- 6 Eylül 2015
- 414
- 394
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.041
Bende gecen hafta oldum ama oyle pek bi agrim olmadi açıkçası rahat atlattım. Herkese farkli doz mu vuruyorlar yoksa bunyeden bunyeye mi değişiklik gosteriyor acabageçmiş olsun canım.. kolonya çok iyi geliyor. pamuk yada peçeteye koy ve aşının üstüne koy. ağrıyı falan azaltıyor. yatarken bile koydum ben çok iyi geldi. ben mahvolurum normalde yine çektim 7 gün ama en azından kolumı kaldırabildim. sanki üstüne taş oturmuşlar gibii oluyor
Avrupa yakasında Özel Okmeydanı hastanesinin fiyatlarının uygun olduğunu duymuştum bir arayıp sorun isterseniz doktorları iyimidir bilmiyorum açıkçası.Baltalimanı Kemik Hastalıkları hastanesindede sigortanız varsa sanırım ücretsiz yapıyorlar fakat yer varmıdır bilemiyorum.Bu iki hastaneyi arayıp danışabilirsiniz.
Taze sikilmis portakal suyubunu bende çok merak ediyorum:)))
Ay inşallah ilki gibi ağrı yapmaz bu seferBana da 1 ay sonra 2. doz için randevu verdi canım
Artiyor canım ya bende ayniyim. Hele temizlik falab yapayım söyle kendimi yoracak şekilde o gece duvarlara tutuna tutuna gidiyorum lavobayaArttı canım sanki ağrı ya. Yatakta sağdan sola dönerken agridan uyanıyorum. Koltukta otururken ayağa kalkicagim zaman deli gibi ağrıyor. Bilmiyorum zorlamaya başladı gibi.
Ay maşallah onlaraAynen masallah gerçekten :))
Dun gece tam uyicam vurup durmaya başladı yine. O bana vuruyor ben ona
Bende karsilik veriyorum artik napim deli ediyor beni yaramaz
Valla bende bilmiyorum :))Benim de gece yatakta dönerken kuturduyor belim sizlana sizlana donuyorum. Gun icinde de ayakta cok kalirsam baya agrim oluyor yatıp dinlenirsem geciyor. Yata yata da nolcak bilmiyorum :)
Ayda 1 çağırıyor doktor :)Valla normalde ayda bir gel diyor doktor ama siz dayanamazsiniz diyor 15 gun sonra gidiyoruz :)) sen neden ayda 1 goruyorsun ki :/
Anladim canım. Allah yardımcımız olsunArtiyor canım ya bende ayniyim. Hele temizlik falab yapayım söyle kendimi yoracak şekilde o gece duvarlara tutuna tutuna gidiyorum lavobaya
Canım 30.haftadan sonra bizde 2 haftada bir görürüZ.ben 1 ay olcak doktora gitmeyeli cumartesi günü, acaba daha gitmesem mi sürpriz olsun diyorum ne kadar büyüdü bu zamana kadar merak edıyorum ama tutucam kendimi haftaya falan giderim belki2 haftada bir mi, ne güzel. Ben ayda 1 görüyorum yavrumu
Geçmiş olsun bacim, ikincı Asida ağrımaz bu kadar. Kolunun üstüne yatmamaya dikkat etKizlarr bende fenalardayim tetanoz vuruldumkolum fena kaldiramiyom siserse buz koy dedi ebe bir ay sonra tekrar korkulu ruyam gercek oldu bu agridan korkuyodum.
O durum bende de var ve bence şöyle akşam artik mide iyice doluyor ve gebelikten dolayı yukarı çıkmaya başladığı için kaburgaya baski uyguluyor anatomik olarak yapisina bakinca da görürsün bu kaniya da surdan vardım hamilelikten önce yemegi fazla kacirinca ayni agri oluyordu bendeKizlar yaa özellikle aksam yemeklerinden sonra sol kaburgamda asiri bir agri oluyor sol gogsumun alti resmen bicak saplaniyor gibi sizlerde de var mi doktora soran varmi acaba buda mi normal :) bu arada bu hafta bende seker yuklemesine girecem sabah su bile icmeden gidin diyorlar bilginize
Taze sikilmis portakal suyuama bu seferde bebisi tutamiyoruz
çok kötü ya dayanılacak gibi olmuyor bazen.Canim tam o haftalarda benimde feci bas agrilarim oldu , dayanamayip parol icmistim doktoruma sorarak 1 hafta sürdu sonra gecti,artan kan basincindan oluyormus
Canım günaydın. Konuyla ilgili hiç bir bilgim yok. Sadece geçmiş olsun demek istedim. Doktorun önemli bir sorun demediyse çok kafana takma. Söylediklerine uy Allah ın izniyle sağ salim kavuşursun inşallah bebişine.kızlar günaydın dün detaylı ultrasona girdim.iç organlarımızda sorun yok çok şükür ama uterin arterlerin birinde çentik var.sanırım bebeği besleyen damarlardan biriymiş.böyle bir problem yaşayan var mı?Çok canım sıkıldı tansiyon takibi yapmamı önerdi doktor.
Bende gecen hafta oldum ama oyle pek bi agrim olmadi açıkçası rahat atlattım. Herkese farkli doz mu vuruyorlar yoksa bunyeden bunyeye mi değişiklik gosteriyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?