- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.281
. Ne güzel şeyler yazmışsınız öyle :) teşekkür ederim ekran resmi aldım uygulucm inşallah :))
Noldu canım gittin mi hastaneye?İdrar testim benim de temiz çıktı ama ben idrarda baya parçacık görüyorum
Canım bende yaşadım 16.haftada 1 gün sürdü ve regl gibi yoğun kanamaydı. Bendede bişiy görülmedi. Dr un yaptığı tek açıklama : bu tarz durumlarla çok karşılaşıyoruz bizde cevapsız kalıyoruz, belli net bir sebebi yok, tek söyleyebildiğimiz nasılki insanların burnu bazen damar çatlamasıyla kanar, bizde rahmi gebelikte yaşadığı değişimden dolayı buna benzetiyoruz demişti. Beraberinde sancı kramp tarzı şeyler yaşamadıkçada korkma çünkü bunu 9 ay boyunca yaşayan hastalarım bile var demişti. Bunun verdiği rahatlıkmıdır nedir bidaha hiç yaşamadım. Bnce sende kendini rahat bırak ve hiç düşünmeNoldu canım gittin mi hastaneye?
Ben dün gece gittim dayanamadık baya kan akıyordu. İşin ilginç yanı içerde bir kanama gene yoktu usgyle bakınca. Alttan da muayene etti hiç kan Yok dedi. Ben de artık iç çamaşırımı gösterdim bu ne o zaman diye. Bu sefer dışardan gözle muayene yaptı. İçerde bişey olmadığı için sevinebiliriz, bu muhtemelen dışardan çatlayan bir damardan gelen kan diyo zayıf akıntı olduğu için de (ıkınmaya bağlı artıyo çünkü) farkedemiyoruz nerden geldiğini dedi. Çok şükür Bebek iyi ama bu belirsizlik de iğrenç. Sen de iyisindir umarım
Şimdi çıktım hastaneden şimdi kendi doktoruma gidemiyorum çünkü ailemin yanındayım sanki bana baştan savma bakıyorlar gibi geldi ultrasonda yine bişi göremedi idrarda da görememişti eğer kahverengi Akıntı varsa düşük ihtimaline karşı iğne verip gönderdi onu alcam şimdi yani hiç kullanmadım bu zamana kadar rn çok üzüldüğüm en rahat dedikleri dönemi stres altında geçirmemizNoldu canım gittin mi hastaneye?
Ben dün gece gittim dayanamadık baya kan akıyordu. İşin ilginç yanı içerde bir kanama gene yoktu usgyle bakınca. Alttan da muayene etti hiç kan Yok dedi. Ben de artık iç çamaşırımı gösterdim bu ne o zaman diye. Bu sefer dışardan gözle muayene yaptı. İçerde bişey olmadığı için sevinebiliriz, bu muhtemelen dışardan çatlayan bir damardan gelen kan diyo zayıf akıntı olduğu için de (ıkınmaya bağlı artıyo çünkü) farkedemiyoruz nerden geldiğini dedi. Çok şükür Bebek iyi ama bu belirsizlik de iğrenç. Sen de iyisindir umarım
Iyıyız çok şükür :) siz nasılsınızSelam nasılsınız kızlar
Ben de haftada 2 3 kere et yiyorum ama dedigin gibi yaninda hep yogurt yiyorum. Bilmiyordum oyle olduğunucanım kanı en güzel yükselten kırmızı et.. benim demirim düşük olduğundan haftada 3 kere yemeye çalışıyorum. yanında salata ile. bu tarz gıdaları tüketirken maalesef bizim kültürümüzün yoğurt vey ayran mantığı var.. olduğu gibi öldürüyor alacağımız demiri ne yazık ki. etli ürünler tüketirken yanında salata yemek en mantıklısı :) kola bile öldürüyor kafeinden dolayı düşün artık.. et yiyemem dersen okuduğuk kadarıyla pekmezi de sevmiyormuşsun kuru dut diyebilirsin. tahinle pekmez yiyebilirsen o da olur. 1 haşlanmış yumurtayı ara öğün yapıp üzerine de portakal suyu içebilirsin. pekmezi kek olarakta yapabilirsin bu arada şeker yerine ekleyip içine kuru meyveler koyarak kek yapabilirsin. alternatif olur sana. köfte ekmek yapıp yiyebilirsin. aklıma bunlar geldi :)
Ayni dertten muzdaribim canim ya sorma. Hele banyodan sonra 1 2 gun ölüyorum kasintidan. Derim pul pul dokuluyo, kasiniyo, hatta kirmizi kucuk biseyler cikti. Resmen banyo yapmaktan korkar oldum.Kızlar selam ,benim de bi sorum olacak bu sıralar karnım inanılmaz kaşınıyorçatlak kremi sürüyorum, nemlendirici krem sürüyorum ama etkisi gidince yine aynı oluyor cildim kupkuru oldu sizce ne yapmalıyım başka
Ben de haftada 2 3 kere et yiyorum ama dedigin gibi yaninda hep yogurt yiyorum. Bilmiyordum oyle olduğunusagol canim bilgi için :)
aynen bende hep onu düşünüyorum 5-6 kilo aldım ama hala eski beli lastikli pantolunumu giyiyorum:)
Boıl su tüketiyomusun.Kızlar selam ,benim de bi sorum olacak bu sıralar karnım inanılmaz kaşınıyorçatlak kremi sürüyorum, nemlendirici krem sürüyorum ama etkisi gidince yine aynı oluyor cildim kupkuru oldu sizce ne yapmalıyım başka
Su bolca içmeye calışıyorum canım teşekkür ederim tavsiyen icin yağ denicem bi de nemlensin diyeBoıl su tüketiyomusun.
Birde johnson baby mor bebek yagını duştan cıkarken vucuduna sür. oda iyi geliyor
benim doktor 4-5 lt su iç dedi. içiyorumda şükür.Su bolca içmeye calışıyorum canım teşekkür ederim tavsiyen icin yağ denicem bi de nemlensin diye
4-5 litre mi Ben 1,5 litreyi zor görüyorum bazen o bile olmuyor :/ biraz artırmaya çalışayım ben debenim doktor 4-5 lt su iç dedi. içiyorumda şükür.
Bazen benimde dayanılmaz gögüs kaşıntım oluyor.
Dene cok iyi oluyor o
Arttır canım arttır4-5 litre mi Ben 1,5 litreyi zor görüyorum bazen o bile olmuyor :/ biraz artırmaya çalışayım ben de
Arttır canım arttır4-5 litre mi Ben 1,5 litreyi zor görüyorum bazen o bile olmuyor :/ biraz artırmaya çalışayım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?