temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Çok sağol canım
Benim usgde hiç kanama gözükmüyor ama çamaşırımda görüyorum. İdrar yolundan şüphelendi ama o dA temiz çıktı. Ben de şu an yatıyorum devamlı. İnşallah geçer kurtuluruz yavrumla bu stresten.

Canım bende de oluyor daha önce hiç kanamam olmadı kanamam oldu hastaneye gittim acile hiç bişi yok ikaçta vermedi sonra akıntılarım da koyukahverengi yarın yine gidicem ve şuan da sancım var inşallah bu sancılarda rahim genişlemesindendir

Canım numan bey mi baktı sana
Yok canım ben ailekonakta doğum yapacağım için Numan Bey'e gidiyorum rutin de çağırdıkca, kendi çalıştığım yerde sağolsun çok sevdiğim bir doktor var o arada çağırır bebeğe bakalım der ayrıntılıma da o baktı sağolsun, Ailekonak adapazarından gelen bir doktora yönlendiriyor bildiğim kadarıyla fetal usg için

Evet ben akademide baktırdım zaten canım senin numana gittiğini bildiğimden şaşırdım numan bey nasıl baktı diye.

Hayırlı akşamlar kızlar ben 2 ay önce rutin tahlil baktırmıştım kanım 13,5 du bugün eşim kan vericekti kızılayda kan ölçümü yapıyolardı bende baktırdm 11 çıktı :/ ne yesem yükselir

Siyah uzum yiyebilirsin birde sabahlari bir yemek kasigi pekmez ye canim ama asiriya kacma

Benim de kan ilaci ictigim halde dusuyor gittikce. Kan ilacindan sonra c vitamini alinca iyi geliyormus. Ozellikle portakal yiyebilirsin. Onun disinda pekmez dediler ama ben sevmedigimden yiyemiyorum maalesef.

Benim de kan ilaci ictigim halde dusuyor gittikce. Kan ilacindan sonra c vitamini alinca iyi geliyormus. Ozellikle portakal yiyebilirsin. Onun disinda pekmez dediler ama ben sevmedigimden yiyemiyorum maalesef.
Bende kan ilacı alıyorum ama bian çelişkiye düştüm acaba yanlış mı kullanıyorum diye. Pekmez bende sevmiyorum malesef ama ponçik için yicez mecbur

Dediginiz şey kendi doktorunuz elinde ayrıntılı için gerekli olan cihazı varsa zaten normal olanı. Yani kendisi bakabilen doktorun da gidip özellikle şuraya baktirin demesi zaten saçma olur. Ama burada bahsedilen ve ayrıntı için başka doktora gidenler kendi doktorunun bu konuda uzman olmadığı kişiler. Yani bizde burada kendi doktorumuz bakabildigi halde ayrı olarak 50 doktor daha gezmiyoruz sonuç olarak. Zaten kendi doktoruna baktirabilenin tekrar başka doktora baktirmasi sakinan göze çöp batar cinsinden. Allah sağ salim kucagjmiza almayi nasip etsin evlatlarimizi.

Çocuk yer ediyordur belki kendine. Korkmayın ve strese girmeyin kötü düşünerek :) Allah sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin inşallah :)

geçmiş olsun cnm iyileştin mi bi sıkıntı yoktur inşallah

Gobek yada kalçadan vuruyorum canım .şırıngayi çektiğinde kan gelmediği müddetçe istediğin yerden vurabilirsin sadece ona dikkat et canım.
Ben hala göbekten vurulabileceğini bilmiyodum. Olmadı doktora gidince ona da sorup göbekten de vurayım bazen. Şimdiye kadar bir kez göbekten bir kez de koldan vururken kanadı anlamadım nedenini. Riskli bir durum mu acaba

Amiin ya. Ben de hep o şekilde dua ediyorum. Allahım sen bize yavrularımızı bağışla da bu günleri hatırlamayalım bile. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Sen sor istersen doktoruna da ben de gidince sorucam göbekten vurmanın bir sakıncası yoksa ordan devam edeyim diye. hala göbeğinden vuran başka arkadaşlar da varmış çünkü.

canım kanı en güzel yükselten kırmızı et.. benim demirim düşük olduğundan haftada 3 kere yemeye çalışıyorum. yanında salata ile. bu tarz gıdaları tüketirken maalesef bizim kültürümüzün yoğurt vey ayran mantığı var.. olduğu gibi öldürüyor alacağımız demiri ne yazık ki. etli ürünler tüketirken yanında salata yemek en mantıklısı :) kola bile öldürüyor kafeinden dolayı düşün artık.. et yiyemem dersen okuduğuk kadarıyla pekmezi de sevmiyormuşsun kuru dut diyebilirsin. tahinle pekmez yiyebilirsen o da olur. 1 haşlanmış yumurtayı ara öğün yapıp üzerine de portakal suyu içebilirsin. pekmezi kek olarakta yapabilirsin bu arada şeker yerine ekleyip içine kuru meyveler koyarak kek yapabilirsin. alternatif olur sana. köfte ekmek yapıp yiyebilirsin. aklıma bunlar geldi :)

. Ne güzel şeyler yazmışsınız öyle :) teşekkür ederim ekran resmi aldım uygulucm inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…