temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bebeğimi de gördüm bol bol canım benim nasıl da özlemişim. 804
Ölçebilirler canım. Çünkü bu insülin sürekli değişiyormus ya. Aç kalınan süre o şekerli şeyi ictikten sonra 1 saat canım. Tabi ondan öncesi var sabah ac karin kan aldirmayi yaptırıyorsun. Evet su da içme demişti. Bide ben çok hissetmedjm susuzlugu çünkü midemin ağrısı yetti zaten başka bişey düşündürmedi bana canım.

Bu arada Bebeğimi de gördüm uzun uzun canım benim nasıl da özlemisim. Eli gene cenesinde düşünür pozisyondaydi sürekli sonra ağzını açıyor emiyor elini falan. Plesantayi yastık yapmis benimki kilosu 804 gr boyu 33.6 büyümüş yakışıklım

Kızlar hastane hazırlığı için nasıl pijama alıp götürmek gerekir bilemedim. 9aylık bedenimize uygun olan pijama mı yoksa doğumdan sonraki kalacak vücuda göre normal pijama mı ? Sitelerden görsellerden baktığım kadarıyla sanki hiç karnı olmayan pijamalar gibi duruyorlar. Yada alışverişe çıkınca ne diye istemek gerek lohusa takımı pijaması vs mi deniliyor ?

Harika bi duygu yaa :) kac haftaliksiniz siz

Canım bu ara brn de onlara bakıyorum. Lohusa takımı diye baktım hep. Onların karın kısmı geniş göğüs altından genişliyor bir de yakası ya da göğsü bir şekilde açılıyor emzirme kolaylığı için. Onlardan bakabilirsin. Benim de aklıma takılan kısım gecelik+sabahlık mı alsak pijama+sabahlık mı? Doğumdan sonra pijama sıkıntı oluyor diyorlar. Özellikle sezaryenda dikişler için zor oluyormuş. Deneyimli anneler yardım edin bize

Aradım doktorumu kan testi sonucum için. Şekerim varmış kızlar. Hem de baya yüksek. Moralim çok bozuldu çok üzüldüm. Bu haftaiçi gel dahileyeden diyete başlayalim dedi doktorum. İnsülinle başlamayalim hemen eğer diyete uyarsan indirebiliriz dedi ama bilmiyorum çok sıkıldı canım. Allah daha büyük bişey vermesin ama çok üzüldüm. Şeker testini de böylece iyi ki yaptırdım diyorum. Çünkü gerçekten kendimde şeker olacağını hiç düşünmüyordum. Var mi aramizda bu durumu yaşayan kızlar

Geçmiş olsun canım. Dediğin gibi inşallah allah daha büyük sıkıntı vermesin. Zor olacak srnin için biraz ama diyete uyarsan sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine
Bir de ellilik yüklemede yüksek çıkınca 75 ya da 100 lük yükleme istiyor doktorlar. Onlarda çıkmayabiliyormuş sanırım. Bir araştır istersen

önerdiğin bi marka varmı canım
Canim gunluk kiyafetler mi yoksa biraz daha gezmelik mi ? Ben gunluk esyalari genelde lcw ve h& m den aliyorum. Daha guzelseyler almak istersemde panco vs buralardan aliyorum. Yabanci marka olarak spor giyimde columbia burada cocuk esyasi varmi bilmiyorum ama. Addidas in guzel oluyor. Mothercare in de iyi cikiyor.
Kids, savannah ve u.s polo bunlar iyi oluyor.

Bende onu sordum canım ikinci test yapılacak mı diye. Gerek yok ona diyete başlarsan yeterli olabilir dedi. Bakalim bu haftaiçi gidicem inşallah. Acaba neden oluyor bu anlayamadim. Genetik ise bir tek babaannem şeker vefat etmişti acaba onunla ilgisi olabilir mi. Yeme içme de mi çok etkiliyor acaba. Birsürü soru işaretim var. Diyetlerde neler kisitlaniyor acaba. Birsürü soruyla gideceğim sanırım doktoruma

Canim ben lahusa pijamalarindan almistim. Gecelikte almistim ama hic rahat edemedim. O pijamalar gorundugunden genis oluyor ve gogus kismi rahat emzir diye aciliyor. Ama begendigin bir pijamanin 1 beden buyugunude alsan olur bence. Dogumdan hemen sonra karin ve vucut kuculmez. Dogum sonrasi sislik oluyor. O yuzden hastaneden cikarken hemen eski kiyafetlerin uzerine olmayabilir.

Sebze -et agırlıklı menülerin olucak sanırım.
Yeme içmede cok etkiliyormuş sanırım. Şekerli şeylerden uzak durmak lazımmış. Ama bazen zor oluyor ya.

Çok kafanda büyütme canım stres de etkiliyor çünkü. Bana şeker diyeti vermişti suyum fazla diye. Diyetisyene gitmedim ama kendi doktorum pilav makarna beyaz ekmek şerbetli tatlılar hamur işleri mümkün olduğunca uzak dur dedi. Haftada bir iki sütlü tatlı yiyebilirsin dedi. Bulgur pilavı tam buğday ekmeği bunlarda sıkıntı yok dedi. Diyetisyen güzelce anlatır sana üzülme.

Sebze -et agırlıklı menülerin olucak sanırım.
Yeme içmede cok etkiliyormuş sanırım. Şekerli şeylerden uzak durmak lazımmış. Ama bazen zor oluyor ya.
Ya bide sürekli canım bişey isteyen biri de değilim anlayamadım. Allah herkesin yardımcısı olsun

Canim gecmis olsun. Nişastali ve tatli seyleri kesmen istenebilir. Yerine bol protein ve lifli gidalar yiyeceksin. Kilo alimin azalir muhtemelen. Ama bebegine bu yediklerin yarar:)

Tmm kızlar teşekkür ederim fikirleriniz için. Ben normalde xs giyiyorum ama sanırım onun için s yada m gibi bişiyler almak daha mantıklı.

Teşekkür ederim canım aklıma takılıyor şimdi acaba ikinci testi zaten çok yüksek hiç yapmaya gerek yok direk diyete geçelim diye mi istemedi gerek yok dedi. Yoksa hafif bir durum da diyetle halledilir diye mi düşündü. Doktorum da çok tatlı biri üzülucem diye dil döküyor uzun uzun. Belki üzülmiyim diye abartmak istemedi küçük bisey dedi ama değer yüksek işte

Ya bide sürekli canım bişey isteyen biri de değilim anlayamadım. Allah herkesin yardımcısı olsun
Beslenmenden kaynaklıdır. Başka dikkatinden kaçan şeyler vardır.
Bendede cıkar diye endişeliyim ben ya
Birde şeker yüklemesi yaptırmayın zararlı diyolar. Bebegede anneye zarar verebiliyomuş.

benim ilk hamileliğimde şekerim çıkmıştı diyetle halletmiştik cnm . sıkma canını olabiliyor hamilelikten sonra geçiyor . Allah başka dert vermesin . bende yaptıracağım şeker testi yakında . bunda da çıkabilir muhtemelen . İnşallah insüline ihtiyacın olmaz

Canim gecmis olsun. Nişastali ve tatli seyleri kesmen istenebilir. Yerine bol protein ve lifli gidalar yiyeceksin. Kilo alimin azalir muhtemelen. Ama bebegine bu yediklerin yarar:)
Teşekkür ederim canım. İnşallah dediğiniz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…