temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar merhaba renkli ultrason istedi doktorum Avrupa yakası hem uygun fiyat hem de iyi doktor tavsiyesi olan var mı yaptırdınız mı yaptıracak mısınız
Avrupa yakasında Özel Okmeydanı hastanesinin fiyatlarının uygun olduğunu duymuştum bir arayıp sorun isterseniz doktorları iyimidir bilmiyorum açıkçası.Baltalimanı Kemik Hastalıkları hastanesindede sigortanız varsa sanırım ücretsiz yapıyorlar fakat yer varmıdır bilemiyorum.Bu iki hastaneyi arayıp danışabilirsiniz.

Arttı canım sanki ağrı ya. Yatakta sağdan sola dönerken agridan uyanıyorum. Koltukta otururken ayağa kalkicagim zaman deli gibi ağrıyor. Bilmiyorum zorlamaya başladı gibi.
Benim de gece yatakta dönerken kuturduyor belim sizlana sizlana donuyorum. Gun icinde de ayakta cok kalirsam baya agrim oluyor yatıp dinlenirsem geciyor. Yata yata da nolcak bilmiyorum :)

Kizlarr bende fenalardayim tetanoz vuruldum kolum fena kaldiramiyom siserse buz koy dedi ebe bir ay sonra tekrar korkulu ruyam gercek oldu bu agridan korkuyodum.

Kizlarr bende fenalardayim tetanoz vuruldum kolum fena kaldiramiyom siserse buz koy dedi ebe bir ay sonra tekrar korkulu ruyam gercek oldu bu agridan korkuyodum.

geçmiş olsun canım.. kolonya çok iyi geliyor. pamuk yada peçeteye koy ve aşının üstüne koy. ağrıyı falan azaltıyor. yatarken bile koydum ben çok iyi geldi. ben mahvolurum normalde yine çektim 7 gün ama en azından kolumı kaldırabildim. sanki üstüne taş oturmuşlar gibii oluyor

Evde kolonya yokki sagol tavsiyelerin icin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…