temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Iyi valla masallahimiz var..tansiyon yuksekligimiz vardi limonla dengeledik gecti gitti.. oğlan cok hareketli durmuyor hic uyumayan bir sipam olcak galiba :)
Ben de korkuyorum gece ben yatıyorum o kalkıyor ama hareketli olsun boşver çok sesi çıkmayınca merak ediyorum bu sefer de
 

Canım Çınar ın da aynı :) bir orda bir burda yaramaz taklalar atıyorlar içerde bence bazen öyle güçlü vuruyorki boş bulunup irkiliyorum
Adı çok güzel olmuş bu arada

Takla atıyorlar çok şeker :) Çınar da çok güzelmiş isimleri uğur getirsin inş onlara
 
Ben Alp'in pıtpıtlarını bazen epey aşağıda bazen de göbek çevresinde hissediyorum çok mu dönüyor anlamadım :)
Benim de oyle canim bazen kasigimda bazen göbeğimin ustunde bazen de en yan taraflarimda oluyo, hatta ayni anda iki ayri yerde oluyo ikizmiscesine :)) bu arada bizim de bi adimiz Alp olucak ama ikinciye karar veremedik adas olucaz :)
 
Benim de oyle canim bazen kasigimda bazen göbeğimin ustunde bazen de en yan taraflarimda oluyo, hatta ayni anda iki ayri yerde oluyo ikizmiscesine :)) bu arada bizim de bi adimiz Alp olucak ama ikinciye karar veremedik adas olucaz :)
Ayy ne güzel :) biz tek isimde karar kıldık
 
Ben Alp'in pıtpıtlarını bazen epey aşağıda bazen de göbek çevresinde hissediyorum çok mu dönüyor anlamadım :)
Benimki de öyle.. sürekli yer değiştiriyor hareketler bazen çok şiddetli bazen hafif oluyor portakal ve süt içince iceride rap dans yapiyor :) babası elini karnıma koyunca hareket yapmıyor çok ilginç:) naz yapıyor bize.
 
netten baktım canım çocukistana oturduğum ilde olduğunu sanmıyorum.
 
Kızlar gebelik takvimlerimiz reklamlı bölümde bulunduğumuz için kaldırılmış. Bu bölüm prima ile ilgili konuları içermesi gerekirken farklı her türlü konuyu içerir hale gelmiş. Bu yüzdende böyle bir çözüm bulmuşlar. İsterseniz topluca aynı konumuzu gebelik kısmında açıp devam edebiliriz ? Ne dersiniz ?
 


ya da taşınabilir konu aslında süper de olur
 
Günaydın kızlar.. hastanedeyim.. açlık için kan alındı.. şekerimi de içtim bekliyorum.. 50 gr. yükleme oldu. 2 kere daha kan alınacak.. ama midem kötülendi yaa iğğ tadı bol şeker
 
benimde aynı problem var canım bebeğe giden ve onu besleyen damarlardan birinde çentik var.araştırdığım kadarıyla 27. haftalarda kaybolabiliyomuş.bebeğin büyük olması sorun değil çünkü bu problemi olanlarda bebek beslenemeyip küçük oluyorsa 32. haftalarda alınması gerekebiliyor.o yüzden telaşlanma.birde tansiyon takibi yapmamı söyledi doktor.çünkü besleyebilmek için kan akışı artabiliyor buda tansiyon yükselmesine sebep olabiliyor.yani yapman gereken tansiyon takibi yapman ve 14-9 üzerine çıkarsa doktoruna başvurman.sanırım aspirim falan veriyorlar.
 
benim 22 hafta bitmek üzere henüz şeker takibi yaptırmadım.sende hiçbi belirti varmıydı canım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…