- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.501
Benim 17+4te 300 gr di ve 21 cm.di hala doktora girmedim o günden beri ne kadar olmustur bilemicemArkadaşlar detaylı ultrasonda bebeğinizin kilosu ne kadar çıktı ,benimki 495 kg cıkmıştı 22. haftada .Arkadaslarıma sordum onların 400 gr civarı cıkmış .Şundan sordum fazla mı alıyor acaba muz ile kuruyemiş yiyorum nerdeyse hergün bebek kilo alıyor demişlerdi yersen. Azaltsam mı bilemedim.
Aynen bende öyle oluyorm o yüzden en erkene almaya çalıştım randevuyu canım. Ama birkaç kere kan aliyorlarmis galiba toplamda kaç saat sürecek bilmiyorum uzun sürmese dayanirim belki ama grip olmak sıkıntı oldu yaaçlıkta hafif oynama yapabilir. bana da aç gel dedi. nasıl olacak nasıl dayanacağım bilmiyorum. çarşambada benim var. 12den sonra yemezsen bir şey olacağını zannetmiyorum canım. ben bu saatlerde nesfit yiyorum bir şey olmadı bu güne kadar. en fazla 75 çıkacaksa 79 çıktı yani :) önemli olan açlıkta dayanabilmek.ben acıkınca 15 dk içinde yemezsem titriyorum
Öyle evet hayırlısı doğsunlar da gerisi teferruat. Buarada hamilelik takvimini göremiyorum ne kendimin ne de başkasının. Neden bu şekilde acaba
Canım birsekilde vuralım da kol bacak gobek farketmez . Raporluyum 9 kutu yazdı doktor o yüzden sürekli git gel yapmamam için . Bu kutular çabucak bitsin diye dua ediom bebis gelecek az kalmış olacak
açlıkta hafif oynama yapabilir. bana da aç gel dedi. nasıl olacak nasıl dayanacağım bilmiyorum. çarşambada benim var. 12den sonra yemezsen bir şey olacağını zannetmiyorum canım. ben bu saatlerde nesfit yiyorum bir şey olmadı bu güne kadar. en fazla 75 çıkacaksa 79 çıktı yani :) önemli olan açlıkta dayanabilmek.ben acıkınca 15 dk içinde yemezsem titriyorum
Yaaçlıkta hafif oynama yapabilir. bana da aç gel dedi. nasıl olacak nasıl dayanacağım bilmiyorum. çarşambada benim var. 12den sonra yemezsen bir şey olacağını zannetmiyorum canım. ben bu saatlerde nesfit yiyorum bir şey olmadı bu güne kadar. en fazla 75 çıkacaksa 79 çıktı yani :) önemli olan açlıkta dayanabilmek.ben acıkınca 15 dk içinde yemezsem titriyorum
Teşekkür ederim inşallah iyi geçer. Aslında korkum yoktu da bugün grip olmam beni zorlayacak diye endişeliyimŞeker yükleme abartıldığı kadar zor bişey değil.. en fazla 2saat sürüyor..içtiğiniz şeker zaten enerji veriyor..endişe etmeyin. İnsallah guzel sonuç alırsınız
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim açıkçası kafamdaki sorularu cevaplamissiniz. Benim doktorumda aynı şekilde yapmamı onermisti. Yarın sabah 9da randevum. Sanirim öğlene kadar bitmeyecekBirde ister devlet ister özel olsun şeker yükleme yapılacaksa poliklinik sekreterine söyleyin istemini yapsın gidip hemen kan verin.. ve sabah erken gidin randevunuz kaçta olursa olsun.. çünkü saat ilerledikçe insulin salınımı değişebilir.. açlık kan veriyorsunuz önce.. sonra şekeri içiyorsunuz. Şekeri içtiğiniz saatten tam 1saat sonra ve tam 2saat sonra tekrar kan veriyorsunuz.. kan alma da sıra varsa bile devlet hastanelerinde şeker yükleme yapılacak gebelere öncelik sırası var bilginiz olsun.hemsireyim ordan biliyorum).
ben özelde yaptırdım 75gr.lik test 72tl idi..
Bende anlamadım canım sorun var heralde bende göremiyorum.Öyle evet hayırlısı doğsunlar da gerisi teferruat. Buarada hamilelik takvimini göremiyorum ne kendimin ne de başkasının. Neden bu şekilde acaba
çıkarabiliyorsan ne güzel. bende de oluyor şişkinlik ama malesef kabızlıkla birlikte çok zor. ilaç kullanmadan yada kendimi iyice ısıtmadan rahatlayamıyorum. bu şişkinlik hepimzde oluyor önemli olan çıkarabilmek.:
siz de mi kendinizi şi hissediyorsunuz..Kızlar kilom çok fazla olmamasına rağmen duba gibi hissediyorum kendimi..Bir de utanarak söylüyorum sizlere : Sizlerde de gaz problemi var mı ? Çıldırasım geliyor sanki biri içime hava basmış acayip gazz çıkarıyorum özellikle akşamları ve sabah uyanınca.. Sizce sebebi ne olabilir
Aynen bende öyle oluyorm o yüzden en erkene almaya çalıştım randevuyu canım. Ama birkaç kere kan aliyorlarmis galiba toplamda kaç saat sürecek bilmiyorum uzun sürmese dayanirim belki ama grip olmak sıkıntı oldu ya
Şeker yükleme abartıldığı kadar zor bişey değil.. en fazla 2saat sürüyor..içtiğiniz şeker zaten enerji veriyor..endişe etmeyin. İnsallah guzel sonuç alırsınız
Yanında birini götür carpıntın varsa..hem 2 3 saat beklerken insan tek başına sıkılıyor.inşallah canım.. benim korkum şekerli bir şey yediğim zaman sabahları çarpıntım oluyor.. öyle ya da böyle yarın olacak artık
Günaydın :) bugün tetanozun ilk dozunu olucam grip geçti sesim düzeldi bi öksürük var biraz bişey olmaz artık
günaydın hatunlar nasılsınız
hep uyuyup dinlenmek istiyorum işi hiç gitmek istemiyorumGünaydın canım..
Şişkinlikten çatlamak üzere olduğum bir geceden sonra bu sabah iyiyim şükür
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?