- 15 Ocak 2017
- 361
- 360
- 23
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.161
canım 6 kilo aldım ben deArkadaşlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar acaba :) Ben 5 kilo aldım
lokman hekim hastahanesi kötü biyer mi yani? Tavsiye etmez misiniz ? Özel bi hastahane sonuçta nasıl hasta yanına kimseyi almıyorlar ben çok şaşırdımcontent://media/external/file/105084
Bilgiler için teşekkür ederim. Lokman hekim kotu mu pakize hanima iyi seyler yazmislar baya ? Onun disinda da onerilere açığım cunku ankaraya yeni geldim
Arkadaşlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar acaba :) Ben 5 kilo aldım
Sizin msjlarınızı okumadan başka biri de yazmıştı aynı şeyleri. Göbeği küçülsün diye bişeyler içmiş de bende size cevap verirken aklımda kalmış yazmışımGöbeğin bizimki kadar büyüdüğünde anlayacaksın canım :) giydiklerindrn bile belli oluyor çünkü bariz şekilde:) bişey içmedim orayı yanlış okudunuz sanırım
Ben 5 ten sonrasını sayamadım5te benden :)
Bende ayda 1aliom canimArkadaşlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar acaba :) Ben 5 kilo aldım
2 kg :)Arkadaşlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar acaba :) Ben 5 kilo aldım
Canim cok korkulcak bir sorun degil. Dogum dan sonrada hemen mudehale edilmiyor bildigim kadari ile. Dogumdan 1 sene sonraya kadar kapanabiliyor. Eger kapanmazsa o zaman mudehale ediliyor. Ufak bir mudehalede oda.Bugun kontrol vardi kizlar bebegimin böbreğinde ki genisleme devam ediyormus cok uzgunum yaa 6 mm olmus suanda bu sorunu yasayan varmi baska doktoru ne dedi ona ben cok tedirginim ins sorunsuz ilerler ama korku doluyum
ayyyy ne güzel bende sakaryalıyım canım memleketim ama gurbetteyim malesefSakaryadayım canım bilmemki sendemi buralısın? Ama karasu ilçesinde oturuorum burası bu mevsimde baya sakin oluyo poliklinikte çok sıra olmuyo belki rahat rahat bakılır diye düşündüm
Az kalmış canım hissedersin sende artık. Dışarıdan bile belli oluyor artık bi orayi şişiriyor bi başka yeri oynuyor resmen aksamlariSabırsızlıkla o haftaları bekyorummm
Anladım canım :)Sizin msjlarınızı okumadan başka biri de yazmıştı aynı şeyleri. Göbeği küçülsün diye bişeyler içmiş de bende size cevap verirken aklımda kalmış yazmışım
Herkesin de derdi başka vallahiKızlar ya göğüsleriniz ne durumda. Benim önceden de 75di şimdi de öyle aman aman bi büyüme olmadı. Evet fark var değişim belli ama ne biliyim çevremde çocuğunu emziren kadınlarınki gibi kocaman değilacaba süt ile ilgili bi sıkıntı çıkarıyor mudur bu durum. Ya da var mı aranızda böyle benim gibi olan
Ben 1 ayı zor bekliyorum canım :)Canım 30.haftadan sonra bizde 2 haftada bir görürüZ.ben 1 ay olcak doktora gitmeyeli cumartesi günü, acaba daha gitmesem mi sürpriz olsun diyorum ne kadar büyüdü bu zamana kadar merak edıyorum ama tutucam kendimi haftaya falan giderim belki
aynen bende hep onu düşünüyorum 5-6 kilo aldım ama hala eski beli lastikli pantolunumu giyiyorum:)Bende onu anlamıyorum o yüzden soruyorum. Acaba çok mu kilo aldım diye düşünüyorum. Ama kimse inanmıyor o kadar kilo aldığıma. Ama göbeğim bariz belli canım benimde. Anlamadım o tartida gözüken kilolar Nerede acaba
Benimkiler 2. aydan sonra büyümüye başladı eskileri kullanmayı bırakalı cok olduHerkesin de derdi başka vallahiBen büyüdüklerini hissediyorum bende hala aynı çamaşırlarımı kullanıyorum ama daha erken bence zaten çok aşırı da büyüyeceğini düşünmüyorum biraz genetik yapıyla alakalı oluyor böyle şeyler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?