- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.601
Canım çok geçmiş olsun ben yaptırmayı düşünmüyorum şeker yüklemesini ama 3 aylık tarama yaptıracağım. Kendinde bir değişiklik hissediyor muydun peki nebiliyim klasik ağız kuruluğu çok su içme isteği şekere tatlıya düşkünlük gibi hiç belirti var mıydı yaniAradım doktorumu kan testi sonucum için. Şekerim varmış kızlar. Hem de baya yüksek. Moralim çok bozuldu çok üzüldüm. Bu haftaiçi gel dahileyeden diyete başlayalim dedi doktorum. İnsülinle başlamayalim hemen eğer diyete uyarsan indirebiliriz dedi ama bilmiyorum çok sıkıldı canım. Allah daha büyük bişey vermesin ama çok üzüldüm. Şeker testini de böylece iyi ki yaptırdım diyorum. Çünkü gerçekten kendimde şeker olacağını hiç düşünmüyordum. Var mi aramizda bu durumu yaşayan kızlar
Geçmiş olsun diyetle düzelir merak etme.Şekerim çok yüksek çıktı. Hani çok belirtileri falan yaşamadım ben o yüzden çok şaşırdım. Öyle aman aman su içme durumum falan da yoktu normalde oluyormus sanırım. Iyi ki yaptırdım bu testi bundan sonra dikkat etmek zorundayim canım
Anlamazlar canim yasamayan anlmaz zaten.evet bide kış diye eve kapandık.simdi havalar duzeliyor.benimde kasiklarim agriyo yuruyunce ama yormadan dinlenerek yuruyorum.yada kiz arkdaslarmla bulusuyorum onlarla vakit geciriyorum.iyi geliyor cikmadikca daha kotu oluyosun canim.ayir canim kendine vakithaklısın uzun zamandır kendime zaman ayırmıyorum . Tüm gün iş yerindeyim aksamlarıda ağrı sızıdan hemen yatıyorum sancılarım erken başladığı için dr kendimi yorma demişti. dinlendiğimdede kalkıp iş yapıyorum yemek yapıyorum . Galiba şu sıralar en kötü günlerimi yaşıyorum ve bunu en yakınımdakiler bile anlamıyor, en çokta bu canımı yakıyor
Bu kadar şaşırmamin sebebi bu belirtilerin hiçbirini yaşamamis olmamdi. Sınır 140 iken 181 çıktı düşünün artık. Sadece yaşadığım şeyler kafamda baskı oluyordu sanki göz kararmasi gibi. Ben bunları tansiyon kan düşmesi vs diye düşündüm hep. Tatlı ile aram hiç yok bide. Yani sütlü tatliyi severim ama şerbetliler zaten midem rahatsız diye agzima bile süremem. Bilmiyorum canım ya yarın gidicem tekrar dahiliyeden diyet verelim dediler. En azından vesile olur belki daha sağlıklı beslenmeme. Iyi yanından bakmaya çalışıyorumCanım çok geçmiş olsun ben yaptırmayı düşünmüyorum şeker yüklemesini ama 3 aylık tarama yaptıracağım. Kendinde bir değişiklik hissediyor muydun peki nebiliyim klasik ağız kuruluğu çok su içme isteği şekere tatlıya düşkünlük gibi hiç belirti var mıydı yani
Teşekkür ederim inşallah dediginiz gibi olur. Ilk hamilelik olunca insan çok korkuyor en ufak bişeyde bileGeçmiş olsun diyetle düzelir merak etme.
güzel tavsiyelerin ve anlayışın için çok teşekkür ederim canım . Tavsiyelerini dinlicem biran önce yüzümüzde gülücükler olsun ve hiç gitmesinlerAnlamazlar canim yasamayan anlmaz zaten.evet bide kış diye eve kapandık.simdi havalar duzeliyor.benimde kasiklarim agriyo yuruyunce ama yormadan dinlenerek yuruyorum.yada kiz arkdaslarmla bulusuyorum onlarla vakit geciriyorum.iyi geliyor cikmadikca daha kotu oluyosun canim.ayir canim kendine vakit
Canim bende xs giyiyorum. Lahusa pijamasi alacaksan s olur bence. Birde tabi son aylara bekle derim cunku fazla odem vs toplarsan ona gore alirsin.Tmm kızlar teşekkür ederim fikirleriniz için. Ben normalde xs giyiyorum ama sanırım onun için s yada m gibi bişiyler almak daha mantıklı.
benim ilk olduğu için hiçbirşeyim yok geçen aldığın tek zıbın var:) bakarım güzel olanları alırım beşiği de alırım belki. park yatak düşünüyordüm aslında
çocukistana bende bakayım mothercare ya cartese falan bakıyorum fiyatları çok fazla değer mi diye düşünüyorum
Aradım doktorumu kan testi sonucum için. Şekerim varmış kızlar. Hem de baya yüksek. Moralim çok bozuldu çok üzüldüm. Bu haftaiçi gel dahileyeden diyete başlayalim dedi doktorum. İnsülinle başlamayalim hemen eğer diyete uyarsan indirebiliriz dedi ama bilmiyorum çok sıkıldı canım. Allah daha büyük bişey vermesin ama çok üzüldüm. Şeker testini de böylece iyi ki yaptırdım diyorum. Çünkü gerçekten kendimde şeker olacağını hiç düşünmüyordum. Var mi aramizda bu durumu yaşayan kızlar
Hadi ya. Desene beterin beteri var. Peki doğumu nasıl oldu canım ablanın çocuk kilolu doğuyormus ve sezeryan oluyormuş o yüzden diyorlar. Böyle bişey oldu mu canımbeğenirsen alırsın güzel duruyor ama kalitesine bakmak lazım.. park yatak rahat ben memnunum valla :)
sen nerde oturuyorsun canım çocukistan var demişsin de?
canım ablamda da çıktı ki onun baya yüksekti insülin kullandı diyetini uyguladı hiçbir sorun olmadı. senin yine 181 düşürürsün diyetle ablamın baya yüksekti 230 falandı ki bizde de şeker hastası yok..
Hadi ya. Desene beterin beteri var. Peki doğumu nasıl oldu canım ablanın çocuk kilolu doğuyormus ve sezeryan oluyormuş o yüzden diyorlar. Böyle bişey oldu mu canım
Aslında ben pozitif bir insanım ama bu durum korkutmadı değil. Hareketlerini hissettikten sonra çok zor olurdu kaybetmesi.Allah korudu yavrumu.Minicik haliyle kocaman bir güçle tutundu bana. Oğlumu kucağıma almak için sabirsizlaniyorum.Umarım sağlıklı bir şekilde doğar
Tamam canım çok teşekkür ederim önerilerin için uygulicam bunları inşallahcanın onun kanda pıhtılaşma vardı ve yaşıda 37ydi zaten ilk doğumu normaldi zor geçti ikinci olduğundan sezaryen oldu. 3650 doğdu doktoru 37+4te aldı ama şekerden değil sadece dediğim gibi yaş pıhtılaşma yüzünden. ilk hamileliğimde benim büyük ihtimalle varmış yapılmadı ama bebek 3850 doğdu yani. bezelye, pirinç, makarna, nişasta, patates yememen gerekenler arasında.. yoğurt etli yemek dışında tüket bol bol. yiyemezsen ayran.. meyveyi yedikten sonra 1 çay bardağı süt iç. süte tarçın ekleyebilirsin.
Tamam canım çok teşekkür ederim önerilerin için uygulicam bunları inşallah
kızlar bugün doktora gittim 23+3 diye hesaplamıştık son ultrasonagore bugün 23+6 dedi dr ve doğum tarihini ona göre ayarladı tekrar üç gün ileri gelmiş ve sol damarda çok hafif çentik var dedi moralim bozuldu biraz
Bu kadar şaşırmamin sebebi bu belirtilerin hiçbirini yaşamamis olmamdi. Sınır 140 iken 181 çıktı düşünün artık. Sadece yaşadığım şeyler kafamda baskı oluyordu sanki göz kararmasi gibi. Ben bunları tansiyon kan düşmesi vs diye düşündüm hep. Tatlı ile aram hiç yok bide. Yani sütlü tatliyi severim ama şerbetliler zaten midem rahatsız diye agzima bile süremem. Bilmiyorum canım ya yarın gidicem tekrar dahiliyeden diyet verelim dediler. En azından vesile olur belki daha sağlıklı beslenmeme. Iyi yanından bakmaya çalışıyorum
Aminnn canımmgüzel tavsiyelerin ve anlayışın için çok teşekkür ederim canım . Tavsiyelerini dinlicem biran önce yüzümüzde gülücükler olsun ve hiç gitmesinler
yok cnm normal kontroldu zaten geç döllenme olmuştu ileri olması beni mutlu ediyor ama o sol çentik aklımı karıştırdı inş düzelir.ayrıntılı mı baktı ki canım? ileride olması sorun değil gelişimi önden gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?