi atmaya çalışıyordur
Bende de devamlı bir karın ağrısı yok. Gazla geliyor hemen. Bugün aynı senin gibiyim. Bakalım yarın ki duruma göre doktorumu ararım olmazsa. Sağol canım

Kız ismi bulmak ne kadar zormuş. Resmen tıkandm. Aklıma gelen isimleri bir türlü içime sindiremiyorum. Yeni nesil isimler hoşuma gitmiyor eski tarz koymaya gönlüm razı değil. Çıkmaz gibi. Son 110 gün
kız isminde alternatif çok az gerçekten. ben kızda zeynep, ve elif asya ismine bayılıyorum.

geçmiş olsun canım. Rabbim Sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.

çok geçmiş olsun canım.

Günaydın kızlar, 1 saat evvel tetanoz aşısı oldum şimdiden ağrısı inmeye başladı koluma. İğneyi olurken hissetmedim bile ama 1-2 gün süründürücek gibi anladığım kadarıyla. Gazamız mübarek olsun :)

canım bi pamuk ya da peçeteye ya da makyaj silme pamuklarına kolonya koy ve aşının üzerine koy.. bende 7 gün çektim gerçi benim her zaman öyle olur.. ama ağrısını hafifletir yani en azından ağrıkesici almadan atlattım kolonya ile

canım normal penye olanlardan almalısın bodyleri zıbınları. kalın olmasın yazın doğacak:) hep 0-3 alma 3-6 ve 6-9 da al yıkanınca çekiyor az da olsa 0-3 olanlar 40 çıkana kadar en fazla sonra 3-6ya geçiyorsun

canım decaviti ben de içemedim. 1 kutunun yarısını anca kullandım sonra doktoruma söyleyip bıraktım. şimdi gynoferon demir hapı kullanıyorum.

karar vermek çok zormuş:) oğlum olacak elim hep kız kıyafetlerine gidiyo kız kıyafetleri çok güzel.

arkadaşlar benim baş ağrım oluyo genelde. geçenlerde kendimi iyi hissetmiyordum başım yine çok ağırıyordu midem de kötü idi çıkardım rahatladım baş ağrım da gitti epey rahatladım. geçen hafta fena üşüttüm boğazlar burun vs. fena idim yanı sabah yine baş ağrım vardı kahvaltı ya yeni oturmuştum yine kendimi kötü hissetim lavaboya gittim afedersiniz yine çıkardım baş ağrım geçti rahatladım normal mı bu zaten hamilelik boyunca iki kere çıkardım toplamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…