- 28 Ağustos 2016
- 288
- 313
- 18
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.221
Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bir durum. Bende bu sebeple devlet hastahanelerine gitmem tavsiye de etmem ama tabi maddiyata dayalı Allah herkesin yardımcısı olsunZekai tahirde kürtaj olduğumda elime bir poşet verdiler. Kiyafetlerimi içine koydum onu yanima verdiler. Geriye kalan tlf cuzdan gibi herşeyi eşinize veriyorsunuz ve işlem yada doğum sonuclanana kadar yakinlarinizi göremiyorsunuz.
Allah muhtaç etmesin ciddi bir problem oluştuğunda gidecegimiz yer zekai tahir ama bir sıkıntı yoksa sanırım bir daha asla gitmem
Ben hep iyi diye duydum lokman hekim hastahanesini. Evet biraz küçük oluyor ama hiç olumsuz bişey duymamıştım. Etlikteki hastahaneye arkadaşım gidiyo çok memnun ordan. Bayan doktorlar var hep. ücret özel olduğu için ister istemez el yakıyor ama Devletten iyidirAllah hayırlı doğum nasip etsin inşallah.. mesai saatlerinde izin sıkıntın varsa devlet hastanesi olmaz tabiki.. Sincan koru da Hüseyin bey iyi diyorlar deneyebilirsin.. ben Prof.dr.Mehmet Erdemin muayenehanesine gidiyorum onu da öneririm.. lokman hekimi danıştıgını görünce cevap verme ihtiyacı hissettim.memnun olan görmedim lokmandan çünkü.
Bende de arada oluyor ama karnın büyümesinden dolayı oluyormuş.. Grçen gün öksürürken o kadar kötü bir ağrı oldu ki bebeğe bi şey oldu sandım. O da bağ dokularn genişlediğinden oluyormuş.. Tabi tahlil yapmak fayda var yine deArkadaşlar idrar yaparken kasıklarda hafif bir sancı çeken var mı acaba ? Her zaman degil ama arada oluyor. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşünüyorum tecrübesi olan varsa yardımcı olsun lütfen
Öyleysen kesinlikle bi KBB git ben bugun gittim ve 4 gündür ne çektim ama doktor bj burun spreyi ve antibiyotik verdi inan rahatladım kaç gecedir nefes alamiyordum gündüz de öyle inan spreyi bi kere sıktım burnum hemen açıldı çok geçmeden git doktora kulaklarim ne kadar ağrıdı bu ve hala ağrıyor hamile iken de kullanılan ilaçlar var ve bunlar alınmazsa ıltihap ilerleyin bebeğe de zarar verebilir erken doguma bile sebep olabiliyormusBen 3 gündür öyleyim. Grip gibi de sanki ama daha çok baş ağrısı öksürük boğaz kuruluğu ve kulak burun tıkanıklığı. Berbat haldeyim ve okula gitmek de eziyet gibi. Inşallah çok uzun sürmez.
Doktorumla konuşmadım ama tabi korkmuyor da değilim. Karnın büyümesinden ise yine razıyım ama inşallah enfeksiyon değildir. Antibiyotik kullandırıyorlar gebelerde İlerlememesi için. Bilemedim ya inşallah değildir. Yarın olmadı bi giderim doktoraBende de arada oluyor ama karnın büyümesinden dolayı oluyormuş.. Grçen gün öksürürken o kadar kötü bir ağrı oldu ki bebeğe bi şey oldu sandım. O da bağ dokularn genişlediğinden oluyormuş.. Tabi tahlil yapmak fayda var yine de
Ya bende değişmeyecek gitsemde sonuçta hareketlerini hissediyorum. Bide kadın doğum hastanesi yürüme 2 dakka bana düşün gitmek istedikten sonra özele gerek bile yok muayene için. Ama zaman geçsin istiyorum 1 ay oldu gitmeyeli .ama kocaelide ki doktorum nisanın ilk haftası çağırmıştı beni bekleyeceğim o yüzden. Ben sipa biraz daha büyüsün bakalım. En son 21 cm di bakalım kaç olmuşBen 1 ayı zor bekliyorum canım :)
Gobek yada kalçadan vuruyorum canım .şırıngayi çektiğinde kan gelmediği müddetçe istediğin yerden vurabilirsin sadece ona dikkat et canım.Şimdi nerden vuruyosun iğneyi. Ben kola geçtim 17.haftadan sonra ama kol çok ağrı yapıyo ya. Iğne saati yaklaşınca stres oluyorum. Keşke haftalık ya da aylık olsaydı şu iğneler
Benimde arada oluyor canım ya. Hele dün cok ağrım olduArkadaşlar idrar yaparken kasıklarda hafif bir sancı çeken var mı acaba ? Her zaman degil ama arada oluyor. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşünüyorum tecrübesi olan varsa yardımcı olsun lütfen
Kızlar bebek karnımı çok kaskatı yapio.kolunu bacağını bastırıyor resmen görüyorum. Bide normalde tansiyonum 9-6 bugün 8-4 olmuş nabızda 65 tı. Kendimi çok kötü hissettim sürekli yattım 3 saat boyunca. En son nabız 73 oldu biraz iyiydim ama tansiyon 8 e 4 kaldı halada bu şekil . Tuzlu yesemde ayran içsem de yukselmio
Amin inşallah herseyimiz yolunda giderAllah yardımcınız olsun gerçekten zor bir durum. Bende bu sebeple devlet hastahanelerine gitmem tavsiye de etmem ama tabi maddiyata dayalı Allah herkesin yardımcısı olsun
Çocuğun beslenmesi için gerekli olan bir mesaj olarak yazdım farkettiysen dediğin gibi herkesin derdi Başka oluyor : ) daha önce hamile kalmadığım için daha erken mi değil mi tam olarak ne zamana kadar büyüyor bilmedigimden sormak istedim. Tecrübesi olanlardan fikir alabilmek için
Günaydın canım. Ben de yaşıyorum aynı sorunu. Önceki hafta ben de 7-4 yattım. Doktoruma sordum ben bebek için bir sıkıntı olur mu diye. Hani az kan gider falan diye korktum. Düşük tansiyonun hiç zararı yok. Sadece yat dinlen öyle zamanlarda ayakta gezme dedi. Baş dönmesi durumundan dolayı. Önemli olan yükselmesi. 15-16 yı gördünmü hemen hastaneye dedi. Hiç kafana takma. Düşük olması avantaj bizim için. İlerleyen zamanlarda yükselse bile o değerleri görmeyiz kolay kolayKızlar bebek karnımı çok kaskatı yapio.kolunu bacağını bastırıyor resmen görüyorum. Bide normalde tansiyonum 9-6 bugün 8-4 olmuş nabızda 65 tı. Kendimi çok kötü hissettim sürekli yattım 3 saat boyunca. En son nabız 73 oldu biraz iyiydim ama tansiyon 8 e 4 kaldı halada bu şekil . Tuzlu yesemde ayran içsem de yukselmio
ben de 5 aldım yaArkadaşlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar acaba :) Ben 5 kilo aldım
ben de 5 aldım yaArkadaşlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar acaba :) Ben 5 kilo aldım
Herkesin cok buyumez canim. Birde dogumdan sonrada buyuyorlar :) benim dogumdan sonrada 75 oluyor ama daha dolgun oluyor :))Kızlar ya göğüsleriniz ne durumda. Benim önceden de 75di şimdi de öyle aman aman bi büyüme olmadı. Evet fark var değişim belli ama ne biliyim çevremde çocuğunu emziren kadınlarınki gibi kocaman değilacaba süt ile ilgili bi sıkıntı çıkarıyor mudur bu durum. Ya da var mı aranızda böyle benim gibi olan
Hamilelikte dusuk tansiyon normal. Istenmeyen tansiyonun yuksek olmasi. Yatip dinlen bol su ic birde.Kızlar bebek karnımı çok kaskatı yapio.kolunu bacağını bastırıyor resmen görüyorum. Bide normalde tansiyonum 9-6 bugün 8-4 olmuş nabızda 65 tı. Kendimi çok kötü hissettim sürekli yattım 3 saat boyunca. En son nabız 73 oldu biraz iyiydim ama tansiyon 8 e 4 kaldı halada bu şekil . Tuzlu yesemde ayran içsem de yukselmio
Ay ne güzel anlatmışsiniz öylecanım ben de halen aynı beden takıyorum. dolgunluk var tabii ama bariz bir büyüme yok. bir de bebek emzirmeye başladıktan sonra zaten aşırı bir büyüme oluyormuş, çünkü artık süt dolmaya başlıyor. şöyle düşün şuan fabrika kuruluyor ama henüz üretim başlamadı. üretim başlayınca hem sevkiyat yoğunlaşacak hem de stoklar dolacak :) o yüzden sıkma canını eminim herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?