- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.681
Kacinci haftaya geldin canım sen ilk mi yapildiAy kızlar ilk doz tetanoz oldum bişey anlamadım iyiydi taki az önceye kadar kolum bayağı ağrıyor
Ay kızlar ilk doz tetanoz oldum bişey anlamadım iyiydi taki az önceye kadar kolum bayağı ağrıyor
Evet canım ilki dahaKacinci haftaya geldin canım sen ilk mi yapildi
Koyayim canım bi saati geçti vuruldum başta bişey yoktu başladı ağrımaya kaskatı sanki kolumcanım üzerine kolonya pamuk koy iyi geliyor
İmzalar geldi mi ?
Koyayim canım bi saati geçti vuruldum başta bişey yoktu başladı ağrımaya kaskatı sanki kolum
Bu sabah şeker yüklemesini yaptırdım sonucu aldım ama doktor hastanede olmadığı için gösteremedim. ama sanırım yüksek çıktı sonucum. 75 lik yükleme yaptılar. açlık 86 1 saatlik sonucumun referans aralığı 70-183 benm sonucum 189
2 saatlik sonucun referans aralığı 70-153 bnnm sonucum 182.
idrar sonucumda 1 saatlik negatif iki saatlik pozitif çıkmış. valla sanırım diyet ya da ilaç önerecek doktor ama şaşırdım beklemiyorudum.
bu hamilelikte dengeler altüst oluyor. bu arada d vitamini demir ve hemogram da baktırdım kendi arzumla. demir ve d vitamini kullandığım ilaçlar dolayısıyla baya yükselmiş. ama kanım 8,7 ve gitgide aşağı eğilimli. ne olcak bilemiyorum. bu durumu değerlendirebilecek birisi var mı ?
teşekkürler cnm inşallah diyetle düzelir. demir ilacı kullanıyorum zaten demir düzeyim baya iyi düzelmiş. ama kanımın değeri düşük 8,9 en az 12 felan olması geekirken gebelik başlarken 11 di.diyetle toparlarsın canım. korkma.. demir için de etli vs. yemen gerekli. yanında salata yemelisin. yoğurt falan yeme. şeker içinde makarna pirinç nişasta patates bezelye falan yememen lazım.
Yoktu canım. Ama Allahın işi testten bir gün önce grip oldum ve boğazımin agrisi geçsin diye pekmez ve bal yemistim o da etkilemis olabilir dedi doktor ki meyveyi çok yemek de çok çıkarıyormus şekeri. Her gün avcun kadar bir meyve yiyeceksjn dedk. Bugün diyet listemi aldım. O gün meyveyi de çok yemistim benbenim 22 hafta bitmek üzere henüz şeker takibi yaptırmadım.sende hiçbi belirti varmıydı canım.
Canim erken dogum sorunun yoksa denize girmende sakinca yok. Ben dogum yapana kadar denize girdim ve doktorumda onerdi. Yuzmek dogumu cok kolaylastiriyor. Bunda da mayis gibi girmeye baslayabilirim. Havalar sicak olursa tabiBenimde oğlan 12 yaşında ağla ağla denize gidemeyeceğiz neden gidemiyoruz... tam en civciv zamanlar ve deniz mevsiminde 7 8 aylık olacağım:):):):) gelde anlat çocuğa
Herhalde once diyet onerir doktorun. Kan icinde kullandigin ilaci gunde 2 yada 3 e cikarir. Et urunleri yediginde yogurt ayran vs yememelisin. Demir emilimini cok azaltiyor.Bu sabah şeker yüklemesini yaptırdım sonucu aldım ama doktor hastanede olmadığı için gösteremedim. ama sanırım yüksek çıktı sonucum. 75 lik yükleme yaptılar. açlık 86 1 saatlik sonucumun referans aralığı 70-183 benm sonucum 189
2 saatlik sonucun referans aralığı 70-153 bnnm sonucum 182.
idrar sonucumda 1 saatlik negatif iki saatlik pozitif çıkmış. valla sanırım diyet ya da ilaç önerecek doktor ama şaşırdım beklemiyorudum.
bu hamilelikte dengeler altüst oluyor. bu arada d vitamini demir ve hemogram da baktırdım kendi arzumla. demir ve d vitamini kullandığım ilaçlar dolayısıyla baya yükselmiş. ama kanım 8,7 ve gitgide aşağı eğilimli. ne olcak bilemiyorum. bu durumu değerlendirebilecek birisi var mı ?
Canim benim ilk gun hic agrimadi ama sonra 1 hafta surdu agrim. Cok yorma kolunu bence. Ben nasil olsa agrimiyor diye biraz yüklendim sanirim. :)Kızlar ben de az önce tetanoz aşımı oldum. Yaparken biraz acıdı ama şuan ağrım yok. İnşallah ağrımaz. @elmol ne zaman başladı canım ağrın? Geçmiş olsun sana da :)
Ben de bugun oldum ilk hiçbişey anlamadım ama benim de şimdi ağrıyor biraz ins çok uzun sürmez bu agriKızlar ben de az önce tetanoz aşımı oldum. Yaparken biraz acıdı ama şuan ağrım yok. İnşallah ağrımaz. @elmol ne zaman başladı canım ağrın? Geçmiş olsun sana da :)
Bi saat sonra başladı şimdi hareket ettikçe ağrıyorKızlar ben de az önce tetanoz aşımı oldum. Yaparken biraz acıdı ama şuan ağrım yok. İnşallah ağrımaz. @elmol ne zaman başladı canım ağrın? Geçmiş olsun sana da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?