- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.581
10 nisan da gidicem bende görmeye, bakalım benimki ne kadar olmuş çok merak ediyorum. Takvimler neden yok ki acaba?25 bitiyor bugün canım :) keşke takvimlerimiz geri gelsee :)
Teşekkür ederim desteginiz için. O kadar korkuyorum ki uymaz mıyım hiç uyucam Allahin izniyle. Sizin kaç çıkmıştı şekeriniz? Tokluk ve açlıkGeçmiş olsun hiç korkma ben 9 haftadan beri diyet yapıyorum çok sağlıklı besleniyorsun diyetle benim ilk gebelikte olduğu için önem için doktorum erken başlattı diyete 3 ana 3 ara öğün var listemde listene uyarsan hiç korkma
Şeker yüklemesi yaptırmanizda fayda var diye düşünüyorum. Ben bugun yaptırdım ve iyi ki yaptırdım diyorum. Hiç beklemediğim bi sonuç aldım ama vardır bunda da bir hayir diyorum. İnşallah güzel sonuçlar alirsinjz siz :)MERHABA :)
Bugün kontrolüm vardı. kızımın ilk defa yüzünü görebildim. aynı babası :) dolayısıyla aynı çok! sevdiğim kayınvalideme benzeyecek. güzel anası dururken :)
çok şükür ki sağlığı yerinde yavrumun. boyu hahtasına göre bir hafta ilerde kilosu haftasıyla uyumlu çıktı.
maaşallah bnm kızıma. o kadar mutlu oldum ki görünce sabahtan beri istemsizce gülüyorum. Sabahtan beri bu mutluluğu her isteyen kadının tatması için dua ediyorum. bence her kadın bu heyecanı yaşamalı. Allahım ben yavruma ulaşana kadar ne sıkıntılar çektim, sen isteyip de ulaşamayan tedavi gören veya bekleyen bütün kadınlara er ya da geç bu güzel şükrü yaşattır.
bu arada yarın şeker yüklemesi yaptıracağım. doktoruma güveniyorum. araştırma yapmadım bu konuda internetten okuyup kendimi doldurmayacağım.
12/8 tansiyonumu doktor bir hafta takip etmemi söyledi. ben de tansiyon aleti aldım. bakalım bence yüksek bir değer değil ama sanırım daha düşük olsa daha iyi olur. başlarda 10/6 ya da 11/6 gibiydi. belki de onun yüzünden takip edecek.
sizler neler yapıyorsunuz?
Sağlıkla büyüyordur inşallah:) bilmiyorum bende neden olmadığını canım10 nisan da gidicem bende görmeye, bakalım benimki ne kadar olmuş çok merak ediyorum. Takvimler neden yok ki acaba?
inşallah teşekkü ederim. beklemediğim derken nasıl bir sonuç aldınız?Şeker yüklemesi yaptırmanizda fayda var diye düşünüyorum. Ben bugun yaptırdım ve iyi ki yaptırdım diyorum. Hiç beklemediğim bi sonuç aldım ama vardır bunda da bir hayir diyorum. İnşallah güzel sonuçlar alirsinjz siz :)
Aslında havalar da güzelleşti. Bu hormonal depresyon halleri normal. Kendini mutlu eden şeylerin ne olduğunu otur yaz. Tek twk onları yapmaya başla.Kızlar diğer konulardan alakasınz olacak biliyorum ama son günlerde içimde hep bir hüzün var garip bir şekilde herşeye alınıyorum canım sıkılıyor, hatta nedensiz ağlamalarım arttı bile diyebilirim. Daha iç kararlıtı şarkılar dinler oldum, sabahtan aksama kadar neredeyse hiç çalışmıyorum işimde de verimim düşüyor. Bebekte üzülüyor sanırım o da etkileniyor ama nasıl geçicek bu durum bilemiyorum .Bana yol gösterir misiniz?
Hormonlardan oluyo galiba canım,ben gecen sene panik atak tedavisi gormustum 6 ay ilac kullandim sonra gecti biraktim.hamilelikte yine basladı tabi simdi ilac falanda kullanamiyorum idare etmeye calisiyorum,biraz sosyallesmek gerekiyo canım esinle disari cik gez arkadaslarinla bulus iyi geliyo.kafa dagalinca boyle surekli hamileligi dusunuyoruz doktorum bana yuruyus yap dedi.kendine vakit ayir canım.Kızlar diğer konulardan alakasınz olacak biliyorum ama son günlerde içimde hep bir hüzün var garip bir şekilde herşeye alınıyorum canım sıkılıyor, hatta nedensiz ağlamalarım arttı bile diyebilirim. Daha iç kararlıtı şarkılar dinler oldum, sabahtan aksama kadar neredeyse hiç çalışmıyorum işimde de verimim düşüyor. Bebekte üzülüyor sanırım o da etkileniyor ama nasıl geçicek bu durum bilemiyorum .Bana yol gösterir misiniz?
Ben daha 21 haftadayim yükleme yapılmayacak bana açlık tokluk ve 3 aylık şeker değerini olcecekler zaten potansiyel var diye yapmayacak doktorumTeşekkür ederim desteginiz için. O kadar korkuyorum ki uymaz mıyım hiç uyucam Allahin izniyle. Sizin kaç çıkmıştı şekeriniz? Tokluk ve açlık
Tetanoz 20.haftada yapılmaya başlanıyor.. özellikle bebek hareketleri hissedilince öneriliyor ..sağlık ocağının hemşiresi aramayabilir siz gidip yaptırın..Günaydın..
Kaçıncı haftadasin canım.bana da artık aşı olabilirsin dedi ozeldeki Dr ama sağlık ocağı aramadı beni kesin unutmuştur ebe ..21.haftadayim 20+3 yani gideyim mi ben de artık ?
düşünüyorum beni neler mutlu ediyor diye ama öyle bir iç karartısı yaşıyorum ki beni mutlu eden şeyleri bile bulamıyorum . hatta şuanda düşünüyorum son zamanlarda ne olduda kahkahalarla güldüm mutlu oldum acaba diyorum ama hatırlamıyorum.Aslında havalar da güzelleşti. Bu hormonal depresyon halleri normal. Kendini mutlu eden şeylerin ne olduğunu otur yaz. Tek twk onları yapmaya başla.
Alabiliyorsan işten izin al biraz dinlen. Hatta maddi hücün varsa şöyle deniz kenarıda iki gün tatil yap. Ya da en sevdiğin yemekleri ye. Liste işe yarar. Yalnız kalma arkadaşlarınla bağlantı kur. Ailenle veya sevdiklerinle daha çok vakit geçir. Bunlar seni oyalar.
Canim ben hamilelikten once lilalif yiyordum etinindi galiba. Tek basina sut veya yogurtla tadi kötü oluyor ama icine muz ve kuruyemis koyunca guzel oluyordu. Hamilelikte yenilebilir mi nasil olur onu bilmiyorum ama.Kızlar yulaf ezmesi hakkında bilgisi olan tüketen var mı ?
Hiç tüketmedim ama sağlıklı diye biliyorum. hamilelikte faydası var mıdır ara öğün olarak kullanabilir miyiz acaba?
Katkısız, şekersiz olanları var mı. yoğurda yada süte katip pekmez ile tüketmeyi düşünüyorum aslinda
haklısın uzun zamandır kendime zaman ayırmıyorum . Tüm gün iş yerindeyim aksamlarıda ağrı sızıdan hemen yatıyorum sancılarım erken başladığı için dr kendimi yorma demişti. dinlendiğimdede kalkıp iş yapıyorum yemek yapıyorum . Galiba şu sıralar en kötü günlerimi yaşıyorum ve bunu en yakınımdakiler bile anlamıyor, en çokta bu canımı yakıyorHormonlardan oluyo galiba canım,ben gecen sene panik atak tedavisi gormustum 6 ay ilac kullandim sonra gecti biraktim.hamilelikte yine basladı tabi simdi ilac falanda kullanamiyorum idare etmeye calisiyorum,biraz sosyallesmek gerekiyo canım esinle disari cik gez arkadaslarinla bulus iyi geliyo.kafa dagalinca boyle surekli hamileligi dusunuyoruz doktorum bana yuruyus yap dedi.kendine vakit ayir canım.
Takvimler diğer sayfalarda görünüyor .mesala BDV .Ama burada görünmüyor tuhaf10 nisan da gidicem bende görmeye, bakalım benimki ne kadar olmuş çok merak ediyorum. Takvimler neden yok ki acaba?
Takvimler diğer sayfalarda görünüyor .mesala BDV .Ama burada görünmüyor tuhaf
Şekerim çok yüksek çıktı. Hani çok belirtileri falan yaşamadım ben o yüzden çok şaşırdım. Öyle aman aman su içme durumum falan da yoktu normalde oluyormus sanırım. Iyi ki yaptırdım bu testi bundan sonra dikkat etmek zorundayim canıminşallah teşekkü ederim. beklemediğim derken nasıl bir sonuç aldınız?
Anladım canım Allah hepimizin ysrdimcisi olsun inşallahBen daha 21 haftadayim yükleme yapılmayacak bana açlık tokluk ve 3 aylık şeker değerini olcecekler zaten potansiyel var diye yapmayacak doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?