- 10 Temmuz 2014
- 926
- 1.590
- 113
- 40
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.181
Canım organlarına vs baktıysa ve sıkıntı görmediyse gitmemek seçenek tabiki ama anne karnında müdahale edilebilme durumları olan sıkıntılara bakmadıysa bence git derim nolur nolmaz. Ultrasona 2 hafta ara versen iyi olur yoksa peşpeşe girmek hiç iyi değil. Hamilelik süresince 1 kez ultrasona alan ülkeler duydum kendi dr umdan. Demekki pek iyi bişiy değil.Kızlar hastaneden geliyorum. Cok sukur bebegimi gördük moral depoladim resmen ya21 haftalik olmusuz..
dr bayagi uzun baktı herseyini kontrol etti bi skinti yok dedi. Ve ayrıntılı ultrasona da yönlendirdi. Ben baktim bi skinti yok ama baska bi goz daha görsün gibisinden bisiler söyledi.. Cok ikilemde kaldım. Bu kadar cok ultrasona girmeye gerek var mi bilmiyorum. Ultrason ve dr gayet iyiydi herseye baktı bir de ayrintiliya gitmeyeyim diyorum yaa.. Siz ne diyorsunuz ?
Kızlar hastaneden geliyorum. Cok sukur bebegimi gördük moral depoladim resmen ya21 haftalik olmusuz..
dr bayagi uzun baktı herseyini kontrol etti bi skinti yok dedi. Ve ayrıntılı ultrasona da yönlendirdi. Ben baktim bi skinti yok ama baska bi goz daha görsün gibisinden bisiler söyledi.. Cok ikilemde kaldım. Bu kadar cok ultrasona girmeye gerek var mi bilmiyorum. Ultrason ve dr gayet iyiydi herseye baktı bir de ayrintiliya gitmeyeyim diyorum yaa.. Siz ne diyorsunuz ?
Bende 5.5 kilo aldım su ana kadarArkadaşlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar acaba :) Ben 5 kilo aldım
Bende aynı beden takiyorum canım hala. Ama büyüme var o da belli.Kızlar ya göğüsleriniz ne durumda. Benim önceden de 75di şimdi de öyle aman aman bi büyüme olmadı. Evet fark var değişim belli ama ne biliyim çevremde çocuğunu emziren kadınlarınki gibi kocaman değilacaba süt ile ilgili bi sıkıntı çıkarıyor mudur bu durum. Ya da var mı aranızda böyle benim gibi olan
Canım herşeyine detaylı baktıysa içini rahatlattıysa ayrıntılıya gerek yok tabiki,zaten bakacağına bakmış demektir ama herşeyine baktığında eminsen, bi de söylemede geçemiycem kullanıcı adın süperKızlar hastaneden geliyorum. Cok sukur bebegimi gördük moral depoladim resmen ya21 haftalik olmusuz..
Çocuğun beslenmesi için gerekli olan bir mesaj olarak yazdım farkettiysen dediğin gibi herkesin derdi Başka oluyor : ) daha önce hamile kalmadığım için daha erken mi değil mi tam olarak ne zamana kadar büyüyor bilmedigimden sormak istedim. Tecrübesi olanlardan fikir alabilmek içinHerkesin de derdi başka vallahiBen büyüdüklerini hissediyorum bende hala aynı çamaşırlarımı kullanıyorum ama daha erken bence zaten çok aşırı da büyüyeceğini düşünmüyorum biraz genetik yapıyla alakalı oluyor böyle şeyler :)
Benimde aynı bacaklardan falan geçiyor rahatça pantolonlarim lastikli değilse göbek kavusmuyir sadeceaynen bende hep onu düşünüyorum 5-6 kilo aldım ama hala eski beli lastikli pantolunumu giyiyorum:)
Ben sadece emzirirken büyüdüğünü fark etmiştim o da 1 beden falandiKızlar ya göğüsleriniz ne durumda. Benim önceden de 75di şimdi de öyle aman aman bi büyüme olmadı. Evet fark var değişim belli ama ne biliyim çevremde çocuğunu emziren kadınlarınki gibi kocaman değilacaba süt ile ilgili bi sıkıntı çıkarıyor mudur bu durum. Ya da var mı aranızda böyle benim gibi olan
Canim sen bilirsin ama ayrintilida normal kadın doğum değil periontoliji uzmanları bakıyor yani tut kalbe giden kan akışı miktarindan bütün organlarının durumunu girebiliyor. Yani bu normal kadın doğum doktorlarinin gorebildigi ultrason değil. Ben cok onemli görüyorum o yüzden ayrıntıliyi. Zaten oraya riski olanlari vs gondermiyorlar bir tek. Bütün sağlıklı gebelikler de geçiyor bu ultrasondanKızlar hastaneden geliyorum. Cok sukur bebegimi gördük moral depoladim resmen ya21 haftalik olmusuz..
Anladım canım. Belki bundan sonra büyür benimkiler. Damarlarım çok belirgin her yerim mosmor ama büyüklük olarak çok değişim olmadı. İnşallah emzirebilirz bakalımBende aynı beden takiyorum canım hala. Ama büyüme var o da belli.
Kızlar hastaneden geliyorum. Cok sukur bebegimi gördük moral depoladim resmen ya21 haftalik olmusuz..
Çok saol cnmEn iyi nane limon hem terletiyor hemde beni cok iyi kurtardi yalniz fazla tüketilmemeli galiba bir bardak ic yeter kalin giyinmeyide unutma
Ins daha fazla buyume olmaz yaa neler okudum internetten fazla buyumelerde erken dogum falanCanim cok korkulcak bir sorun degil. Dogum dan sonrada hemen mudehale edilmiyor bildigim kadari ile. Dogumdan 1 sene sonraya kadar kapanabiliyor. Eger kapanmazsa o zaman mudehale ediliyor. Ufak bir mudehalede oda.
Kızlar ya göğüsleriniz ne durumda. Benim önceden de 75di şimdi de öyle aman aman bi büyüme olmadı. Evet fark var değişim belli ama ne biliyim çevremde çocuğunu emziren kadınlarınki gibi kocaman değilacaba süt ile ilgili bi sıkıntı çıkarıyor mudur bu durum. Ya da var mı aranızda böyle benim gibi olan
Canım herşeyine detaylı baktıysa içini rahatlattıysa ayrıntılıya gerek yok tabiki,zaten bakacağına bakmış demektir ama herşeyine baktığında eminsen, bi de söylemede geçemiycem kullanıcı adın süperçok gülüyorum böyle kullanıcı isimlerine nerde buluyorsunuz aklınıza geliyor geçen de başka bir sayfa da tülperde vardı
Ben 3 gündür öyleyim. Grip gibi de sanki ama daha çok baş ağrısı öksürük boğaz kuruluğu ve kulak burun tıkanıklığı. Berbat haldeyim ve okula gitmek de eziyet gibi. Inşallah çok uzun sürmez.Kbb doktoru verdi kendi doktorum da onayladı göğüs hastalıklarına da git dedi öksürük de var sinuzitle başladı böyle devam şimdi geçmek bilmedi sesim hiç düzelmedi daha
Yok lokman hekimde degil zekai tahirde refakatci almiyolarmis yanlis anlasilma olmus :)lokman hekim hastahanesi kötü biyer mi yani? Tavsiye etmez misiniz ? Özel bi hastahane sonuçta nasıl hasta yanına kimseyi almıyorlar ben çok şaşırdım
Sincan mi etlik mi peki lokman hekim hastaneniz ? Bi de dogum paketi mi aldinizBu 3. Gebeligim ilkini kalbi durduğu için kaybettim kürtajı zekai tahirde oldum.Doğru düzgün açıklama yapacak konuşacak doktor bulamadım.
2. De doğum için sincan lokman hekimde o zaman aylin totan vardi ona gittim. Çok ama cok5 memnundum. Şimdi çukurambar da kendi muayenehanesi var bana pahali geldiği icin ona gitmiyorum.
Şimdi yine lokman hekime gidiyorum doktorum bahar şentürk. Sicak sevimli bir bayan.
Lokman hekimi hem evime yakin olduğu hemde 24 saat kadın doğum olduğu için tercih ettim.
Aklıma gelenler bunlar başka sorun varsa sorabilirsin
Şimdi nerden vuruyosun iğneyi. Ben kola geçtim 17.haftadan sonra ama kol çok ağrı yapıyo ya. Iğne saati yaklaşınca stres oluyorum. Keşke haftalık ya da aylık olsaydı şu iğneleryok cnım problem olmuyor benim göbegimde mor olmayan yer yoktu bir ara yer bulamıyordum. yaglı bölgeye vurdugunda hiç hissetmiosun bazen etli bölgeye gelince acıyor canım ve morarıor.
Şimdi nerden vuruyosun iğneyi. Ben kola geçtim 17.haftadan sonra ama kol çok ağrı yapıyo ya. Iğne saati yaklaşınca stres oluyorum. Keşke haftalık ya da aylık olsaydı şu iğneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?