temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar selam ,benim de bi sorum olacak bu sıralar karnım inanılmaz kaşınıyor çatlak kremi sürüyorum, nemlendirici krem sürüyorum ama etkisi gidince yine aynı oluyor cildim kupkuru oldu sizce ne yapmalıyım başka

İdrar testim benim de temiz çıktı ama ben idrarda baya parçacık görüyorum
Noldu canım gittin mi hastaneye?

Ben dün gece gittim dayanamadık baya kan akıyordu. İşin ilginç yanı içerde bir kanama gene yoktu usgyle bakınca. Alttan da muayene etti hiç kan Yok dedi. Ben de artık iç çamaşırımı gösterdim bu ne o zaman diye. Bu sefer dışardan gözle muayene yaptı. İçerde bişey olmadığı için sevinebiliriz, bu muhtemelen dışardan çatlayan bir damardan gelen kan diyo zayıf akıntı olduğu için de (ıkınmaya bağlı artıyo çünkü) farkedemiyoruz nerden geldiğini dedi. Çok şükür Bebek iyi ama bu belirsizlik de iğrenç. Sen de iyisindir umarım

Canım bende yaşadım 16.haftada 1 gün sürdü ve regl gibi yoğun kanamaydı. Bendede bişiy görülmedi. Dr un yaptığı tek açıklama : bu tarz durumlarla çok karşılaşıyoruz bizde cevapsız kalıyoruz, belli net bir sebebi yok, tek söyleyebildiğimiz nasılki insanların burnu bazen damar çatlamasıyla kanar, bizde rahmi gebelikte yaşadığı değişimden dolayı buna benzetiyoruz demişti. Beraberinde sancı kramp tarzı şeyler yaşamadıkçada korkma çünkü bunu 9 ay boyunca yaşayan hastalarım bile var demişti. Bunun verdiği rahatlıkmıdır nedir bidaha hiç yaşamadım. Bnce sende kendini rahat bırak ve hiç düşünme

Şimdi çıktım hastaneden şimdi kendi doktoruma gidemiyorum çünkü ailemin yanındayım sanki bana baştan savma bakıyorlar gibi geldi ultrasonda yine bişi göremedi idrarda da görememişti eğer kahverengi Akıntı varsa düşük ihtimaline karşı iğne verip gönderdi onu alcam şimdi yani hiç kullanmadım bu zamana kadar rn çok üzüldüğüm en rahat dedikleri dönemi stres altında geçirmemiz

sanırım balayı dönemim bitiyor kızlar. karnım çok gergin, geceleri sık sık uyanıyorum, yürümem değişti resmen, önceden anlam veremezdim neden bu kadar abartılı yürürlerki diye, ama abartı felan yok cidden gerginlikten ve hafif ağrılardan zor yürüyorsun. oğluşum bu ara sanırım iyice büyüdü, bakalım cumartesi kontrolüm var göreceğiz kendilerini :)

Ben de haftada 2 3 kere et yiyorum ama dedigin gibi yaninda hep yogurt yiyorum. Bilmiyordum oyle olduğunu sagol canim bilgi için :)

Ayni dertten muzdaribim canim ya sorma. Hele banyodan sonra 1 2 gun ölüyorum kasintidan. Derim pul pul dokuluyo, kasiniyo, hatta kirmizi kucuk biseyler cikti. Resmen banyo yapmaktan korkar oldum.
Ben pehlivan gibi yagliyorum artik kendimi. Bebek yagi, hindistan cevizi yagi bi de lierac kullaniyorum. Baya bi yaglanip oyle bekliyorum vucut emsin diye. Biraz iyi geliyo.
Benim cildim onceden de cok kuruydu banyodan sonra bi losyon kullaniyodum ama hamilelikte doktor onu kullanma dedi. Heralde o yuzden bu hale geldim.
Bir de bol su icmek gerekiyormus. Gunde 3 lt yi buluyorum ben ama daha ne kadar icicem bilmiyorum :)

:) ben de iki lt iciyorum su fazlasını icemiyorum zira tuvaletten gelemiyorum o zaman :) ben de yağlanmayi deneyim o zmn bi de :) çok teşekkür ederim canım

Ben de haftada 2 3 kere et yiyorum ama dedigin gibi yaninda hep yogurt yiyorum. Bilmiyordum oyle olduğunu sagol canim bilgi için :)

rica ederim canım.. maalesef öyle.. hani çocuklara pekmezli süt verirler ya işte besin değerleri ölüyor bir işe yaramıyor öyle olunca.. bende dikkat ediyorum umarım yükselir bu ay değer

Boıl su tüketiyomusun.

Birde johnson baby mor bebek yagını duştan cıkarken vucuduna sür. oda iyi geliyor

benim doktor 4-5 lt su iç dedi. içiyorumda şükür.
Bazen benimde dayanılmaz gögüs kaşıntım oluyor.
Dene cok iyi oluyor o
4-5 litre mi Ben 1,5 litreyi zor görüyorum bazen o bile olmuyor :/ biraz artırmaya çalışayım ben de

Merhaba..Su dan sıkıntı bir ben değilmişim.Bende 1,5 litre zorla içiyorum. Eşm araştırmış kaya tuzu Çankırı tuzu olarak da geçiyormuş. Suyun faydalarını kullanımını arttırıyormuş. Az önce aradı aktardan alıcakmış. Bende sizlerle paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…