temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benim 21. haftada oldu detaylim, 435 gr di normal bence cok değil. 3 kilonun altinda dogmasinlar zaten yoksa nasil alicaz kucagimiza :)

Benim eşimde aynı şimdi burada okuduğumu söylediğim halde inanmaz o yarın doktora gidicez sorariz der bende zencefil düşünüyorum alicam bakalım

Burası da öyleydi ama iki gündür çok değişti sen neredeydin canım? Bu arada tavsiyelerine uyucam canım teşekkür ederim

nane limon çörek otlu bal, ıhlamır zenfecilli çay, pekmez, bide c vitamini bolca.. iki hafta kadar sürdü buna rağmen.. yeni yeni atlatıyorum
Çok geçmiş olsun sana da inşallah bu kadar uzun sürmez çok korkuyorum teşekkürler öneriler için

Ay napicaz bilmiyorum canım aynen dediğin gibi kaç gündür cam kapı açık yaniyodum bugün petekler yanıyor galiba çok geç artik tamamen yakalandim gibi hissediyorum önerilerini uygulivam canım teşekkür ederim

Bende o amacla valiz dusunmustum tesekkurler canim ozaman valiz tarzi alayim

Kızlar dün akşam boğazım batmaya başladı çok korkuyorum hasta olucam diye tam yakalanmadan ne yapmam lazım boğazım için. Nane limon yaptım dün bir tek
Elma.ıhlamur.limon cayı hepsini kaynat demlensin iyi geliyor bildiğim kadarıyla zararlı değil

Benim eşimde aynı şimdi burada okuduğumu söylediğim halde inanmaz o yarın doktora gidicez sorariz der bende zencefil düşünüyorum alicam bakalım

Böyle olmaları daha iyi aslında bir açıdan tabi , bazen sinir bozucu olabiliyor İnşallah şifa olur ben 6 yaşında oğluma da yediriyorum =)

Detaylı değil ama 22 haftada doktor kontrolümde 449 gr di canım bence normal ben de muz ve sade sodayi duydum kilo alimina yardımcı yiyorum içiyorum :)

Aynen 22. Hafta da benim de 500 çıktı ama ben de çok kilo alıyorum üfff bu uüzden baya bi dikkat etmeye başladım

Burası da öyleydi ama iki gündür çok değişti sen neredeydin canım? Bu arada tavsiyelerine uyucam canım teşekkür ederim

Adanadayım ben canım. akşan serin esiyor ama gündüz 25 derece ve gerçekten terletiyor. rica ederim canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin

Yarın sabah şeker yüklemesi yapılacak. Doktorum aç gelirsen daha iyi olur dedi. Akşam 12 den sonra yeme bişey dedi hatta. Ama şimdi hasta oldum ve bogazim aciyor sürekli nefes alamiyorum hatta bazen gidiyorum bal ya da pekmez yiyorum hemen. Gece 12 den sonra napıcam ben bide bu yediğim pekmez bal şekerimi yüksek çıkartir mi acaba napıcam bilmiyorum

açlıkta hafif oynama yapabilir. bana da aç gel dedi. nasıl olacak nasıl dayanacağım bilmiyorum. çarşambada benim var. 12den sonra yemezsen bir şey olacağını zannetmiyorum canım. ben bu saatlerde nesfit yiyorum bir şey olmadı bu güne kadar. en fazla 75 çıkacaksa 79 çıktı yani :) önemli olan açlıkta dayanabilmek.ben acıkınca 15 dk içinde yemezsem titriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…