- 20 Ocak 2017
- 121
- 65
- 18
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.021
Avrupa yakasında Özel Okmeydanı hastanesinin fiyatlarının uygun olduğunu duymuştum bir arayıp sorun isterseniz doktorları iyimidir bilmiyorum açıkçası.Baltalimanı Kemik Hastalıkları hastanesindede sigortanız varsa sanırım ücretsiz yapıyorlar fakat yer varmıdır bilemiyorum.Bu iki hastaneyi arayıp danışabilirsiniz.Kızlar merhaba renkli ultrason istedi doktorum Avrupa yakası hem uygun fiyat hem de iyi doktor tavsiyesi olan var mı yaptırdınız mı yaptıracak mısınız
ben bu kadına güvenmiyorum canım yaaa.. söylediği çoğu şey abartılı. mantıklı gelmiyor bana..
Ultrasona girmedne ne kadar önce yiyorsunuz oynaması için.
Merhaba kızlar 3 gün önce wc de sümüksü bir yapının içinde kanlı akıntı geldi hemen acile gittim hiç birşey yok dedi ama suan da kahverengi akıntı geliyor hamileliğim boyunca hiç olmamıştı yaşayan var mı
Daha 2.yi yaptirmadim canim ben 1.de oyle agridi. 2. de daha mi cok agriyomus yoksa :)canım 2.tetenozda mı çok ağrı yapıyor benim 1.de çok olmadı ama
Benim bas agrim hic olmadi canim ama gripten dolayi olabilir bence. Usuttuysen cikarman da ona baglidir diye dusunuyorum.arkadaşlar yokmu böyle bir durumu olan normal mı bu
Daha 2.yi yaptirmadim canim ben 1.de oyle agridi. 2. de daha mi cok agriyomus yoksa :)
Canim 2. Dozunu da olacak misin. 1 ay sonraya sağlık ocağı gün vermişti bana
Canim tam o haftalarda benimde feci bas agrilarim oldu , dayanamayip parol icmistim doktoruma sorarak 1 hafta sürdu sonra gecti,artan kan basincindan oluyormusarkadaşlar yokmu böyle bir durumu olan normal mı bu
Arttı canım sanki ağrı ya. Yatakta sağdan sola dönerken agridan uyanıyorum. Koltukta otururken ayağa kalkicagim zaman deli gibi ağrıyor. Bilmiyorum zorlamaya başladı gibi.Canim o bende 2. Aydan beri var. Alisiyorsun zamanla
2 haftada bir mi, ne güzel. Ben ayda 1 görüyorum yavrumu24+2 bu aksam doktor randevumuz var.. oglusumu gorucem ay heyecanlandim 2 hafta da bir olsa bile ozluyorum merak ediyorum
Benim de gece yatakta dönerken kuturduyor belim sizlana sizlana donuyorum. Gun icinde de ayakta cok kalirsam baya agrim oluyor yatıp dinlenirsem geciyor. Yata yata da nolcak bilmiyorum :)Arttı canım sanki ağrı ya. Yatakta sağdan sola dönerken agridan uyanıyorum. Koltukta otururken ayağa kalkicagim zaman deli gibi ağrıyor. Bilmiyorum zorlamaya başladı gibi.
Kizlarr bende fenalardayim tetanoz vuruldumkolum fena kaldiramiyom siserse buz koy dedi ebe bir ay sonra tekrar korkulu ruyam gercek oldu bu agridan korkuyodum.
2 haftada bir mi, ne güzel. Ben ayda 1 görüyorum yavrumu
Geçmiş olsun canım bu haftalarda mi oluyomus aşıKizlarr bende fenalardayim tetanoz vuruldumkolum fena kaldiramiyom siserse buz koy dedi ebe bir ay sonra tekrar korkulu ruyam gercek oldu bu agridan korkuyodum.
Aynen masallah gerçekten :))Benimkide öyle babasına çekmiş diyorum su içsem vuruyormaşallah hepsine :)
Yok canim benim adetten 2.hafta onde sipam ondan adete gore 20bitti yani bu arada tesekkur ederim.Geçmiş olsun canım bu haftalarda mi oluyomus aşı
Evde kolonya yokki sagol tavsiyelerin icin canim.geçmiş olsun canım.. kolonya çok iyi geliyor. pamuk yada peçeteye koy ve aşının üstüne koy. ağrıyı falan azaltıyor. yatarken bile koydum ben çok iyi geldi. ben mahvolurum normalde yine çektim 7 gün ama en azından kolumı kaldırabildim. sanki üstüne taş oturmuşlar gibii oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?