temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benim 17+4te 300 gr di ve 21 cm.di hala doktora girmedim o günden beri ne kadar olmustur bilemicem

Aynen bende öyle oluyorm o yüzden en erkene almaya çalıştım randevuyu canım. Ama birkaç kere kan aliyorlarmis galiba toplamda kaç saat sürecek bilmiyorum uzun sürmese dayanirim belki ama grip olmak sıkıntı oldu ya

Canım birsekilde vuralım da kol bacak gobek farketmez . Raporluyum 9 kutu yazdı doktor o yüzden sürekli git gel yapmamam için . Bu kutular çabucak bitsin diye dua ediom bebis gelecek az kalmış olacak
Öyle evet hayırlısı doğsunlar da gerisi teferruat. Buarada hamilelik takvimini göremiyorum ne kendimin ne de başkasının. Neden bu şekilde acaba

Şeker yükleme abartıldığı kadar zor bişey değil.. en fazla 2saat sürüyor..içtiğiniz şeker zaten enerji veriyor..endişe etmeyin. İnsallah guzel sonuç alırsınız

Birde ister devlet ister özel olsun şeker yükleme yapılacaksa poliklinik sekreterine söyleyin istemini yapsın gidip hemen kan verin.. ve sabah erken gidin randevunuz kaçta olursa olsun.. çünkü saat ilerledikçe insulin salınımı değişebilir.. açlık kan veriyorsunuz önce.. sonra şekeri içiyorsunuz. Şekeri içtiğiniz saatten tam 1saat sonra ve tam 2saat sonra tekrar kan veriyorsunuz.. kan alma da sıra varsa bile devlet hastanelerinde şeker yükleme yapılacak gebelere öncelik sırası var bilginiz olsun.hemsireyim ordan biliyorum).
ben özelde yaptırdım 75gr.lik test 72tl idi..

Ya
Şeker yükleme abartıldığı kadar zor bişey değil.. en fazla 2saat sürüyor..içtiğiniz şeker zaten enerji veriyor..endişe etmeyin. İnsallah guzel sonuç alırsınız
Teşekkür ederim inşallah iyi geçer. Aslında korkum yoktu da bugün grip olmam beni zorlayacak diye endişeliyim

Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim açıkçası kafamdaki sorularu cevaplamissiniz. Benim doktorumda aynı şekilde yapmamı onermisti. Yarın sabah 9da randevum. Sanirim öğlene kadar bitmeyecek Allah yardımcımız olsun inşallah

çıkarabiliyorsan ne güzel. bende de oluyor şişkinlik ama malesef kabızlıkla birlikte çok zor. ilaç kullanmadan yada kendimi iyice ısıtmadan rahatlayamıyorum. bu şişkinlik hepimzde oluyor önemli olan çıkarabilmek.

aynenn bende öyle düşünüyorum inşallah rahat atlatırsın..

inşallah canım.. benim korkum şekerli bir şey yediğim zaman sabahları çarpıntım oluyor.. öyle ya da böyle yarın olacak artık

Günaydın :) bugün tetanozun ilk dozunu olucam grip geçti sesim düzeldi bi öksürük var biraz bişey olmaz artık

Günaydın..
Kaçıncı haftadasin canım.bana da artık aşı olabilirsin dedi ozeldeki Dr ama sağlık ocağı aramadı beni kesin unutmuştur ebe ..21.haftadayim 20+3 yani gideyim mi ben de artık ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…