- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.381
kızlar isim düşündünüz mü biz helin ismini düşünüyoruz, kız ismi olarak fikirleriniz nelerdir
Kizlar biz de park yatagimizi ve bebek arabamizi aldik sonunda
Bir sey sorucam travel sistemde kullanılan puseti evde de bebegi icine koyup kullanabiliyor muyuz? Yoksa ayrica ana kucagi almak mi gerek? Bazilarinin evde kullandigini gordum de ben bebek onun icinde cok rahat edemez diye dusunuyodum ama bilemedim. Kullanan oldu mu acaba?
mrb bende iki gündür ayaklarımda rahimde agrılar var toparlayarak yuruyom yatıyom buseferde belim agrıyo normalmi yoksa acile gideyimmi
Ne sikintisi var canim banada doktorlar pek iyi seyler soylemiyor seker yuksek cikti hadi o bir sekilde duser ins insiline gerek kalmazda bobreginin birinde genisleme.var dedi dogunca tedavi gerekiyormus doktor ileri duzey degil diyor ama korkuyorum benim aglamalarimida aslinda biraz bu konular etkiliyor surekli aklimda yaa 4-5 gun oldu ogreneli gunde 3 ogun agliyorum yeni yeni kendimi toparliyorum allah buyuk insanlar neler yasiyor bunada sukur napalim yeterki sagsalim dogsunlar tedavide olurlar napalim artik boyle rahatlatiyorum kendimi
nasil yastik koyacam anlamadim kasiklarim agrimasi normalmi
mrb bende iki gündür ayaklarımda rahimde agrılar var toparlayarak yuruyom yatıyom buseferde belim agrıyo normalmi yoksa acile gideyimmi
Canim benim kiziminda dogustan kalca gelisim geriligi vardi. Seninki gibi degil ama ehli bir doktor bulup ona goturup onla tedavi ettirdik. Senin cocugunda ki sorunun ne oldugunuda biliyorum. Bizim doktorumuza bu durumda gelen cok hasta var ve dogumdan hemen sonra ameliyat oluyorlar.Geçmiş olsun cnm.. benim bebeğimin ortopedik bir sıkıntısı var. Pes ekinovarus deniliyor.. doğunca ameliyat olmasi gerekiyor.birkaç ay alciya aliniyor ayagi.her ortopedi doktoru da beceremiyormus bu hastaligin tedavisini.. isin ehli birkac dr var onlarda resmen servet istiyorlar tedavi icin..yaşına gelmeden sağlığına kavuşuyormus ama.. bircok anne doğumdan sonra öğreniyor bu sıkıntıyı ..ben 11.haftada öğrendim.o gündür üzülüyorum .korkuyorum bakamicam bebeğime yetemeyeceğim diye.. hamileliğin vermiş olduğu psikolojik hormonal değişiklikler bi de bebeğimin rahatsızlığı derken rabbim sınıyor beni.. üstelik tüp bebekle oldu yavrum.. tüp bebek sürecinde yaşadıklarımı hic anlatmak daha istemiyorum:)
Uzun lafın kısası beterin beteri var.. Allah anneleri daha büyük imtihanlarla sınamasın hamilelikte ve doğumdan sonra..
Allah yardımcımız olsun gercekten hormonlar yuzunden iki kati daha fazla etkileniyoruz herseyden yinede guzel geçirmeye calis mutlu oldugun seyleri yap allah dermanini verir insGeçmiş olsun cnm.. benim bebeğimin ortopedik bir sıkıntısı var. Pes ekinovarus deniliyor.. doğunca ameliyat olmasi gerekiyor.birkaç ay alciya aliniyor ayagi.her ortopedi doktoru da beceremiyormus bu hastaligin tedavisini.. isin ehli birkac dr var onlarda resmen servet istiyorlar tedavi icin..yaşına gelmeden sağlığına kavuşuyormus ama.. bircok anne doğumdan sonra öğreniyor bu sıkıntıyı ..ben 11.haftada öğrendim.o gündür üzülüyorum .korkuyorum bakamicam bebeğime yetemeyeceğim diye.. hamileliğin vermiş olduğu psikolojik hormonal değişiklikler bi de bebeğimin rahatsızlığı derken rabbim sınıyor beni.. üstelik tüp bebekle oldu yavrum.. tüp bebek sürecinde yaşadıklarımı hic anlatmak daha istemiyorum:)
Uzun lafın kısası beterin beteri var.. Allah anneleri daha büyük imtihanlarla sınamasın hamilelikte ve doğumdan sonra..
Hemen ameliyata almak zorundayiz dediler.Gebelik kaybı ve diğer olasiliklardan bahsettiler.Ben de bebeğim de tehlike altindaymisiz meğer.Ameliyatı olmasaydım daha geç farkedilseydi patlasaydı kurtulma ihtimalimiz düşükmüş.Neyse ki doktorlar nedeni bulmadan bırakmadılar.Suan bebeğim de ben de iyiyiz.Sorunsuz bir ameliyat gecirdik.Sizin de boyle bir şikayetiniz varsa bir an önce doktorunuza bildirin.Genel cerrahi bebekle ilgili bir durum olmadığı anlaşıldığında tetkiklere başlıyor.Yani once kadın doğuma görünmelisiniz.Hepinize sağlıklı bir hamilelik gecirmeniz dilegimle...
Geçmiş olsun size de .. Hacettepe'de Prof.dr.Cemalettin Aksoy'a götüreceğim doğunca. Ankarada en iyisi o diyorlar .bu da benim nasibim işte.. kabullenmem zor oldu.ister istemez cok üzülüyorum hala.Allah başka dert vermesin..Canim benim kiziminda dogustan kalca gelisim geriligi vardi. Seninki gibi degil ama ehli bir doktor bulup ona goturup onla tedavi ettirdik. Senin cocugunda ki sorunun ne oldugunuda biliyorum. Bizim doktorumuza bu durumda gelen cok hasta var ve dogumdan hemen sonra ameliyat oluyorlar.
Pediatrik ortopedi uzmanina gitmeniz gerekiyor diger ortopedi doktorlar maalesef tam anlamiyorlar.
Ankara ve cevresinde iseniz size doktorumuzu onerebilirim. Ama devlette gitmeniz gerekirse. Turkiyede hacette universitesi ve balta limani hastanesi bu konuda iyiler. Yani pediatrik ortopedi konusunda. Bizim doktorumuza bu durumda gelip ameliyat olup biraz buyudugunde kosarak giden bir cok bebek ve cocuk gordum. Insallah senin yavrunda hemen iyilesir annesi. Kendini cok uzme.
Allah baska dert vermesin. Cozulecek sorun bunlar.
Ben gunde 2litre su içiyorum canim cay meyve suyu vs hariçBen o büyük bardaklardan yaklaşık 330 ml alıyor 5 yada 6 bardak içiyorum . Bı de aynı bardaktan 1 bardak süt ve 1 bardak ayran içiyorum . Çay kahve hariç yeterli değil mi ? Fazlada zorlamaya gerek yok
Aminn bu arada gün ve haftalarimiz ayniymis :)Valla ben daha 18. Haftadayım hem kasık hemde şiddetli bel ağrım oluyor,bel ağrım ilk aylardan beri var.Hep halsizim.Moralini yüksek tutmaya çalış kendini çok yormamaya çalış.Erkek çocukla bir alakası var mıdır bilemiyorumda daha aşağı yerleştiğinden oluyor herhalde.Kızıma hamileyken böyle olmuyordu çünkü.Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun
Canim ben her zaman çok duygusalim yani o yüzden dönemsel olarak bilemiyorum değişimiYaa kizlar 25. Haftaya girenler moraller nasil ben gunde nerdeyse 4 kere agliyorum yaa hersey ama herseye uzuluyorum kendimi cok.gucsuz hissediyorumvarmi boyle duygusal anlar aglama krizleri yasayan ??
Evet yakın zamanlarda alacağız kucağımıza.Hayırla Sağlıkla inşallah.Sizin ilkmiydi?Aminn bu arada gün ve haftalarimiz ayniymis :)
4-5 litre biraz fazla değil mi sanki. Yani vücudun da bi sınırı var diye biliyorum su için de
Kızlar hiç idarar testi yaptırdınız mı ? ben hamilellikte hiç yaptırmadım istemediler de .Hamilelere düzenli yaptırılıyor sanıyordum önceden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?