- 30 Aralık 2013
- 687
- 626
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.461
nane limon çörek otlu bal, ıhlamır zenfecilli çay, pekmez, bide c vitamini bolca.. iki hafta kadar sürdü buna rağmen.. yeni yeni atlatıyorumSanırım grip için kimsenin bir önerisi yok. Hastalar iyileşti galiba
Ben de oyle hissediyorum canim bazen gobek deligimin baya ustune tekme atiyor. Benim normalde plasentam asagidaydi nasil oluyor anlamis degilim, yukari cikti demek ki diyip sevindim acikcasi insallah oyledir :)Selam kızlar..
Sanki benim karnım çok büyüdü gibi bir hisse kapıldım yahu..ben mi unuttum bilmiyorm ama 5 .buçuk aylık değilde 7 aylık felan gibi duruyor bilemedim neden acaba ?siz de böyle bir hisse kapılıyor musun .? Kilom aynı aslında bilemiyorum..
Bir de bebeği göbek deliginin üstünde hisseden var mı. Bayağı yukarda yani. Öyle bir tekme atıyor ki benimki anlamıyorum şimdiden o kadar yukarı çıkar mı
Aynen benim de oyle. Hatta ben ise de gitmiyorum bu yuzden, bu donem yardimci oldular sagolsunlar. Evde bi yemek yapiyorum, bulasik yikiyorum sonra agridan sizidan duramiyorum. Daha cok erken gibi geliyordu bu durumlar icin ama demek ki normal hepimiz yasadigimiza gore.sweetwitch01 mrymozz elmol @tacsizprenses @bibikatun bi ben degilmisim demek ya ne bilim calisanlar falan var ben biraz ayakta durim aninda basliyo kasiklarim agrimaya.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Vallahi bende şeker cıkar diye korkuyorum. içiyorum baya suyumu falan.B
Bende günde 4 -5 litre rahatlıkla içiyorum.. abartı gelebilir ama 1.5luk şişelerden 3tane içiyorum.. tabi yazin daha da artiyor bu miktar.şeker hastalığım cikacak diye korktum fakat çıkmadı şükür.. bebeğimin suyu bir tık fazla olduğu için doktorum 2.5litreye kısıtladı suyu..
Bende ayni durumdayim canim.millette daha dur daha bise yok diyo ya iyce cildiriyorum.ayy hamileyken akrabalarin yanina gidilmezmis bu hafta onu ogrendim bideAynen benim de oyle. Hatta ben ise de gitmiyorum bu yuzden, bu donem yardimci oldular sagolsunlar. Evde bi yemek yapiyorum, bulasik yikiyorum sonra agridan sizidan duramiyorum. Daha cok erken gibi geliyordu bu durumlar icin ama demek ki normal hepimiz yasadigimiza gore.
Ben 25inci haftadayim suan,ilk evladin nasil tam gunundemi geldi ondemi canim sen daha tecrubelisin.amiiinn amiiin
ben hep dışardayım da sıcakk yaaa... benim 22 de o kadar bekletmez diye avantajım var :)
Ben de öyleyim.ayakta durmak hiç yaramıyor.. birkere birkaç saatlik alışverişe gittim akşamına acillik oldum Nst.ye bağladılar ve sancım çıktı kızlar..serum falan bağladılar ertesi sabaha kadar hastanede yattım.. cok fazla iş yapmıyorum ve evdeyim genelde.. doktorum rapor veriyor sürekli gebeligimin başlangıcından beri işe gidemedim hiç..Bende ayni durumdayim canim.millette daha dur daha bise yok diyo ya iyce cildiriyorum.ayy hamileyken akrabalarin yanina gidilmezmis bu hafta onu ogrendim bide
İkiz olması zorlukları olsada güzeldir bence.Birlikte büyürler.Benim ikinci olacak inşallah.Evet ilk ve ikiz :) sizin
Oyle umut ediyorum ben de.Su an beşinci ayımız dolmak üzere.Ayva göbeği gibi karnım hala.Detaylı ultrasona gireceğim cuma günü.Insallah gelişiminde bir problem yoktur diye dua ediyorum.Farkedilmeseydi hayati tehlike vardı.Narkoz inşallah bir sorun yaratmamistir.
Ben 25inci haftadayim suan,ilk evladin nasil tam gunundemi geldi ondemi canim sen daha tecrubelisin.
eller ayaklar şiş bende de.. 3 litre içiyorum onun yanında çay çok çok açık ve kafeinsiz kahve içiyorum. limonlu soda içiyorum.. sıvı alımım iyi amaaa şiştim sinir oluyorum. yürüdüğüm zaman daha çok şişim.. haftasonu okul yokken daha iyiyim ama hafta içi davul
:
siz de mi kendinizi şi hissediyorsunuz..Kızlar kilom çok fazla olmamasına rağmen duba gibi hissediyorum kendimi..Bir de utanarak söylüyorum sizlere : Sizlerde de gaz problemi var mı ? Çıldırasım geliyor sanki biri içime hava basmış acayip gazz çıkarıyorum özellikle akşamları ve sabah uyanınca.. Sizce sebebi ne olabilir
sabah davul gibi ellerim ayaklarım.. gün içinde bir tık iniyor onda da karnım gaz doluyor dediğin gibi.. midem de de barsaklarımda da aynı durum.. kilom var bir de benim zorlanıyorum. çarşamba doktora gideceğim söylemem lazım bir de tabii şeker yüklemesi olacak
Evet oyle :) paranin gozu kor olsun :)))Biliyorum canım.. işlemleri de hacettepede yapmıyor.. acıbadem hastanesinde yapıyormuş.. adı hacettepenin hocası güya:)
İnşallah :) bende cok sevindim ikiz olmasina tabiki cok sıkıntılar var ama geçecek inşallahİkiz olması zorlukları olsada güzeldir bence.Birlikte büyürler.Benim ikinci olacak inşallah.
Detaylı değil ama 22 haftada doktor kontrolümde 449 gr di canım bence normal ben de muz ve sade sodayi duydum kilo alimina yardımcı yiyorum içiyorum :)Arkadaşlar detaylı ultrasonda bebeğinizin kilosu ne kadar çıktı ,benimki 495 kg cıkmıştı 22. haftada .Arkadaslarıma sordum onların 400 gr civarı cıkmış .Şundan sordum fazla mı alıyor acaba muz ile kuruyemiş yiyorum nerdeyse hergün bebek kilo alıyor demişlerdi yersen. Azaltsam mı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?