temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

content://media/external/file/105084
Bilgiler için teşekkür ederim. Lokman hekim kotu mu pakize hanima iyi seyler yazmislar baya ? Onun disinda da onerilere açığım cunku ankaraya yeni geldim
lokman hekim hastahanesi kötü biyer mi yani? Tavsiye etmez misiniz ? Özel bi hastahane sonuçta nasıl hasta yanına kimseyi almıyorlar ben çok şaşırdım

Göbeğin bizimki kadar büyüdüğünde anlayacaksın canım :) giydiklerindrn bile belli oluyor çünkü bariz şekilde:) bişey içmedim orayı yanlış okudunuz sanırım
Sizin msjlarınızı okumadan başka biri de yazmıştı aynı şeyleri. Göbeği küçülsün diye bişeyler içmiş de bende size cevap verirken aklımda kalmış yazmışım

Bugun kontrol vardi kizlar bebegimin böbreğinde ki genisleme devam ediyormus cok uzgunum yaa 6 mm olmus suanda bu sorunu yasayan varmi baska doktoru ne dedi ona ben cok tedirginim ins sorunsuz ilerler ama korku doluyum
Canim cok korkulcak bir sorun degil. Dogum dan sonrada hemen mudehale edilmiyor bildigim kadari ile. Dogumdan 1 sene sonraya kadar kapanabiliyor. Eger kapanmazsa o zaman mudehale ediliyor. Ufak bir mudehalede oda.

Kızlar ya göğüsleriniz ne durumda. Benim önceden de 75di şimdi de öyle aman aman bi büyüme olmadı. Evet fark var değişim belli ama ne biliyim çevremde çocuğunu emziren kadınlarınki gibi kocaman değil acaba süt ile ilgili bi sıkıntı çıkarıyor mudur bu durum. Ya da var mı aranızda böyle benim gibi olan

Kızlar ya göğüsleriniz ne durumda. Benim önceden de 75di şimdi de öyle aman aman bi büyüme olmadı. Evet fark var değişim belli ama ne biliyim çevremde çocuğunu emziren kadınlarınki gibi kocaman değil acaba süt ile ilgili bi sıkıntı çıkarıyor mudur bu durum. Ya da var mı aranızda böyle benim gibi olan

Herkesin de derdi başka vallahi Ben büyüdüklerini hissediyorum bende hala aynı çamaşırlarımı kullanıyorum ama daha erken bence zaten çok aşırı da büyüyeceğini düşünmüyorum biraz genetik yapıyla alakalı oluyor böyle şeyler :)

Ben 1 ayı zor bekliyorum canım :)

aynen bende hep onu düşünüyorum 5-6 kilo aldım ama hala eski beli lastikli pantolunumu giyiyorum:)

Kızlar hastaneden geliyorum. Cok sukur bebegimi gördük moral depoladim resmen ya 21 haftalik olmusuz..

dr bayagi uzun baktı herseyini kontrol etti bi skinti yok dedi. Ve ayrıntılı ultrasona da yönlendirdi. Ben baktim bi skinti yok ama baska bi goz daha görsün gibisinden bisiler söyledi.. Cok ikilemde kaldım. Bu kadar cok ultrasona girmeye gerek var mi bilmiyorum. Ultrason ve dr gayet iyiydi herseye baktı bir de ayrintiliya gitmeyeyim diyorum yaa.. Siz ne diyorsunuz ?

Kızlar detaylıdan çıktım. Genel olarak bi sorun yok çok şükür. Sadece kalbinde parlaklık var denilmişti çooook önce 3 tane önemsememiştim daha doğana kadar neler diyecekler diye. Bugünde 1 tane parlaklık denildi yine önemsemedim ki dr a da gösterdim raporu, o da biz çok karşılaşıyoruz bu tarz şeylerle genelde kendiliğinden geçiyo. Takma dedi dr da. Herşeyin hayrlısı allahtan. 408 gr olmuş tosbikim hiiiiç bişeye canımı sıkamam, sıkanlarada böyle olmalarını tavsiye ederim, çünkü en rahatı

Benimkiler 2. aydan sonra büyümüye başladı eskileri kullanmayı bırakalı cok oldu daha da büyüyor göbeğimle yarışıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…