temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim ben hala göbekten vuruluyorum. Sana doktor mu kola geç dedi? Koluna kendin nasil vuruyorsun?

Ben son aylar bacagima vurmayi düşünüyorum
Bana 4 aydan sonra kol veya bacağa geç demişti. Koluma kendim vuramıyorum malesef eşimi alıştırdım zor da olsa o vuruyo artık. Bacak da böle ağrıyosa yandık valla. Sen doktoruna sor istersen göbekten vurmamın bir sakıncası var mı diye. Bana öle dediği için bir daha hiç sormadan geçtim kola

Canim benim de doktorum her seferinde detayli bi sekilde organlari inceliyor ama yine de detayliya yonlendirdi ki orda baya baya ayrintili bakti doktor. Kalbinin butun damarlarina bakti mesela, sadece kalbini 10 dk incelemistir toplamda yarim saat falan surdu. Bence onemli bisey detayli ultrason sonradan pisman olmak yerine gitmen iyi olur. Cunku detayli ultrasonu perinatologlar yapiyor ve bu konuda uzman oluyorlar. Benim fikrim tabi :)

Benim birazcik buyudu ve sarkiyolar sanki. Normal kullandigim sutyenler biraz sıkıyor o yuzden sporcu sutyeni kullaniyorum rahat rahat ama ondan midir nedir iyice gevsediler insallah olur sutumuz ya mavi damarlari gordukce seviniyorum :)

Bende şaşırdım öyle şey mi olur diye
Zekai tahirde kürtaj olduğumda elime bir poşet verdiler. Kiyafetlerimi içine koydum onu yanima verdiler. Geriye kalan tlf cuzdan gibi herşeyi eşinize veriyorsunuz ve işlem yada doğum sonuclanana kadar yakinlarinizi göremiyorsunuz.

Allah muhtaç etmesin ciddi bir problem oluştuğunda gidecegimiz yer zekai tahir ama bir sıkıntı yoksa sanırım bir daha asla gitmem

Bugun gittim ama sormadım yaa tüh. Neyse baska zaman sorarim artik. Olmazsa arada bi bacagimdan vurayim. Bacak ve kolda damar daha cok oldugu icin agri daha cok oluyormus maalesef. Allah yardimcimiz olsun canim inşallah saglikla alirizda kucagimiza bu günlerde tuzu biberi olur:)

Cok haklisin canim ama herhangi bi sorun varsa ne gibi bi mudehale edilecek bilemiyorum. Sonucta kafa karistirmakta istemiyorum. O kadar uzun sukluda ultrasona girmek istemiyorum ama bakicam biraz daha dusuneyim hayirlisi olsun :)

Adı özel fakat devlet hastanesi modunda çalışan biryer.. bakım konusunda da iyi değiller . Doğumu çok pahalı degil..bide mahalle esnafı gibi kime ne tuttururlarsa o fiyatı söylüyorlar.. Nafiz körez sincan devlet hastanesinde dr.Fatma durana git derim..

İşim gereği izin almam sıkıntı hastane işlerimi mesai sonrası hallediyorum ki idarecilerim ile yüz göz olmayayım.

Kalabalık konusunda evet devlet hastanesi gibi ancak bu fiyata işimi görebildiğim tek yer diyebilirim.

A sınıfı bir hastane değil farkındayım ancak devlet hastanelerinde tanidigin yoksa işlerini halletmek çok zor.

Geçen haziran da bir pazar günü Ankara'da 5 hastane dolaşıp kızımı kabul edecek çocuk cerrahisi olan hastane bulamadik. en son gata ya torpille yatisini yaptirdik.

Diyorum ya umarim sıkıntısız bir süreç yaşarız. Eğer erken doğum gibi riskli bir durumum olursa o zaman zekai tahir i düşünebilirim.

Önerilerin için teşekkür ederim.

Allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah.. mesai saatlerinde izin sıkıntın varsa devlet hastanesi olmaz tabiki.. Sincan koru da Hüseyin bey iyi diyorlar deneyebilirsin.. ben Prof.dr.Mehmet Erdemin muayenehanesine gidiyorum onu da öneririm.. lokman hekimi danıştıgını görünce cevap verme ihtiyacı hissettim.memnun olan görmedim lokmandan çünkü.

Daha düşünecek zamanımız var.. bende hastaneme karar veremedim daha.. hoca istediğin hastaneye gelirim dedi ozeller içinden. Ama cukurambar koruyu önerdi evine yakın olduğu için. 6500 sezeryan 6000normal doguma istiyor.. 3000tlyi hastaneye veriyormus geri kalan hocanin emeği oluyormuş . 1gece için okadar paraya değermi acaba diye düşünüyorum kararsızım paket konusunda. Benim bebeğim tüp bebek bi de.. riske atmakta istemiyorum güvendiğim bi doktor yaptırsın istiyorum dogumu.. ben de senin gibi kararsızım arkadaşım anlayacağın.

Benim birazcik buyudu ve sarkiyolar sanki. Normal kullandigim sutyenler biraz sıkıyor o yuzden sporcu sutyeni kullaniyorum rahat rahat ama ondan midir nedir iyice gevsediler insallah olur sutumuz ya mavi damarlari gordukce seviniyorum :)
Aynen bende öyle. Hatta sağ göğsümun çevresinde çatlak gibi mor mor çizgiler çıkmaya başladı ama neden çıkıyor anlamadım bana büyümuyorlar gibi geliyor

cevabın için teşekkürler cnm, yaklaşık on kilo aldım su an 76kiloyum.. Doktora danıştm adlında beni cok aydınlattı diyemem sadece idrarda protein var mı diye baktı... Tuza fln da dikkat etmedim acıkcası cok fazla ama dediklerin aklımda bıluncak teşekkürler

Cok haklisin canim ama herhangi bi sorun varsa ne gibi bi mudehale edilecek bilemiyorum. Sonucta kafa karistirmakta istemiyorum. O kadar uzun sukluda ultrasona girmek istemiyorum ama bakicam biraz daha dusuneyim hayirlisi olsun :)
Nasıl müdahale edilecek olur mu hiç? Eğer bir sıkıntı varsa o ultrasonla kalınmiyor anne karnındaki çocukların tedavi edildiğini hiç duymadiniz mi cok şaşırdım açıkçası. Eğer ultrasona sık girmek çocuğa zarar verir diye düşünüyorsan ve vaktin varsa 1 ay sonra falan git. Ben öyle yaptım mesela doktorum çok erken zamanda bilgi vermişti bu konuda bende yaklaşık 1 buçuk ay sonrasında gittim ayrıntılıya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…