temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kendi kadın doğum doktorun mu verdi canım grip ilacını yoksa başka bi doktor mu bende yarın gidicem kulak burun boğaza çok kötü durumdayım bakalım ne dicek
Kbb doktoru verdi kendi doktorum da onayladı göğüs hastalıklarına da git dedi öksürük de var sinuzitle başladı böyle devam şimdi geçmek bilmedi sesim hiç düzelmedi daha

Güzel anne adaylari ankara zekai tahir burakta doğum yapan var mi ? Varsa Tecrubelerinizi paylasir misiniz 21.haftadayim tam teşekküllü dogum hastanesi oldugu icin orayi oneriyorlar ama suriyeliden gecilmiyo lokman hekim hastanesine gitmeyi dusunuyorum alternatif olarak

yok cnım problem olmuyor benim göbegimde mor olmayan yer yoktu bir ara yer bulamıyordum. yaglı bölgeye vurdugunda hiç hissetmiosun bazen etli bölgeye gelince acıyor canım ve morarıor.

Selam kızlar midemi üşütmüşüm çok halsizim midem hazmetmiyor yediklerimi birşey yiyemiyorum yesem çıkarıyorum mide üşütmesine ne iyi gelir böyle bi durum yaşayan varmı?

Ablam ocak ayında doğum yaptı.. onun doğumunun olduğu gün 44dogum vardı.. içeride sancısı yok diye ilgilenmemisler..42 haftalıkti suni sancı verilmesi gerekiyordu.. suni sanciyi verince 2saatte yapmış dogumu. Ama öncesinde 12saat beklettiler.. biz bekleme salonu dedikleri yerde bekledik ama acayip kalabalık kokudan duramadik.. tam bir işkence idi.. doğumdan sonra da 8kisilik odaya almislar ve cok tuhaf 8kisiden sadece ablam Türk'tü.. diğerleri ırak Suriye afgan bile vardı.. ben hemsire olduğum için özel oda ayarladım oraya gecti daha sonra.. 3gun yatmak zorunda kaldi bebeğin sıkıntısı vardı.. sonrası ilgi alaka iyiydi ama doğumhanesi tam bir faciaymis ablam öyle diyor.. birde hastanenin kuralları cok sert.. bilgi verilmiyor pek.. hastanin yanına kimseyi almıyorlar..ziyaretci kısıtlaması falan var. Bebek kaçırma olayları için tedbir alıyorlar aslında ama yine de lokman hekim sincana gideceğine zekai tahire git derim..

Kızlar bebek malzemelerinizi aldınız mı.. ben daha hicbisey almadım.. odası icin mobilya bakıyorum.. 25haftalik olduk biraz zaman geçsin öyle alayim diyorum..

Kızlar merhaba . Geçen hafta detaylı ultrason yaptırmıştım bugün sonuçlarını doktorum değerlendirdi . Plesentanın uterusa yakın konumda olduğunu söyledi . 24. Haftada yukarı çıkabilir dedi . Çıkmazsa erken Doğum riski oluyormuş sanırım . Bu durumu duyan bilen yaşayan varmı .

Kizlar bebeklerle tatil yapilir. Hemde cok guzel yapilir. Biraz buyuduklerinde tatil yapmak daha zor oluyor :) insallah o zamana lahusaliginjz da biter ama :))

Bol bol portakal sık ic canim sarımsak yutabilirsen yatmadan 1dis yut bide ıhlamur ic günde 2kez filan ben oyle yapcam direkt
Giderken alayim eve portakal saol canim
Burnum kipkirmizi.oldu silmekten
Yarin.ise gitmeyi dusunmuyorum baya kotuyum gece dahada kotu olcagimi biliyorum
Sen ne durumdasin canim insallah benmki.kadar ilerlememistir

content://media/external/file/105084
Bilgiler için teşekkür ederim. Lokman hekim kotu mu pakize hanima iyi seyler yazmislar baya ? Onun disinda da onerilere açığım cunku ankaraya yeni geldim

kızlaaaarrr ben kabak çekirdeğinin faydalarına baktım bugün.. birkaç gündür müptelası oldum da :) omega 3 ve magnezyum açısından zenginmiş. bağışıklığı güçlendirirmiş. uyku düzeni sağlarmış.. bir sürü vardı faydası.. balık tüketemeyen kabak çekirdeği de tüketebilir diye düşündüm

Teşekkür ederim ya içim rahatladi az da olsa. Hareketli mesela ama insan birden göbeği küçülünce de bir sorun olur mu ki diye düşünmeden edemiyor :)
Göbek nasıl gözle görülecek kadar küçülüyor arkadaşlar? Ayrıca içtiğin şey ne bebeğe zarar veriyor mu?

Göbek nasıl gözle görülecek kadar küçülüyor arkadaşlar? Ayrıca içtiğin şey ne bebeğe zarar veriyor mu?
Göbeğin bizimki kadar büyüdüğünde anlayacaksın canım :) giydiklerindrn bile belli oluyor çünkü bariz şekilde:) bişey içmedim orayı yanlış okudunuz sanırım

Giderken alayim eve portakal saol canim
Burnum kipkirmizi.oldu silmekten
Yarin.ise gitmeyi dusunmuyorum baya kotuyum gece dahada kotu olcagimi biliyorum
Sen ne durumdasin canim insallah benmki.kadar ilerlememistir
Ben cok Üşüyorum karnim buz gibi

Özellikle sabahları karnım biraz daha küçüldüğünü ben de farkediyorum. Bir de bazı yazılanları okuyorum gece uyutmuyor fln o kadar sert hissediyor musunuz?? Telaşlanmıycam

Kendi kadın doğum doktorun mu verdi canım grip ilacını yoksa başka bi doktor mu bende yarın gidicem kulak burun boğaza çok kötü durumdayım bakalım ne dicek
Canim bi donem bende sen gibiydim saglik ocagindaki doktorum burun sipreyi bogaz icin siprey yazdi geceleri uyumak kabus gibiydi ve cabucak iylestim ins bi faydam olur yani bos yere cekme sipreyler iyi geliyor.

Özellikle sabahları karnım biraz daha küçüldüğünü ben de farkediyorum. Bir de bazı yazılanları okuyorum gece uyutmuyor fln o kadar sert hissediyor musunuz?? Telaşlanmıycam
Galiba yemekle orantili yaa karin kuculmesi buyumesi cunku ben yemek yedikten sonra sabah ve aksamlari cok buyuyor ama ilk uyandigimda sanki bebek degil gobek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…