- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.661
Yani evet oda var. Herkes farklı konuşunca insanın kafası karışıyor. Gerçi doktorumla bu hafta görüşücem bu konuyu.Bu sonuçtan sonra iyi ki yaptırdım diyorum canım. Yoksa hiçbir şeyden habersiz doğuma kadar bu şekilde devam edecektim. O yüzden bence yaptırmalisin. Çocuğa zarar verebilecek bir durum yok çünkü zaten verilen şeker miktarı normalde bir oturusta yiyebildigimiz derecedeymis. Tek fark aç karnına içtiğin için mide bulantisi yapıyor o kadar
Benimde oğlan 12 yaşında ağla ağla denize gidemeyeceğiz neden gidemiyoruz... tam en civciv zamanlar ve deniz mevsiminde 7 8 aylık olacağım:):):):) gelde anlat çocuğaAyy 1. sınıf mı benim de var oğlum. Bugün kafasında deli sorular mahvetti beni deniz tatiline ne zaman çıkacağız gidecek miyiz hayır dedim bu sene kardeşin gelecek tatilde gidemeyiz küçük olduğu için. Sen hastanede kalacak mısın kaç gün kalacaksın ben ne olacağım.Seneye beni kim okula götürecek dedem götürmesin sen götür kardeşime arabada al birlikte gideriz.. daha neler neler..İsyannnnnn
Yani evet oda var. Herkes farklı konuşunca insanın kafası karışıyor. Gerçi doktorumla bu hafta görüşücem bu konuyu.
Hadi hayırlı haberler alırsın inşallahbende bugün yaptırdım yarın alacağım sonucu.. 50 grlık yükleme yapıldı zaten 2 bardak suya karıştırdı hemşire içtim sorun olmadı
Hadi hayırlı haberler alırsın inşallah
Canım mune ye özelden mesaj attım grubu taşıması için. Cevap bekliyorum eğer taşınmıyorsa yeni grup açalım bence de. Böyle zor oluyor takvimsiz. Bir de anlaşma olacak mı diye de sordum. Olacaksa konuyu kapatmamış oluruz. Birşey oldu mu geçmişte arıyoruz bakıyoruz çünkü. Cevap gelsin hemen harekete geçelim ona göre ne dersiniz? :)baldan_madam canım adım adım gebelik başlığına konu açsak daha iyi olmaz mı bu takvim durumu vs. ya da burası taşınsa olur mu ki
gram olarak da tam olması gerektiği gibi çok hafif dedi madem öyle demeseydi keşke uzuldim tine de cnn sana da geçmiş olsunbenimde aynı problem var canım bebeğe giden ve onu besleyen damarlardan birinde çentik var.araştırdığım kadarıyla 27. haftalarda kaybolabiliyomuş.bebeğin büyük olması sorun değil çünkü bu problemi olanlarda bebek beslenemeyip küçük oluyorsa 32. haftalarda alınması gerekebiliyor.o yüzden telaşlanma.birde tansiyon takibi yapmamı söyledi doktor.çünkü besleyebilmek için kan akışı artabiliyor buda tansiyon yükselmesine sebep olabiliyor.yani yapman gereken tansiyon takibi yapman ve 14-9 üzerine çıkarsa doktoruna başvurman.sanırım aspirim falan veriyorlar.
Başka ne testleri yaptırdınki.inşallah canım.. öğleden sonra alırdım da sonucu başka testler yapılınca yarına kaldı..meraktan çatlayabilirim
Canım mune ye özelden mesaj attım grubu taşıması için. Cevap bekliyorum eğer taşınmıyorsa yeni grup açalım bence de. Böyle zor oluyor takvimsiz. Bir de anlaşma olacak mı diye de sordum. Olacaksa konuyu kapatmamış oluruz. Birşey oldu mu geçmişte arıyoruz bakıyoruz çünkü. Cevap gelsin hemen harekete geçelim ona göre ne dersiniz? :)
Başka ne testleri yaptırdınki.
canooooooo bebekmi geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrVallahi bende şeker cıkar diye korkuyorum. içiyorum baya suyumu falan.
İzmirdemi yaşıosunuz. Kullanıcı adınız ilgimi cektide.
Hı hadi inşallah oda iyi cıkar.idrar falan da istedi canım. söyledi hemşireye bir şeyler bakmadım ben. hepsi bugün çıkmayabilir sabah tekrar gel dedi.
evet canım bebiş bekliyorumcanooooooo bebekmi geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canim teknik sorun yasayanlar diye bi yer var oraya msj at ben attim geldiYaa hamilelik takvimine ne oldu ne güzel her sabah bakıp takip ediyordum
Canim yeni konu acilirsa beni etiketle olur mu orayı takip ediyyimCanım mune ye özelden mesaj attım grubu taşıması için. Cevap bekliyorum eğer taşınmıyorsa yeni grup açalım bence de. Böyle zor oluyor takvimsiz. Bir de anlaşma olacak mı diye de sordum. Olacaksa konuyu kapatmamış oluruz. Birşey oldu mu geçmişte arıyoruz bakıyoruz çünkü. Cevap gelsin hemen harekete geçelim ona göre ne dersiniz? :)
Hı hadi inşallah oda iyi cıkar.
evet canım bebiş bekliyorum
Tamam canım merak etme. Buraya da yazarım zaten. Cevap gelsin bakalım bir konu taşınmıyorsa ayarlarız taşınırız yeni konumuzaCanim yeni konu acilirsa beni etiketle olur mu orayı takip ediyyim
Tamam canım :)Tamam canım merak etme. Buraya da yazarım zaten. Cevap gelsin bakalım bir konu taşınmıyorsa ayarlarız taşınırız yeni konumuza
Amin canım inşallahAllahım tamamına erdirsin inşallahhhh canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?