temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım organlarına vs baktıysa ve sıkıntı görmediyse gitmemek seçenek tabiki ama anne karnında müdahale edilebilme durumları olan sıkıntılara bakmadıysa bence git derim nolur nolmaz. Ultrasona 2 hafta ara versen iyi olur yoksa peşpeşe girmek hiç iyi değil. Hamilelik süresince 1 kez ultrasona alan ülkeler duydum kendi dr umdan. Demekki pek iyi bişiy değil.

ayrıntılıda da bebeğini görüyorsun daha çok mutlu oluyor insan detaylı ölçümleri yapılıyor , yine moral yükseltir. Gidebilirsen git bu güzel günler geri gelmez

Bende aynı beden takiyorum canım hala. Ama büyüme var o da belli.

Canım herşeyine detaylı baktıysa içini rahatlattıysa ayrıntılıya gerek yok tabiki,zaten bakacağına bakmış demektir ama herşeyine baktığında eminsen, bi de söylemede geçemiycem kullanıcı adın süper çok gülüyorum böyle kullanıcı isimlerine nerde buluyorsunuz aklınıza geliyor geçen de başka bir sayfa da tülperde vardı

Çocuğun beslenmesi için gerekli olan bir mesaj olarak yazdım farkettiysen dediğin gibi herkesin derdi Başka oluyor : ) daha önce hamile kalmadığım için daha erken mi değil mi tam olarak ne zamana kadar büyüyor bilmedigimden sormak istedim. Tecrübesi olanlardan fikir alabilmek için

aynen bende hep onu düşünüyorum 5-6 kilo aldım ama hala eski beli lastikli pantolunumu giyiyorum:)
Benimde aynı bacaklardan falan geçiyor rahatça pantolonlarim lastikli değilse göbek kavusmuyir sadece

Ben sadece emzirirken büyüdüğünü fark etmiştim o da 1 beden falandi

Canim sen bilirsin ama ayrintilida normal kadın doğum değil periontoliji uzmanları bakıyor yani tut kalbe giden kan akışı miktarindan bütün organlarının durumunu girebiliyor. Yani bu normal kadın doğum doktorlarinin gorebildigi ultrason değil. Ben cok onemli görüyorum o yüzden ayrıntıliyi. Zaten oraya riski olanlari vs gondermiyorlar bir tek. Bütün sağlıklı gebelikler de geçiyor bu ultrasondan

Bende aynı beden takiyorum canım hala. Ama büyüme var o da belli.
Anladım canım. Belki bundan sonra büyür benimkiler. Damarlarım çok belirgin her yerim mosmor ama büyüklük olarak çok değişim olmadı. İnşallah emzirebilirz bakalım

canım sen bilirsin beni 2 kere radyolojide 1 kere de perinatolojiye gönderdi.. çok farklı yerlere bakılıyor doktorun usg sine göre.. bence gitmekten zarar gelmez

Canim cok korkulcak bir sorun degil. Dogum dan sonrada hemen mudehale edilmiyor bildigim kadari ile. Dogumdan 1 sene sonraya kadar kapanabiliyor. Eger kapanmazsa o zaman mudehale ediliyor. Ufak bir mudehalede oda.
Ins daha fazla buyume olmaz yaa neler okudum internetten fazla buyumelerde erken dogum falan seker yuklemesi yaptirdim ordada sekerim tokluk 194 çıktı dahiliyeye yonlendirdi iki hafta diyet yoksa insulune baslariz dedi ne zormus bu aylar yaa ordan burdan sorunlar cikiyor

Canım göğüslerin büyümesi genetikle ilgili ve tabi kilo alımıyla 75 ten 100 çıkmıştı bende
Haliyle catladilar ve tabi yercekimine yenildiler
Bir çok arkadaşımda büyümediler pek ama sütleri vardı..bebeğin kısmetinde varsa ki inşallah olur her şekilde süt gelir canım..
İnşallah güzel güzel emzirriz bebekleri o kadar güzel bir duygu ki..
Bebekle aranızda ayrı bir bağ oluşuyor

Cok fazla ultrasona girmek istemiyorum zaten canim. Allahin izni ile bi skinti olmadan doğarlar insallah. Bayagi guzel bakti hersey iyi dedi o nedenle birdaha 10 20 dakikalik ultrasona girmeye gerek duymadim. Hoş bi sorun varsa da elden bisi gelmez sonucta.

Demek ismime cok güldün ya ben iki sene once bi hamilelik yasadim ilk deneyim ilk heyecan tabi bebegimi 8. Ayda kaybettim ama anneliği tattim bi nevi... Bebegimi ilk hissetmeye basladigimda nasil hissettin tarif et demislerdi. Ben de mısır patlağı gibi dedim:) icimde misir patlıyordu sanki :) o da bana kizimdan hatira kaldi iste.

Kbb doktoru verdi kendi doktorum da onayladı göğüs hastalıklarına da git dedi öksürük de var sinuzitle başladı böyle devam şimdi geçmek bilmedi sesim hiç düzelmedi daha
Ben 3 gündür öyleyim. Grip gibi de sanki ama daha çok baş ağrısı öksürük boğaz kuruluğu ve kulak burun tıkanıklığı. Berbat haldeyim ve okula gitmek de eziyet gibi. Inşallah çok uzun sürmez.

Sincan mi etlik mi peki lokman hekim hastaneniz ? Bi de dogum paketi mi aldiniz

yok cnım problem olmuyor benim göbegimde mor olmayan yer yoktu bir ara yer bulamıyordum. yaglı bölgeye vurdugunda hiç hissetmiosun bazen etli bölgeye gelince acıyor canım ve morarıor.
Şimdi nerden vuruyosun iğneyi. Ben kola geçtim 17.haftadan sonra ama kol çok ağrı yapıyo ya. Iğne saati yaklaşınca stres oluyorum. Keşke haftalık ya da aylık olsaydı şu iğneler

Şimdi nerden vuruyosun iğneyi. Ben kola geçtim 17.haftadan sonra ama kol çok ağrı yapıyo ya. Iğne saati yaklaşınca stres oluyorum. Keşke haftalık ya da aylık olsaydı şu iğneler

Canim ben hala göbekten vuruluyorum. Sana doktor mu kola geç dedi? Koluna kendin nasil vuruyorsun?

Ben son aylar bacagima vurmayi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…