- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.341
Kızlar hiç idarar testi yaptırdınız mı ? ben hamilellikte hiç yaptırmadım istemediler de .Hamilelere düzenli yaptırılıyor sanıyordum önceden.
Gebeliğimi öğrendiğimde yapıldı endokrin uzmanım yaptirmisti.birdaha da yaptirmadim fırsatım olmadı.Hiç bir şikayetim olmadan istesem yaparlar mı acaba,devlete gidiyorum bu arada ben
1 kere kan testi yapıldı onu da istediğim için yaptılar onun dışında ,kontrollerde ne kan nede idrar tahlili hiç bişey istemediler. Özele de gittim başlarda ama artık devlete gidiyorum ,daha çok güveniyorum.Hiç şikayetim olmadığı için mi istenilmiyor acaba
hele bağırınca bebek de etkileniyor diye düşününce kahroluyorum ins geçiyor zaman hızla doğsa minnoslarimizGwçmiş olsun canım tansiyon düşüklüğü çok yaşanıyormuş bu dönem muhtemelen ondandır.. Çok ayakta kalmamaya dikkat et... Ben de öğretmenim elimden geldiğince oturmaya çalışıyorum ama çok bağırmak zorunda kalıyorum sınıfta, yine elimden geldiğince bunu da yapmamaya calışıyorum... Çok üzülüyorum çünkü sonraa bir de çok sinirliyim eskisi gibi tahammul edemiyorumm
Sağlık ocağı rutin kontrol için cagirmiyor mu seni ? Aslında yapılması lazım kontrol amaçlı. Gittiğinde iste bence ya da hatırlat ..
Merhaba canım. Benim de bir dönem çok yoğun bel ağrım vardı. Bende fıtık yok ama. Normalde ortopedik boyun yastığı kullanırdım. Hamilelikte mide bulantısından dolayı baya yüksek yatmaya başlamıştım. Epey çektim bel ağrısı sonra eski yastığa dönünce çok azaldı ağrılarım. Yüksek yatınca bele yük biniyor sanırım. Bir de belinin altına çok ince bir şey koy atkı şal falan olur. O boşluğu dolduraun sırtüstü yatarken. Ben bunlarla çözüm buldum senin işine yarar mı bilmiyorum ama belki sana da iyi gelir diye paylaşmak istedim. Allah yardımcın olsun canımMerhaba..
Benim belim öldürüyor beni fıtık var 22. haftamdayım dayanamadım bugün artık kadın doğum doktorumu aradım. İlaç krem yakı sordum sıcak tutmaya çalış direk uygulama dedi.Parol iç dedi içtim ama ne fayda adım atamıyorumGittim acile doktor yapılacak hiç bir şey yok ne kullanırsan kullan direk bebeğe zararı olacaktır dedi.Soğuk kompleks yap buz koy dedi.Ama yapmadım üşütür isem daha kötü olur diye. Ben ne yapayım bu bel ağrısını yaşayan çözüm bulan var mı
Ben daha şimdiden dediğin gibiyim bazen karnım inanılmaz geriliyor kaskatı kesiliyor mideme daha çok baskı var ve tuvaletim gelince iki dakika tutamıyorum hemen gitmem lazım o kadar ani ve sıkışık geliyo kiKızlar benim gibi zorlanan varmı,bu 25.hafta beni zorlamaya basladi artik,hamileligimin basindan beri kasıklarımda oglum ondanmı cok baskı oluyor,yarım saat yuriyim kasiklarim basliyo agrimaya,bide hep baskı var kasiklarımda.daha 3 ay var simdiden bole napcam puff.
Merhaba canım. Benim de bir dönem çok yoğun bel ağrım vardı. Bende fıtık yok ama. Normalde ortopedik boyun yastığı kullanırdım. Hamilelikte mide bulantısından dolayı baya yüksek yatmaya başlamıştım. Epey çektim bel ağrısı sonra eski yastığa dönünce çok azaldı ağrılarım. Yüksek yatınca bele yük biniyor sanırım. Bir de belinin altına çok ince bir şey koy atkı şal falan olur. O boşluğu dolduraun sırtüstü yatarken. Ben bunlarla çözüm buldum senin işine yarar mı bilmiyorum ama belki sana da iyi gelir diye paylaşmak istedim. Allah yardımcın olsun canım
Kızlar benim gibi zorlanan varmı,bu 25.hafta beni zorlamaya basladi artik,hamileligimin basindan beri kasıklarımda oglum ondanmı cok baskı oluyor,yarım saat yuriyim kasiklarim basliyo agrimaya,bide hep baskı var kasiklarımda.daha 3 ay var simdiden bole napcam puff.
Ben daha şimdiden dediğin gibiyim bazen karnım inanılmaz geriliyor kaskatı kesiliyor mideme daha çok baskı var ve tuvaletim gelince iki dakika tutamıyorum hemen gitmem lazım o kadar ani ve sıkışık geliyo ki
Yapilmasi lazim canim ben 3 4 kere yaptirdim, doktor istedi daha dogrusu. Idrar yolu enfeksiyonu onemli çünkü. 4 bardak su cok az bu arada daha fazla icmelisin enfeksiyon riskini engellemek icin :)Kızlar hiç idarar testi yaptırdınız mı ? ben hamilellikte hiç yaptırmadım istemediler de .Hamilelere düzenli yaptırılıyor sanıyordum önceden.
Canim bende de bel fitigi var. Ayakta cok kaldigimda ozellikle acidan ağlıyorum artik. Bana da kas gevşetici krem surme dedi doktor o iyi geliyodu normalde. Ben sirtima, belime komple bir suru yastik koyuyorum oyle sirt ustu uzaniyorum. Bi yarim saat sonra agrilarim diniyor. Sen de dene istersen.Merhaba..
Benim belim öldürüyor beni fıtık var 22. haftamdayım dayanamadım bugün artık kadın doğum doktorumu aradım. İlaç krem yakı sordum sıcak tutmaya çalış direk uygulama dedi.Parol iç dedi içtim ama ne fayda adım atamıyorumGittim acile doktor yapılacak hiç bir şey yok ne kullanırsan kullan direk bebeğe zararı olacaktır dedi.Soğuk kompleks yap buz koy dedi.Ama yapmadım üşütür isem daha kötü olur diye. Ben ne yapayım bu bel ağrısını yaşayan çözüm bulan var mı
Canım bende ağlama krizleri ilk haftalarda oldu 2 ay civari sürdü şu an öyle bir durumum yok. Senin ilk zamanlar oldu mu? Belki dönem dönemdir başlarda olmadıysa senin dönemin bu zamandır. Ağla canım kendini tutma rahatla . Ben olur olmadık şeylere agliyordumYaa kizlar 25. Haftaya girenler moraller nasil ben gunde nerdeyse 4 kere agliyorum yaa hersey ama herseye uzuluyorum kendimi cok.gucsuz hissediyorumvarmi boyle duygusal anlar aglama krizleri yasayan ??
Ben o büyük bardaklardan yaklaşık 330 ml alıyor 5 yada 6 bardak içiyorum . Bı de aynı bardaktan 1 bardak süt ve 1 bardak ayran içiyorum . Çay kahve hariç yeterli değil mi ? Fazlada zorlamaya gerek yokYapilmasi lazim canim ben 3 4 kere yaptirdim, doktor istedi daha dogrusu. Idrar yolu enfeksiyonu onemli çünkü. 4 bardak su cok az bu arada daha fazla icmelisin enfeksiyon riskini engellemek icin :)
Canım bebis heryerde dolanıyor kasikta mideye yakın yerlerde . Benimde mideye ve idrar kesesine baskı yapio nefes darlığim var ve sürekli tuvalet durumu gidiyorum az bişey var baskı yapio ya hep varmış gibi oluyor. Canım 3 ayın hepsinde böyle olmuyacak. Belli zaman sonra alanı genişliyor rahatlamaya baslayacaksinKızlar benim gibi zorlanan varmı,bu 25.hafta beni zorlamaya basladi artik,hamileligimin basindan beri kasıklarımda oglum ondanmı cok baskı oluyor,yarım saat yuriyim kasiklarim basliyo agrimaya,bide hep baskı var kasiklarımda.daha 3 ay var simdiden bole napcam puff.
benim bebeğimin bi sıkıntısı var.. 11.haftada öğrendim.. çok üzülüyorum ve durmadan ağlıyorum..tedavisi olan bişey fakat doğunca ona yetememekten korkuyorum..Yaa kizlar 25. Haftaya girenler moraller nasil ben gunde nerdeyse 4 kere agliyorum yaa hersey ama herseye uzuluyorum kendimi cok.gucsuz hissediyorumvarmi boyle duygusal anlar aglama krizleri yasayan ??
Ben suyu normalde de çok icerdim fakat hamileligimden beri iyice artırdım ..sürekli su istiyor cnm.. bebeğimin suyu bir tık fazlaymış..doktorum 2.5litreden fazla icme diye tembihliyor sürekli. 5litreye yakın iciyordum azalttım iyice.. şeker mi var diye tedirgindim.. 75gr.lik yükleme testim normal geldi..Ben o büyük bardaklardan yaklaşık 330 ml alıyor 5 yada 6 bardak içiyorum . Bı de aynı bardaktan 1 bardak süt ve 1 bardak ayran içiyorum . Çay kahve hariç yeterli değil mi ? Fazlada zorlamaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?