- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.981
Bende de devamlı bir karın ağrısı yok. Gazla geliyor hemen. Bugün aynı senin gibiyim. Bakalım yarın ki duruma göre doktorumu ararım olmazsa. Sağol canımBen karin ağrısı oldugu anda tutamiyordum ve günde en az uc defaydi baya baya sıvıydi ama gecti kendiliğinden büyük ihtimalle bağırsak kendisine zararli gördüğü bir şeyi atmaya çalışıyordur
Bazen aniden kalkarken oluyor cnm ama sanmıyorum bir problem olsun sonuçta hergeçen gün genişliyoruz rahim de adapte olmaya çalışıyordurarada bi batma oluyo kasiklarimda sizdede oluyomu
bence güzel bir isimBiz de bir turlu karar vermedik isimsiz oglum diye seviyoruz. Aslinda Alp Eren koyucaktik, eren esimin adi. Ama ulkucu ismi gibi diyor herkes, sizce de oyle mi? Hic bi siyasi partiyi desteklemiyorum o yuzden ideolojik bisey olsun istemiyorum da..
bende oluyor canım özellikle yorulduğum zamanlararada bi batma oluyo kasiklarimda sizdede oluyomu
kız isminde alternatif çok az gerçekten. ben kızda zeynep, ve elif asya ismine bayılıyorum.Kız ismi bulmak ne kadar zormuş. Resmen tıkandm. Aklıma gelen isimleri bir türlü içime sindiremiyorum. Yeni nesil isimler hoşuma gitmiyor eski tarz koymaya gönlüm razı değil. Çıkmaz gibi. Son 110 gün
geçmiş olsun canım. Rabbim Sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.Hemen ameliyata almak zorundayiz dediler.Gebelik kaybı ve diğer olasiliklardan bahsettiler.Ben de bebeğim de tehlike altindaymisiz meğer.Ameliyatı olmasaydım daha geç farkedilseydi patlasaydı kurtulma ihtimalimiz düşükmüş.Neyse ki doktorlar nedeni bulmadan bırakmadılar.Suan bebeğim de ben de iyiyiz.Sorunsuz bir ameliyat gecirdik.Sizin de boyle bir şikayetiniz varsa bir an önce doktorunuza bildirin.Genel cerrahi bebekle ilgili bir durum olmadığı anlaşıldığında tetkiklere başlıyor.Yani once kadın doğuma görünmelisiniz.Hepinize sağlıklı bir hamilelik gecirmeniz dilegimle...
ben her ay gidiyorum.kızlar her ay mı kontrole gidiyorsunuz?
çok geçmiş olsun canım.Kızlar iyi akşamlar herkese.
Benim ishal sorunum var. Bugün üçüncü gün. İlk iki gün pek fazla değildi. Sadece gnde iki kere çıkıyordum ve tam ishal değildi bugün artık üçe çıktım ve iyice arttı. Sizce sıkıntılı bir durum olur mu? Şehir dışındayım bir hafta kadar. Doktoruma da gidemiyorum o yüzden. Önemli bir durumsa burda başka doktor bulayım mı ne dersiniz?
Günaydın kızlar, 1 saat evvel tetanoz aşısı oldum şimdiden ağrısı inmeye başladı koluma. İğneyi olurken hissetmedim bile ama 1-2 gün süründürücek gibi anladığım kadarıyla. Gazamız mübarek olsun :)
dün alışverişe çıktım kendime bebeğe de birşeyler alayım dedim zıbın vs. bakıyorum karar veremiyorum diyorum bunu ne zaman kullanırım bu hangi ay kullanılır kalın olur mu ince olur mu tecrübelerden faydalanmam lazım galiba:)
canım decaviti ben de içemedim. 1 kutunun yarısını anca kullandım sonra doktoruma söyleyip bıraktım. şimdi gynoferon demir hapı kullanıyorum.slm kızlar nasılsınız bizde yarın 20 hafta olacaz inşallah ama benim bir sorunum var ben normalde de hap içemeyen biriyim şimdi de içemiyorum küçük olunca zorluyorum ama büyük hapları içemiyorum decavitte onlardan biri kesinlikle yutamıyorum benim gibi olan var mı
karar vermek çok zormuş:) oğlum olacak elim hep kız kıyafetlerine gidiyo kız kıyafetleri çok güzel.canım normal penye olanlardan almalısın bodyleri zıbınları. kalın olmasın yazın doğacak:) hep 0-3 alma 3-6 ve 6-9 da al yıkanınca çekiyor az da olsa 0-3 olanlar 40 çıkana kadar en fazla sonra 3-6ya geçiyorsun
maşallah ya hissetmek çok güzel. hele ultrasyonda izlemek insan ayrı seviyor:)GUNAYDN KIZLAR.. HAYIRLI HAFTALAR..
HAFTAYA COK HAREKETLI BASLADI BIZIMKI 1 SAATTIR KIPIR KIPIRSONUNDA KENDINI HISSETTIRIYOR BEBEĞİM .. ÇOK ŞÜKÜR
ULTRASONDA KIPIRDAMADI BIZIMKI HICmaşallah ya hissetmek çok güzel. hele ultrasyonda izlemek insan ayrı seviyor:)
canım bi pamuk ya da peçeteye ya da makyaj silme pamuklarına kolonya koy ve aşının üzerine koy.. bende 7 gün çektim gerçi benim her zaman öyle olur.. ama ağrısını hafifletir yani en azından ağrıkesici almadan atlattım kolonya ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?