- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.621
yok cnm normal kontroldu zaten geç döllenme olmuştu ileri olması beni mutlu ediyor ama o sol çentik aklımı karıştırdı inş düzelir.
Tamam canım çok sagol destegin için :) :)rica ederim canım inşallah toparlarsın..stres sakın yapma şekerin dostu stres çünkü.. ben insülin direnci yaşadım daha önce ordan biliyorum.
Ben Alp'in pıtpıtlarını bazen epey aşağıda bazen de göbek çevresinde hissediyorum çok mu dönüyor anlamadım :)
Aymen canım vardır her şeyde bir hayır bakalim:)Tekrar geçmiş olsun cnm, evet diyet demiyelim de sağlıklı bir beslenme programı için vesile olmuş olsun şimdi bebişi düşünerek zor gelmez
Alp mi olacak adı :) eşim de çok istiyor Alp'i ama sanırım ben pek begenmedim diye söyleyemiyor :) tek başına alp mi koyacaksiniz ikinci ismi de var mı canım? Bir de benimkide farkli farkli yerlere vuruyor. Hatta ayrintilida kafa sağdaydi bugun soldaydi kuzumun :) hatta bugün sonuçları beklerken hastanede kiyafetimin üzerinden belli oldu hareketi çok mutlu oldum :)Ben Alp'in pıtpıtlarını bazen epey aşağıda bazen de göbek çevresinde hissediyorum çok mu dönüyor anlamadım :)
Şeker var diye sakın öğün atlama meyvenin yaninda 2 kaşık yoğurt ye aç kalma daha beter çıkıyor ben gün aşırı ölçüm yapıyorum öğün atlayinca çıkıyor düzenli beslenmek hatta saati saatine zaten diyetisyen saatle yazıyor ne yiyecegini ne kadar yiyecegini kafana takma Allah büyük atlaticaz elbet doktorum plesanta çıkınca seninde şekerin o anda bitecek demişti çok şükür öyle oldu darısı ikincime inşallahİnşallah canım teşekkür ederim. Evet iyi yaptırdım diyorum bende canım :)
Canım Çınar ın da aynı :) bir orda bir burda yaramazBen Alp'in pıtpıtlarını bazen epey aşağıda bazen de göbek çevresinde hissediyorum çok mu dönüyor anlamadım :)
Sanirim yok canım. Varsa ds ben bilmiyorum :/Hamilelik şekerini şeker yüklemesi dışında öğrenme şansımız yok mu yaaaa :/
Bilgiler için teşekkür ederim canım çok haklısın harfiyen uymak lazımŞeker var diye sakın öğün atlama meyvenin yaninda 2 kaşık yoğurt ye aç kalma daha beter çıkıyor ben gün aşırı ölçüm yapıyorum öğün atlayinca çıkıyor düzenli beslenmek hatta saati saatine zaten diyetisyen saatle yazıyor ne yiyecegini ne kadar yiyecegini kafana takma Allah büyük atlaticaz elbet doktorum plesanta çıkınca seninde şekerin o anda bitecek demişti çok şükür öyle oldu darısı ikincime inşallah
Bugün detaylı USG miz vardı arkadaşlar. Hala bir hafta geri olması dışında her şeyi iyi çok şükür. Öle sakin sakin her şeyini gördük Ahu'muzun☺video vermiyomuş doktor ama eşime çektirdim şimdi de durup durup izliyorum ne güzel bi duygu gerçekten. Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah Eki Görüntüle 1974352 Eki Görüntüle 1974353
Canim bende yeni evli olduğum ve ailemden uzak olduğum için ve alışma sürecimde hamile olduğum için çok duygusal zamanlar yaşadım. Depresyon gibiydi hatta aglayarak uyiyodum aglayarak uyanıyodum. Ama ugrasacak bir şeyler araştırdım uğraş aradım. Benim tavsiyem örgü biliyorsan çocuğuna bişeyler ör gerçekten terapi gibi oluyor ve insani rahatlatiyor. Dene derim :)düşünüyorum beni neler mutlu ediyor diye ama öyle bir iç karartısı yaşıyorum ki beni mutlu eden şeyleri bile bulamıyorum . hatta şuanda düşünüyorum son zamanlarda ne olduda kahkahalarla güldüm mutlu oldum acaba diyorum ama hatırlamıyorum.
Tmm canım çok sağolCanim bende xs giyiyorum. Lahusa pijamasi alacaksan s olur bence. Birde tabi son aylara bekle derim cunku fazla odem vs toplarsan ona gore alirsin.
Hoşgeldin canım:) iyi gidiyor çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz moduna gelmek üzereyizNasilsiniz arkadaşlar.. bayağdir giremedim foruma.
Keyifler nasil bebisler ne alemde :) insallah hepimiz zamaninda ve sagliklica kucaklarimiza aliriz sipalarimizi..
Hoşgeldin canım:) iyi gidiyor çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz moduna gelmek üzereyizsen nasılsın be var ne yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?