- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.441
evet 1.sınıf canım.. sorma doktordan izin alabilirsem hastanede kardeşiyle kalmak istiyor.. deniz bizde de güncell gidemeyiz desem debabamla biz gireriz siz oturursunuz diyor.. düşün ikiniz gidin dediğimde hayır sizde olcaksınız aileyiz diyor... aksini iddia eden var sankii yazık bize.....
Ne laftan anlıyorlar ne halden
Ben 3 kapılı beyaz renkte aldım , vallahi eskiyene kadar mobilya yok ona evlenirken alır kendi nasıl istiyorsa bir dahaBen 2 kapılı 3 kapılı dolap arasında kalıyorum sonradan değiştireceksem (nebiliyim mesela 4 yaşına falan geldiğinde belki temalı birşeyler isteyebilir ) 3 kapılıya gerek Yok gibi geliyor sonra bazı arkadaşlarım eşyası tahmin ettiğinden fazla olabilir diyor kafam karıştı cnm
sağol canım. o gün uyudum dinlendim kendime geldim. işe gidip gelirken üşütüyo olabilirim.geçmiş olsun cnm iyileştin mi bi sıkıntı yoktur inşallah
ben normalde de çok su vs içen biriyim. sıkıntım olmadı o sebepten. ama canım au içmemekte senin adına risk. 2 litre de iyi ne kadar içersen o kadar kar.
hiç sormaaabir de erkek olunca anne aşığı oluyorlar ya olan bize oluyor.. kızım babaya düşkün olsa barii
Ayakta dursam kalçam ağrımaya başlıyor ,otursam kaburgalarım batıyor.Bugünde kasık ağrım başladısweetwitch01 @mrymozz @elmol tacsizprenses @bibikatun bi ben degilmisim demek ya ne bilim calisanlar falan var ben biraz ayakta durim aninda basliyo kasiklarim agrimaya.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Ben tam yakalanmadim şu an hafif biraz ama hissediyorum çok kuvvetli geliyor. O yüzden en baştan kurtulmaya çalışıyorum canım. Hava çok güzeldi birkaç gündür tam Ağustos ayiydi resmen. Dün bi tanıdığın düğünü vardı dışarı çıktım hava olmuş buz. Sanirim o yüzden yakalandım çok da dikkat ediyordumgrip için ne yaptımsa bitkisel geçiremedim canım.. bol bol dinlen.. çorbaların etli tavuklu falan olsun.. ıhlamur vs sadece sıvı alımını sağladı işe yaramadı.. zencefil de keza öksürüğüme fayda etmedi balla kaşık kaşık yedim her gün. keçiboynuzu pekmezi içtim 1 kaşık her gün.. ama dinlenmeden geçmiyor
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için eşime diyeyim o da bir baksın bakalım. Çünkü tam yakalanmadim henüz şimdiden atlatmak için uğraşıyorumBen rahatsızlandım eşim eczaneye gidip hamileler ne kullanabilir demiş ona bir sprey vermişler. Immumax 16+ sprey
İçinde bal su üzüm asması mürver ağacı var boğazım ağrımaya başlasın hemen başlıyorum kullanmaya 2 gün. Geçiyor sonra şiddetle tavsiye ederim. Ama tabi başlar iken aldım ben hep öyle kurtardım.
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için eşime diyeyim o da bir baksın bakalım. Çünkü tam yakalanmadim henüz şimdiden atlatmak için uğraşıyorum
Ben 3 kapılı beyaz renkte aldım , vallahi eskiyene kadar mobilya yok ona evlenirken alır kendi nasıl istiyorsa bir daha
Maaşallah. Evet bulantılardan dolayı maalesef içemedim. Şimdi zorluyorum . banyo tuvalet dışında her odada su şişesi var
Ben çok memnumun bu durumdan amaAyy desem atlıyor babasının üzerine Şimdi eşim ohh kızım gelince de bana destek olucak diyor oğlum hayır kardeşim annemle benimle diyor
Ben tam yakalanmadim şu an hafif biraz ama hissediyorum çok kuvvetli geliyor. O yüzden en baştan kurtulmaya çalışıyorum canım. Hava çok güzeldi birkaç gündür tam Ağustos ayiydi resmen. Dün bi tanıdığın düğünü vardı dışarı çıktım hava olmuş buz. Sanirim o yüzden yakalandım çok da dikkat ediyordumtaa 2 aylikken falan olmuştum bir kere. Balla karabiberi karistiriyorum pekmezle karabiber karıştırıyorum. Soğan yiyeceğim. Nane limon kaynatıyorum ama obda tansiyonumu düşürecek gibi oluyor başım dönüyor. Yarın şeker yüklemem var bide ne olacak ne yapıcam bilmiyorum cevap verdiğin için teşekkür ederim bu arada canım
eşim artık garibim susmuş durumda annen benim eşim diyor o da benim annem diyor.. kardeşim diyince doğsun görüşürüz diyip susuyor adını ben koycam dedi babası İtiraz etti önce ama o benim kardeşim isim hakkı benim kumsal damla dedim o olacak sende değiştirmekle uğraşma diyip laf yetiştirmeye başlıyor hemen. artık garanti zaten çok komikler susturup duruyor babayı
Hepimiz ayniyiz canım valla:) allah yardimcimiz olsunAyakta dursam kalçam ağrımaya başlıyor ,otursam kaburgalarım batıyor.Bugünde kasık ağrım başladıbiraz yürüyorum iş yerinde ama işim masa başı ,sabır :)
Evet canım ilk :)Aminnnn inşallah hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı..
İlk çocuk mu =)
Dimi valla bende diyodum yaz gelsin disari cikiyim yuriyim,simdiden sicak basmalari oluyo iyice ısındımı nolcak bilmem.allahtan temmuzun basina denk geliyo yine biraz sansliyiz:)doğum korkusu da yok bende.. tek korkum o sıcakta ne yapacağım? dikişlerim olsun hamileykenki sıcaklar olsun... çocuğun okuma bayramı var gidebilecek miyim mayısta falan filan.. düşün düşün....... işin hesabındayım
Biliyorum canım.. işlemleri de hacettepede yapmıyor.. acıbadem hastanesinde yapıyormuş.. adı hacettepenin hocası güya:)Canim Cemalettin bey universitede hasta kabul etmiyor. Iran caddesinde ki muayenesinde hasta kabul ediyor.
Bende günde 4 -5 litre rahatlıkla içiyorum.. abartı gelebilir ama 1.5luk şişelerden 3tane içiyorum.. tabi yazin daha da artiyor bu miktar.şeker hastalığım cikacak diye korktum fakat çıkmadı şükür.. bebeğimin suyu bir tık fazla olduğu için doktorum 2.5litreye kısıtladı suyu..Vücudum istiyor sanırım içiyorum yani gün içinde
Maaşallah. bizde de isim kavgası bayaaa uzun sürmüştüSevsinler kardeşlerini çok sevsinler kıskanmasınlar inşallah =)
Dimi valla bende diyodum yaz gelsin disari cikiyim yuriyim,simdiden sicak basmalari oluyo iyice ısındımı nolcak bilmem.allahtan temmuzun basina denk geliyo yine biraz sansliyiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?