temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Sorma ben de aynen öyleyim...
Hiç yataktan çıkasım yok.uyku da çok tatlı geliyor ama işte el mecbur..
mesai arkadaşlrım çok anlayışlılar en ufak halsiz gördüklerinde eve yollamak için elle takla atıyorlar sürekli diyorlar sabahları kalkamazsan gelme dinlen kendini ii hissedince gel diye ama daha çok erken ilerde daha ağırlaşacağım için mecbur bu şekilde devam edecem.

onları bende alacam acaba beşik nasıldır. bebek yorganı falan da var alsam mı diyorum yoksa pamuktan mı yaptırsam. yastık zaten kullanmayacam iki yıl

pamuk ağır gelir.. yorganını gördüm güzeldi ama almadım var benim diye. beşik nasıl onu da görmedim.. park yatak var bende. yastık ben kullandım ince olarak. arka destek gibi de kullandım.. bimdeki alt açma güzeldi aldım a101den de aldım. bizim burda yorgan alt açma vs. sürekli ürün. bodyleri de çocukistan var ordan alcam şimdilik elimdekiler body olarak yeterli büyüdükçe alırım ordan. beşiğin fiyatı da çok uygun ama gerçekten

Günaydın..
Kaçıncı haftadasin canım.bana da artık aşı olabilirsin dedi ozeldeki Dr ama sağlık ocağı aramadı beni kesin unutmuştur ebe ..21.haftadayim 20+3 yani gideyim mi ben de artık ?
Bugün 23 bitti canım ben griptim uzun zamandır doktorum gribin geçmeden yaptırma dedi

benim ilk olduğu için hiçbirşeyim yok geçen aldığın tek zıbın var:) bakarım güzel olanları alırım beşiği de alırım belki. park yatak düşünüyordüm aslında

çocukistana bende bakayım mothercare ya cartese falan bakıyorum fiyatları çok fazla değer mi diye düşünüyorum

çocukistana bende bakayım mothercare ya cartese falan bakıyorum fiyatları çok fazla değer mi diye düşünüyorum
Canim cartes amerikada cok ucuz bir marka. Zaten kalitesi iyi degil. Benim eltim orada yasadigindan bana ara ara getiriyor yada gidebildigimde ben aliyorum. Ama kalitesi iyi degil. Oskosh ta iyi degil. 2 yikama sonrasi tisortler kotu oluyor.

Canim cartes amerikada cok ucuz bir marka. Zaten kalitesi iyi degil. Benim eltim orada yasadigindan bana ara ara getiriyor yada gidebildigimde ben aliyorum. Ama kalitesi iyi degil. Oskosh ta iyi degil. 2 yikama sonrasi tisortler kotu oluyor.
önerdiğin bi marka varmı canım

Kızlar şeker testini yaptırdım bu sabah. Daha yeni gelebildim eve. Açlık şekerim 97 çıktı 92 çıkması gerekirken. Sıkıntı olacak mı bilmiyorum. Kan testim ogleden sonra çıkacak ona göre tekrar konuşuruz dedi doktorum. Idrar tahlili de yapıldı o da temiz çıktı çok şükür sadece grip olduğum çıktı oradan da. Test nasıl yapıldı derseniz. Aç karnina kan alındı ardından bir şişe suyun yarısına verilen şekeri atıp karıştırdim ve ardından içtim hepsini. Sonra 1 saat bekleyip tekrar kan alındı. Sonuçların çıkması da 2 saat sürüyor falan. Midem çok aşırı bulanmadi ama midem çok yandigi ve şurubumu icemedigim için çok yandı aglayacaktim nerdeyse. Gece boyu da öyleydi zaten bir de grip olduğun için zorlandim biraz. İnşallah siz daha rahat atlatirsiniz. Dua edin şekerim çıkmasın. Bu 97 beni endişelendirdi açıkçası huzursuz oldum şimdi şekerli sonucu bekliyorum artik

Geçmiş olsun canım. Açlık şekeri üst sınır genelde 110 dur. Benim tahlillerde de öyleydi. Kağıtta 92 mi yazıyor senin? Aralıklar mı değişik acaba? Normal koşullarda 97 sınırlar içinde kalıyor. Doktorun ne dedi yüksek mi dedi? Sıkıntı çıkmaz inşallah canım merak etme

92 ve 110 arası gebelik şekeri olarak geçiyor seninki 97 dedi canım doktorum. Gene de şekerli teste bakalım bir de dedi. Birazdan Arıcam ogrenebilirim inşallah canım. Amin canım inşallah çıkmaz bakalım

Insallah seker cikmaz canim, gecmis olsun atlatmissin. Su da icemiyoruz degil mi? Beni en cok susuzluk korkutuyor dilim damagim kuruyo bayilcak gibi oluyorum susuz kalinca çünkü. Bir de ac kalinan sure ne kadar oluyor toplamda 2 saat mi? Benim saglik ocaginda açlık sekerime bakmislardi 72 cikmisti simdi bir daha olcerler mi acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…