temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım çok geçmiş olsun ben yaptırmayı düşünmüyorum şeker yüklemesini ama 3 aylık tarama yaptıracağım. Kendinde bir değişiklik hissediyor muydun peki nebiliyim klasik ağız kuruluğu çok su içme isteği şekere tatlıya düşkünlük gibi hiç belirti var mıydı yani

Geçmiş olsun diyetle düzelir merak etme.

Anlamazlar canim yasamayan anlmaz zaten.evet bide kış diye eve kapandık.simdi havalar duzeliyor.benimde kasiklarim agriyo yuruyunce ama yormadan dinlenerek yuruyorum.yada kiz arkdaslarmla bulusuyorum onlarla vakit geciriyorum.iyi geliyor cikmadikca daha kotu oluyosun canim.ayir canim kendine vakit

Bu kadar şaşırmamin sebebi bu belirtilerin hiçbirini yaşamamis olmamdi. Sınır 140 iken 181 çıktı düşünün artık. Sadece yaşadığım şeyler kafamda baskı oluyordu sanki göz kararmasi gibi. Ben bunları tansiyon kan düşmesi vs diye düşündüm hep. Tatlı ile aram hiç yok bide. Yani sütlü tatliyi severim ama şerbetliler zaten midem rahatsız diye agzima bile süremem. Bilmiyorum canım ya yarın gidicem tekrar dahiliyeden diyet verelim dediler. En azından vesile olur belki daha sağlıklı beslenmeme. Iyi yanından bakmaya çalışıyorum

güzel tavsiyelerin ve anlayışın için çok teşekkür ederim canım . Tavsiyelerini dinlicem biran önce yüzümüzde gülücükler olsun ve hiç gitmesinler

Tmm kızlar teşekkür ederim fikirleriniz için. Ben normalde xs giyiyorum ama sanırım onun için s yada m gibi bişiyler almak daha mantıklı.
Canim bende xs giyiyorum. Lahusa pijamasi alacaksan s olur bence. Birde tabi son aylara bekle derim cunku fazla odem vs toplarsan ona gore alirsin.

benim ilk olduğu için hiçbirşeyim yok geçen aldığın tek zıbın var:) bakarım güzel olanları alırım beşiği de alırım belki. park yatak düşünüyordüm aslında

beğenirsen alırsın güzel duruyor ama kalitesine bakmak lazım.. park yatak rahat ben memnunum valla :)

çocukistana bende bakayım mothercare ya cartese falan bakıyorum fiyatları çok fazla değer mi diye düşünüyorum

sen nerde oturuyorsun canım çocukistan var demişsin de?

canım ablamda da çıktı ki onun baya yüksekti insülin kullandı diyetini uyguladı hiçbir sorun olmadı. senin yine 181 düşürürsün diyetle ablamın baya yüksekti 230 falandı ki bizde de şeker hastası yok..

Hadi ya. Desene beterin beteri var. Peki doğumu nasıl oldu canım ablanın çocuk kilolu doğuyormus ve sezeryan oluyormuş o yüzden diyorlar. Böyle bişey oldu mu canım

Hadi ya. Desene beterin beteri var. Peki doğumu nasıl oldu canım ablanın çocuk kilolu doğuyormus ve sezeryan oluyormuş o yüzden diyorlar. Böyle bişey oldu mu canım

canın onun kanda pıhtılaşma vardı ve yaşıda 37ydi zaten ilk doğumu normaldi zor geçti ikinci olduğundan sezaryen oldu. 3650 doğdu doktoru 37+4te aldı ama şekerden değil sadece dediğim gibi yaş pıhtılaşma yüzünden. ilk hamileliğimde benim büyük ihtimalle varmış yapılmadı ama bebek 3850 doğdu yani. bezelye, pirinç, makarna, nişasta, patates yememen gerekenler arasında.. yoğurt etli yemek dışında tüket bol bol. yiyemezsen ayran.. meyveyi yedikten sonra 1 çay bardağı süt iç. süte tarçın ekleyebilirsin.

inşallah Allah sağ sağlim kucağına almayı da nasip eder

Tamam canım çok teşekkür ederim önerilerin için uygulicam bunları inşallah

kızlar bugün doktora gittim 23+3 diye hesaplamıştık son ultrasonagore bugün 23+6 dedi dr ve doğum tarihini ona göre ayarladı tekrar üç gün ileri gelmiş ve sol damarda çok hafif çentik var dedi moralim bozuldu biraz

Tamam canım çok teşekkür ederim önerilerin için uygulicam bunları inşallah

rica ederim canım inşallah toparlarsın..stres sakın yapma şekerin dostu stres çünkü.. ben insülin direnci yaşadım daha önce ordan biliyorum.

ayrıntılı mı baktı ki canım? ileride olması sorun değil gelişimi önden gidiyor.

Tekrar geçmiş olsun cnm, evet diyet demiyelim de sağlıklı bir beslenme programı için vesile olmuş olsun şimdi bebişi düşünerek zor gelmez

Ben Alp'in pıtpıtlarını bazen epey aşağıda bazen de göbek çevresinde hissediyorum çok mu dönüyor anlamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…