- 29 Mayıs 2016
- 563
- 614
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.721
Benim de aynı şekilde canım ovulasyon akıntısı gibi şeffaf jel şeklinde akintim oluyor bi dahaki kontrolde sorucam tekrar
sağol cnm ben de limonlu değil ama sade sıda içiyorum.. ama şöyle bir durum vat ben hamilelikten önce diyetisyene gidiyordum ona sade soday sormuştum içrbilir miyim diye o da ödem yaptığıno söyledi... Sodyumfan dolayı sanırım... Ama yine de içiyorum canm istiyorbende şişiyorum canım.. idrar yaptı onun için sanırım bugün şeker yüklemede. yarın bakacağız bakalım. 5 kilo almışım toplamda. bebiş 600 gr haftasına göre iyi dedi bakalım.. dediğin gibi et ve sebze ağırlıklı ama oluyor ödem.. limonlu soda bana iyi geldi dene istersen sen de.
Benim de oyle canim ya sorma eskiye kıyasla daha az yiyorum hatta. Yemekleri bile yarim porsiyon yiyorum. Ama yine de hizla kilo almaya devam ediyorum anlamadim.kızlar ben tam 8 kilo almışım ve 56 buçukla başladım öyle aşırı aşırı da yemiyorum neden böyle oldu
Aynen öyle oluyo canım kontrollerde söylüyorum akıntı var diye idrar testi yapıldı en son iyiydi rahim ağzı da iyi olunca normal demekkiAynen canım yapışkan gibi çok detaya girmek istemiyorum amagebelikten önce böyle olmuyordu hiç. daha yoğun sanki. Adet döneminde bazen parça kanama gelirdi onun seffafi gibi bisi
Benimde oğlan 12 yaşında ağla ağla denize gidemeyeceğiz neden gidemiyoruz... tam en civciv zamanlar ve deniz mevsiminde 7 8 aylık olacağım:):):):) gelde anlat çocuğa
Bende aynı durumdaydım. Öğünlerde az yemeye çalış. Birde leblebi ye istersen dene.Son 2 gündür midemin ağrısından uyuyamaz oldum kızlar. Eskiden gece yatarken 1 kere şurup içerdim o hafifletirdi sabaha kadar sadece tuvalet için uyanirdim. Artık o güzelim günlerim geride kaldı sanırım. Saat başı mide yanmasina uyaniyorum gündüzleri alayim bari uykumu diyorum gene aynı oluyor yan yattığım anda çok feci yanıyor midem. Iki gündür hem gripli hem uykusuz gezer oldum
Şu BDV ne demekTakvimler diğer sayfalarda görünüyor .mesala BDV .Ama burada görünmüyor tuhaf
Gündüz sıkıntım yokta eğer akşam yersem ben de aynı sıkıntıyı çekiKızlar merhaba, su içsem nefes darlığı çekiyorum yemek yemekten korkar oldum . Napicam benim gibi olan var mı ?
ben de aynı şekilde yaklaşık 8 kilo aldım. hedefim 12 kilo almaktı doğuma kadar ama sanırım bu hedefi geçeceğim. aslında çok fazla yemiyorum. hatta makarna pilavı bıraktım. çorba içmiyorum öğle yemeklerinde. sadece ana yemek ve yanında 1 kase yoğurt ve havuç rendesi. günde toplam 4 dilim tahıllı ekmek yiyorum. sadece son 10 gündür dondurma yemeye başladım. sanırım ondan kiloları hızla aldım. çok da dert etmiyorum. sağlıklı bir şekilde alalım da kuzularımızı kucağımıza, nasılsa verilir kilolar bir şekilde :)kızlar ben tam 8 kilo almışım ve 56 buçukla başladım öyle aşırı aşırı da yemiyorum neden böyle oldu
Bir Derdim Var demek oluyorŞu BDV ne demek
Canım deme yaa ben de bu dondurmaya fena takıldımben de aynı şekilde yaklaşık 8 kilo aldım. hedefim 12 kilo almaktı doğuma kadar ama sanırım bu hedefi geçeceğim. aslında çok fazla yemiyorum. hatta makarna pilavı bıraktım. çorba içmiyorum öğle yemeklerinde. sadece ana yemek ve yanında 1 kase yoğurt ve havuç rendesi. günde toplam 4 dilim tahıllı ekmek yiyorum. sadece son 10 gündür dondurma yemeye başladım. sanırım ondan kiloları hızla aldım. çok da dert etmiyorum. sağlıklı bir şekilde alalım da kuzularımızı kucağımıza, nasılsa verilir kilolar bir şekilde :)
dondurma o kadar iyi geliyor ki. mini dondurma paketleri var ya magnumun cornettonun felan. onlarla doldurdum buzluğu :) canım çektikçe küçük küçük yiyorum. büyüklerden alsam daha fazla yicem biliyorum :)Canım deme yaa ben de bu dondurmaya fena takıldımon gündür hergün en az bir tane yiyorum. Bazen dayanamayıp öğlen de yiyorum. Sonum hayır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?