temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bir durum. Bende bu sebeple devlet hastahanelerine gitmem tavsiye de etmem ama tabi maddiyata dayalı Allah herkesin yardımcısı olsun

Ben hep iyi diye duydum lokman hekim hastahanesini. Evet biraz küçük oluyor ama hiç olumsuz bişey duymamıştım. Etlikteki hastahaneye arkadaşım gidiyo çok memnun ordan. Bayan doktorlar var hep. ücret özel olduğu için ister istemez el yakıyor ama Devletten iyidir

Arkadaşlar idrar yaparken kasıklarda hafif bir sancı çeken var mı acaba ? Her zaman degil ama arada oluyor. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşünüyorum tecrübesi olan varsa yardımcı olsun lütfen

Arkadaşlar idrar yaparken kasıklarda hafif bir sancı çeken var mı acaba ? Her zaman degil ama arada oluyor. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşünüyorum tecrübesi olan varsa yardımcı olsun lütfen
Bende de arada oluyor ama karnın büyümesinden dolayı oluyormuş.. Grçen gün öksürürken o kadar kötü bir ağrı oldu ki bebeğe bi şey oldu sandım. O da bağ dokularn genişlediğinden oluyormuş.. Tabi tahlil yapmak fayda var yine de

Öyleysen kesinlikle bi KBB git ben bugun gittim ve 4 gündür ne çektim ama doktor bj burun spreyi ve antibiyotik verdi inan rahatladım kaç gecedir nefes alamiyordum gündüz de öyle inan spreyi bi kere sıktım burnum hemen açıldı çok geçmeden git doktora kulaklarim ne kadar ağrıdı bu ve hala ağrıyor hamile iken de kullanılan ilaçlar var ve bunlar alınmazsa ıltihap ilerleyin bebeğe de zarar verebilir erken doguma bile sebep olabiliyormus

Doktorumla konuşmadım ama tabi korkmuyor da değilim. Karnın büyümesinden ise yine razıyım ama inşallah enfeksiyon değildir. Antibiyotik kullandırıyorlar gebelerde İlerlememesi için. Bilemedim ya inşallah değildir. Yarın olmadı bi giderim doktora

Ben 1 ayı zor bekliyorum canım :)
Ya bende değişmeyecek gitsemde sonuçta hareketlerini hissediyorum. Bide kadın doğum hastanesi yürüme 2 dakka bana düşün gitmek istedikten sonra özele gerek bile yok muayene için. Ama zaman geçsin istiyorum 1 ay oldu gitmeyeli .ama kocaelide ki doktorum nisanın ilk haftası çağırmıştı beni bekleyeceğim o yüzden. Ben sipa biraz daha büyüsün bakalım. En son 21 cm di bakalım kaç olmuş

Şimdi nerden vuruyosun iğneyi. Ben kola geçtim 17.haftadan sonra ama kol çok ağrı yapıyo ya. Iğne saati yaklaşınca stres oluyorum. Keşke haftalık ya da aylık olsaydı şu iğneler
Gobek yada kalçadan vuruyorum canım .şırıngayi çektiğinde kan gelmediği müddetçe istediğin yerden vurabilirsin sadece ona dikkat et canım.

Kızlar bebek karnımı çok kaskatı yapio.kolunu bacağını bastırıyor resmen görüyorum. Bide normalde tansiyonum 9-6 bugün 8-4 olmuş nabızda 65 tı. Kendimi çok kötü hissettim sürekli yattım 3 saat boyunca. En son nabız 73 oldu biraz iyiydim ama tansiyon 8 e 4 kaldı halada bu şekil . Tuzlu yesemde ayran içsem de yukselmio

Canım bence tansiyonun yükselmemesi iyi bişey düşünce dinleniyim geçsin diyorsun ama yükselince bebeğe zarar bu forumda biri yazmıştı gebelik tansiyonun dan bebeğimı kaybettim diye benimde normal tansiyon 9 5. Bende de hep halsizlik var 1 değer düşünce bile kendimden geçiyorum ama en azından hızlı çözümler var yat dinlen tuza çok yüklenme bence bir de ödemle uğraşmak zorunda kalırsın geçmiş olsun çok

canım ben de halen aynı beden takıyorum. dolgunluk var tabii ama bariz bir büyüme yok. bir de bebek emzirmeye başladıktan sonra zaten aşırı bir büyüme oluyormuş, çünkü artık süt dolmaya başlıyor. şöyle düşün şuan fabrika kuruluyor ama henüz üretim başlamadı. üretim başlayınca hem sevkiyat yoğunlaşacak hem de stoklar dolacak :) o yüzden sıkma canını eminim herşey yolundadır.

Günaydın canım. Ben de yaşıyorum aynı sorunu. Önceki hafta ben de 7-4 yattım. Doktoruma sordum ben bebek için bir sıkıntı olur mu diye. Hani az kan gider falan diye korktum. Düşük tansiyonun hiç zararı yok. Sadece yat dinlen öyle zamanlarda ayakta gezme dedi. Baş dönmesi durumundan dolayı. Önemli olan yükselmesi. 15-16 yı gördünmü hemen hastaneye dedi. Hiç kafana takma. Düşük olması avantaj bizim için. İlerleyen zamanlarda yükselse bile o değerleri görmeyiz kolay kolay

Herkesin cok buyumez canim. Birde dogumdan sonrada buyuyorlar :) benim dogumdan sonrada 75 oluyor ama daha dolgun oluyor :))

Hamilelikte dusuk tansiyon normal. Istenmeyen tansiyonun yuksek olmasi. Yatip dinlen bol su ic birde.

62 ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum.,

Bir ay önce 59 dum. İyi yani benim kilom çok şükür :) ilk başlarda dikkat ettim biraz. Bundan sonra istemsizce kilo alınıyor bol bol zaten :)

Ay ne güzel anlatmışsiniz öyle inşallah diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…