- 9 Kasım 2016
- 1.185
- 1.895
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.401
1 aydır mı cok zor ya allah yardımcın olsunGünaydın canım ben yaklaşık 1 Aydır sürekli tıkanık durumdayım geceleri hapşırık krizleriyle uyanıyorum uyku filan kalmadı gözlerim konjonktivit oluyor alerjiden. Doktora gittim gebeler için alerji ilacı verdi ama yine de sadece 4 gün kullan ara ver kötü olunca tekrar al dedi. Burun için sprey verdi ama tadı iğrenç eczacı tamamen doğal imomaks diye bi sprey verdi biraz işe yarıyor. Gözlerim için antibiyotikli damla verdi ama o da sınırlı süre kullanmak içindi. Sürekli ağzımdan nefes alıyorum burnum kulaklarım gözlerim doldu hep. Odana buhar makinası al. Ilık tuzlu karbonatlı su çek burnuna. Bol su iç. Geceleri daha çok tıkanıyorsan yüksekte yatmaya çalış. Gözlerin iltihaplanıyorsa bebe şampuanını iyice köpürt gözlerinin içini yıka.bir de burnunu tuvalet kağıdıyla sil o daha yumuşakİnan başka yapılacak hiç birşey yok dediğin gibi ben de nefes alamıyorum resmen
Merhaba canım bende senin gibiyim. Hamileliğimin ilk başından beri 5 aydır kasık ağrısı çekiyorum. İlk doğumumda böyle değildim çok yürürdüm ama şimdi diyorum bu neee hatta alışverişi 7. aya kadar bırakmıyayım çünkü 30 dk yürüyüşte kasıklarım çok ağrıyor. Şu anda bile hafif hafif ağrım var. Gaz desem değil, regl ağrısı desem değil. Ama ayakta kaldığımda oluyor daha çok haftasonu ev işlerine pazar market işlerine yüklenince oluyor anladığım kadar. Devamlı gerinme hissi varKızlar benim gibi zorlanan varmı,bu 25.hafta beni zorlamaya basladi artik,hamileligimin basindan beri kasıklarımda oglum ondanmı cok baskı oluyor,yarım saat yuriyim kasiklarim basliyo agrimaya,bide hep baskı var kasiklarımda.daha 3 ay var simdiden bole napcam puff.
dun dayanayip acile gittim rahimd intahap var dedi krem ve fitil verdi fitili kullsnayimmi agri ondan yapar dedi
Evet ilk ve ikiz :) sizinEvet yakın zamanlarda alacağız kucağımıza.Hayırla Sağlıkla inşallah.Sizin ilkmiydi?
İmkansız canım o kadar su içmek. Yani her şeyin fazlası da zarar yapanlar nasıl yapıyor bilemedim :)4-5 litre su içmem demek diğer hiç bi gıdayı alamamam demek:) çünkü zaten sürekli bi tokluk hazımsızlık yaşıyorum suyu biraz artırdığımda öğünlerim aksıyor
Yapilmasi lazim canim ben 3 4 kere yaptirdim, doktor istedi daha dogrusu. Idrar yolu enfeksiyonu onemli çünkü. 4 bardak su cok az bu arada daha fazla icmelisin enfeksiyon riskini engellemek icin :)
Biz mobilyasını aldık ama haziranda eve gelecek,odası gelince başlarım diyorum ama kafamda oluşturdum gibi nevresim için kumaş bakıyorum şimdiden diktircem inşallah .Kızlar bu cumartesi bizim de ayrıntılımız var çabuk geçsin lütfen :) odasını hazırlamaya başlayan anne arkadaşlarımız oldu mu nereden başladınız perde halı mobilya? Makinada yıkanabilir pamuklu halı gibi bişey alayım diyorum
Canim bizim doktorumuzda o. cocugum dogduktan sonra da 3 haftalikken ona gidicem. Cunku bu bebegim de de ayni rahatsizlik olma ihtimali yuksekmis.Geçmiş olsun size de .. Hacettepe'de Prof.dr.Cemalettin Aksoy'a götüreceğim doğunca. Ankarada en iyisi o diyorlar .bu da benim nasibim işte.. kabullenmem zor oldu.ister istemez cok üzülüyorum hala.Allah başka dert vermesin..
Canim Cemalettin bey universitede hasta kabul etmiyor. Iran caddesinde ki muayenesinde hasta kabul ediyor.Geçmiş olsun size de .. Hacettepe'de Prof.dr.Cemalettin Aksoy'a götüreceğim doğunca. Ankarada en iyisi o diyorlar .bu da benim nasibim işte.. kabullenmem zor oldu.ister istemez cok üzülüyorum hala.Allah başka dert vermesin..
4-5 miben 3 u zor buluyorum ve saatte 2-3 defa wc deyim. Sirrin nedir canim nasil iciyosun o kadar :)
kızlar öğretmenim ben bugün sınıfta bayıldım kaldım altıncı ayda bu normal mi
Ben 2 kapılı 3 kapılı dolap arasında kalıyorum sonradan değiştireceksem (nebiliyim mesela 4 yaşına falan geldiğinde belki temalı birşeyler isteyebilir ) 3 kapılıya gerek Yok gibi geliyor sonra bazı arkadaşlarım eşyası tahmin ettiğinden fazla olabilir diyor kafam karıştı cnmBiz mobilyasını aldık ama haziranda eve gelecek,odası gelince başlarım diyorum ama kafamda oluşturdum gibi nevresim için kumaş bakıyorum şimdiden diktircem inşallah .
Ben 2 kapılı 3 kapılı dolap arasında kalıyorum sonradan değiştireceksem (nebiliyim mesela 4 yaşına falan geldiğinde belki temalı birşeyler isteyebilir ) 3 kapılıya gerek Yok gibi geliyor sonra bazı arkadaşlarım eşyası tahmin ettiğinden fazla olabilir diyor kafam karıştı cnm
Biz mobilyasını aldık ama haziranda eve gelecek,odası gelince başlarım diyorum ama kafamda oluşturdum gibi nevresim için kumaş bakıyorum şimdiden diktircem inşallah .
Evet yatinca sıkıntı yok biraz hareket ediyim benimde aynı canım bende bu ay artık herseyini bitircem son aylarda iyice zorlancam gibi geliyo,allah yardimcimiz olsun.Merhaba canım bende senin gibiyim. Hamileliğimin ilk başından beri 5 aydır kasık ağrısı çekiyorum. İlk doğumumda böyle değildim çok yürürdüm ama şimdi diyorum bu neee hatta alışverişi 7. aya kadar bırakmıyayım çünkü 30 dk yürüyüşte kasıklarım çok ağrıyor. Şu anda bile hafif hafif ağrım var. Gaz desem değil, regl ağrısı desem değil. Ama ayakta kaldığımda oluyor daha çok haftasonu ev işlerine pazar market işlerine yüklenince oluyor anladığım kadar. Devamlı gerinme hissi varonuda yapamıyorum.
Selam kızlar..
Sanki benim karnım çok büyüdü gibi bir hisse kapıldım yahu..ben mi unuttum bilmiyorm ama 5 .buçuk aylık değilde 7 aylık felan gibi duruyor bilemedim neden acaba ?siz de böyle bir hisse kapılıyor musun .? Kilom aynı aslında bilemiyorum..
Bir de bebeği göbek deliginin üstünde hisseden var mı. Bayağı yukarda yani. Öyle bir tekme atıyor ki benimki anlamıyorum şimdiden o kadar yukarı çıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?