temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

1 aydır mı cok zor ya allah yardımcın olsun eczaneye gıttım dun burnum ıcın acıcı bısey varmı dıye hıcbısey vermedı tuzlu su cekın dıgerlerı sakıncalı olur dedı.bende sadece tuzlu su ıle denıyorum acmayı ama nafıle sureklı agzımdan nefes alıyorum yemek yemek konusmak cok zor oluyor bole. uyku zaten problem 10 kere kalkıyorum gece. grıbe cevırdı zaten ıyıce. kotu olursa iş çıkışı hastaneye gıdıcem zaten. Allah şifa versin cnm sanada

Merhaba canım bende senin gibiyim. Hamileliğimin ilk başından beri 5 aydır kasık ağrısı çekiyorum. İlk doğumumda böyle değildim çok yürürdüm ama şimdi diyorum bu neee hatta alışverişi 7. aya kadar bırakmıyayım çünkü 30 dk yürüyüşte kasıklarım çok ağrıyor. Şu anda bile hafif hafif ağrım var. Gaz desem değil, regl ağrısı desem değil. Ama ayakta kaldığımda oluyor daha çok haftasonu ev işlerine pazar market işlerine yüklenince oluyor anladığım kadar. Devamlı gerinme hissi varonuda yapamıyorum.

dun dayanayip acile gittim rahimd intahap var dedi krem ve fitil verdi fitili kullsnayimmi agri ondan yapar dedi

kendi doktoruna da danışmalısın canım. geçmiş olsun.. iltihap ağrı yapar evet.. ama doktorunu ara sor ya da onun yanına git sormadan kullanma

4-5 litre su içmem demek diğer hiç bi gıdayı alamamam demek:) çünkü zaten sürekli bi tokluk hazımsızlık yaşıyorum suyu biraz artırdığımda öğünlerim aksıyor
İmkansız canım o kadar su içmek. Yani her şeyin fazlası da zarar yapanlar nasıl yapıyor bilemedim :)

Kızlar dün akşam boğazım batmaya başladı çok korkuyorum hasta olucam diye tam yakalanmadan ne yapmam lazım boğazım için. Nane limon yaptım dün bir tek

Yapilmasi lazim canim ben 3 4 kere yaptirdim, doktor istedi daha dogrusu. Idrar yolu enfeksiyonu onemli çünkü. 4 bardak su cok az bu arada daha fazla icmelisin enfeksiyon riskini engellemek icin :)

Bu sefer dicem idrar tahlilini. Su işi çok zor çalışıyorum sürekli wc de gidemiyorum akşamları içmeye çalışacağım

Biz mobilyasını aldık ama haziranda eve gelecek,odası gelince başlarım diyorum ama kafamda oluşturdum gibi nevresim için kumaş bakıyorum şimdiden diktircem inşallah .

Canim bizim doktorumuzda o. cocugum dogduktan sonra da 3 haftalikken ona gidicem. Cunku bu bebegim de de ayni rahatsizlik olma ihtimali yuksekmis.

Canim Cemalettin bey universitede hasta kabul etmiyor. Iran caddesinde ki muayenesinde hasta kabul ediyor.

Biz mobilyasını aldık ama haziranda eve gelecek,odası gelince başlarım diyorum ama kafamda oluşturdum gibi nevresim için kumaş bakıyorum şimdiden diktircem inşallah .
Ben 2 kapılı 3 kapılı dolap arasında kalıyorum sonradan değiştireceksem (nebiliyim mesela 4 yaşına falan geldiğinde belki temalı birşeyler isteyebilir ) 3 kapılıya gerek Yok gibi geliyor sonra bazı arkadaşlarım eşyası tahmin ettiğinden fazla olabilir diyor kafam karıştı cnm

Selam..
Dolap hacmine göre ayarla bence .geniş olsa daha iyi olur gerçekten bir süre sonra sığmıyor. Tabi sifonyer varsa takımda yeter ama . Geri kalanını bir şekilde toparlayıp kaldırıyorsun zaten .
Kızım 5 yaşında oldu ama değiştirmedim dolabı çıkarmalar ile susledim hep .her yeni çizgi film de bir karakter aşkı doğuyor çünkü . Ya nevresim ya çıkartma ile hallettik biz

Selam kızlar..
Sanki benim karnım çok büyüdü gibi bir hisse kapıldım yahu..ben mi unuttum bilmiyorm ama 5 .buçuk aylık değilde 7 aylık felan gibi duruyor bilemedim neden acaba ?siz de böyle bir hisse kapılıyor musun .? Kilom aynı aslında bilemiyorum..
Bir de bebeği göbek deliginin üstünde hisseden var mı. Bayağı yukarda yani. Öyle bir tekme atıyor ki benimki anlamıyorum şimdiden o kadar yukarı çıkar mı

bizde aynen.. odasını aldık ama mayısta getirin dedik:) diğer büyük perde halı gibi eşyalar içinde gelince düşünyoruz tayin durumumuz var çünkü.. herşey ona bağlı değişcek..

Evet yatinca sıkıntı yok biraz hareket ediyim benimde aynı canım bende bu ay artık herseyini bitircem son aylarda iyice zorlancam gibi geliyo,allah yardimcimiz olsun.

öncesinden hiç göbeğe alışık olmadığımdan bendede sanki çok büyümüş gibi hissediyorum ama normal sanırım:) bi türlü alışamadım bu halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…