temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

KIZLAR GUNAYDIN ,
BU BAHAR ALERJISINE KARSI YAPILABILECEK BISEY VAR MI YA
DUNDEN BERI NEFES ALAMIYORUM RESMEN. HER SENE OLURDU BU ZAMANLARDA AMA BU SEFER COK TIKANDIM YA
Günaydın canım ben yaklaşık 1 Aydır sürekli tıkanık durumdayım geceleri hapşırık krizleriyle uyanıyorum uyku filan kalmadı gözlerim konjonktivit oluyor alerjiden. Doktora gittim gebeler için alerji ilacı verdi ama yine de sadece 4 gün kullan ara ver kötü olunca tekrar al dedi. Burun için sprey verdi ama tadı iğrenç eczacı tamamen doğal imomaks diye bi sprey verdi biraz işe yarıyor. Gözlerim için antibiyotikli damla verdi ama o da sınırlı süre kullanmak içindi. Sürekli ağzımdan nefes alıyorum burnum kulaklarım gözlerim doldu hep. Odana buhar makinası al. Ilık tuzlu karbonatlı su çek burnuna. Bol su iç. Geceleri daha çok tıkanıyorsan yüksekte yatmaya çalış. Gözlerin iltihaplanıyorsa bebe şampuanını iyice köpürt gözlerinin içini yıka.bir de burnunu tuvalet kağıdıyla sil o daha yumuşak İnan başka yapılacak hiç birşey yok dediğin gibi ben de nefes alamıyorum resmen

benim bebeğimin bi sıkıntısı var.. 11.haftada öğrendim.. çok üzülüyorum ve durmadan ağlıyorum..tedavisi olan bişey fakat doğunca ona yetememekten korkuyorum..
Lütfen üzme kendini Allah kimseye kaldıramayacağından fazlasını vermez sana verilen daha özel bir emanet demek ki yapabilirsin. Çok şükür ki tedavisi var. Ağlayıp üzme prensini de o ne kadar mutludur annesi

Merhaba canım ben gebeliğin başlarında boynumdan tutuldum ilk üç ay olduğundan sıcak bant bile uygulatmadı döktürün ama şansımdan fizik tedavi doktorum mükemmel bir hanımdı bana akapunktur yaptı hem de psikolojik destekle. Çok iyi geldi bana ilk seansta açıldı tüm kaslarım bu tür uygulamalar yapan bi doktorla görüş derim. Çok geçmiş olsun bel önemli Doğum anında da çok ağrıyacakmış umarım en kısa sürede atlatırsın

canım bende öyle yürüdüğümde tıkanıyorum.. hele ufaklığı okula götürüp getirirken.. tam öğle sıcağı çok zor oluyor.. 9 Haziran gelse de evde kalsam artık diyorum.. yaz geldikçe napcaz bilmiyorum bende el ayak şişmeye de başladı. kasıkların bebiş orda olduğundan değil de yürürken artık büyüdükleri için ağrıyor. yavaş yürü ben unutuyorum bazen hızlandığımda başlıyor hemen yavaşlıyorum

Valla ben daha 18. Haftadayım hem kasık hemde şiddetli bel ağrım oluyor,bel ağrım ilk aylardan beri var.Hep halsizim.Moralini yüksek tutmaya çalış kendini çok yormamaya çalış.Erkek çocukla bir alakası var mıdır bilemiyorumda daha aşağı yerleştiğinden oluyor herhalde.Kızıma hamileyken böyle olmuyordu çünkü.Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun

Ben o büyük bardaklardan yaklaşık 330 ml alıyor 5 yada 6 bardak içiyorum . Bı de aynı bardaktan 1 bardak süt ve 1 bardak ayran içiyorum . Çay kahve hariç yeterli değil mi ? Fazlada zorlamaya gerek yok
2 lt yi buluyor senin canim yeter bence zaten bu havada 4 5 lt cok utopik. Bana 3 lt dedi doktor ama benim de 2 2.5 3 arasi degisiyor her gun 3 icemiyorum tabi.

Bende oyleyim suanda yaa ilk zamanlarda hic olmadi acaba suanmi hormonlar yasiyor o durumu herseye agliyorum sonra agladigima uzuluyorum bebegi strese soktum diye :)

benim bebeğimin bi sıkıntısı var.. 11.haftada öğrendim.. çok üzülüyorum ve durmadan ağlıyorum..tedavisi olan bişey fakat doğunca ona yetememekten korkuyorum..
Ne sikintisi var canim banada doktorlar pek iyi seyler soylemiyor seker yuksek cikti hadi o bir sekilde duser ins insiline gerek kalmazda bobreginin birinde genisleme.var dedi dogunca tedavi gerekiyormus doktor ileri duzey degil diyor ama korkuyorum benim aglamalarimida aslinda biraz bu konular etkiliyor surekli aklimda yaa 4-5 gun oldu ogreneli gunde 3 ogun agliyorum yeni yeni kendimi toparliyorum allah buyuk insanlar neler yasiyor bunada sukur napalim yeterki sagsalim dogsunlar tedavide olurlar napalim artik boyle rahatlatiyorum kendimi

Şerbet benim de aklımda. Çikolata da zaten olacak. Ama bide hastaneye gelenlere hediye vereyim istiyorum hatıra. Ama ona karar veremedim ne olsun diye

25+1 olduk bizzz.. kipir kipiriz surekli :) hastane için çanta nasil alsam ya kizlar ? Kabin boy Valiz seklinde mi yoksa canta seklinde mi?

Yaa kizlar 25. Haftaya girenler moraller nasil ben gunde nerdeyse 4 kere agliyorum yaa hersey ama herseye uzuluyorum kendimi cok.gucsuz hissediyorum varmi boyle duygusal anlar aglama krizleri yasayan ??
Bende hiç öyle şeyler olmadi canım cok şükür. Sabahları uyanamama ve bel ağrısı dışında bir problemim yok

kızlar isim düşündünüz mü biz helin ismini düşünüyoruz, kız ismi olarak fikirleriniz nelerdir

Çok geçmiş olsun.. Yastıklarla bende bütün oldum rahatlatıyor o an ama geçmiyor çok kötü oldum bu defa

Teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Akapunktur hiç aklıma gelmemişti.Kadın doğum doktoruma sorayım bir araştırayım iyi bir doktor yaptırırım yeter ki geçsin dayanamıyorum

25+1 olduk bizzz.. kipir kipiriz surekli :) hastane için çanta nasil alsam ya kizlar ? Kabin boy Valiz seklinde mi yoksa canta seklinde mi?

Maaşallah

Şimdi valizler moda ki bence mantıklıda sonradan da kullanım açısından çocuklu olunca 1 valiz çocuğun oluyor zaten =) Fuşya mavi turkuaz kırmızı öyle tatlı canlı renkler var ki bayılıyorumm

Kizlar biz de park yatagimizi ve bebek arabamizi aldik sonunda
Bir sey sorucam travel sistemde kullanılan puseti evde de bebegi icine koyup kullanabiliyor muyuz? Yoksa ayrica ana kucagi almak mi gerek? Bazilarinin evde kullandigini gordum de ben bebek onun icinde cok rahat edemez diye dusunuyodum ama bilemedim. Kullanan oldu mu acaba?

mrb bende iki gündür ayaklarımda rahimde agrılar var toparlayarak yuruyom yatıyom buseferde belim agrıyo normalmi yoksa acile gideyimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…