temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

sweetwitch01 mrymozz elmol tacsizprenses B bibikatun bi ben degilmisim demek ya ne bilim calisanlar falan var ben biraz ayakta durim aninda basliyo kasiklarim agrimaya.Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Maalesef herkeste var. Aminnnn inşallah. 3 gündür kalkamıyordum. daha bugün zor bela dinlene dinlene evimi süpürdüm ki ben her gün açarım makineyi . 7. aydan sonra kilo alımı artacak o zaman ne yapacağız Rabbim kimseye muhtaç etmeden işlerimizi yapmayı nasip etsin.

çok geçmiş olsun umarım başka sorunlar da yaşamazsın
Oyle umut ediyorum ben de.Su an beşinci ayımız dolmak üzere.Ayva göbeği gibi karnım hala.Detaylı ultrasona gireceğim cuma günü.Insallah gelişiminde bir problem yoktur diye dua ediyorum.Farkedilmeseydi hayati tehlike vardı.Narkoz inşallah bir sorun yaratmamistir.

canım maalesef hepimizin genel sorunu. çalışanlar falan var evet ama okula gidip geldim uzandım şimdi.. uzanınca da belim ağrıyor yürüyemiyorum. yani temmuzu iple çekiyorum
Valla dogum korkusu falanda yok,ne tedirginlik kaldı ne bisey saglıkla kavusalım su 3 ay hemencik gecse ben diyom bi dogurayım kosucam

canım maalesef hepimizin genel sorunu. çalışanlar falan var evet ama okula gidip geldim uzandım şimdi.. uzanınca da belim ağrıyor yürüyemiyorum. yani temmuzu iple çekiyorum

Bende gel Temmuz demeye başladım şimdiden.. Ayaklarının altına 2 tane yastık koy öyle uzan arkadaşım birazcık da olsa rahatlatır inşallah.

Rabbim esirgesin. İnşallah sıkıntısız geçer.

Bende gel Temmuz demeye başladım şimdiden.. Ayaklarının altına 2 tane yastık koy öyle uzan arkadaşım birazcık da olsa rahatlatır inşallah.

Rabbim esirgesin. İnşallah sıkıntısız geçer.

sağol canım hep yastık koyuyorum ama şişkinlik var bende sanırım o da rahatsız ediyor

Valla dogum korkusu falanda yok,ne tedirginlik kaldı ne bisey saglıkla kavusalım su 3 ay hemencik gecse ben diyom bi dogurayım kosucam

doğum korkusu da yok bende.. tek korkum o sıcakta ne yapacağım? dikişlerim olsun hamileykenki sıcaklar olsun... çocuğun okuma bayramı var gidebilecek miyim mayısta falan filan.. düşün düşün....... işin hesabındayım

O haftada olur mu bilmiyorum ama benimkisi son iki haftadır göbek deliğim civarlarinda hatta deliğim oynuyor hareket ederken. 25. Haftaya kadar yukarı çıktığını duymustum canım

Ayy 1. sınıf mı benim de var oğlum. Bugün kafasında deli sorular mahvetti beni deniz tatiline ne zaman çıkacağız gidecek miyiz hayır dedim bu sene kardeşin gelecek tatilde gidemeyiz küçük olduğu için. Sen hastanede kalacak mısın kaç gün kalacaksın ben ne olacağım.Seneye beni kim okula götürecek dedem götürmesin sen götür kardeşime arabada al birlikte gideriz.. daha neler neler..İsyannnnnn

Bende dün biraz inceledim kendimi ayaklarım evrim geçirmeye başlamış bile su içmeye daha gayret ediyorum ama yürüyüş felan yok belimden dolayı.

eller ayaklar şiş bende de.. 3 litre içiyorum onun yanında çay çok çok açık ve kafeinsiz kahve içiyorum. limonlu soda içiyorum.. sıvı alımım iyi amaaa şiştim sinir oluyorum. yürüdüğüm zaman daha çok şişim.. haftasonu okul yokken daha iyiyim ama hafta içi davul

Sanırım grip için kimsenin bir önerisi yok. Hastalar iyileşti galiba

evet 1.sınıf canım.. sorma doktordan izin alabilirsem hastanede kardeşiyle kalmak istiyor.. deniz bizde de güncell gidemeyiz desem de babamla biz gireriz siz oturursunuz diyor.. düşün ikiniz gidin dediğimde hayır sizde olcaksınız aileyiz diyor... aksini iddia eden var sankii yazık bize.....

Ohh maaşalalh subhanallah diyeceğim ben daha yeni 2 litre buluyor 4. ayıma kadar ne doğru dürüst yiyebildim ne su içebildim.Serum bile aldım bebeğimin suyu az diye. Çok şükür daha yeni yeni iyiyim de gelip bakıyorum buraya yatıyordum hep.Hoş şimdi de bel fıtığı zorluyor.Rabbim beterinden saklasın inşallah..

:) evet her yaşta ayrı bir karakter aşkı oluyor haklısın ama sanırım değiştiririm gibi geliyor birdaha bakıp karar vericem bakalım, güzel telaşlarmış:)

grip için ne yaptımsa bitkisel geçiremedim canım.. bol bol dinlen.. çorbaların etli tavuklu falan olsun.. ıhlamur vs sadece sıvı alımını sağladı işe yaramadı.. zencefil de keza öksürüğüme fayda etmedi balla kaşık kaşık yedim her gün. keçiboynuzu pekmezi içtim 1 kaşık her gün.. ama dinlenmeden geçmiyor

Ben rahatsızlandım eşim eczaneye gidip hamileler ne kullanabilir demiş ona bir sprey vermişler. Immumax 16+ sprey
İçinde bal su üzüm asması mürver ağacı var boğazım ağrımaya başlasın hemen başlıyorum kullanmaya 2 gün. Geçiyor sonra şiddetle tavsiye ederim. Ama tabi başlar iken aldım ben hep öyle kurtardım.

ben normalde de çok su vs içen biriyim. sıkıntım olmadı o sebepten. ama canım au içmemekte senin adına risk. 2 litre de iyi ne kadar içersen o kadar kar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…