- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.001
Canim 2. Dozunu da olacak misin. 1 ay sonraya sağlık ocağı gün vermişti banacanım bi pamuk ya da peçeteye ya da makyaj silme pamuklarına kolonya koy ve aşının üzerine koy.. bende 7 gün çektim gerçi benim her zaman öyle olur.. ama ağrısını hafifletir yani en azından ağrıkesici almadan atlattım kolonya ile
canım sadece body olmaz bence de, uzun alt ve uzun kollu body ince hırka gibi bişeyler de al yine .merhaba bende temmuz ayında doğum yapacak allah nasip ederse, alışveeiş yapıyormusunuz ben ne alacağıma karar veremiyorum uzun kollu tulumları çok kullanabilirmiyiz bilmiyorum. kızım şubatta doğdu ama yaz çocuğunu nasıl giydireceğimi bilemiyorum . 40 güne kadar sanki sadece body olmaz gibi geliyor herkes bodyle geçircen işte ne güzel diyor ama kararsızım. şimdiden teşekkürler
Canim korkutmak gibi olmasin ama benim 1 haftada gecti tamamen. Buz koydum ben surekli iyi geldi ama o kolumu kullandigim zaman agrim oldu. Insallah seninki o kadar surmez :)Günaydın kızlar, 1 saat evvel tetanoz aşısı oldum şimdiden ağrısı inmeye başladı koluma. İğneyi olurken hissetmedim bile ama 1-2 gün süründürücek gibi anladığım kadarıyla. Gazamız mübarek olsun :)
yeni dogan kıyafet alma 3 ay al , 3-6 ay al , 9 ay al yanı 2 gun sonra olmuor cunkudün alışverişe çıktım kendime bebeğe de birşeyler alayım dedim zıbın vs. bakıyorum karar veremiyorum diyorum bunu ne zaman kullanırım bu hangi ay kullanılır kalın olur mu ince olur mu tecrübelerden faydalanmam lazım galiba:)
karar vermek çok zormuş:) oğlum olacak elim hep kız kıyafetlerine gidiyo kız kıyafetleri çok güzel.
Canim 2. Dozunu da olacak misin. 1 ay sonraya sağlık ocağı gün vermişti bana
sweetwitch01 B Bonibon33 Misirpatlagi kizlar gece 3 gibi hissettim sonunda oglumu :) baya tekmeledi sonrasinda da heyecandan uyuyamadim tesekkur ederim fikirleriniz icin. Bundan sonra hareketsiz kalmaz umarim insan alisinca tedirgin oluyor sonra.
Canim gobek dustukten sonra biraz daha rahat giydiriyorsun. Hele sicak yerdeysen kalin giyince hemen pisik oluyorlar. Benim 2. Cocugum var ikiside yaz ayinda agustosta. Ozellikle ogle gunesi alsin diye soyup gunese bile koydum. Doktorda d vitaminj ve sarilik icin onermisti. Hic sarilik olmadilar. Yazin ince seyler kullanmak iyi oluyor. Kisa yada kolsun bady altina ve ustune penye takim giydirebilirsin. Cok sicaklarda ben cit citli bady ile tutuyordum.merhaba bende temmuz ayında doğum yapacak allah nasip ederse, alışveeiş yapıyormusunuz ben ne alacağıma karar veremiyorum uzun kollu tulumları çok kullanabilirmiyiz bilmiyorum. kızım şubatta doğdu ama yaz çocuğunu nasıl giydireceğimi bilemiyorum . 40 güne kadar sanki sadece body olmaz gibi geliyor herkes bodyle geçircen işte ne güzel diyor ama kararsızım. şimdiden teşekkürler
Merhaba kızlar 3 gün önce wc de sümüksü bir yapının içinde kanlı akıntı geldi hemen acile gittim hiç birşey yok dedi ama suan da kahverengi akıntı geliyor hamileliğim boyunca hiç olmamıştı yaşayan var mı
O kadar çok korkuyorum ki dinlenmem lazım haklısın kimse bebeğini kaybetmesin kocaman olduk İçimde hep panikAdet döneminde misin acaba ya da bugünlerde kendini mi yordun? Kahverengi akıntı normal bildiğim kadarıyla yeterki kırmızı kan olmasın arkadaşım..gerçi o bile kişiye göre değişir kimi adet gibi geçiriyor hamileliği..
Önceki gebelikte bir defalık bende de oldu sonra geçti.guzelce dinlen ayaklarını uzat devam ederse Dr ara istersen canım
canım 2.tetenozda mı çok ağrı yapıyor benim 1.de çok olmadı amaCanim korkutmak gibi olmasin ama benim 1 haftada gecti tamamen. Buz koydum ben surekli iyi geldi ama o kolumu kullandigim zaman agrim oldu. Insallah seninki o kadar surmez :)
arkadaşlar yokmu böyle bir durumu olan normal mı buarkadaşlar benim baş ağrım oluyo genelde. geçenlerde kendimi iyi hissetmiyordum başım yine çok ağırıyordu midem de kötü idi çıkardım rahatladım baş ağrım da gitti epey rahatladım. geçen hafta fena üşüttüm boğazlar burun vs. fena idim yanı sabah yine baş ağrım vardı kahvaltı ya yeni oturmuştum yine kendimi kötü hissetim lavaboya gittim afedersiniz yine çıkardım baş ağrım geçti rahatladım normal mı bu zaten hamilelik boyunca iki kere çıkardım toplamda
benim cinsiyet yeni belli oldu artık yavaş yavaş birşeyler almaya başlayacammerhaba bende temmuz ayında doğum yapacak allah nasip ederse, alışveeiş yapıyormusunuz ben ne alacağıma karar veremiyorum uzun kollu tulumları çok kullanabilirmiyiz bilmiyorum. kızım şubatta doğdu ama yaz çocuğunu nasıl giydireceğimi bilemiyorum . 40 güne kadar sanki sadece body olmaz gibi geliyor herkes bodyle geçircen işte ne güzel diyor ama kararsızım. şimdiden teşekkürler
Ayyevet kızlar için güzel şeyler var.. az önce mağazaya gittim erkekler için de papyonlu takımlar vardı yenidoğan bayıldımmm
canım ben oğlumda 5 dozu tamamladığım için tek doz vurulacaktı. normalde 2 doz hamileyken.
Canim o bende 2. Aydan beri var. Alisiyorsun zamanlaKizlar benim çok bel ağrım oluyor. Doktor normal dedi ama şimdiden böyleyse daha sonra nasıl olcak bilemiyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?