- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.141
Tabiki normal. Zaten bu dönemler bi hafta içinde hem çok kilo aliyor hem de uzuyir artık o yüzden çok çabuk değişiyor karinlar.Canım benim de artık bariz şekilde ne giyersem giyeyim belli oluyor ama normal değil mi artık 5. Ay bitiyor neredeyse
Sizce normal mi kilo aliminiz? Ben de 6-7 kilo aldım gözüküyor. Ama vücutta hiçbir değişikligim yok söylediğimde inanmıyorlar. Sadece pirt diye göbek cikiverdi7 kilo :)
Benim de ayni canim aslinda cok kilo aldim diye uzuluyorum ama beni uzun suredir görmeyenler aa hic kilo almamissin diyorlar sadece karnim iyice belirginlesti hamile oldugum belli yani :) ama 6 7 kilo da sadece karna nasil gidiyo anlamis degilim :)Sizce normal mi kilo aliminiz? Ben de 6-7 kilo aldım gözüküyor. Ama vücutta hiçbir değişikligim yok söylediğimde inanmıyorlar. Sadece pirt diye göbek cikiverdiacaba olduğu gibi karnima mı alıyorum kiloyu
Bende tecrübelilere sorup liste yapcam.boşa para harcamak istemiyorum bu iş masraflı olacak bellial benden de o kadar hafta sonu öyle bı bakınıyım dedim neyi nezamn giyindiririm bilemedeiğim için birşey almaya karar veremedim. ben de bu kadar pahalı beklemiyordum avuç kadar şeyler dünyanın parası hastane çıkışları falan çok pahalı giyindireceğimiz gün sayısı da belli. yatak odasına falan verdiğim para hiç gözümü gözükmez kalıcı birşey kıyafete vereceğim paraya acıyorum. liste çıkarmam lazım abartmadan.
Canim gobek dustukten sonra biraz daha rahat giydiriyorsun. Hele sicak yerdeysen kalin giyince hemen pisik oluyorlar. Benim 2. Cocugum var ikiside yaz ayinda agustosta. Ozellikle ogle gunesi alsin diye soyup gunese bile koydum. Doktorda d vitaminj ve sarilik icin onermisti. Hic sarilik olmadilar. Yazin ince seyler kullanmak iyi oluyor. Kisa yada kolsun bady altina ve ustune penye takim giydirebilirsin. Cok sicaklarda ben cit citli bady ile tutuyordum.
zor geldi yaz çocuğuna kıyafet almak teşekkürlercanım sadece body olmaz bence de, uzun alt ve uzun kollu body ince hırka gibi bişeyler de al yine .
aynı şehirdeydik sanırım , 5 dakika sürmüştü benimki :)Kızlar bakalım hayırlısıyla bugünde bizim detaylı ultrason günümüz. Devlette ama sakin bi hastanede yaptırıyorum bakalım benimki ne kadar sürecek merak ettim
siteleri takip etmek lazım aslıda indirime girince uygun oluyorlar .Bende tecrübelilere sorup liste yapcam.boşa para harcamak istemiyorum bu iş masraflı olacak belli
Ben cok yerde okudum bu haftalarda 5-7 arası normalmiş. Hiç dert etmiyorum benim belim çok kalınlaştı sadece oradan aldım sanki :)Sizce normal mi kilo aliminiz? Ben de 6-7 kilo aldım gözüküyor. Ama vücutta hiçbir değişikligim yok söylediğimde inanmıyorlar. Sadece pirt diye göbek cikiverdiacaba olduğu gibi karnima mı alıyorum kiloyu
Ben 1.5 kilo aldım ama önce 4 kilo vermiştim hamile kaldığım kiloya artı 1.5 toplamda 5.5 da denebilir aslında :)) doktorum güzel diyo kilo alisimaArkadaşlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar acaba :) Ben 5 kilo aldım
Bende onu anlamıyorum o yüzden soruyorum. Acaba çok mu kilo aldım diye düşünüyorum. Ama kimse inanmıyor o kadar kilo aldığıma. Ama göbeğim bariz belli canım benimde. Anlamadım o tartida gözüken kilolar Nerede acabaBenim de ayni canim aslinda cok kilo aldim diye uzuluyorum ama beni uzun suredir görmeyenler aa hic kilo almamissin diyorlar sadece karnim iyice belirginlesti hamile oldugum belli yani :) ama 6 7 kilo da sadece karna nasil gidiyo anlamis degilim :)
Iyi bari ya normal olduğunu duymak rahatlattıBen cok yerde okudum bu haftalarda 5-7 arası normalmiş. Hiç dert etmiyorum benim belim çok kalınlaştı sadece oradan aldım sanki :)
Kızlar bakalım hayırlısıyla bugünde bizim detaylı ultrason günümüz. Devlette ama sakin bi hastanede yaptırıyorum bakalım benimki ne kadar sürecek merak ettim
Sakaryadayım canım bilmemki sendemi buralısın? Ama karasu ilçesinde oturuorum burası bu mevsimde baya sakin oluyo poliklinikte çok sıra olmuyo belki rahat rahat bakılır diye düşündümaynı şehirdeydik sanırım , 5 dakika sürmüştü benimki :)
Benim dirseklerimin içinde sinir sıkışması oldu cnm hamilelik zormuş ya aynen 57 ile başladım şimdi 64 oldum nerdeyse ben de çabuk sisiyorumbende de cok ödem oluştu bu yüzden de kilom hızlı bir şekilde artıyor, normalde de hemen ödem oluşurdu. İki haftadır sol elimn iki parmagı uyusuk, karpal tunel sendromuymuş netten baktım, doğumdan sonra geçiyormuş ama baya rahatsız ediyor ve elde güçsüzlük yapıyor... Sizde de oldu mu böyle
Canim çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah çok stres yapma çünkü çocuk onu da hissediyor güzel düşün güzel olsun. Günlerimizde aynı gibi geldi yazmak istedim :) ben 13 sen 14. Allah saglikla kucağımiza almayi nasip etsin inşallahBugun kontrol vardi kizlar bebegimin böbreğinde ki genisleme devam ediyormus cok uzgunum yaa 6 mm olmus suanda bu sorunu yasayan varmi baska doktoru ne dedi ona ben cok tedirginim ins sorunsuz ilerler ama korku doluyum
Ben merkezdeyim kadın doğuma gittim çok kısa sürdü ,özelde sanırım uzun uzun bakıyorlar :)Sakaryadayım canım bilmemki sendemi buralısın? Ama karasu ilçesinde oturuorum burası bu mevsimde baya sakin oluyo poliklinikte çok sıra olmuyo belki rahat rahat bakılır diye düşündüm
Sabırsızlıkla o haftaları bekyorummmHem de öyle güçlü vuruyor ki bazen tam uykuya daliyorsjn uyandiriyor bile canım. Sabahlari da bazen öyle ama geceleri unutmuyor. Yani ben uzun zamandır gece 3 e kadar uyuyamiyorum. Telaslanilacak bişey yoktur belki vücuttan vücuda değişiyordur hissetme olayı
Ben özelde yaptırdım 15 dk bile sürmediBen merkezdeyim kadın doğuma gittim çok kısa sürdü ,özelde sanırım uzun uzun bakıyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?