- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.701
Evet teşekkür ederiz :)İmzalar geldi mi ?
Evet teşekkür ederiz :)İmzalar geldi mi ?
Bana hiç aşıdan bahsetmedi doktorum. Acaba hatırlatmam mı gerekiyordu kızlar?Ben de bugun oldum ilk hiçbişey anlamadım ama benim de şimdi ağrıyor biraz ins çok uzun sürmez bu agri
Sağlık ocağı yapıyor bu aşıyı doktorunuzla alakali değil sen sağlık ocaginı ara bi sor canimBana hiç aşıdan bahsetmedi doktorum. Acaba hatırlatmam mı gerekiyordu kızlar?
Bir karikatür vardı ideal erkeği bekleyen kadın diye. Ben de o karikaturdeki görüntüye benzettimMaşallah minnoşa.. ilk fotoya bayıldım yaaa düşünen bıdık.. acaba neler oluyor burada dercesine
Ben de geçen hafta cuma günü tetanoz aşısi oldum. Özellikle cumaya bırakmıştım iyiki de bırakmışim çünkü haftasonu kolumu bile kaldıramaz haldeydim. Şimdi biraz daha iyi ama hala üzerine yatamıyorum. Ateş falan yapmadı ama. Sana da geçmiş olsun canım.Kızlar ben de az önce tetanoz aşımı oldum. Yaparken biraz acıdı ama şuan ağrım yok. İnşallah ağrımaz. @elmol ne zaman başladı canım ağrın? Geçmiş olsun sana da :)
Teşekkür ederim canım. Şimdilik bende birşey yok inşallah böyle gider:) bu arada benzetme çok başarılı çok güldümBen de geçen hafta cuma günü tetanoz aşısi oldum. Özellikle cumaya bırakmıştım iyiki de bırakmışim çünkü haftasonu kolumu bile kaldıramaz haldeydim. Şimdi biraz daha iyi ama hala üzerine yatamıyorum. Ateş falan yapmadı ama. Sana da geçmiş olsun canım.
kızlar ben tam 8 kilo almışım ve 56 buçukla başladım öyle aşırı aşırı da yemiyorum neden böyle oldu
Son 2 gündür midemin ağrısından uyuyamaz oldum kızlar. Eskiden gece yatarken 1 kere şurup içerdim o hafifletirdi sabaha kadar sadece tuvalet için uyanirdim. Artık o güzelim günlerim geride kaldı sanırım. Saat başı mide yanmasina uyaniyorum gündüzleri alayim bari uykumu diyorum gene aynı oluyor yan yattığım anda çok feci yanıyor midem. Iki gündür hem gripli hem uykusuz gezer oldum
cnm hicbir vitamin kullanmadım ona rağmen böyleyimAldığımız vitaminler de ister istemez kilo yapıyor canım. Demek ki vücudun kilo almaya meyilli ben de öyleyim ne kadar dikkat ettsemde alıyorum..
Sorun etme bence bebiş doğunca verirsin ..ama dikkat etmeye devam et bence istemsiz kilo alıyoruz cunku
Sağlıkla doğsun inşallah.
İşin kötü yani da bu zaten yememe içmeme çok dikkat ediyorum midem yanacak korkumdan canımin çektiklerini bile yemiyorumOff.. Benim de başladı mide yanması ne yapsam geçmiyor bir de ..
Çok geçmiş olsun hem grip hep mide yanması zor.
Akşam yemeğini erken yemeyi dene ve sonrasında eksime yapacak şeyler yememeye çalış dünden beri bende işe yaradı sanki az da olsaya da yorgun düştüm dün gece uyudum artık bilmiyorm
Off. Ben de cok sisiyorum ödem çok fazka. Kilo aldı başını gidiyor.artik akşamları sadece sebze yiyorum.daha dört ay vardün acaba gebelik zehirlenmesi mı fln oldum diye baya evham yaptım...Gerçekten stresli bir okadarda çok güzel bir dönem..
Benim de aynı şekilde canım ovulasyon akıntısı gibi şeffaf jel şeklinde akintim oluyor bi dahaki kontrolde sorucam tekrarKızlar yaa normalde su gibi akıntım oluyor ama ara ara jel gibi daha yoğun bütün halinde oluyor. tedirgin oldum biraz ya normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?