- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.481
Selam canım çok güzel gidiyo tekmelesip duruyoruz bu kadar harekete kilo alacak mi bakalım :))Slm kizlar nasil gidiyo
Benim 21. haftada oldu detaylim, 435 gr di normal bence cok değil. 3 kilonun altinda dogmasinlar zaten yoksa nasil alicaz kucagimiza :)Arkadaşlar detaylı ultrasonda bebeğinizin kilosu ne kadar çıktı ,benimki 495 kg cıkmıştı 22. haftada .Arkadaslarıma sordum onların 400 gr civarı cıkmış .Şundan sordum fazla mı alıyor acaba muz ile kuruyemiş yiyorum nerdeyse hergün bebek kilo alıyor demişlerdi yersen. Azaltsam mı bilemedim.
Benim eşimde aynı şimdi burada okuduğumu söylediğim halde inanmaz o yarın doktora gidicez sorariz derBen faydasını çok gördüm şükür inşallah size de faydası şifası olur.Benim eşim baya titizdir bu konuda içime sinerek kullandım.Zencefili pek önermiyorlar hamilelere ama ben aktardan zencefil dilimleri aldım öyle kötü olmaya başlarsam 1 tanecik yiyorum boğazıma çok iyi geliyor.
Aa Evet herkesin kalkmış niye kikızlar gebelik takvimimiz neden görünmüyor
Burası da öyleydi ama iki gündür çok değişticanım nane limon içme.. bana ilk hamileliğimde nane çayı içme demişti.. limonda koyduğun bitkinin etkisini öldürürmüş. o yüzden tek iç limonu balla.
ilerlemeden geçirirsin inşallah canım. havalar çok sıcak burada 25 falan ben yazlık giyiyorum artık. akşam ince ceket yetiyor.
Çok geçmiş olsun sana da inşallah bu kadar uzun sürmez çok korkuyorumnane limon çörek otlu bal, ıhlamır zenfecilli çay, pekmez, bide c vitamini bolca.. iki hafta kadar sürdü buna rağmen.. yeni yeni atlatıyorum
Ay napicaz bilmiyorum canım aynen dediğin gibi kaç gündür cam kapı açık yaniyodum bugün petekler yanıyorT Titizz1 canim bizim buralarinin havasi karasal iklim olduğu icin dikkat et. Ben de haftasonu disari ciktim. Oglen kisa kolluyla aksam montla durdum, mutlaka yanina kalin seyler al, gündüz 25 derece aksam 5 derece oluyor resmen :/
Nane limonu pek onermiyolar. Limon tuzlayip ye, onun disinda c vitamini al bol bol. Balli sut, tavuk suyuna corba ve bol su. Ben bunlarla iyilesmistim ama iki haftayi buluyor tabi ilacsiz olunca maalesef. Gecmis olsun canim.
Bende o amacla valiz dusunmustum tesekkurler canim ozaman valiz tarzi alayimMaaşallah
Şimdi valizler moda ki bence mantıklıda sonradan da kullanım açısından çocuklu olunca 1 valiz çocuğun oluyor zaten =) Fuşya mavi turkuaz kırmızı öyle tatlı canlı renkler var ki bayılıyorumm
Elma.ıhlamur.limon cayı hepsini kaynat demlensin iyi geliyor bildiğim kadarıyla zararlı değilKızlar dün akşam boğazım batmaya başladı çok korkuyorum hasta olucam diyetam yakalanmadan ne yapmam lazım boğazım için. Nane limon yaptım dün bir tek
Benim eşimde aynı şimdi burada okuduğumu söylediğim halde inanmaz o yarın doktora gidicez sorariz derbende zencefil düşünüyorum alicam bakalım
Detaylı değil ama 22 haftada doktor kontrolümde 449 gr di canım bence normal ben de muz ve sade sodayi duydum kilo alimina yardımcı yiyorum içiyorum :)
Ya evet neden kayboldu kikızlar gebelik takvimimiz neden görünmüyor
Burası da öyleydi ama iki gündür çok değiştisen neredeydin canım? Bu arada tavsiyelerine uyucam canım teşekkür ederim
Ya evet neden kayboldu kiben hergün ordan takip ediyordum bugün ne oluyor içerde diye
Lütfen geri gelsin takvimlerimiz
Tamam canım yapıcam hemen teşekkür ederimElma.ıhlamur.limon cayı hepsini kaynat demlensin iyi geliyor bildiğim kadarıyla zararlı değil
Hem de nasıl oluyor ama napalım artık :)Böyle olmaları daha iyi aslında bir açıdan tabi , bazen sinir bozucu olabiliyorİnşallah şifa olur ben 6 yaşında oğluma da yediriyorum =)
İnşallah canım teşekkür ederimAdanadayım ben canım. akşan serin esiyor ama gündüz 25 derece ve gerçekten terletiyor. rica ederim canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin
Yarın sabah şeker yüklemesi yapılacak. Doktorum aç gelirsen daha iyi olur dedi. Akşam 12 den sonra yeme bişey dedi hatta. Ama şimdi hasta oldum ve bogazim aciyor sürekli nefes alamiyorum hatta bazen gidiyorum bal ya da pekmez yiyorum hemen. Gece 12 den sonra napıcam benbide bu yediğim pekmez bal şekerimi yüksek çıkartir mi acaba napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?