temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benim de aynı şekilde canım ovulasyon akıntısı gibi şeffaf jel şeklinde akintim oluyor bi dahaki kontrolde sorucam tekrar

Aynen canım yapışkan gibi çok detaya girmek istemiyorum ama gebelikten önce böyle olmuyordu hiç. daha yoğun sanki. Adet döneminde bazen parça kanama gelirdi onun seffafi gibi bisi

sağol cnm ben de limonlu değil ama sade sıda içiyorum.. ama şöyle bir durum vat ben hamilelikten önce diyetisyene gidiyordum ona sade soday sormuştum içrbilir miyim diye o da ödem yaptığıno söyledi... Sodyumfan dolayı sanırım... Ama yine de içiyorum canm istiyor

Kizlar ben yuruyus yapiyorum. Yuruyus yapinca odem ve kilo alimim daha az oluyor. Simdiye kadar 2 kilo aldim. Birde ekmek, makarna ve pilav ve paketli urun yemiyorum. Onun haricinde herseyi yiyorum canim istedigi kadar.

Ben on kilo aldım alacağımı da biliyordum zaten... Öncesinde diyet yapıyordum Bırakınca o da tetikledi galiba..zaten hep kilo problemim var.. Tek isteğim çatlak olmasın en azından ve sonuna kadar hamilelik Sorunsuz ilerlesin .. Gerisini hallederiz inşallahh

Aynen canım yapışkan gibi çok detaya girmek istemiyorum ama gebelikten önce böyle olmuyordu hiç. daha yoğun sanki. Adet döneminde bazen parça kanama gelirdi onun seffafi gibi bisi
Aynen öyle oluyo canım kontrollerde söylüyorum akıntı var diye idrar testi yapıldı en son iyiydi rahim ağzı da iyi olunca normal demekki

Benimde oğlan 12 yaşında ağla ağla denize gidemeyeceğiz neden gidemiyoruz... tam en civciv zamanlar ve deniz mevsiminde 7 8 aylık olacağım:):):):) gelde anlat çocuğa

bu çocuklara laf anlatmak çok zor gerçekten. Ki 12 yaş anlaması gerek ama nerdeeee herkes kendini düşünüyor

Bende aynı durumdaydım. Öğünlerde az yemeye çalış. Birde leblebi ye istersen dene.

Kızlar merhaba, su içsem nefes darlığı çekiyorum yemek yemekten korkar oldum . Napicam benim gibi olan var mı ?

Kızlar merhaba, su içsem nefes darlığı çekiyorum yemek yemekten korkar oldum . Napicam benim gibi olan var mı ?
Gündüz sıkıntım yokta eğer akşam yersem ben de aynı sıkıntıyı çeki
yorum malesef, akşam su içsem şişiyorum yatamıyorum bile

kızlar ben tam 8 kilo almışım ve 56 buçukla başladım öyle aşırı aşırı da yemiyorum neden böyle oldu
ben de aynı şekilde yaklaşık 8 kilo aldım. hedefim 12 kilo almaktı doğuma kadar ama sanırım bu hedefi geçeceğim. aslında çok fazla yemiyorum. hatta makarna pilavı bıraktım. çorba içmiyorum öğle yemeklerinde. sadece ana yemek ve yanında 1 kase yoğurt ve havuç rendesi. günde toplam 4 dilim tahıllı ekmek yiyorum. sadece son 10 gündür dondurma yemeye başladım. sanırım ondan kiloları hızla aldım. çok da dert etmiyorum. sağlıklı bir şekilde alalım da kuzularımızı kucağımıza, nasılsa verilir kilolar bir şekilde :)

Canım deme yaa ben de bu dondurmaya fena takıldım on gündür hergün en az bir tane yiyorum. Bazen dayanamayıp öğlen de yiyorum. Sonum hayır olsun

Canım deme yaa ben de bu dondurmaya fena takıldım on gündür hergün en az bir tane yiyorum. Bazen dayanamayıp öğlen de yiyorum. Sonum hayır olsun
dondurma o kadar iyi geliyor ki. mini dondurma paketleri var ya magnumun cornettonun felan. onlarla doldurdum buzluğu :) canım çektikçe küçük küçük yiyorum. büyüklerden alsam daha fazla yicem biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…