- 24 Nisan 2013
- 487
- 660
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #10.741
Ayy bende aynıyım dayanamıyorum dondurmaya.Canım deme yaa ben de bu dondurmaya fena takıldımon gündür hergün en az bir tane yiyorum. Bazen dayanamayıp öğlen de yiyorum. Sonum hayır olsun
Bir derdim var ,bölümü :)Şu BDV ne demek
sağol cnm ben de limonlu değil ama sade sıda içiyorum.. ama şöyle bir durum vat ben hamilelikten önce diyetisyene gidiyordum ona sade soday sormuştum içrbilir miyim diye o da ödem yaptığıno söyledi... Sodyumfan dolayı sanırım... Ama yine de içiyorum canm istiyor
düşündüm de ben epey salmışım kendimi hep kiloma dikkat eden biriydim hamilelik diye saldım kendimi önceden çok az ekmek yerdim şimdi her yemekte yedidigimi fark ettim demek ki benden ötürü böyle olduben de aynı şekilde yaklaşık 8 kilo aldım. hedefim 12 kilo almaktı doğuma kadar ama sanırım bu hedefi geçeceğim. aslında çok fazla yemiyorum. hatta makarna pilavı bıraktım. çorba içmiyorum öğle yemeklerinde. sadece ana yemek ve yanında 1 kase yoğurt ve havuç rendesi. günde toplam 4 dilim tahıllı ekmek yiyorum. sadece son 10 gündür dondurma yemeye başladım. sanırım ondan kiloları hızla aldım. çok da dert etmiyorum. sağlıklı bir şekilde alalım da kuzularımızı kucağımıza, nasılsa verilir kilolar bir şekilde :)
GÜNAYDIN KIZLAR, Bugün sonuçlarımı doktora gösterdim beni endokrin doktoruna yönlendirdi. şekerim yüksek. doktora pazartesi gidebileceğim çünkü o güne kadar dolu.n sanırım diyet yapmam gerekecek. pazartesine kadar nasıl beslenmem gerektiğini bilmiyorum bir fikri olan var mı?
Canım şu an inanılmaz daralma var sordun mu doktora ne zaman geçermiş anca uyursam ve hiçbirşey yiyip içmezsem geciyor. Ablamda da olmuştu 2. Bebeginde suyu yudum yudum iç dioGündüz sıkıntım yokta eğer akşam yersem ben de aynı sıkıntıyı çeki
yorum malesef, akşam su içsem şişiyorum yatamıyorum bile
Normal sarı leblebiden mi canımBende aynı durumdaydım. Öğünlerde az yemeye çalış. Birde leblebi ye istersen dene.
Kızlar bugun bogazlarım bi garip,ilk baslarda ıhlamur iciyodumda simdi icsem bi sıkıntı olmuyor dimi.
Canim bende diyete başladım. Aslında bakarsan normalde uyguladigim düzen. Ama bilmedigim birkaç şey öğrendim. Faydali diye meyveyi çok abartmamak lazimmis günde avcunun büyüklüğünde bi tane meyve yemek lazimmis şeker çokmus çünkü. Bal pekmez direk testteki yüklemeyi yapıyormuş. Et balık yemek gerekiyor. Tam tahilli ekmek yemen lazım. Böyle yani canım geçmiş olsun çok. İnşallah düşürebiliriz şekerleri. Senjn kaç çıktı canımGÜNAYDIN KIZLAR, Bugün sonuçlarımı doktora gösterdim beni endokrin doktoruna yönlendirdi. şekerim yüksek. doktora pazartesi gidebileceğim çünkü o güne kadar dolu.n sanırım diyet yapmam gerekecek. pazartesine kadar nasıl beslenmem gerektiğini bilmiyorum bir fikri olan var mı?
şeker için önlem alamıyor muyuz canım bilgisi olan yok muGÜNAYDIN KIZLAR, Bugün sonuçlarımı doktora gösterdim beni endokrin doktoruna yönlendirdi. şekerim yüksek. doktora pazartesi gidebileceğim çünkü o güne kadar dolu.n sanırım diyet yapmam gerekecek. pazartesine kadar nasıl beslenmem gerektiğini bilmiyorum bir fikri olan var mı?
şeker için önlem alamıyor muyuz canım bilgisi olan yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?