- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.321
Günaydın kızlar benim torunlar oluşmaya başlamış bile :))) bide kızım olacağını bilmiş Allahallah
Şimdi çıktım hastaneden şimdi kendi doktoruma gidemiyorum çünkü ailemin yanındayım sanki bana baştan savma bakıyorlar gibi geldi ultrasonda yine bişi göremedi idrarda da görememişti eğer kahverengi Akıntı varsa düşük ihtimaline karşı iğne verip gönderdi onu alcam şimdi yani hiç kullanmadım bu zamana kadar rn çok üzüldüğüm en rahat dedikleri dönemi stres altında geçirmemiz
evet su aralar benımde aklımda bu soru varKizlar hastanede hediyelik ne dağıtmayı dusunuyorsunuz? Ben kendim biseyler yapayım istiyorum ama henüz karar vermiş değilim :)
Ben üç haftadır hem grip hem alerjiyle uğraşıyorum uykular haram gribi epey atlattım da hapşırık tiksirik kaldıKIZLAR GUNAYDIN ,
BU BAHAR ALERJISINE KARSI YAPILABILECEK BISEY VAR MI YA
DUNDEN BERI NEFES ALAMIYORUM RESMEN. HER SENE OLURDU BU ZAMANLARDA AMA BU SEFER COK TIKANDIM YA
AY NE ZORMUS GECMIS OLSUN YA. HAMILELIKTE DAHA AGIR GECIYOR HERALDE HICBU KADAR KOTU OLMAMISTIM NEFES ALAMIYORUM RESMENBen üç haftadır hem grip hem alerjiyle uğraşıyorum uykular haram gribi epey atlattım da hapşırık tiksirik kaldı
KIZLAR GUNAYDIN ,
BU BAHAR ALERJISINE KARSI YAPILABILECEK BISEY VAR MI YA
DUNDEN BERI NEFES ALAMIYORUM RESMEN. HER SENE OLURDU BU ZAMANLARDA AMA BU SEFER COK TIKANDIM YA
ONA BENZER BIR URUN ALMISTIM DAHA ONCEDEN DUN AKSAM YATMADAN YAPTIM AMA BENIM DAHA CK ALERJIK SANIRIM BOGAZIM KULAKLARIM ICTEN KASINIYOR GENIZIMDE OYLE BIR IKI KERE DAHA KULLANAYIM IYI GELIR INSALLAH. TAMDA HAVALAR DUZELDI HAFTASONU GELDI DEMISKENDeniz suyu burun açıcı var eczaneden almıştım çok iyi geldi.deneyin isterseniz doğal bir ürün.
kızlar öğretmenim ben bugün sınıfta bayıldım kaldım altıncı ayda bu normal mi
Temmuz annelerinde ne kadar çok öğretmen var . Bende beden eğitimi ogretmeniyim ama çalışmıyorum maalesef dicem ama şu anki durumlarımdan iyı ki de çalışmıyorum diyorum.Gwçmiş olsun canım tansiyon düşüklüğü çok yaşanıyormuş bu dönem muhtemelen ondandır.. Çok ayakta kalmamaya dikkat et... Ben de öğretmenim elimden geldiğince oturmaya çalışıyorum ama çok bağırmak zorunda kalıyorum sınıfta, yine elimden geldiğince bunu da yapmamaya calışıyorum... Çok üzülüyorum çünkü sonraa bir de çok sinirliyim eskisi gibi tahammul edemiyorumm
Sağol canım sana da geçmiş olsun daha sıcaklar olunca napicaz bilmiyorum ben bi yazı bu alerjiden nefes alamadan geçirmiştim bu yaz öyle olmaz inşallahAY NE ZORMUS GECMIS OLSUN YA. HAMILELIKTE DAHA AGIR GECIYOR HERALDE HICBU KADAR KOTU OLMAMISTIM NEFES ALAMIYORUM RESMEN
Nasıl o kadar içebiliyorsunuz yabenim doktor 4-5 lt su iç dedi. içiyorumda şükür.
Bazen benimde dayanılmaz gögüs kaşıntım oluyor.
Dene cok iyi oluyor o
Bana 8. Haftada ve 10.haftada yapılmıştı bu kontrolde tekrar yapılmasını isticem geçen hafta idrarımı yaparken yapma hissediyordum dr aradım anlttım bir ilaç verdi kullandım iyi geldi.Kızlar hiç idarar testi yaptırdınız mı ? ben hamilellikte hiç yaptırmadım istemediler de .Hamilelere düzenli yaptırılıyor sanıyordum önceden.
Kızlar hiç idarar testi yaptırdınız mı ? ben hamilellikte hiç yaptırmadım istemediler de .Hamilelere düzenli yaptırılıyor sanıyordum önceden.
1 kere kan testi yapıldı onu da istediğim için yaptılar onun dışında ,kontrollerde ne kan nede idrar tahlili hiç bişey istemediler. Özele de gittim başlarda ama artık devlete gidiyorum ,daha çok güveniyorum.Hiç şikayetim olmadığı için mi istenilmiyor acabasağlık ocağında her ay kan testi ile birlikte düzenli olarak idrar tahlili de yapılıyor canım bana..
Hiç bir şikayetim olmadan istesem yaparlar mı acaba,devlete gidiyorum bu arada benBana 8. Haftada ve 10.haftada yapılmıştı bu kontrolde tekrar yapılmasını isticem geçen hafta idrarımı yaparken yapma hissediyordum dr aradım anlttım bir ilaç verdi kullandım iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?