- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.081
Aynen oyle canim :) amin...Ben de aynı düşünüyorum canım seninle. Hatta çevremde yakınlarımla çok paylaşmıyorum riskleri. Daha çok evham yaptırıyorlar dediğin gibi. Burda paylaşıyorum. Sizlerden deneyimlerinizden güç alıyorum. Onlarla paylaşınca dediğin gibi onu yap bunu yapma. Daha çok stres. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebişlerimize:) allah iyi yazı yazsın.
Bol bol portakal sık ic canim sarımsak yutabilirsen yatmadan 1dis yut bide ıhlamur ic günde 2kez filan ben oyle yapcam direktBenim burnum kizardi haprusup siliyorum kaptik anlasilan ay Allahim napcaz yatmadanda olmuyor, is bi yandan izin muhabbetleri uff
Fazla olan gaz gidince gobek küçülüyor benimde küçüldü. Hatta 2 kilom bile gitti o derece yaniKızlar birkaç gündür problemler yaşıyorum ve hamileliginde duygusalligi ile heralde biraz fazla ağladım. Bugün sanki göbeğim küçüldü gibi hissediyorum. Sizce böyle bişey olabilir mi anlamadim sizinle paylasyim istedim.
Kabizlik sorunum vardı 2 gündür düzeldi biraz acaba o mu etkiledi. Yoksa ağlamak üzülmek falan da etkiler mi ne biliyim suyu falan azalır miFazla olan gaz gidince gobek küçülüyor benimde küçüldü. Hatta 2 kilom bile gitti o derece yani
Canım cumartesi gününden beri grip le mücadele ediyorum pazar bi acile gittim hicbisey yapmadi ama artık dayanamıyorum yarın KBB randevu aldım çünkü benim burnum tikali kulaklarim ağrıyor Kaç gündür gecmeyen baş ağrısı boğaz ağrısı kuruluk var artık çok zor durumdayım yarin gidicem doktora bakalim ne der dua edin bana ne gece ne gündüz uyuyabiliyorumBenim burnum kizardi haprusup siliyorum kaptik anlasilan ay Allahim napcaz yatmadanda olmuyor, is bi yandan izin muhabbetleri uff
Öyle gerçekten canım. Karışan eden çok oluyo bu durumlarda. Bize de bir iki bişey diyen var ama sağolsun eşimin ailesi falan hepsi çok iyiler bu konuda. Ben kız olursa adını koymak istiyorum güzel bir rüya görmüştüm onu gerçekleştirmek istiyorum. Ama Rabbim oğlan nasip edince ben karışmıyorum eşim ve ailesi koysun dedim eşim de babasının adını koymak istiyo başka bi isim ekleriz dedi ama daha çok erkenAmin canim :) herkes bir isim oneriyor iyice allak bullak olduk. Aa bence o kotu, ben olsam sunu koyarim gibisinden cumleler duyuyorum hep. Herkes kendi cocuguna istedigini koysun dimi bana neden karisiyorsunuz ama diyemiyo insan iste :))
Yok canım bende de kabızlık vardı 5 ay çektim onunda etkisi var gobek kuculmesinde. Kabızlık +gaz = koca gibiKabizlik sorunum vardı 2 gündür düzeldi biraz acaba o mu etkiledi. Yoksa ağlamak üzülmek falan da etkiler mi ne biliyim suyu falan azalır mi
Fazla olan gaz gidince gobek küçülüyor benimde küçüldü. Hatta 2 kilom bile gitti o derece yani
Kendi kadın doğum doktorun mu verdi canım grip ilacını yoksa başka bi doktor mu bende yarın gidicem kulak burun boğaza çok kötü durumdayım bakalım ne dicekKizlaaar herkese geçmiş olsun ben gripte 3. Haftama girdim serum antibiyotik hepsi bitti grip benimle doktorum da çok uzun sürdüğünü söyledi ama napayım bilemedim
Bide sende canım baş ağrısı oldu mu atamiyorum üstümden bi türlü bu ağrıyı Rabbim ya2Kizlaaar herkese geçmiş olsun ben gripte 3. Haftama girdim serum antibiyotik hepsi bitti grip benimle doktorum da çok uzun sürdüğünü söyledi ama napayım bilemedim
Bide sende canım baş ağrısı oldu mu atamiyorum üstümden bi türlü bu ağrıyı Rabbim yardimcimiz olsun çok zor valla
cnm ya kıştan beri hiç grip olmadım benKendi kadın doğum doktorun mu verdi canım grip ilacını yoksa başka bi doktor mu bende yarın gidicem kulak burun boğaza çok kötü durumdayım bakalım ne dicek
Bide sende canım baş ağrısı oldu mu atamiyorum üstümden bi türlü bu ağrıyı Rabbim yardimcimiz olsun çok zor valla
Ben bikere daha grip olmustum onu atlattim bi şekil ama bu burun tikanikligi geniz in içe akması beni çok rahatsız ediyor artık nefes alamiyorum bakalım ne dicek doktor ins bi care bulur yacnm ya kıştan beri hiç grip olmadım ben
Ben karar verirken yaz boyu evde olacağımı düşündükçe netleştirdim. Bira zahmetli de olsa değer diye düşündüm. Ablam küçük bebeğiyle iki ay tatil yaptı. Bişeycikler olmadı. Aynı kader gibi olmuş gerçekten. Ben de diyetisyen kontrolünde kilovermeye başlamıştım. İlk 15 günde 3 kg vermiştim. Dünyanın bitki çayını içiyordum hani düşük yapar dediklerinden. alkol sigara eğlence ki bırakmıştım öncesinde. Çünkü olumsuzluklardan yeniliklerle uzaklaşırım diye düşünüyordum. Meğer aynı ay hamile kalmışım. Dünyanın en güzel haberiydi. İnşallah yaza aksilik olmazsa çok iyi bir otelde ultra herşey dahil konsept ile 7 gün yer ayırttık. Belki de o zmn çokkk ihtiyaç olacak be iyi ki almışız diyeceğiz. Ya da iptal edeceğiz. Umalım ki herşey hepimiz için çok güzel geçsin.elmasli merhaba canım, sanırım ikimiz de aynı kaderi yaşadık :) ben de 3 yıl bekledim ve sonunda tüp bebek denemeye karar verdim. eylül de transfer oldu ama malesef olmadı, çok yıkılmıştım ve artık vaz geçmiştim. sonra kendimi saldım baya, sıkı bir spor programına başladım, alkol içmeyi bırakmıştım bebek düşünüyorum diye tabii olmayınca alkole de başladım, bisikletimi yeniledim ve haftasonları bisiklet binmeye başladım, hatta gebeliğimi öğrenmeden 1 gün önce epilasyon yaptırmıştım :) bunun gibi olmayacak bir sürü şey yaptım bilmeden. ve sonra süpriz bir şekilde bir dönem sonra bebeğim üzülme anneciğim ben geldim burdayım dedi. yaşadığım mutluluğu ve yaptıklarım yüzünden pişmanlığımı anlatamam sana. çok şükür bebeğim benimle ve inşallah sağlıcakla alacağız kucağımıza. evet bugün hava çok güzel içim kıpır kıpır, tatil planları yapmak istiyorum oğluşumla kocamla, ama el kadar bebekle ne yapılır nereye gidilir araştırmadım. sen nasıl karar verdin?
Teşekkür ederim ya içim rahatladi az da olsa. Hareketli mesela ama insan birden göbeği küçülünce de bir sorun olur mu ki diye düşünmeden edemiyor :)Yok canım bende de kabızlık vardı 5 ay çektim onunda etkisi var gobek kuculmesinde. Kabızlık +gaz = koca gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?