temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım benim de artık bariz şekilde ne giyersem giyeyim belli oluyor ama normal değil mi artık 5. Ay bitiyor neredeyse
Tabiki normal. Zaten bu dönemler bi hafta içinde hem çok kilo aliyor hem de uzuyir artık o yüzden çok çabuk değişiyor karinlar.

Sizce normal mi kilo aliminiz? Ben de 6-7 kilo aldım gözüküyor. Ama vücutta hiçbir değişikligim yok söylediğimde inanmıyorlar. Sadece pirt diye göbek cikiverdi acaba olduğu gibi karnima mı alıyorum kiloyu

Sizce normal mi kilo aliminiz? Ben de 6-7 kilo aldım gözüküyor. Ama vücutta hiçbir değişikligim yok söylediğimde inanmıyorlar. Sadece pirt diye göbek cikiverdi acaba olduğu gibi karnima mı alıyorum kiloyu
Benim de ayni canim aslinda cok kilo aldim diye uzuluyorum ama beni uzun suredir görmeyenler aa hic kilo almamissin diyorlar sadece karnim iyice belirginlesti hamile oldugum belli yani :) ama 6 7 kilo da sadece karna nasil gidiyo anlamis degilim :)

Bende tecrübelilere sorup liste yapcam.boşa para harcamak istemiyorum bu iş masraflı olacak belli

teşekkür ederim☺

Ben cok yerde okudum bu haftalarda 5-7 arası normalmiş. Hiç dert etmiyorum benim belim çok kalınlaştı sadece oradan aldım sanki :)

Bende onu anlamıyorum o yüzden soruyorum. Acaba çok mu kilo aldım diye düşünüyorum. Ama kimse inanmıyor o kadar kilo aldığıma. Ama göbeğim bariz belli canım benimde. Anlamadım o tartida gözüken kilolar Nerede acaba

Kızlar bakalım hayırlısıyla bugünde bizim detaylı ultrason günümüz. Devlette ama sakin bi hastanede yaptırıyorum bakalım benimki ne kadar sürecek merak ettim

Ben de devlette yaptiricam ins canim. Yaz bugün sonucu mutlaka.. Ben de kontrole gidicem saat 2 de :) ayrintiliya da gün alirim bakalim dua edin:)

aynı şehirdeydik sanırım , 5 dakika sürmüştü benimki :)
Sakaryadayım canım bilmemki sendemi buralısın? Ama karasu ilçesinde oturuorum burası bu mevsimde baya sakin oluyo poliklinikte çok sıra olmuyo belki rahat rahat bakılır diye düşündüm

Benim dirseklerimin içinde sinir sıkışması oldu cnm hamilelik zormuş ya aynen 57 ile başladım şimdi 64 oldum nerdeyse ben de çabuk sisiyorum

Bugun kontrol vardi kizlar bebegimin böbreğinde ki genisleme devam ediyormus cok uzgunum yaa 6 mm olmus suanda bu sorunu yasayan varmi baska doktoru ne dedi ona ben cok tedirginim ins sorunsuz ilerler ama korku doluyum

Bugun kontrol vardi kizlar bebegimin böbreğinde ki genisleme devam ediyormus cok uzgunum yaa 6 mm olmus suanda bu sorunu yasayan varmi baska doktoru ne dedi ona ben cok tedirginim ins sorunsuz ilerler ama korku doluyum
Canim çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah çok stres yapma çünkü çocuk onu da hissediyor güzel düşün güzel olsun. Günlerimizde aynı gibi geldi yazmak istedim :) ben 13 sen 14. Allah saglikla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah

Sakaryadayım canım bilmemki sendemi buralısın? Ama karasu ilçesinde oturuorum burası bu mevsimde baya sakin oluyo poliklinikte çok sıra olmuyo belki rahat rahat bakılır diye düşündüm
Ben merkezdeyim kadın doğuma gittim çok kısa sürdü ,özelde sanırım uzun uzun bakıyorlar :)

Sabırsızlıkla o haftaları bekyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…