temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Yani evet oda var. Herkes farklı konuşunca insanın kafası karışıyor. Gerçi doktorumla bu hafta görüşücem bu konuyu.

Benimde oğlan 12 yaşında ağla ağla denize gidemeyeceğiz neden gidemiyoruz... tam en civciv zamanlar ve deniz mevsiminde 7 8 aylık olacağım:):):):) gelde anlat çocuğa

Yani evet oda var. Herkes farklı konuşunca insanın kafası karışıyor. Gerçi doktorumla bu hafta görüşücem bu konuyu.

bende bugün yaptırdım yarın alacağım sonucu.. 50 grlık yükleme yapıldı zaten 2 bardak suya karıştırdı hemşire içtim sorun olmadı

baldan_madam canım adım adım gebelik başlığına konu açsak daha iyi olmaz mı bu takvim durumu vs. ya da burası taşınsa olur mu ki
Canım mune ye özelden mesaj attım grubu taşıması için. Cevap bekliyorum eğer taşınmıyorsa yeni grup açalım bence de. Böyle zor oluyor takvimsiz. Bir de anlaşma olacak mı diye de sordum. Olacaksa konuyu kapatmamış oluruz. Birşey oldu mu geçmişte arıyoruz bakıyoruz çünkü. Cevap gelsin hemen harekete geçelim ona göre ne dersiniz? :)

gram olarak da tam olması gerektiği gibi çok hafif dedi madem öyle demeseydi keşke uzuldim tine de cnn sana da geçmiş olsun

süper olur canım.. takvim olmadan zor takip ediyorum bem ordan :)

Canim yeni konu acilirsa beni etiketle olur mu orayı takip ediyyim

Ay kızlar ilk doz tetanoz oldum bişey anlamadım iyiydi taki az önceye kadar kolum bayağı ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…