temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Selam kızlar midemi üşütmüşüm çok halsizim midem hazmetmiyor yediklerimi birşey yiyemiyorum yesem çıkarıyorum mide üşütmesine ne iyi gelir böyle bi durum yaşayan varmı?
En iyi nane limon hem terletiyor hemde beni cok iyi kurtardi yalniz fazla tüketilmemeli galiba bir bardak ic yeter kalin giyinmeyide unutma

Özellikle sabahları karnım biraz daha küçüldüğünü ben de farkediyorum. Bir de bazı yazılanları okuyorum gece uyutmuyor fln o kadar sert hissediyor musunuz?? Telaşlanmıycam
Bu hafta artık benm sesime tepki bile veriyor. İki hafta önce vuruyor dediğim dokunma gibiymiş şuan bariz göbeğim dışardan görünecek kadar sert vuruyor. Birden bire başladı

Göbeğin bizimki kadar büyüdüğünde anlayacaksın canım :) giydiklerindrn bile belli oluyor çünkü bariz şekilde:) bişey içmedim orayı yanlış okudunuz sanırım
Canım benim de artık bariz şekilde ne giyersem giyeyim belli oluyor ama normal değil mi artık 5. Ay bitiyor neredeyse

inşallah canım. çok şükür diyelim o zaman. bebeğimize kavuşacağımız günler yaklaştı, yaşanılan bütün olumsuzlukları çoktaan unuttum, allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
herşey dahil otel çok mantıklı canım. ben de dünden beri araştırmaya bşladım. eşim eylül'de gidelim diyor ben ekim :) ama sanırım eylül daha mantıklı olacak. bakalım herşeyin hayırlısı..

Kızlar bebek malzemelerinizi aldınız mı.. ben daha hicbisey almadım.. odası icin mobilya bakıyorum.. 25haftalik olduk biraz zaman geçsin öyle alayim diyorum..
bende birşey almadım ne alacağımı dahi bilmiyorum . alınacakların listesini yapacam ay ay tamamlamaya çalışacam birden çok külfetli oluyo.

gunaydın hayırlı sabahlar kızlarr,

dun kontrolumuz vardı esımle yuzunu goruruz dıye gıttık ama yok anam bızımkı gelene kadar acmıcak yuzunu
dogdugunda ellerını ıkı yana baglamayı dusunuyoruz bı ara bacaklarını bıle katlamıs yuzunu kapatıyodu ya tam sıpa bızımkı neyse en azından sorun olmadıgını bılıyoruz cok sukur saglıklı annesının pipilisi

content://media/external/file/105084
Bilgiler için teşekkür ederim. Lokman hekim kotu mu pakize hanima iyi seyler yazmislar baya ? Onun disinda da onerilere açığım cunku ankaraya yeni geldim

Bu 3. Gebeligim ilkini kalbi durduğu için kaybettim kürtajı zekai tahirde oldum.Doğru düzgün açıklama yapacak konuşacak doktor bulamadım.

2. De doğum için sincan lokman hekimde o zaman aylin totan vardi ona gittim. Çok ama cok5 memnundum. Şimdi çukurambar da kendi muayenehanesi var bana pahali geldiği icin ona gitmiyorum.

Şimdi yine lokman hekime gidiyorum doktorum bahar şentürk. Sicak sevimli bir bayan.

Lokman hekimi hem evime yakin olduğu hemde 24 saat kadın doğum olduğu için tercih ettim.

Aklıma gelenler bunlar başka sorun varsa sorabilirsin

bende birşey almadım ne alacağımı dahi bilmiyorum . alınacakların listesini yapacam ay ay tamamlamaya çalışacam birden çok külfetli oluyo.
Dün bende ilk defa mağzalara gittim baktım biraz ,şimdiden almak çok daha iyi çünkü el kadar şeylerin ne kadar pahalı olduğunu gördüm,bu kadar tahmin etmiyorum

ben de çok ödem oluştu kızlar sizde de var mı
bende de cok ödem oluştu bu yüzden de kilom hızlı bir şekilde artıyor, normalde de hemen ödem oluşurdu. İki haftadır sol elimn iki parmagı uyusuk, karpal tunel sendromuymuş netten baktım, doğumdan sonra geçiyormuş ama baya rahatsız ediyor ve elde güçsüzlük yapıyor... Sizde de oldu mu böyle

Dün bende ilk defa mağzalara gittim baktım biraz ,şimdiden almak çok daha iyi çünkü el kadar şeylerin ne kadar pahalı olduğunu gördüm,bu kadar tahmin etmiyorum
al benden de o kadar hafta sonu öyle bı bakınıyım dedim neyi nezamn giyindiririm bilemedeiğim için birşey almaya karar veremedim. ben de bu kadar pahalı beklemiyordum avuç kadar şeyler dünyanın parası hastane çıkışları falan çok pahalı giyindireceğimiz gün sayısı da belli. yatak odasına falan verdiğim para hiç gözümü gözükmez kalıcı birşey kıyafete vereceğim paraya acıyorum. liste çıkarmam lazım abartmadan.

Canım kaç kilo aldın ortalama..
Ödem sıkıntısı ilk gebeliğimde oldu gerçekten zor dikkat etmelisin tuzdan uzak durmalısın. Peynir zeytin vs ne yersen dikkat et tuz açısından. Hamur işleri de öyle uzak durmalısın.erkenden başlamış ödem sende son aylarda çok rahatsız oluyor insan inanki ..dikkat et canım
Ve mutlaka Dr a danış. Ben şu an ne kadar dikkat etsem de kollarım uyuşuyor bile uyurken ama ödem ı durdurdum çok şükür..

Ben de devirdim 5 kiloyu
7 idi kendimi tuttum 5 e indim ödem vs idi bence kilo değildi yani ..
Bundan sonrası mesele aslında iştah iyice açılıyor çünkü
Aynen öyle bundan sonrası mesele bende çok dikakt ediyorum artık :)

Kızlar bakalım hayırlısıyla bugünde bizim detaylı ultrason günümüz. Devlette ama sakin bi hastanede yaptırıyorum bakalım benimki ne kadar sürecek merak ettim

Ne güzel bebeğini bol bol görür güzel haberlerle gelirsin inşallah ben de haftaya gidecem artık çok heyecanlıyım çok

Özellikle sabahları karnım biraz daha küçüldüğünü ben de farkediyorum. Bir de bazı yazılanları okuyorum gece uyutmuyor fln o kadar sert hissediyor musunuz?? Telaşlanmıycam
Hem de öyle güçlü vuruyor ki bazen tam uykuya daliyorsjn uyandiriyor bile canım. Sabahlari da bazen öyle ama geceleri unutmuyor. Yani ben uzun zamandır gece 3 e kadar uyuyamiyorum. Telaslanilacak bişey yoktur belki vücuttan vücuda değişiyordur hissetme olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…