- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.301
İlk gebeligimde 9 ay karnımdan vurdum problem olmadı hem neden problem olsun ki iğne çocuğa mi batacak sankiAmiin ya. Ben de hep o şekilde dua ediyorum. Allahım sen bize yavrularımızı bağışla da bu günleri hatırlamayalım bile. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Sen sor istersen doktoruna da ben de gidince sorucam göbekten vurmanın bir sakıncası yoksa ordan devam edeyim diye. hala göbeğinden vuran başka arkadaşlar da varmış çünkü.
4-5 mibenim doktor 4-5 lt su iç dedi. içiyorumda şükür.
Bazen benimde dayanılmaz gögüs kaşıntım oluyor.
Dene cok iyi oluyor o
Geçmiş olsun canım. İyi misn şimdi. Tansiyonun düşmüştür benm de çok düşüyor bazen bayılacak gibi oluyorum. Kafanı falan çarpmadın inşallahkızlar öğretmenim ben bugün sınıfta bayıldım kaldım altıncı ayda bu normal mi
Nedenini bilmiyorum ki çocuğa batacağını da hiç düşünmedim açıkçası. Doktorum 4.aydan sonra kola veya bacağı geç dediği için geçtim. Sizin doktorunuz hiç dememişse 9 ay karından vurmuş olmanız normal tabi ki.İlk gebeligimde 9 ay karnımdan vurdum problem olmadı hem neden problem olsun ki iğne çocuğa mi batacak sanki
Çok geçmiş olsun ya. Bu ayda tansiyon düşüşleri sık sık olabiliyormuş. Branşınız ne bilmiyorum gerçi ama çok ayakta durmama şansınız varsa durmayın derim ben. Ben de öğretmenim çok az kalkıyorum ayağa. Doktorum çok ayakta kalma dedi çünkü. Hatta gerekirse rapor yazıyim dedi ama ben istemedim. Hiç okula gitmemektense böyle ders işlemek daha iyi. Kendinize dikkat edin çünkü sonra en küçük olayda kendimizi suçlamaya yer arıyoruz malesef. Tekrar geçmiş olsun.kızlar öğretmenim ben bugün sınıfta bayıldım kaldım altıncı ayda bu normal mi
kızlar öğretmenim ben bugün sınıfta bayıldım kaldım altıncı ayda bu normal mi
Cok geçmiş olsun.kızlar öğretmenim ben bugün sınıfta bayıldım kaldım altıncı ayda bu normal mi
Kizlar hastanede hediyelik ne dağıtmayı dusunuyorsunuz? Ben kendim biseyler yapayım istiyorum ama henüz karar vermiş değilim :)
iyiyim cnm sağol ama inanın sanki hicbisey im yokken aniden oldu çok sasirdimamor amorr canım geçmiş olsun çok.. tansiyon düşmüştür büyük ihtimalle. iyi misin şimdi?
Yok cnm kafamı çarpmadim şimdi iyiyim ama ta en baştan beri bir kere başım donmemistir ve ayaktayken böyle bir şey olması beni şaşırttı kağıtları dağıttım sınav yapıyordum kaloriferin yanında dururken aniden sarsıntı gecirdimGeçmiş olsun canım. İyi misn şimdi. Tansiyonun düşmüştür benm de çok düşüyor bazen bayılacak gibi oluyorum. Kafanı falan çarpmadın inşallah
branş ingilizce cnm ve teog öğrencilerim o yüzden elimden geldiğince sıkı çalışıyoruz bugün aniden böyle oldu ve ayaktaydim zaten gebeligin ta başından beri bir kere başım donmemistir bu tansiyona bile benzemiyor aniden beynim sarsıntı gecirdi sanki çok değişik biseyÇok geçmiş olsun ya. Bu ayda tansiyon düşüşleri sık sık olabiliyormuş. Branşınız ne bilmiyorum gerçi ama çok ayakta durmama şansınız varsa durmayın derim ben. Ben de öğretmenim çok az kalkıyorum ayağa. Doktorum çok ayakta kalma dedi çünkü. Hatta gerekirse rapor yazıyim dedi ama ben istemedim. Hiç okula gitmemektense böyle ders işlemek daha iyi. Kendinize dikkat edin çünkü sonra en küçük olayda kendimizi suçlamaya yer arıyoruz malesef. Tekrar geçmiş olsun.
iyiyim cnm sağol ama inanın sanki hicbisey im yokken aniden oldu çok sasirdim
Canım bu çok iyi oldu ben de alayım çünkü gerçekten içemiyorumMerhaba..Su dan sıkıntı bir ben değilmişim.Bende 1,5 litre zorla içiyorum. Eşm araştırmış kaya tuzu Çankırı tuzu olarak da geçiyormuş. Suyun faydalarını kullanımını arttırıyormuş. Az önce aradı aktardan alıcakmış. Bende sizlerle paylaşmak istedim.
4-5 litre biraz fazla değil mi sanki. Yani vücudun da bi sınırı var diye biliyorum su için de4-5 litre mi Ben 1,5 litreyi zor görüyorum bazen o bile olmuyor :/ biraz artırmaya çalışayım ben de
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine. Ayakta cok kalmamaya calis. Allahtan bir yere carpmamissin.branş ingilizce cnm ve teog öğrencilerim o yüzden elimden geldiğince sıkı çalışıyoruz bugün aniden böyle oldu ve ayaktaydim zaten gebeligin ta başından beri bir kere başım donmemistir bu tansiyona bile benzemiyor aniden beynim sarsıntı gecirdi sanki çok değişik bisey
Nedenini bilmiyorum ki çocuğa batacağını da hiç düşünmedim açıkçası. Doktorum 4.aydan sonra kola veya bacağı geç dediği için geçtim. Sizin doktorunuz hiç dememişse 9 ay karından vurmuş olmanız normal tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?