- 24 Nisan 2013
- 487
- 660
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.421
sweetwitch01 mrymozz elmol tacsizprenses B bibikatun bi ben degilmisim demek ya ne bilim calisanlar falan var ben biraz ayakta durim aninda basliyo kasiklarim agrimaya.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
sweetwitch01 mrymozz elmol tacsizprenses B bibikatun bi ben degilmisim demek ya ne bilim calisanlar falan var ben biraz ayakta durim aninda basliyo kasiklarim agrimaya.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Oyle umut ediyorum ben de.Su an beşinci ayımız dolmak üzere.Ayva göbeği gibi karnım hala.Detaylı ultrasona gireceğim cuma günü.Insallah gelişiminde bir problem yoktur diye dua ediyorum.Farkedilmeseydi hayati tehlike vardı.Narkoz inşallah bir sorun yaratmamistir.çok geçmiş olsun umarım başka sorunlar da yaşamazsın
Maalesef herkeste var. Aminnnn inşallah. 3 gündür kalkamıyordum. daha bugün zor bela dinlene dinlene evimi süpürdüm ki ben her gün açarım makineyi . 7. aydan sonra kilo alımı artacak o zaman ne yapacağızRabbim kimseye muhtaç etmeden işlerimizi yapmayı nasip etsin.
Valla dogum korkusu falanda yok,ne tedirginlik kaldı ne bisey saglıkla kavusalım su 3 ay hemencik gecsecanım maalesef hepimizin genel sorunu. çalışanlar falan var evet ama okula gidip geldim uzandım şimdi.. uzanınca da belim ağrıyor yürüyemiyorum. yani temmuzu iple çekiyorum
canım maalesef hepimizin genel sorunu. çalışanlar falan var evet ama okula gidip geldim uzandım şimdi.. uzanınca da belim ağrıyor yürüyemiyorum. yani temmuzu iple çekiyorum
Oyle umut ediyorum ben de.Su an beşinci ayımız dolmak üzere.Ayva göbeği gibi karnım hala.Detaylı ultrasona gireceğim cuma günü.Insallah gelişiminde bir problem yoktur diye dua ediyorum.Farkedilmeseydi hayati tehlike vardı.Narkoz inşallah bir sorun yaratmamistir.
Valla dogum korkusu falanda yok,ne tedirginlik kaldı ne bisey saglıkla kavusalım su 3 ay hemencik gecseben diyom bi dogurayım kosucam
Bende gel Temmuz demeye başladım şimdiden.. Ayaklarının altına 2 tane yastık koy öyle uzan arkadaşım birazcık da olsa rahatlatır inşallah.
Rabbim esirgesin. İnşallah sıkıntısız geçer.
Valla dogum korkusu falanda yok,ne tedirginlik kaldı ne bisey saglıkla kavusalım su 3 ay hemencik gecseben diyom bi dogurayım kosucam
sağol canım hep yastık koyuyorum ama şişkinlik var bende sanırım o da rahatsız ediyor
O haftada olur mu bilmiyorum ama benimkisi son iki haftadır göbek deliğim civarlarinda hatta deliğim oynuyor hareket ederken. 25. Haftaya kadar yukarı çıktığını duymustum canımSelam kızlar..
Sanki benim karnım çok büyüdü gibi bir hisse kapıldım yahu..ben mi unuttum bilmiyorm ama 5 .buçuk aylık değilde 7 aylık felan gibi duruyor bilemedim neden acaba ?siz de böyle bir hisse kapılıyor musun .? Kilom aynı aslında bilemiyorum..
Bir de bebeği göbek deliginin üstünde hisseden var mı. Bayağı yukarda yani. Öyle bir tekme atıyor ki benimki anlamıyorum şimdiden o kadar yukarı çıkar mı
doğum korkusu da yok bende.. tek korkum o sıcakta ne yapacağım? dikişlerim olsun hamileykenki sıcaklar olsun... çocuğun okuma bayramı var gidebilecek miyim mayısta falan filan.. düşün düşün....... işin hesabındayım
Bende dün biraz inceledim kendimiayaklarım evrim geçirmeye başlamış bile su içmeye daha gayret ediyorum ama yürüyüş felan yok belimden dolayı.
Ayy 1. sınıf mı benim de var oğlum. Bugün kafasında deli sorular mahvetti beni deniz tatiline ne zaman çıkacağız gidecek miyiz hayır dedim bu sene kardeşin gelecek tatilde gidemeyiz küçük olduğu için. Sen hastanede kalacak mısın kaç gün kalacaksın ben ne olacağım.Seneye beni kim okula götürecek dedem götürmesin sen götür kardeşime arabada al birlikte gideriz.. daha neler neler..İsyannnnnn
eller ayaklar şiş bende de.. 3 litre içiyorum onun yanında çay çok çok açık ve kafeinsiz kahve içiyorum. limonlu soda içiyorum.. sıvı alımım iyi amaaa şiştim sinir oluyorum. yürüdüğüm zaman daha çok şişim.. haftasonu okul yokken daha iyiyim ama hafta içi davul
:) evet her yaşta ayrı bir karakter aşkı oluyor haklısın ama sanırım değiştiririm gibi geliyor birdaha bakıp karar vericem bakalım, güzel telaşlarmış:)Selam..
Dolap hacmine göre ayarla bence .geniş olsa daha iyi olur gerçekten bir süre sonra sığmıyor. Tabi sifonyer varsa takımda yeter ama . Geri kalanını bir şekilde toparlayıp kaldırıyorsun zaten .
Kızım 5 yaşında oldu ama değiştirmedim dolabı çıkarmalar ile susledim hep .her yeni çizgi film de bir karakter aşkı doğuyor çünkü . Ya nevresim ya çıkartma ile hallettik biz
Sanırım grip için kimsenin bir önerisi yok. Hastalar iyileşti galiba
Sanırım grip için kimsenin bir önerisi yok. Hastalar iyileşti galiba
Ohh maaşalalh subhanallah diyeceğim ben daha yeni 2 litre buluyor 4. ayıma kadar ne doğru dürüst yiyebildim ne su içebildim.Serum bile aldım bebeğimin suyu az diye. Çok şükür daha yeni yeni iyiyim de gelip bakıyorum buraya yatıyordum hep.Hoş şimdi de bel fıtığı zorluyor.Rabbim beterinden saklasın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?