temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Günaydın kızlar sonucu aldım.. idrarda 2-3 lökosit görüldü. evde yoğurt yap bol bol ye bol su iç dedi. çok bir şey değil ama dikkat et dedi. şekerse açlık 74,bir saat sonrası 116, ikinci saati 70 çıktı. gayet iyi dedi. kan durumu da ilacına devam dedi. balık yiyemiyorum dedim yemezsen yeme sorun yok dedi. zaten yemen gereken somon sadece dedi. yiyemiyorsan zorunda değilsin dedi. activia yiyebilir miyim diye sordum asla dedi.. 3 hafta sonra tekrar gideceğiz bakalım :)

sade soda öyle bir ihtiyac yapıyor. diyetteydim bende hamileliğe göre uyarladık öyle devam ediyorum. sade soda bende de ödem yaptı.

düşündüm de ben epey salmışım kendimi hep kiloma dikkat eden biriydim hamilelik diye saldım kendimi önceden çok az ekmek yerdim şimdi her yemekte yedidigimi fark ettim demek ki benden ötürü böyle oldu

GÜNAYDIN KIZLAR, Bugün sonuçlarımı doktora gösterdim beni endokrin doktoruna yönlendirdi. şekerim yüksek. doktora pazartesi gidebileceğim çünkü o güne kadar dolu.n sanırım diyet yapmam gerekecek. pazartesine kadar nasıl beslenmem gerektiğini bilmiyorum bir fikri olan var mı?

Gunaydin kizlar.. gece tam gobegimin orasi agriyordu kalktim hala agriyor gazdan falan mi acaba gecen de aynisi oldu sonra gecti.. Bebis desen deli gibi oynuyor :) o mu acitiyor yoksa ahahahha

canım ekmek, makarna, pirinç, nişasta, patates, bezelye yememen gerekli. yoğurt tüket. meyve yedikten sonra da süt iç. tarçın ekleyebilirsin süte ya da yoğurda.. o şekilde beslenebilirsin canım

Gündüz sıkıntım yokta eğer akşam yersem ben de aynı sıkıntıyı çeki
yorum malesef, akşam su içsem şişiyorum yatamıyorum bile
Canım şu an inanılmaz daralma var sordun mu doktora ne zaman geçermiş anca uyursam ve hiçbirşey yiyip içmezsem geciyor. Ablamda da olmuştu 2. Bebeginde suyu yudum yudum iç dio

Kızlar bugun bogazlarım bi garip,ilk baslarda ıhlamur iciyodumda simdi icsem bi sıkıntı olmuyor dimi.

Kızlar selam, sizlere bi sorum var detaylı ultrasona girdiğimde amniyo sıvısı artmış sınırda 70 dedi doktor raporda. Daha kendi dr muayeneye gitmedim . Aranızda böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ? Neden bu olmuş olabilir ? Dr da bişey demedi :/

Canim bende diyete başladım. Aslında bakarsan normalde uyguladigim düzen. Ama bilmedigim birkaç şey öğrendim. Faydali diye meyveyi çok abartmamak lazimmis günde avcunun büyüklüğünde bi tane meyve yemek lazimmis şeker çokmus çünkü. Bal pekmez direk testteki yüklemeyi yapıyormuş. Et balık yemek gerekiyor. Tam tahilli ekmek yemen lazım. Böyle yani canım geçmiş olsun çok. İnşallah düşürebiliriz şekerleri. Senjn kaç çıktı canım

şeker için önlem alamıyor muyuz canım bilgisi olan yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…