- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.361
Günaydın canım ben yaklaşık 1 Aydır sürekli tıkanık durumdayım geceleri hapşırık krizleriyle uyanıyorum uyku filan kalmadı gözlerim konjonktivit oluyor alerjiden. Doktora gittim gebeler için alerji ilacı verdi ama yine de sadece 4 gün kullan ara ver kötü olunca tekrar al dedi. Burun için sprey verdi ama tadı iğrenç eczacı tamamen doğal imomaks diye bi sprey verdi biraz işe yarıyor. Gözlerim için antibiyotikli damla verdi ama o da sınırlı süre kullanmak içindi. Sürekli ağzımdan nefes alıyorum burnum kulaklarım gözlerim doldu hep. Odana buhar makinası al. Ilık tuzlu karbonatlı su çek burnuna. Bol su iç. Geceleri daha çok tıkanıyorsan yüksekte yatmaya çalış. Gözlerin iltihaplanıyorsa bebe şampuanını iyice köpürt gözlerinin içini yıka.bir de burnunu tuvalet kağıdıyla sil o daha yumuşakKIZLAR GUNAYDIN ,
BU BAHAR ALERJISINE KARSI YAPILABILECEK BISEY VAR MI YA
DUNDEN BERI NEFES ALAMIYORUM RESMEN. HER SENE OLURDU BU ZAMANLARDA AMA BU SEFER COK TIKANDIM YA
Lütfen üzme kendini Allah kimseye kaldıramayacağından fazlasını vermez sana verilen daha özel bir emanet demek ki yapabilirsin. Çok şükür ki tedavisi var. Ağlayıp üzme prensini de o ne kadar mutludur annesibenim bebeğimin bi sıkıntısı var.. 11.haftada öğrendim.. çok üzülüyorum ve durmadan ağlıyorum..tedavisi olan bişey fakat doğunca ona yetememekten korkuyorum..
Merhaba canım ben gebeliğin başlarında boynumdan tutuldum ilk üç ay olduğundan sıcak bant bile uygulatmadı döktürün ama şansımdan fizik tedavi doktorum mükemmel bir hanımdı bana akapunktur yaptı hem de psikolojik destekle. Çok iyi geldi bana ilk seansta açıldı tüm kaslarım bu tür uygulamalar yapan bi doktorla görüş derim. Çok geçmiş olsun bel önemli Doğum anında da çok ağrıyacakmış umarım en kısa sürede atlatırsınMerhaba..
Benim belim öldürüyor beni fıtık var 22. haftamdayım dayanamadım bugün artık kadın doğum doktorumu aradım. İlaç krem yakı sordum sıcak tutmaya çalış direk uygulama dedi.Parol iç dedi içtim ama ne fayda adım atamıyorumGittim acile doktor yapılacak hiç bir şey yok ne kullanırsan kullan direk bebeğe zararı olacaktır dedi.Soğuk kompleks yap buz koy dedi.Ama yapmadım üşütür isem daha kötü olur diye. Ben ne yapayım bu bel ağrısını yaşayan çözüm bulan var mı
Kızlar benim gibi zorlanan varmı,bu 25.hafta beni zorlamaya basladi artik,hamileligimin basindan beri kasıklarımda oglum ondanmı cok baskı oluyor,yarım saat yuriyim kasiklarim basliyo agrimaya,bide hep baskı var kasiklarımda.daha 3 ay var simdiden bole napcam puff.
Valla ben daha 18. Haftadayım hem kasık hemde şiddetli bel ağrım oluyor,bel ağrım ilk aylardan beri var.Hep halsizim.Moralini yüksek tutmaya çalış kendini çok yormamaya çalış.Erkek çocukla bir alakası var mıdır bilemiyorumda daha aşağı yerleştiğinden oluyor herhalde.Kızıma hamileyken böyle olmuyordu çünkü.Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsunKızlar benim gibi zorlanan varmı,bu 25.hafta beni zorlamaya basladi artik,hamileligimin basindan beri kasıklarımda oglum ondanmı cok baskı oluyor,yarım saat yuriyim kasiklarim basliyo agrimaya,bide hep baskı var kasiklarımda.daha 3 ay var simdiden bole napcam puff.
2 lt yi buluyor senin canim yeter bence zaten bu havada 4 5 lt cok utopik. Bana 3 lt dedi doktor ama benim de 2 2.5 3 arasi degisiyor her gun 3 icemiyorum tabi.Ben o büyük bardaklardan yaklaşık 330 ml alıyor 5 yada 6 bardak içiyorum . Bı de aynı bardaktan 1 bardak süt ve 1 bardak ayran içiyorum . Çay kahve hariç yeterli değil mi ? Fazlada zorlamaya gerek yok
Bende oyleyim suanda yaa ilk zamanlarda hic olmadi acaba suanmi hormonlar yasiyor o durumu herseye agliyorum sonra agladigima uzuluyorum bebegi strese soktum diye :)Canım bende ağlama krizleri ilk haftalarda oldu 2 ay civari sürdü şu an öyle bir durumum yok. Senin ilk zamanlar oldu mu? Belki dönem dönemdir başlarda olmadıysa senin dönemin bu zamandır. Ağla canım kendini tutma rahatla . Ben olur olmadık şeylere agliyordum
Ne sikintisi var canim banada doktorlar pek iyi seyler soylemiyor seker yuksek cikti hadi o bir sekilde duser ins insiline gerek kalmazda bobreginin birinde genisleme.var dedi dogunca tedavi gerekiyormus doktor ileri duzey degil diyor ama korkuyorum benim aglamalarimida aslinda biraz bu konular etkiliyor surekli aklimda yaa 4-5 gun oldu ogreneli gunde 3 ogun agliyorum yeni yeni kendimi toparliyorum allah buyuk insanlar neler yasiyor bunada sukur napalim yeterki sagsalim dogsunlar tedavide olurlar napalim artik boyle rahatlatiyorum kendimibenim bebeğimin bi sıkıntısı var.. 11.haftada öğrendim.. çok üzülüyorum ve durmadan ağlıyorum..tedavisi olan bişey fakat doğunca ona yetememekten korkuyorum..
Şerbet benim de aklımda. Çikolata da zaten olacak. Ama bide hastaneye gelenlere hediye vereyim istiyorum hatıra. Ama ona karar veremedim ne olsun diyeevet su aralar benımde aklımda bu soru varlokum serbet klasık zaten onun dısında isimli ambalajı olan cıkolatalar yaptırılıyor veya bebek fıguru falan koyuyolar ambalajın ustune. o olabılır gıbı geldı baska da hıc aklımda bısı yok sanırım
Benden de istemediler canım. Bende hiç yaptırmadım idrar testiKızlar hiç idarar testi yaptırdınız mı ? ben hamilellikte hiç yaptırmadım istemediler de .Hamilelere düzenli yaptırılıyor sanıyordum önceden.
Bende hiç öyle şeyler olmadi canım cok şükür. Sabahları uyanamama ve bel ağrısı dışında bir problemim yokYaa kizlar 25. Haftaya girenler moraller nasil ben gunde nerdeyse 4 kere agliyorum yaa hersey ama herseye uzuluyorum kendimi cok.gucsuz hissediyorumvarmi boyle duygusal anlar aglama krizleri yasayan ??
Canim bende de bel fitigi var. Ayakta cok kaldigimda ozellikle acidan ağlıyorum artik. Bana da kas gevşetici krem surme dedi doktor o iyi geliyodu normalde. Ben sirtima, belime komple bir suru yastik koyuyorum oyle sirt ustu uzaniyorum. Bi yarim saat sonra agrilarim diniyor. Sen de dene istersen.
Merhaba canım ben gebeliğin başlarında boynumdan tutuldum ilk üç ay olduğundan sıcak bant bile uygulatmadı döktürün ama şansımdan fizik tedavi doktorum mükemmel bir hanımdı bana akapunktur yaptı hem de psikolojik destekle. Çok iyi geldi bana ilk seansta açıldı tüm kaslarım bu tür uygulamalar yapan bi doktorla görüş derim. Çok geçmiş olsun bel önemli Doğum anında da çok ağrıyacakmış umarım en kısa sürede atlatırsın
25+1 olduk bizzz.. kipir kipiriz surekli :) hastane için çanta nasil alsam ya kizlar ? Kabin boy Valiz seklinde mi yoksa canta seklinde mi?
Kizlar biz de park yatagimizi ve bebek arabamizi aldik sonunda
Bir sey sorucam travel sistemde kullanılan puseti evde de bebegi icine koyup kullanabiliyor muyuz? Yoksa ayrica ana kucagi almak mi gerek? Bazilarinin evde kullandigini gordum de ben bebek onun icinde cok rahat edemez diye dusunuyodum ama bilemedim. Kullanan oldu mu acaba?[/QUOT
Ben de çok merak ediyrm kullanılabiliyor mu?
Kizlar biz de park yatagimizi ve bebek arabamizi aldik sonunda
Bir sey sorucam travel sistemde kullanılan puseti evde de bebegi icine koyup kullanabiliyor muyuz? Yoksa ayrica ana kucagi almak mi gerek? Bazilarinin evde kullandigini gordum de ben bebek onun icinde cok rahat edemez diye dusunuyodum ama bilemedim. Kullanan oldu mu acaba?[/QUOT
Ben de çok merak ediyrm kullanılabiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?