temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ne laftan anlıyorlar ne halden

Ben 3 kapılı beyaz renkte aldım , vallahi eskiyene kadar mobilya yok ona evlenirken alır kendi nasıl istiyorsa bir daha

ben normalde de çok su vs içen biriyim. sıkıntım olmadı o sebepten. ama canım au içmemekte senin adına risk. 2 litre de iyi ne kadar içersen o kadar kar.

Maaşallah. Evet bulantılardan dolayı maalesef içemedim. Şimdi zorluyorum . banyo tuvalet dışında her odada su şişesi var

hiç sormaaa bir de erkek olunca anne aşığı oluyorlar ya olan bize oluyor.. kızım babaya düşkün olsa barii

Ben çok memnumun bu durumdan ama Ayy desem atlıyor babasının üzerine Şimdi eşim ohh kızım gelince de bana destek olucak diyor oğlum hayır kardeşim annemle benimle diyor

Ben tam yakalanmadim şu an hafif biraz ama hissediyorum çok kuvvetli geliyor. O yüzden en baştan kurtulmaya çalışıyorum canım. Hava çok güzeldi birkaç gündür tam Ağustos ayiydi resmen. Dün bi tanıdığın düğünü vardı dışarı çıktım hava olmuş buz. Sanirim o yüzden yakalandım çok da dikkat ediyordum taa 2 aylikken falan olmuştum bir kere. Balla karabiberi karistiriyorum pekmezle karabiber karıştırıyorum. Soğan yiyeceğim. Nane limon kaynatıyorum ama obda tansiyonumu düşürecek gibi oluyor başım dönüyor. Yarın şeker yüklemem var bide ne olacak ne yapıcam bilmiyorum cevap verdiğin için teşekkür ederim bu arada canım

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için eşime diyeyim o da bir baksın bakalım. Çünkü tam yakalanmadim henüz şimdiden atlatmak için uğraşıyorum

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için eşime diyeyim o da bir baksın bakalım. Çünkü tam yakalanmadim henüz şimdiden atlatmak için uğraşıyorum

Ben faydasını çok gördüm şükür inşallah size de faydası şifası olur.Benim eşim baya titizdir bu konuda içime sinerek kullandım.Zencefili pek önermiyorlar hamilelere ama ben aktardan zencefil dilimleri aldım öyle kötü olmaya başlarsam 1 tanecik yiyorum boğazıma çok iyi geliyor.

eşim artık garibim susmuş durumda annen benim eşim diyor o da benim annem diyor.. kardeşim diyince doğsun görüşürüz diyip susuyor adını ben koycam dedi babası İtiraz etti önce ama o benim kardeşim isim hakkı benim kumsal damla dedim o olacak sende değiştirmekle uğraşma diyip laf yetiştirmeye başlıyor hemen. artık garanti zaten çok komikler susturup duruyor babayı

canım nane limon içme.. bana ilk hamileliğimde nane çayı içme demişti.. limonda koyduğun bitkinin etkisini öldürürmüş. o yüzden tek iç limonu balla.
ilerlemeden geçirirsin inşallah canım. havalar çok sıcak burada 25 falan ben yazlık giyiyorum artık. akşam ince ceket yetiyor.

Maaşallah. bizde de isim kavgası bayaaa uzun sürmüştü Sevsinler kardeşlerini çok sevsinler kıskanmasınlar inşallah =)

Dimi valla bende diyodum yaz gelsin disari cikiyim yuriyim,simdiden sicak basmalari oluyo iyice ısındımı nolcak bilmem.allahtan temmuzun basina denk geliyo yine biraz sansliyiz:)

B
Vücudum istiyor sanırım içiyorum yani gün içinde
Bende günde 4 -5 litre rahatlıkla içiyorum.. abartı gelebilir ama 1.5luk şişelerden 3tane içiyorum.. tabi yazin daha da artiyor bu miktar.şeker hastalığım cikacak diye korktum fakat çıkmadı şükür.. bebeğimin suyu bir tık fazla olduğu için doktorum 2.5litreye kısıtladı suyu..

Maaşallah. bizde de isim kavgası bayaaa uzun sürmüştü Sevsinler kardeşlerini çok sevsinler kıskanmasınlar inşallah =)

amiiinn amiiin

Dimi valla bende diyodum yaz gelsin disari cikiyim yuriyim,simdiden sicak basmalari oluyo iyice ısındımı nolcak bilmem.allahtan temmuzun basina denk geliyo yine biraz sansliyiz:)

ben hep dışardayım da sıcakk yaaa... benim 22 de o kadar bekletmez diye avantajım var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…