- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.641
Ben de korkuyorum gece ben yatıyorum o kalkıyorIyi valla masallahimiz var..tansiyon yuksekligimiz vardi limonla dengeledik gecti gitti.. oğlan cok hareketli durmuyor hic uyumayan bir sipam olcak galiba :)
Canım Çınar ın da aynı :) bir orda bir burda yaramaztaklalar atıyorlar içerde bence bazen öyle güçlü vuruyorki boş bulunup irkiliyorum
Adı çok güzel olmuş bu arada
Benim de oyle canim bazen kasigimda bazen göbeğimin ustunde bazen de en yan taraflarimda oluyo, hatta ayni anda iki ayri yerde oluyo ikizmiscesine :)) bu arada bizim de bi adimiz Alp olucak ama ikinciye karar veremedik adas olucaz :)Ben Alp'in pıtpıtlarını bazen epey aşağıda bazen de göbek çevresinde hissediyorum çok mu dönüyor anlamadım :)
Ayy ne güzel :) biz tek isimde karar kıldıkBenim de oyle canim bazen kasigimda bazen göbeğimin ustunde bazen de en yan taraflarimda oluyo, hatta ayni anda iki ayri yerde oluyo ikizmiscesine :)) bu arada bizim de bi adimiz Alp olucak ama ikinciye karar veremedik adas olucaz :)
Maşallah yavaş yavaş finale gidiyorsunuz Allah in izniyle25 bitiyor bugün canım :)
İnşallah sağlıkla finali görelim hepimiz canım:)Maşallah yavaş yavaş finale gidiyorsunuz Allah in izniyle
Aminnn inşallah canım :)İnşallah sağlıkla finali görelim hepimiz canım:)
Trigliserit e baktirarakta ogrenulebiliyormis canan hoca o şekilde soyluyorHamilelik şekerini şeker yüklemesi dışında öğrenme şansımız yok mu yaaaa :/
Benimki de öyle.. sürekli yer değiştiriyor hareketler bazen çok şiddetli bazen hafif oluyorBen Alp'in pıtpıtlarını bazen epey aşağıda bazen de göbek çevresinde hissediyorum çok mu dönüyor anlamadım :)
netten baktım canım çocukistana oturduğum ilde olduğunu sanmıyorum.beğenirsen alırsın güzel duruyor ama kalitesine bakmak lazım.. park yatak rahat ben memnunum valla :)
sen nerde oturuyorsun canım çocukistan var demişsin de?
canım ablamda da çıktı ki onun baya yüksekti insülin kullandı diyetini uyguladı hiçbir sorun olmadı. senin yine 181 düşürürsün diyetle ablamın baya yüksekti 230 falandı ki bizde de şeker hastası yok..
Kızlar gebelik takvimlerimiz reklamlı bölümde bulunduğumuz için kaldırılmış. Bu bölüm prima ile ilgili konuları içermesi gerekirken farklı her türlü konuyu içerir hale gelmiş. Bu yüzdende böyle bir çözüm bulmuşlar. İsterseniz topluca aynı konumuzu gebelik kısmında açıp devam edebiliriz ? Ne dersiniz ?
netten baktım canım çocukistana oturduğum ilde olduğunu sanmıyorum.
benimde aynı problem var canım bebeğe giden ve onu besleyen damarlardan birinde çentik var.araştırdığım kadarıyla 27. haftalarda kaybolabiliyomuş.bebeğin büyük olması sorun değil çünkü bu problemi olanlarda bebek beslenemeyip küçük oluyorsa 32. haftalarda alınması gerekebiliyor.o yüzden telaşlanma.birde tansiyon takibi yapmamı söyledi doktor.çünkü besleyebilmek için kan akışı artabiliyor buda tansiyon yükselmesine sebep olabiliyor.yani yapman gereken tansiyon takibi yapman ve 14-9 üzerine çıkarsa doktoruna başvurman.sanırım aspirim falan veriyorlar.kızlar bugün doktora gittim 23+3 diye hesaplamıştık son ultrasonagore bugün 23+6 dedi dr ve doğum tarihini ona göre ayarladı tekrar üç gün ileri gelmiş ve sol damarda çok hafif çentik var dedi moralim bozuldu biraz
benim 22 hafta bitmek üzere henüz şeker takibi yaptırmadım.sende hiçbi belirti varmıydı canım.Şekerim çok yüksek çıktı. Hani çok belirtileri falan yaşamadım ben o yüzden çok şaşırdım. Öyle aman aman su içme durumum falan da yoktu normalde oluyormus sanırım. Iyi ki yaptırdım bu testi bundan sonra dikkat etmek zorundayim canım
Bende de öyle oluyorum canım.bazen sanıye ile yer değiştirdiğini hissediyorum :)Ben Alp'in pıtpıtlarını bazen epey aşağıda bazen de göbek çevresinde hissediyorum çok mu dönüyor anlamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?