temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Teşekkür ederim desteginiz için. O kadar korkuyorum ki uymaz mıyım hiç uyucam Allahin izniyle. Sizin kaç çıkmıştı şekeriniz? Tokluk ve açlık

Şeker yüklemesi yaptırmanizda fayda var diye düşünüyorum. Ben bugun yaptırdım ve iyi ki yaptırdım diyorum. Hiç beklemediğim bi sonuç aldım ama vardır bunda da bir hayir diyorum. İnşallah güzel sonuçlar alirsinjz siz :)

inşallah teşekkü ederim. beklemediğim derken nasıl bir sonuç aldınız?

Kızlar diğer konulardan alakasınz olacak biliyorum ama son günlerde içimde hep bir hüzün var garip bir şekilde herşeye alınıyorum canım sıkılıyor, hatta nedensiz ağlamalarım arttı bile diyebilirim. Daha iç kararlıtı şarkılar dinler oldum, sabahtan aksama kadar neredeyse hiç çalışmıyorum işimde de verimim düşüyor. Bebekte üzülüyor sanırım o da etkileniyor ama nasıl geçicek bu durum bilemiyorum .Bana yol gösterir misiniz?

Aslında havalar da güzelleşti. Bu hormonal depresyon halleri normal. Kendini mutlu eden şeylerin ne olduğunu otur yaz. Tek twk onları yapmaya başla.
Alabiliyorsan işten izin al biraz dinlen. Hatta maddi hücün varsa şöyle deniz kenarıda iki gün tatil yap. Ya da en sevdiğin yemekleri ye. Liste işe yarar. Yalnız kalma arkadaşlarınla bağlantı kur. Ailenle veya sevdiklerinle daha çok vakit geçir. Bunlar seni oyalar.

Hormonlardan oluyo galiba canım,ben gecen sene panik atak tedavisi gormustum 6 ay ilac kullandim sonra gecti biraktim.hamilelikte yine basladı tabi simdi ilac falanda kullanamiyorum idare etmeye calisiyorum,biraz sosyallesmek gerekiyo canım esinle disari cik gez arkadaslarinla bulus iyi geliyo.kafa dagalinca boyle surekli hamileligi dusunuyoruz doktorum bana yuruyus yap dedi.kendine vakit ayir canım.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim desteginiz için. O kadar korkuyorum ki uymaz mıyım hiç uyucam Allahin izniyle. Sizin kaç çıkmıştı şekeriniz? Tokluk ve açlık
Ben daha 21 haftadayim yükleme yapılmayacak bana açlık tokluk ve 3 aylık şeker değerini olcecekler zaten potansiyel var diye yapmayacak doktorum

Günaydın..
Kaçıncı haftadasin canım.bana da artık aşı olabilirsin dedi ozeldeki Dr ama sağlık ocağı aramadı beni kesin unutmuştur ebe ..21.haftadayim 20+3 yani gideyim mi ben de artık ?
Tetanoz 20.haftada yapılmaya başlanıyor.. özellikle bebek hareketleri hissedilince öneriliyor ..sağlık ocağının hemşiresi aramayabilir siz gidip yaptırın..

Kızlar yulaf ezmesi hakkında bilgisi olan tüketen var mı ?

Hiç tüketmedim ama sağlıklı diye biliyorum. hamilelikte faydası var mıdır ara öğün olarak kullanabilir miyiz acaba?

Katkısız, şekersiz olanları var mı. yoğurda yada süte katip pekmez ile tüketmeyi düşünüyorum aslinda

düşünüyorum beni neler mutlu ediyor diye ama öyle bir iç karartısı yaşıyorum ki beni mutlu eden şeyleri bile bulamıyorum . hatta şuanda düşünüyorum son zamanlarda ne olduda kahkahalarla güldüm mutlu oldum acaba diyorum ama hatırlamıyorum.

Canim ben hamilelikten once lilalif yiyordum etinindi galiba. Tek basina sut veya yogurtla tadi kötü oluyor ama icine muz ve kuruyemis koyunca guzel oluyordu. Hamilelikte yenilebilir mi nasil olur onu bilmiyorum ama.

haklısın uzun zamandır kendime zaman ayırmıyorum . Tüm gün iş yerindeyim aksamlarıda ağrı sızıdan hemen yatıyorum sancılarım erken başladığı için dr kendimi yorma demişti. dinlendiğimdede kalkıp iş yapıyorum yemek yapıyorum . Galiba şu sıralar en kötü günlerimi yaşıyorum ve bunu en yakınımdakiler bile anlamıyor, en çokta bu canımı yakıyor

inşallah teşekkü ederim. beklemediğim derken nasıl bir sonuç aldınız?
Şekerim çok yüksek çıktı. Hani çok belirtileri falan yaşamadım ben o yüzden çok şaşırdım. Öyle aman aman su içme durumum falan da yoktu normalde oluyormus sanırım. Iyi ki yaptırdım bu testi bundan sonra dikkat etmek zorundayim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…