- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.121
En iyi nane limon hem terletiyor hemde beni cok iyi kurtardi yalniz fazla tüketilmemeli galiba bir bardak ic yeter kalin giyinmeyide unutmaSelam kızlar midemi üşütmüşüm çok halsizim midem hazmetmiyor yediklerimi birşey yiyemiyorum yesem çıkarıyorum mide üşütmesine ne iyi gelir böyle bi durum yaşayan varmı?
Bu hafta artık benm sesime tepki bile veriyor. İki hafta önce vuruyor dediğim dokunma gibiymiş şuan bariz göbeğim dışardan görünecek kadar sert vuruyor. Birden bire başladıÖzellikle sabahları karnım biraz daha küçüldüğünü ben de farkediyorum. Bir de bazı yazılanları okuyorum gece uyutmuyor fln o kadar sert hissediyor musunuz?? Telaşlanmıycam
Canım benim de artık bariz şekilde ne giyersem giyeyim belli oluyor ama normal değil mi artık 5. Ay bitiyor neredeyseGöbeğin bizimki kadar büyüdüğünde anlayacaksın canım :) giydiklerindrn bile belli oluyor çünkü bariz şekilde:) bişey içmedim orayı yanlış okudunuz sanırım
Ben kahvaltimi onla yapıyorum yarim saat sonrada kontrole gidiyorum masallah kipir kipir oluyor
inşallah canım. çok şükür diyelim o zaman. bebeğimize kavuşacağımız günler yaklaştı, yaşanılan bütün olumsuzlukları çoktaan unuttum, allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu.Ben karar verirken yaz boyu evde olacağımı düşündükçe netleştirdim. Bira zahmetli de olsa değer diye düşündüm. Ablam küçük bebeğiyle iki ay tatil yaptı. Bişeycikler olmadı. Aynı kader gibi olmuş gerçekten. Ben de diyetisyen kontrolünde kilovermeye başlamıştım. İlk 15 günde 3 kg vermiştim. Dünyanın bitki çayını içiyordum hani düşük yapar dediklerinden. alkol sigara eğlence ki bırakmıştım öncesinde. Çünkü olumsuzluklardan yeniliklerle uzaklaşırım diye düşünüyordum. Meğer aynı ay hamile kalmışım. Dünyanın en güzel haberiydi. İnşallah yaza aksilik olmazsa çok iyi bir otelde ultra herşey dahil konsept ile 7 gün yer ayırttık. Belki de o zmn çokkk ihtiyaç olacak be iyi ki almışız diyeceğiz. Ya da iptal edeceğiz. Umalım ki herşey hepimiz için çok güzel geçsin.
bende birşey almadım ne alacağımı dahi bilmiyorum . alınacakların listesini yapacam ay ay tamamlamaya çalışacam birden çok külfetli oluyo.Kızlar bebek malzemelerinizi aldınız mı.. ben daha hicbisey almadım.. odası icin mobilya bakıyorum.. 25haftalik olduk biraz zaman geçsin öyle alayim diyorum..
content://media/external/file/105084
Bilgiler için teşekkür ederim. Lokman hekim kotu mu pakize hanima iyi seyler yazmislar baya ? Onun disinda da onerilere açığım cunku ankaraya yeni geldim
Dün bende ilk defa mağzalara gittim baktım biraz ,şimdiden almak çok daha iyi çünkü el kadar şeylerin ne kadar pahalı olduğunu gördüm,bu kadar tahmin etmiyorumbende birşey almadım ne alacağımı dahi bilmiyorum . alınacakların listesini yapacam ay ay tamamlamaya çalışacam birden çok külfetli oluyo.
bende de cok ödem oluştu bu yüzden de kilom hızlı bir şekilde artıyor, normalde de hemen ödem oluşurdu. İki haftadır sol elimn iki parmagı uyusuk, karpal tunel sendromuymuş netten baktım, doğumdan sonra geçiyormuş ama baya rahatsız ediyor ve elde güçsüzlük yapıyor... Sizde de oldu mu böyleben de çok ödem oluştu kızlar sizde de var mı
7 kilo :)Arkadaşlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar acaba :) Ben 5 kilo aldım
al benden de o kadar hafta sonu öyle bı bakınıyım dedim neyi nezamn giyindiririm bilemedeiğim için birşey almaya karar veremedim. ben de bu kadar pahalı beklemiyordum avuç kadar şeyler dünyanın parası hastane çıkışları falan çok pahalı giyindireceğimiz gün sayısı da belli. yatak odasına falan verdiğim para hiç gözümü gözükmez kalıcı birşey kıyafete vereceğim paraya acıyorum. liste çıkarmam lazım abartmadan.Dün bende ilk defa mağzalara gittim baktım biraz ,şimdiden almak çok daha iyi çünkü el kadar şeylerin ne kadar pahalı olduğunu gördüm,bu kadar tahmin etmiyorum
bende de cok ödem oluştu bu yüzden de kilom hızlı bir şekilde artıyor, normalde de hemen ödem oluşurdu. İki haftadır sol elimn iki parmagı uyusuk, karpal tunel sendromuymuş netten baktım, doğumdan sonra geçiyormuş ama baya rahatsız ediyor ve elde güçsüzlük yapıyor... Sizde de oldu mu böyle
Arkadaşlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar acaba :) Ben 5 kilo aldım
Aynen öyle bundan sonrası mesele bende çok dikakt ediyorum artık :)
Ben de devirdim 5 kiloyu
7 idi kendimi tuttum 5 e indimödem vs idi bence kilo değildi yani ..
Bundan sonrası mesele aslında iştah iyice açılıyor çünkü
Aynen öyle bundan sonrası mesele bende çok dikakt ediyorum artık
Kesinlileee..8. Ve özellikle 9. Ayda haftalık kilo alınıyordüşünsene
Kızlar bakalım hayırlısıyla bugünde bizim detaylı ultrason günümüz. Devlette ama sakin bi hastanede yaptırıyorum bakalım benimki ne kadar sürecek merak ettim
Hem de öyle güçlü vuruyor ki bazen tam uykuya daliyorsjn uyandiriyor bile canım. Sabahlari da bazen öyle ama geceleri unutmuyor. Yani ben uzun zamandır gece 3 e kadar uyuyamiyorum. Telaslanilacak bişey yoktur belki vücuttan vücuda değişiyordur hissetme olayıÖzellikle sabahları karnım biraz daha küçüldüğünü ben de farkediyorum. Bir de bazı yazılanları okuyorum gece uyutmuyor fln o kadar sert hissediyor musunuz?? Telaşlanmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?