temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben de oyle hissediyorum canim bazen gobek deligimin baya ustune tekme atiyor. Benim normalde plasentam asagidaydi nasil oluyor anlamis degilim, yukari cikti demek ki diyip sevindim acikcasi insallah oyledir :)

sweetwitch01 mrymozz elmol @tacsizprenses @bibikatun bi ben degilmisim demek ya ne bilim calisanlar falan var ben biraz ayakta durim aninda basliyo kasiklarim agrimaya.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Aynen benim de oyle. Hatta ben ise de gitmiyorum bu yuzden, bu donem yardimci oldular sagolsunlar. Evde bi yemek yapiyorum, bulasik yikiyorum sonra agridan sizidan duramiyorum. Daha cok erken gibi geliyordu bu durumlar icin ama demek ki normal hepimiz yasadigimiza gore.

Vallahi bende şeker cıkar diye korkuyorum. içiyorum baya suyumu falan.
İzmirdemi yaşıosunuz. Kullanıcı adınız ilgimi cektide.

Bende ayni durumdayim canim.millette daha dur daha bise yok diyo ya iyce cildiriyorum.ayy hamileyken akrabalarin yanina gidilmezmis bu hafta onu ogrendim bide

@Ebudik canim bizim buralarinin havasi karasal iklim olduğu icin dikkat et. Ben de haftasonu disari ciktim. Oglen kisa kolluyla aksam montla durdum, mutlaka yanina kalin seyler al, gündüz 25 derece aksam 5 derece oluyor resmen :/
Nane limonu pek onermiyolar. Limon tuzlayip ye, onun disinda c vitamini al bol bol. Balli sut, tavuk suyuna corba ve bol su. Ben bunlarla iyilesmistim ama iki haftayi buluyor tabi ilacsiz olunca maalesef. Gecmis olsun canim.

Bende ayni durumdayim canim.millette daha dur daha bise yok diyo ya iyce cildiriyorum.ayy hamileyken akrabalarin yanina gidilmezmis bu hafta onu ogrendim bide
Ben de öyleyim.ayakta durmak hiç yaramıyor.. birkere birkaç saatlik alışverişe gittim akşamına acillik oldum Nst.ye bağladılar ve sancım çıktı kızlar..serum falan bağladılar ertesi sabaha kadar hastanede yattım.. cok fazla iş yapmıyorum ve evdeyim genelde.. doktorum rapor veriyor sürekli gebeligimin başlangıcından beri işe gidemedim hiç..

çok zor bir durum ama ben kaderci bir insanımdır..Rabbim çok büyük demek ki yavrunun dünyaya gelmesi gerekiyormuş güçlü bir bebek ayrıca positif olmalısın ki olumlu enerjiler seninle olsun tekrar geçmiş olsun

QUOTE="Alacati06, post: 50719352, member: 788277"]Ben de öyleyim.ayakta durmak hiç yaramıyor.. birkere birkaç saatlik alışverişe gittim akşamına acillik oldum Nst.ye bağladılar ve sancım çıktı kızlar..serum falan bağladılar ertesi sabaha kadar hastanede yattım.. cok fazla iş yapmıyorum ve evdeyim genelde.. doktorum rapor veriyor sürekli gebeligimin başlangıcından beri işe gidemedim hiç..[/QUOTE]
Ay hadi ya gecmis olsun,cok dikkatli olmamiz gerekiyor ozaman.yormicaz artik kendimizi napalim.eskisi gibi degilizki iki canliyiz ona gore davranmamiz gerekiyor.

Ben 25inci haftadayim suan,ilk evladin nasil tam gunundemi geldi ondemi canim sen daha tecrubelisin.

ilk bebeğim 38+1de geldi canım sezaryen ile. öndeydi zaten gelişimi ufaklığın.. 3850 gr doğdu. uagde 4200 göründü korkmuştum çok kilolu diye de şu yanılma payı şansıma oldu :) buda işte 11i falan gibi alınır temmuzun öyle tahmin ediyorum. oğlum normaldi her şeyi aslında kana yerleşmiş pozisyonu almıştı.. bir an karnımda sertleşme oldu ancak sancım ve açılmam hiç yoktu. gittim acil olarak doktoruma aradım gel hemen dedi zaten. eşi çürümüş hazır her şeyi dedi. sabah 6da burda ol doğum olacak dedi öyle apar topar doğduk

:

siz de mi kendinizi şi hissediyorsunuz..Kızlar kilom çok fazla olmamasına rağmen duba gibi hissediyorum kendimi.. Bir de utanarak söylüyorum sizlere : Sizlerde de gaz problemi var mı ? Çıldırasım geliyor sanki biri içime hava basmış acayip gazz çıkarıyorum özellikle akşamları ve sabah uyanınca.. Sizce sebebi ne olabilir

sabah davul gibi ellerim ayaklarım.. gün içinde bir tık iniyor onda da karnım gaz doluyor dediğin gibi.. midem de de barsaklarımda da aynı durum.. kilom var bir de benim zorlanıyorum. çarşamba doktora gideceğim söylemem lazım bir de tabii şeker yüklemesi olacak

buy gaz ve ödemin sebebi ne acaba..Tuz falan da pek tüketmiyoruz suyu boll boll içiyoruz ama sorunlar pek bitecek gibi değil

Arkadaşlar detaylı ultrasonda bebeğinizin kilosu ne kadar çıktı ,benimki 495 kg cıkmıştı 22. haftada .Arkadaslarıma sordum onların 400 gr civarı cıkmış .Şundan sordum fazla mı alıyor acaba muz ile kuruyemiş yiyorum nerdeyse hergün bebek kilo alıyor demişlerdi yersen. Azaltsam mı bilemedim.

Detaylı değil ama 22 haftada doktor kontrolümde 449 gr di canım bence normal ben de muz ve sade sodayi duydum kilo alimina yardımcı yiyorum içiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…