temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben Alp'in pıtpıtlarını bazen epey aşağıda bazen de göbek çevresinde hissediyorum çok mu dönüyor anlamadım :)

aynen canım bazen mideme vuruyor bazen göbek deliği altına geliyor bazen de yanlara vuruyor.. sağa döndüm mü yiyorum tekmeleri oynasınlar alan onların :)

Tekrar geçmiş olsun cnm, evet diyet demiyelim de sağlıklı bir beslenme programı için vesile olmuş olsun şimdi bebişi düşünerek zor gelmez
Aymen canım vardır her şeyde bir hayır bakalim:)

Ben Alp'in pıtpıtlarını bazen epey aşağıda bazen de göbek çevresinde hissediyorum çok mu dönüyor anlamadım :)
Alp mi olacak adı :) eşim de çok istiyor Alp'i ama sanırım ben pek begenmedim diye söyleyemiyor :) tek başına alp mi koyacaksiniz ikinci ismi de var mı canım? Bir de benimkide farkli farkli yerlere vuruyor. Hatta ayrintilida kafa sağdaydi bugun soldaydi kuzumun :) hatta bugün sonuçları beklerken hastanede kiyafetimin üzerinden belli oldu hareketi çok mutlu oldum :)

T Titizz1 canım geçmiş olsun .iyi ki yaptırmışsin şeker yüklemesini. Şeker ilerde sıkıntı yaratabiliyor. Dikkatli beslenme ile geçer gider inşallah..

İnşallah canım teşekkür ederim. Evet iyi yaptırdım diyorum bende canım :)
Şeker var diye sakın öğün atlama meyvenin yaninda 2 kaşık yoğurt ye aç kalma daha beter çıkıyor ben gün aşırı ölçüm yapıyorum öğün atlayinca çıkıyor düzenli beslenmek hatta saati saatine zaten diyetisyen saatle yazıyor ne yiyecegini ne kadar yiyecegini kafana takma Allah büyük atlaticaz elbet doktorum plesanta çıkınca seninde şekerin o anda bitecek demişti çok şükür öyle oldu darısı ikincime inşallah

Bugün detaylı USG miz vardı arkadaşlar. Hala bir hafta geri olması dışında her şeyi iyi çok şükür. Öle sakin sakin her şeyini gördük Ahu'muzun☺video vermiyomuş doktor ama eşime çektirdim şimdi de durup durup izliyorum ne güzel bi duygu gerçekten. Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah

Son düzenleme:
Canım Çınar ın da aynı :) bir orda bir burda yaramaz taklalar atıyorlar içerde bence bazen öyle güçlü vuruyorki boş bulunup irkiliyorum
Adı çok güzel olmuş bu arada

Bilgiler için teşekkür ederim canım çok haklısın harfiyen uymak lazım

Maşallah minnoşa.. ilk fotoya bayıldım yaaa düşünen bıdık.. acaba neler oluyor burada dercesine

Nasilsiniz arkadaşlar.. bayağdir giremedim foruma.
Keyifler nasil bebisler ne alemde :) insallah hepimiz zamaninda ve sagliklica kucaklarimiza aliriz sipalarimizi..

Canim bende yeni evli olduğum ve ailemden uzak olduğum için ve alışma sürecimde hamile olduğum için çok duygusal zamanlar yaşadım. Depresyon gibiydi hatta aglayarak uyiyodum aglayarak uyanıyodum. Ama ugrasacak bir şeyler araştırdım uğraş aradım. Benim tavsiyem örgü biliyorsan çocuğuna bişeyler ör gerçekten terapi gibi oluyor ve insani rahatlatiyor. Dene derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…