- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.241
Anladım canım teşekkürler cevabın için :)Herkesin cok buyumez canim. Birde dogumdan sonrada buyuyorlar :) benim dogumdan sonrada 75 oluyor ama daha dolgun oluyor :))
siz nerde yaptırdınız ayrıntılıyı? üniversite hastahanesinde yaptırmayı düşünüyorum . özelde 400 lira vermektense çocuğun bir ihtiyacını alırım heralde ya. Bir de kadın doğuma gidip ordan yönlendiriyorlar değil mi?canım sen bilirsin beni 2 kere radyolojide 1 kere de perinatolojiye gönderdi.. çok farklı yerlere bakılıyor doktorun usg sine göre.. bence gitmekten zarar gelmez
siz nerde yaptırdınız ayrıntılıyı? üniversite hastahanesinde yaptırmayı düşünüyorum . özelde 400 lira vermektense çocuğun bir ihtiyacını alırım heralde ya. Bir de kadın doğuma gidip ordan yönlendiriyorlar değil mi?
Bu ayrıntılı usg meselesi de biraz tercihe kalmış birşey, çokta abartmaya doktor doktor dolaşmaya gerek yok diye düşünüyorum, birtane doktora gidersiniz baktırırsınız ne var ne yok, yok radyolojiye gidip ordan perinatologa gidip ordan bilmem başka yere gitmek çok gereksiz, benim kendi takipli doktorum ben bakarım istersen ayrıntılına da başka doktora gitmek istersen gidebilirsin de dedi,ben de hocam siz bakıyosanız hiç başkasına gerek yok dedim,5 dakika normal usg sürüyosa 45 dk baktı tam tek tek herşeyi anlattı ölçtü benim gördüklerim bunlar istersen başkasına da muayene olabilirsin tabi dedi lüzum görmedim, sakınan göze çöp batarmış çok pinpiriklenmemek te lazım,(şu da var cihaz kalitesi çok önemli usg meselesinde,kalitesi yetmiyorsa mecbur gönderir o yüzden nereye yaptıracaksanız önce sorgulayın,sonra elli yere para vermeyin),biyerden sonrası nasip,rabbim hepimizin evladını sağ salim sağlıcakla kucağımıza versin inşallah,
Benim de abartı bir ağrım olmadı sadece ilk gün birkaç saat hafif bir gösterdi kendini sonra o da geçti gitti 1 ay sonra ikinci dozu vurulacağımGecen hafta tetanoz aşımı olmuştum agrım olmadı cok şükür. Çok endişeliydim.
Aynen bende 1 ay sonra vurulucagımBenim de abartı bir ağrım olmadı sadece ilk gün birkaç saat hafif bir gösterdi kendini sonra o da geçti gitti 1 ay sonra ikinci dozu vurulacağım
bendede çatlama oldu alt tarafındaBenim birazcik buyudu ve sarkiyolar sanki. Normal kullandigim sutyenler biraz sıkıyor o yuzden sporcu sutyeni kullaniyorum rahat rahat ama ondan midir nedir iyice gevsedilerinsallah olur sutumuz ya mavi damarlari gordukce seviniyorum :)
bendede oluştu çatlaklar yağ da kullanıyorum oysakıAynen bende öyle. Hatta sağ göğsümun çevresinde çatlak gibi mor mor çizgiler çıkmaya başladı ama neden çıkıyor anlamadım bana büyümuyorlar gibi geliyor
böyle sıkıntı olunca korkuyorum bebeğime birşey olur diye.kızlar bugün çok kötüyüm sabah işe geldim kendimi kötü hissettim masama zor oturdum . içimde ne varsa çıkardım tüm direncim gitti evim yakın gittim üç dört saat uyudum öyle tekrar işe geldim . normalde üç aydan sonra herşey düzene giriyor derlerdi ben üç buçuk ay birşey anlamadım normaldım hamileliğe özel hiçbirşey hissetmedim uyku halı hariç bir de kasık ağrısı falan bulantı falan yoktu . ama yaklaşık bir aydır haftada bir böyle yokluyor beni ve tüm direncim gidiyor. benim sıkıntılar sonradan mı başladı diyorum.
Evet çok pipiriklenmek iyi birşey değil buna katılıyorum.Sizin rutin doktorunuz çok yardımcı olmuş 45 dk bakmış ancak kaç kişinin doktoru gel ayrıntılı olarak ben bakayım der merak ediyorum.İkilide ense kalınlığına bile ben bakamam perinotologa git diyen doktorlar var.Yani para için sömürende çok,halden anlayanda.Hepimizin tek ortak noktası sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucaklamak,hayırlısıyla alalım inşallahBu ayrıntılı usg meselesi de biraz tercihe kalmış birşey, çokta abartmaya doktor doktor dolaşmaya gerek yok diye düşünüyorum, birtane doktora gidersiniz baktırırsınız ne var ne yok, yok radyolojiye gidip ordan perinatologa gidip ordan bilmem başka yere gitmek çok gereksiz, benim kendi takipli doktorum ben bakarım istersen ayrıntılına da başka doktora gitmek istersen gidebilirsin de dedi,ben de hocam siz bakıyosanız hiç başkasına gerek yok dedim,5 dakika normal usg sürüyosa 45 dk baktı tam tek tek herşeyi anlattı ölçtü benim gördüklerim bunlar istersen başkasına da muayene olabilirsin tabi dedi lüzum görmedim, sakınan göze çöp batarmış çok pinpiriklenmemek te lazım,(şu da var cihaz kalitesi çok önemli usg meselesinde,kalitesi yetmiyorsa mecbur gönderir o yüzden nereye yaptıracaksanız önce sorgulayın,sonra elli yere para vermeyin),biyerden sonrası nasip,rabbim hepimizin evladını sağ salim sağlıcakla kucağımıza versin inşallah,
Gecmis olsun canim oncelikle. Benim 11 12 haftalikken olmustu ama sadece usg de gorunuyordu disari kanamam yoktu. Igne ve progestan kullandim. Istirahat et bol bol yemek ve wc disinda kalkma bence. Ben 15 gun hep yattim sonra gecti. Bi de bol su ic demisti doktor. Insallah senin de sıkıntı olmaz. Kanama nedenin ne peki plasenta asagida mi? Benim ondandi mesela o yuzden hala hareketlerime dikkat ediyorum gunde en fazla yarim saat yuruyebilirsin dedi doktor. Ayakta da kalmamak gerekiyor. Sen de dikkat edersen duzelir bence sikma canini.Kızlar selam,
Ben de 22. Haftadayım. Kızım olacak inşallah ama 3 gündür hafif kanamam var 2 gün sadece tuvalete çıktığımda geldi. Dün hiç gelmedi. Bugün de biraz biraz iç çamaşırımda geliyor. İlk gün hemen doktora gittik kanama gözükmüyor istirahat et dedi progestan verdi vajinal yoldan al diye. Dün geçti bugün yine neden başladı anlamıyorum ya. Hiç benzer bir şey yaşayan var mı arkadaşlar nolur bi rahatlatın içimi ya
Canım numan bey mi baktı sanaBu ayrıntılı usg meselesi de biraz tercihe kalmış birşey, çokta abartmaya doktor doktor dolaşmaya gerek yok diye düşünüyorum, birtane doktora gidersiniz baktırırsınız ne var ne yok, yok radyolojiye gidip ordan perinatologa gidip ordan bilmem başka yere gitmek çok gereksiz, benim kendi takipli doktorum ben bakarım istersen ayrıntılına da başka doktora gitmek istersen gidebilirsin de dedi,ben de hocam siz bakıyosanız hiç başkasına gerek yok dedim,5 dakika normal usg sürüyosa 45 dk baktı tam tek tek herşeyi anlattı ölçtü benim gördüklerim bunlar istersen başkasına da muayene olabilirsin tabi dedi lüzum görmedim, sakınan göze çöp batarmış çok pinpiriklenmemek te lazım,(şu da var cihaz kalitesi çok önemli usg meselesinde,kalitesi yetmiyorsa mecbur gönderir o yüzden nereye yaptıracaksanız önce sorgulayın,sonra elli yere para vermeyin),biyerden sonrası nasip,rabbim hepimizin evladını sağ salim sağlıcakla kucağımıza versin inşallah,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?