temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

merhaba bende temmuz ayında doğum yapacak allah nasip ederse, alışveeiş yapıyormusunuz ben ne alacağıma karar veremiyorum uzun kollu tulumları çok kullanabilirmiyiz bilmiyorum. kızım şubatta doğdu ama yaz çocuğunu nasıl giydireceğimi bilemiyorum . 40 güne kadar sanki sadece body olmaz gibi geliyor herkes bodyle geçircen işte ne güzel diyor ama kararsızım. şimdiden teşekkürler

Canim 2. Dozunu da olacak misin. 1 ay sonraya sağlık ocağı gün vermişti bana

canım sadece body olmaz bence de, uzun alt ve uzun kollu body ince hırka gibi bişeyler de al yine .

Kızlar merhaba renkli ultrason istedi doktorum Avrupa yakası hem uygun fiyat hem de iyi doktor tavsiyesi olan var mı yaptırdınız mı yaptıracak mısınız

Canim korkutmak gibi olmasin ama benim 1 haftada gecti tamamen. Buz koydum ben surekli iyi geldi ama o kolumu kullandigim zaman agrim oldu. Insallah seninki o kadar surmez :)

yeni dogan kıyafet alma 3 ay al , 3-6 ay al , 9 ay al yanı 2 gun sonra olmuor cunku

karar vermek çok zormuş:) oğlum olacak elim hep kız kıyafetlerine gidiyo kız kıyafetleri çok güzel.

evet kızlar için güzel şeyler var.. az önce mağazaya gittim erkekler için de papyonlu takımlar vardı yenidoğan bayıldımmm

Canim 2. Dozunu da olacak misin. 1 ay sonraya sağlık ocağı gün vermişti bana

canım ben oğlumda 5 dozu tamamladığım için tek doz vurulacaktı. normalde 2 doz hamileyken.

Kizlar benim çok bel ağrım oluyor. Doktor normal dedi ama şimdiden böyleyse daha sonra nasıl olcak bilemiyorim

Merhaba kızlar 3 gün önce wc de sümüksü bir yapının içinde kanlı akıntı geldi hemen acile gittim hiç birşey yok dedi ama suan da kahverengi akıntı geliyor hamileliğim boyunca hiç olmamıştı yaşayan var mı

Selam kızlar
Bugün kontrolümuz vardı. Kızım 350 gram 22 cm olmuş büyümüş sıpa..haftası önde gidiyor .
Pek Keyifsiz döndüm Dr dan popüler doktorla çalışmak artık saçma.gelmeye başladı bana
Sorularımı hmm tamam olabilir diye gecistirmesi moralimi bozdu bakalım son dört ay bu doktorla geçer mi bana pek sanmam ama hadi hayırlısı

Canim gobek dustukten sonra biraz daha rahat giydiriyorsun. Hele sicak yerdeysen kalin giyince hemen pisik oluyorlar. Benim 2. Cocugum var ikiside yaz ayinda agustosta. Ozellikle ogle gunesi alsin diye soyup gunese bile koydum. Doktorda d vitaminj ve sarilik icin onermisti. Hic sarilik olmadilar. Yazin ince seyler kullanmak iyi oluyor. Kisa yada kolsun bady altina ve ustune penye takim giydirebilirsin. Cok sicaklarda ben cit citli bady ile tutuyordum.

Adet döneminde misin acaba ya da bugünlerde kendini mi yordun? Kahverengi akıntı normal bildiğim kadarıyla yeterki kırmızı kan olmasın arkadaşım..gerçi o bile kişiye göre değişir kimi adet gibi geçiriyor hamileliği..
Önceki gebelikte bir defalık bende de oldu sonra geçti.guzelce dinlen ayaklarını uzat devam ederse Dr ara istersen canım

O kadar çok korkuyorum ki dinlenmem lazım haklısın kimse bebeğini kaybetmesin kocaman olduk İçimde hep panik

arkadaşlar yokmu böyle bir durumu olan normal mı bu

benim cinsiyet yeni belli oldu artık yavaş yavaş birşeyler almaya başlayacam

Ayy tamam canım Sağol :
Ayy tamam canım Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…